F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
niks

Re: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Δημοσίευση από niks »

Εξαιρετικη απο επιστημονικης αποψης η γονατια στη σπονδυλικη στηλη του νειμαρ
Και αψογα εκτελεσμενη
Αντε ζουπιτα ή οπως αλλιως σε λενε στη φραου αγκελα να πληρωθεις
black death

Δημοσίευση από black death »

Εγώ προσωπικά όταν είδα το Νεϊμάρ κάτω μετά το χτύπημα, σκέφτηκα ότι κάνει τον πεθαμένο για καθυστέρηση, και δεν νομίζω να ήμουν ο μόνος...
Ακόμα και να είχε πρόθεση ο άλλος όμως, κάτι Φερναντίνιοι που ακόμα ρίχνουν ξύλο και κάρτα δεν είδαν, τι είχαν;

Όσο για τη Βραζιλία, χειρότερη από ποια άποψη; Καλαισθησίας ίσως, μιας και έχουν τρομερή πίεση που δεν τους αφήνει περιθώρια για πολλά (πέρα από κάποιες ατομικές εξάρσεις), αλλά σαν ομάδα και του 10 χειρότερη ήταν, όπως και η μικτή παλαιμάχων του 06.

Ρισκάρω πρόβλεψη τελικού Γερμανία-Αργεντινή, το σηκώνει ο κοντός μες στο μαρακανά κι έχουμε το κλάμα του αιώνα για ακόμη μία φορά :lol: , αλλά μεταξύ μας...
Odi έγραψε:Σήμερα σκάει την βόμβα το Βέλγιο..
...ποια βόμβα; Συνολικά καλύτερο ρόστερ έχει το βέλγιο. Απλά έχει αρκετά αμούστακα ακόμα μέσα, που δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι και για πολλά. Αν θέλουν πάλι 50 ευκαιρίες για να τη βάλουν μέσα...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Η επικρατούσα άποψη και αυτό που γράφεται παντού είναι πως αυτή η Βραζιλία είναι η χειρότερη όλων των εποχών.Εγώ προσωπικά διαφωνώ,αλλά απόψεις είναι αυτές.

Όσο για τα μαρκαρίσματα,έγιναν και από τις 2 πλευρές και μάλιστα πολύ δυνατά και το επέτρεψε η διαιτησία αυτό,αλλά εγώ δεν είδα καμιά σκαριά σε γόνατο Κολομβιανού,ούτε παίκτη της Κολομβίας να φεύγει με κάταγμα σε σπόνδυλο.Όσο για το πως έπεσε ο Νευμαρ,τί σχέση έχει το τί νόμιζε ο καθένας για το μαρκάρισμα;Η ουσία είναι πως ήταν αντιαθλητικό και για κόκκινη κάρτα κάτι που θα άφηνε την Κολομβία με 9 παίκτες,δεδομένου πως ο δολοφόνος που πήγε να κόψει το ποδόσφαιρο στον Χουλκ έπρεπε ήδη να είναι έξω.

Όσο για το Βέλγιο κ εγώ πιστεύω πως είναι καλύτερη ομάδα και θα περάσει,αλλά όταν βλέπεις ζευγάρι Αργεντινή-Βέλγιο σε μουντιάλ,πάντα η βόμβα είναι αν προκριθεί το Βέλγιο ασχέτου ρόστερ..Αν κάνει το λάθος και δώσει χώρο στο Βέλγιο η Αργεντινή, θα την πληρώσει ακριβά..
black death

Το λέω γιατί το χτύπημα δεν φαίνεται τόσο σοβαρό όσο αποδείχθηκε. Είναι να μη σε βρει στο λάθος σημείο εκεί πίσω.

Πάντως μετά τη γκρίνια για το πόσο έχει φλωρέψει το ποδόσφαιρο κτλ, οι διαιτητές τα έχουν γράψει στα @@ τους σε αυτό το μουντιάλ και βγάζουν κάρτα μετά το πρώτο αίμα. :twisted:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Δεν ειμαι φαν της Βραζιλιας αλλα αυτος ο Νταβιντ Λουιζ ρε παιδια τι υπερπαικταρος ειναι...
Με διαφορα το καλυτερο στοππερ στον κοσμο. Αδυναμια.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Απίστευτος όντως

Επίσης, και ο James ακόμα ξύλο τρώει.... Πρέπει να σπάσει και αυτός την μέση του για να πάρουν κάρτα;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι ομάδες που ήθελα έχασαν και οι δυο.
Ο Γερμανοί ήταν ανεβασμένοι και πολύ πιο σοβαροί από τους Γάλλους. Είναι σίγουρα ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για τους Βραζιλιάνους.
Η Βραζιλία ήταν κι αυτή καλυτερη άλλων αγώνων. Η Κολομβία ήταν φανερό ότι όσο και να προσπαθούσε δεν θα μπορούσε. Κρίμα για τον Νειμάρ που τραυματίστηκε άσχημα. Αυτός ο Ροντρίγκες τι τις ήθελε τις κλάψες; Δεν μπορώ να βλέπω πάικτες να κλαίνε και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Odi έγραψε:Σήμερα σκάει την βόμβα το Βέλγιο..
Κι εγώ χλωμή την κόβω την Argentina
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

stelyk έγραψε:Δεν ειμαι φαν της Βραζιλιας αλλα αυτος ο Νταβιντ Λουιζ ρε παιδια τι υπερπαικταρος ειναι...
Με διαφορα το καλυτερο στοππερ στον κοσμο. Αδυναμια.
+4
Χρόνια τώρα.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ρε παιδιά για να καταλάβω, γιατί δεν τον έχω παρακολουθήσει τον παίκτη. Αυτός ο Φελαινί, αυτό το άνευρο και αστείο στα όρια της καρικατούρας πλάσμα, είναι καλός παίκτης??? Θυμάμαι τα εκατομμύρια λίρες που πηγαινοερχόντουσταν και κάτι διθυραμβικά σχόλια και πραγματικά 4-5 φορές που τον έχω δει μέσα στο γήπεδο κάνει όσα θα μπορούσα να κάνω (οριακά) και εγώ, δηλαδή ουδέν άλλον από το να κοντρολάρω τη μπάλα και να τη δώσω γρήγορα στον κοντινότερο μου συμπαίκτη. Ας πει κάποιος που ξέρει γιατί έχω φρικάρει. Άσε που για κάποιο λόγο με κάνει να θέλω να δω το Borat.......

Υ.Σ. Ο Τζιόλης μπροστά στο Φελαινί είναι τραίνο κανονικό.....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εσείς που βλέπετε χλωμή την Αργεντινή δείτε την λίγο πιο γαλάζια. Άνετα 1-0 μπροστά στο ημίχρονο. Ο δε σχολιαστής της ΝΕΡΙΤ (όχι αυτός που περιγράφει, ο άλλος, αυτός που παρουσιάζει τα αθλητικά στην καθημερινή πρωινή εκπομπή) αφού μας έπλεξε το εγκώμιο του Μιραλάς, αφού προέβλεψε ότι θα κονιορτοποιήσει τον Basada που παίζει ως αριστερό μπακ της Αργεντινής, και φυσικά γελοιοποιήθηκε, έκλεισε με το σχόλιο ότι το Βέλγιο έπαιξε καλύτερα στο ημίχρονο! Άμα είσαΙ ΑΡΔ... είναι τρόος ζωής.
black death

cellophan έγραψε:Ρε παιδιά για να καταλάβω, γιατί δεν τον έχω παρακολουθήσει τον παίκτη. Αυτός ο Φελαινί, αυτό το άνευρο και αστείο στα όρια της καρικατούρας πλάσμα, είναι καλός παίκτης??? Θυμάμαι τα εκατομμύρια λίρες που πηγαινοερχόντουσταν και κάτι διθυραμβικά σχόλια και πραγματικά 4-5 φορές που τον έχω δει μέσα στο γήπεδο κάνει όσα θα μπορούσα να κάνω (οριακά) και εγώ, δηλαδή ουδέν άλλον από το να κοντρολάρω τη μπάλα και να τη δώσω γρήγορα στον κοντινότερο μου συμπαίκτη. Ας πει κάποιος που ξέρει γιατί έχω φρικάρει. Άσε που για κάποιο λόγο με κάνει να θέλω να δω το Borat.......

Ο παραλληλισμός που κάνεις με το Τζιόλη είναι πετυχημένος. Τζιόλη της Αγγλίας τον έλεγα κι εγώ. :D
Μόνο που κάποιος του είπε ότι είναι δεκάρι και το πίστεψε, μετατέθηκε πιο μπροστά, τεμπέλιασε γενικά, και τώρα το μόνο πράγμα που είναι καλός είναι να παίζει με πλάτη, να κατεβάζει και να σπάει τη μπάλα ή να παίρνει κεφαλιές.
Στη Γιουνάιτεντ πάντως ακόμα κλαίνε τα λεφτά τους...

Κατά τ' άλλα, για πλάκα σήμερα η Αργεντινή. Μπορούσε κι ένα-δύο γκολ ακόμα. Μπορεί να τους έκανε και καλό η αντικατάσταση του Ντι Μαρία με κανονικό κεντρικό χαφ... Ξύπνησε κι ο Ιγκουαϊν που σερνόταν στα υπόλοιπα.
Το Βέλγιο πήγε κοροϊδίστικα όπως στα 3 πρώτα ματς, μόνο που αυτή τη φορά κορόιδεψε και τον εαυτό του.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αν και είμαι υποστηρικτής της αργεντινής δεν πίστευα ότι θα καταφέρει να περάσει στους τέσσερις .
ευτυχώς όμως έπεσε πάνω στο βέλγιο που αν και με πολύ ταλέντο δεν είχε ούτε αυτό προπονητή (αν είναι δυνατόν να παίζεις τόση ώρα με τον βαν μπουτεν στην επίθεση λες και σου λείπει το ύψος ) και έτσι πέρασε η πιο βαριά φανέλλα .
πάντως ένας τελικός αργεντινη-βραζιλια είναι το όνειρο του κάθε ποδοσφαιρόφιλου
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Αργεντινή Βραζιλία σε τελικό στην Λατινική Αμερική... Και φυσικα οπως πάντα οι μόνοι που μπορούν να χαλάσουν το πανηγύρι ειναι οι γερμανοι :)
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

cellophan έγραψε:Ρε παιδιά για να καταλάβω, γιατί δεν τον έχω παρακολουθήσει τον παίκτη. Αυτός ο Φελαινί, αυτό το άνευρο και αστείο στα όρια της καρικατούρας πλάσμα, είναι καλός παίκτης??? Θυμάμαι τα εκατομμύρια λίρες που πηγαινοερχόντουσταν και κάτι διθυραμβικά σχόλια και πραγματικά 4-5 φορές που τον έχω δει μέσα στο γήπεδο κάνει όσα θα μπορούσα να κάνω (οριακά) και εγώ, δηλαδή ουδέν άλλον από το να κοντρολάρω τη μπάλα και να τη δώσω γρήγορα στον κοντινότερο μου συμπαίκτη. Ας πει κάποιος που ξέρει γιατί έχω φρικάρει. Άσε που για κάποιο λόγο με κάνει να θέλω να δω το Borat.......

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
RoMaN έγραψε: Ποιο Mundial και *αλακίες, ερωτεύτηκα... :oops: :mrgreen:
Δεν είναι λίγο μικρές για σένα; :mrgreen:
desperando έγραψε:αν και είμαι υποστηρικτής της αργεντινής δεν πίστευα ότι θα καταφέρει να περάσει στους τέσσερις .
ευτυχώς όμως έπεσε πάνω στο βέλγιο που αν και με πολύ ταλέντο δεν είχε ούτε αυτό προπονητή (αν είναι δυνατόν να παίζεις τόση ώρα με τον βαν μπουτεν στην επίθεση λες και σου λείπει το ύψος ) και έτσι πέρασε η πιο βαριά φανέλλα .
πάντως ένας τελικός αργεντινη-βραζιλια είναι το όνειρο του κάθε ποδοσφαιρόφιλου
Πολύ σωστό το κράξιμο στον Βίλμοτς. Τώρα για τον τελικό, χωρίς Νειμάρ και με το jogo bonito να έχει γίνει jogo malo, δυστυχώς το βλέπω για σούπα. Μακάρι να κάνω λάθος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”