Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Τό τόπικ για τον PABLO σαν βοηθός προπονητή πότε θα ανοίξη;Αυτοί είναι δυνατόν να τον ξεχάσουν απο της τόσες μεταγραφές που πρέπει να κάνουν!
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

GoMaRoS έγραψε:για τον Γκολάσα που λέτε, δείτε λίγο μερικά πλάνα από το χθεσινό διπλό, πάρα πολύ άνετος με την μπάλα. Όπως είπε και ο Σουμ για τον παίχτη, ο Νάτχο δινει πάσες ο Γκολάσα τριπλάρει. Για εμένα δεν είναι καθόλου ερωτηματικό αυτός ο παίχτης, είναι ενδεκαδάτος και πολυθεσίτης
Ετσι ακριβώς.
NikosAthina

Δημοσίευση από NikosAthina »

Έχω την εντύπωση ότι όλοι οι παίκτες μας είναι ερωτηματικό. Χρειαζόμαστε τερματοφύλακα,2κεντρικούς αμυντικούς,αναπληρωματικό 6 διότι Τζιώλης και Μαντούρο ΔΕΝ , αναγκαία παραμονή Νάτχο και απόκτηση ενός μπακ απ εάν δεν επιστρέψει τότε 2 8αρια, 2αριστερά εξτρεμ, 2 δεξιά εξτρεμ και έναν επιθετικό 11δατο θα έλεγα εγώ.

Πιστεύω ότι θα σας φανούν υπερβολικές μεταγραφές αλλά η αλήθεια είναι αυτή όσο και να πονάει
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ekatnetworkltd έγραψε:Τό τόπικ για τον PABLO σαν βοηθός προπονητή πότε θα ανοίξη;Αυτοί είναι δυνατόν να τον ξεχάσουν απο της τόσες μεταγραφές που πρέπει να κάνουν!
Για αυτο δεν το ανοιγουμε...Γιατι μπορει να χρειαστει να ανοιχτει και ως παιχτης... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

πιστευω οτι θα αρχισουν οι ανακοινωσεις ο κομπος εφτασε στο χτενι,μεχρι και ο πελκας εφυγε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ace79grpaok έγραψε:πιστευω οτι θα αρχισουν οι ανακοινωσεις ο κομπος εφτασε στο χτενι,μεχρι και ο πελκας εφυγε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΤΕΛΙΚΑ εχω μια απορια η ομαδα στο ελατοχωριγια προετοιμασια ειναι η παιζει στο big brother?καθε μερα φευγει και ενας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Από την στιγμή που ο Πέλκας πάει Πορτογαλία, μένουμε στην θέση αυτή μόνο με τον Μάρτενς πρώτο βιολί, αλλιώς έχουμε και Γκολάσα(;) αν θα παίζει εκεί ή πιο πίσω ή στα πλάγια ακόμα άγνωστο, έχουμε και Σαββίδη, που ο Ίβιτς στην Κ20 τον είχε 10αρι. Με αυτά τα δεδομένα περιμένω μεταγραφή στην συγκεκριμένη θέση πάρα πολύ σύντομα

Πάντως έχουμε γίνει Μπαρτσελόνα, δανείζουμε με άνεση παίχτες Ισπανία, Πορτογαλία, Τουρκία κτλ κτλ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Θελω να μου πει καποιος ποσες σελιδες ειχαμε σε αυτο το τοπικ περσι τετοια εποχη και ποσους παιχτες ειχαμε κλεισει, γιατι πιστευω οτι εχουμε μεινει πισω και στα δυο... :D
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

ace79grpaok έγραψε: ΤΕΛΙΚΑ εχω μια απορια η ομαδα στο ελατοχωριγια προετοιμασια ειναι η παιζει στο big brother?καθε μερα φευγει και ενας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και στο τέλος θα μείνει ο Κατσικάς ο Σπυρόπουλος και ο Χακόμπο :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δοκιμάζεται ο Πονγκόλ

05 Ιουλ 2014 11:14, Από PAOK24

Ένα νέο πρόσωπο προστίθεται στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Ποιο είναι αυτό; Ο λόγος για τον Σιναμά Πονγκόλ, ο οποίος δέχθηκε να δοκιμαστεί από τον ΠΑΟΚ, ώστε να φανεί το αν μπορεί να βοηθήσει ή όχι.

Διαβάστε όσα αναφέρει ο Σταύρος Κόλκας στο σχετικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Μέτροσπορ».

«Ο Γάλλος Φλορέν Σιναμά Πονγκόλ, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και μάλιστα επειδή προερχόταν από μία σεζόν που έβγαλε τραυματισμούς δεν είχε πρόβλημα να δοκιμαστεί από τον ΠΑΟΚ και να εξεταστεί.

Ο 29χρονός μεσοεπιθετικός με θητεία σε μεγάλα κλαμπ όπως η Λίβερπουλ, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Σεντ Ετιέν και η Σπόρτινγκ Λισαβώνας, αγωνιζόταν πέρυσι στη Ροστόφ με την οποία έχασε ένα μεγάλο διάστημα της σεζόν.

Προς τα τέλη βέβαια επανήλθε και έκανε 11 αγώνες μόλις με ένα γκολ, όμως στέφθηκε κυπελλούχος Ρωσίας με την ομάδα της γενέτειρας του Ιβάν Σαββίδη. Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την περίπτωση του Γάλλου και εφόσον δεν καταφέρει να βρει τις λύσεις που θέλει μπορεί να τον φωνάξει για δοκιμή.

Είναι μία περίπτωση μάλιστα που δεν είναι ακριβή και ο παίκτης δεν είναι σε προχωρημένη ηλικία. Αν είναι και καλά στην υγεία του, σίγουρα θα μπορούσε να βοηθήσει».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=1 ... 7&id=43425
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

GoMaRoS έγραψε:Από την στιγμή που ο Πέλκας πάει Πορτογαλία, μένουμε στην θέση αυτή μόνο με τον Μάρτενς πρώτο βιολί, αλλιώς έχουμε και Γκολάσα(;) αν θα παίζει εκεί ή πιο πίσω ή στα πλάγια ακόμα άγνωστο, έχουμε και Σαββίδη, που ο Ίβιτς στην Κ20 τον είχε 10αρι. Με αυτά τα δεδομένα περιμένω μεταγραφή στην συγκεκριμένη θέση πάρα πολύ σύντομα

Πάντως έχουμε γίνει Μπαρτσελόνα, δανείζουμε με άνεση παίχτες Ισπανία, Πορτογαλία, Τουρκία κτλ κτλ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ο μάρτενς λογίζεται ως αριστερό χάφ ή ως δεκάρι? και για τον Γκολάσα δεν ξέρω αν τον θεωρούν 8, 10 η αριστερό χάφ
niks

Δημοσίευση από niks »

ace79grpaok έγραψε: ΤΕΛΙΚΑ εχω μια απορια η ομαδα στο ελατοχωριγια προετοιμασια ειναι η παιζει στο big brother?καθε μερα φευγει και ενας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ναι, αλλα να ψηφιζει και το κοινο ομως
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

The very short version (και δεν κάνω πλάκα)
Τον Josue τον είχα ακουστά πριν από ~4 χρόνια όταν έπαιζε ακόμα στη Κ20 της Πόρτο.
Βασικά δεν μπορούσα ΠΟΤΕ να καταλάβω γιατί ενώ (και οι δυο που μου είχαν πει για αυτόν) έλεγαν ότι είναι πολύ καλός, δεν έπαιζε μπάλα σε κάτι μικρομεσαίους της Πορτογαλίας.
Την ίδια (καλή) γνώμη είχε για αυτόν και ο Σάντος. απλά εγώ με τον Δον Φερναντάο δεν έχω τις καλημέρες που έχουν άλλοι.
Κατόπιν πήγε δανεικός στην Ολλανδία μαζί με ένα άλλο παιδί (τον Τσούλα) τον οποίο τότε η Πόρτο τον πίστευε περισσότερο από τον Josue. Ούτε και εκεί έπαιξε, οπότε ουσιαστικά τον άφησαν ελεύθερο (δανεικό και αγύριστο δλδ σε κάποια μικρομεσαία πάλι).

Είναι προφανές ότι σε κάποια στιγμή κάποιος (ΚΑΠΟΙΟΣ) βρήκε το κουμπί του παιδιού και έτσι όχι μόνο έβγαλε στο γήπεδο αυτό που μου έλεγαν πριν 4 χρόνια, αλλά πλέον η Πόρτο τον ΞΑΝΑ-αγόρασε (πράγμα ΟΧΙ συχνό), ενώ και η αξία του είναι πλέον ανάλογη και αναμένεται και να μεγαλώσει.

Ηθικά διδάγματα

** τον παίκτη αν (ΑΝ) τον πιστεύουμε τον παίρνουμε όταν η καριέρα του δεν πάει καλά. Τότε είναι η ευκαιρία, γιατί τα λεφτά που θα δώσεις είναι ψίχουλα, οπότε το ρίσκο είναι πρακτικά μηδέν. Αν η καριέρα του έχει πάρει την ανηφόρα, σιγά μην ασχοληθεί μαζί μας. Τα δε "πρωτοσέλιδα" που μας παρουσιάζουν ως ενδιαφερόμενους, καλύτερα να μη τα σχολιάσω.

** οι περισσότερες μικρομεσαίες ομάδες της Πορτογαλίας είναι ΓΤΠΚ όσον αφορά το τι δουλειά κάνουν. Θυμίζω ότι και ο Βιερίνια, που ΟΛΟΙ είδαμε τι παίκτης ήταν, έκανε τουρνέ σε τέτοιες ομάδες χωρίς ΚΑΝΕΝΑΣ να καταφέρει κάτι μαζί του. Το πιο πιθανό είναι ότι ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας Τρίπολης (επιλογές όχι τυχαίες - ΔΕΝ είπα Πλατανιάς ή Εργοτέλης ή Λεβαδειακός πχ) δουλεύουν καλύτερα.

** πως περιμένουμε τώρα εμείς μια μικρομεσαία ομάδα της Πορτογαλίας να "κάνει παίκτη" τον Πέλκα, ενώ δεν έχει κάνει ποτέ κανέναν άλλον, είναι και αυτό ένα θέμα. ΑΝ φυσικά το περιμένουμε.

Αυτά
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Ελπίζω οι βασικοί μας ακραίοι να ειναι απο τα πολυ πάνω ράφια ( τύπου Πιατι ) και οχι αυτοί που πασάρουν κάθε μερα οι φυλλαδες στα πρωτοσέλιδα τους. Απο ράφι Στοχ και κατω δεν πρεπει να γίνει συμβιβασμός απο την στιγμη που έφυγε ενας τέτοιου επιπέδου παίκτης.
Υ.Γ. Ο Τζόρβας νομίζω οτι εχει απλώσει τα δικά του δίχτυα για να έρθει αλλα δεν υπαρχει ενδιαφέρον απο ΠΑΟΚ
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Pr.Jon έγραψε:
GoMaRoS έγραψε:Από την στιγμή που ο Πέλκας πάει Πορτογαλία, μένουμε στην θέση αυτή μόνο με τον Μάρτενς πρώτο βιολί, αλλιώς έχουμε και Γκολάσα(;) αν θα παίζει εκεί ή πιο πίσω ή στα πλάγια ακόμα άγνωστο, έχουμε και Σαββίδη, που ο Ίβιτς στην Κ20 τον είχε 10αρι. Με αυτά τα δεδομένα περιμένω μεταγραφή στην συγκεκριμένη θέση πάρα πολύ σύντομα

Ο μάρτενς λογίζεται ως αριστερό χάφ ή ως δεκάρι? και για τον Γκολάσα δεν ξέρω αν τον θεωρούν 8, 10 η αριστερό χάφ
Μάρτενς πάει για 10αρι λογικά, θα δούμε στα πρώτα φιλικά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”