Νοστράδαμε εσύ ?Sera4 έγραψε:μετα και την αναγγελια της παραμονης σου τρεμω στη σκεψη οτι θα εισαι και παλι ο υπευθυνος στο στησιμο της νεας ομαδας...τελικα δεν υπαρχει σωτηρια...
Ζήσης Βρύζας
- kataramenos5
Re: Ζήσης Βρύζας
Δανεικό κανα παράγοντα δε γινεται να δώσουμε? Σε ζελο γαύρο κατα προτίμηση.
- Ekatnetworkltd
Μια χαρά τα πάς συνέχισε έτσι!
ΥΓ και πού είσαι από την πάνω πόλη ξεκινάω κολοτούμπα άμα αλλάξεις τα πράγματα!
ΥΓ και πού είσαι από την πάνω πόλη ξεκινάω κολοτούμπα άμα αλλάξεις τα πράγματα!
- desperando
- Επικοινωνία:
τι εννοουσε ο μωραλης με την παρακατω κουβεντα? «Ο Βρύζας. Μήπως είναι έτοιμος να μπει ο Βρύζας»;
και γιατι ο χοντρος απαντησε «Δεν είναι έτοιμος»
δεν μου αρεσε καθολου αυτη η κουβεντα κυριε βρυζα
- paokovios1974
Το δεν ειναι ετοιμος μπορεις να του δωσεις πολλες ερμηνειες ηταν και την περιοδο που μολις ειχε αναλαβει ο ιβαν οποτε ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα τουdesperando έγραψε:τι εννοουσε ο μωραλης με την παρακατω κουβεντα? «Ο Βρύζας. Μήπως είναι έτοιμος να μπει ο Βρύζας»;
-
Asimos
Πως θα σου άρεσε δηλαδή;desperando έγραψε:τι εννοουσε ο μωραλης με την παρακατω κουβεντα? «Ο Βρύζας. Μήπως είναι έτοιμος να μπει ο Βρύζας»;
-
Μπαρκαρούτσος
Λογικά θα τον ήθελαν να φάει τον Σαββίδη από μέσα.
Αλλά αν θέλει, το κάνει κι από μόνος του.
Το "τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω" σε συνέντευξη τύπου ο Βρύζας δεν το είπε; Ή ο ευρωβουλευτής;
Αλλά αν θέλει, το κάνει κι από μόνος του.
Το "τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω" σε συνέντευξη τύπου ο Βρύζας δεν το είπε; Ή ο ευρωβουλευτής;
- desperando
- Επικοινωνία:
αν εσενα σου αρεσε που ο σκ@τογαυρος ο μωραλης προτεινε στον κ@λοχοντρο να κανουν προεδρο της σουπακλικα τον ζηση μονο και μονο για να μην εχουν να λενε για τον γαυρο δικαιωμα σου.Asimos έγραψε:Πως θα σου άρεσε δηλαδή;desperando έγραψε:τι εννοουσε ο μωραλης με την παρακατω κουβεντα? «Ο Βρύζας. Μήπως είναι έτοιμος να μπει ο Βρύζας»;
επισης το ΄΄δεν ειναι ετοιμος ακομα ΄΄ του χοντρου δεν ξερω πως να το εκλαβω
δυστυχως γεννιουνται πολλα ερωτηματικα
Τι δεν καταλαβαίνετε ρε ;;;;;
Τον προσέγγισαν για να γίνει δικός τους αλλα τη προκειμένη στιγμή δεν είχε ενδοσει
Απλά καθημερινά πράγματα στον κόσμο της πιάτσας ...!!!!!!!!
Τον προσέγγισαν για να γίνει δικός τους αλλα τη προκειμένη στιγμή δεν είχε ενδοσει
Απλά καθημερινά πράγματα στον κόσμο της πιάτσας ...!!!!!!!!
- aisiodoksos
οτι και να του εχουμε σουρει του ζησαο για ανικανοτητα και και και τετοιο πραγμα δν το πιστευω(τουλαχιστον μεχρι αποδειξεως του εναντιου..οπως δν πιστευω οτι και ο τεο εκλεψε απο τον ΠΑΟΚ) .. τωρα το τι μπορει να σημαινει το ξερει ο χοντρελας και το τσιρακι του..
edit : συμφωνω με την ερμηνεια κατι τετοιο σκεφτομουν..απλα οχι για τη προκειμενη στιγμη που ειπες αλλα οτι γενικα δεν θα πηγαινε μαζι τους..
edit : συμφωνω με την ερμηνεια κατι τετοιο σκεφτομουν..απλα οχι για τη προκειμενη στιγμη που ειπες αλλα οτι γενικα δεν θα πηγαινε μαζι τους..
Όταν ελέγχεις το ποδόσφαιρο θα κανεις κ κάποιες κινήσεις για ξεστραβωμα. Και ο Ζαγοράκης κ ο Βρύζας ( λόγω μεγέθους ΠΑΟΚ) έπεσαν κάποια στιγμη στο τραπέζι σαν ονόματα που "πρεπει" να προεδρεύσουν της λίγκας. Αυτο δεν σημαινει οτι ήθελαν να τους εξυπηρέτηςει ο Βρύζας. Ποιο πολυ εκφράζεται σαν αγωνία και άγχος που είχαν,του στυλ " μήπως ήρθε η ωρα του Βρυζα; " και οχι ως "να κανουμε πρόταση κατω απο το τραπέζι στον Βρύζα". Αν διαβάσεις φίλε desperado ξανα την συνομιλία προςεκτικα πιστεύω θα έχουμε το ίδιο συμπέρασμα.desperando έγραψε:τι εννοουσε ο μωραλης με την παρακατω κουβεντα? «Ο Βρύζας. Μήπως είναι έτοιμος να μπει ο Βρύζας»;
Υ.Γ. Γενικα παιδια κραζουμε τον Βρύζα αλλα στο μοντέλο που διοικεί ο Ιβαν εχω την αίσθηση οτι ο Βρύζας ειναι υπέρ απαραίτητος τουλάχιστον αυτη τη στιγμη.
- Sick Bastard