Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από jibbie »

οσο υπαρχει Μαντουρο στον ΠΑΟΚ, υπολογιζεται ΚΑΙ σαν στοπερ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

tad έγραψε: Φιλε Κερκυραιε επειδή εγώ σήμερα δεν άντεξα και έγραψα κάποια πράγματα οφείλω να σου απαντήσω ...

Αυτοί που εχουν στα χέρια τους την ομαδα εχουν δώσει παρα πολύ άσχημα δείγματα ... Σε θέματα προγραμματισμού και σχεδιασμού

Όταν λοιπόν βλέπεις 45 μέρες να μην κάνουν τίποτα εσένα τι σε κάνει αισιόδοξο οτι θα το κάνουν εντός 7 ημερών ;;;;

Ο αριθμός των προσθαφαιρεσεων που αναφέρεις δε ειναι εκτός πραγματικότητας

Η ομαδα χρειάζεται πολύ περισσότερες κινήσεις αφού ήδη έχουμε μείνει με ελάχιστους παίχτες απο τους οποίους κάποιοι είναι και καμμένα χαρτιά ... Όταν ξεκινάς προετοιμασία πρέπει να εισαι έτοιμος στα βασικά κατα 80-85% ...
Εμείς είμαστε κάτω του 40% ... Δεν ξανά γράφω για ποιους λόγους

Εγώ απλά λυπάμαι γιατι ο ΠΑΟΚ αξίζει πολύ περισσότερα και ο κόσμος θέλει να ζήσει πραγματικό ΠΑΟΚ και να βγάλει γούστα
Και πώς ξέρεις ότι δεν έχουν κάνει τίποτε επί 45 ημέρες; Είσαι μαζί τους;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

βεβαια ειναι μαζι τους
απο το πρωι εως το αλλο πρωι
εξαλλου το ειπε και ο αγγελος ....ολα θα κλεισουν εκτος απο τον tad που θα ειναι συνεχεια μαζι μας

για αυτο λοιπον ξερει και οτι οι ομαδες που ξεκινανε πρεπει να ειναι ετοιμες στα βασικα κατα 80-85%

ρε tad πες ενα παραδειγμα....
ονομασε μια ομαδα στον κοσμο ολον οταν ξεκιναει ειναι κατα 80-85% ετοιμη στα βασικα....
να δω και εγω το ...ορκ...το μετρο που εχεις και λες την αποψη σου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

stephanos έγραψε: ΥΓ: Ωραίος ο Κερκυραίος.
Πράγματι!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ρε παλικάρια, είμαστε όλοι φορτισμένοι από αυτά που βλέπουμε, αλλά να μην πάμε και στο άλλο άκρο και να ισοπεδώνουμε τα πάντα.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ελπίζω να βάλει 10 γκολ ο Λούκας στην Ισπανία και να έρθει καλύτερη πρόταση
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

η ομαδα θελει αμεσα μια ανακοινωση καλου παικτη για να αντιστραφει το κλιμα δεν παλευεται αλλο η μιρλα και η γκρινια ,που για εμενα ειναι δικαιολογημενες,κατα προτημηση εξτρεμ που δεν εχουμε ουτε για δειγμα
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
tad έγραψε: Φιλε Κερκυραιε επειδή εγώ σήμερα δεν άντεξα και έγραψα κάποια πράγματα οφείλω να σου απαντήσω ...

Αυτοί που εχουν στα χέρια τους την ομαδα εχουν δώσει παρα πολύ άσχημα δείγματα ... Σε θέματα προγραμματισμού και σχεδιασμού

Όταν λοιπόν βλέπεις 45 μέρες να μην κάνουν τίποτα εσένα τι σε κάνει αισιόδοξο οτι θα το κάνουν εντός 7 ημερών ;;;;

Η ομαδα χρειάζεται πολύ περισσότερες κινήσεις αφού ήδη έχουμε μείνει με ελάχιστους παίχτες απο τους οποίους κάποιοι είναι και καμμένα χαρτιά ... Όταν ξεκινάς προετοιμασία πρέπει να εισαι έτοιμος στα βασικά κατα 80-85% ...

Εγώ απλά λυπάμαι γιατι ο ΠΑΟΚ αξίζει πολύ περισσότερα και ο κόσμος θέλει να ζήσει πραγματικό ΠΑΟΚ και να βγάλει γούστα
Απόστολε όχι 45 μέρες, εδώ και 700 τόσες ημέρες δεν κάνουν τίποτε .... Για την ακρίβεια κάνουν ... Ξοδεύουν άπλετα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χωρις η ομαδα να παίρνει καμία αξία ... Ούτε αγωνιστική ούτε αξιακή ...

Όσο αφορά το απο που πηγάζει η άποψη οτι οι ομάδες όταν ξεκινούν προετοιμασία ειναι έτοιμες κατα 80-85% δεν θα σας πω για ομάδες του εξωτερικού ... Ο γαύρος και ο βάζελος που ειναι οι δυο ανταγωνιστές σου ειναι έτοιμοι παραπάνω απο το ανωτέρω ποσοστό αφού δεν περιμένουν παραπάνω απο 2-3 κινήσεις έκαστος για να κλείσουν ρόστερ ...

Μην μου γράφετε επομένως εμένα για καλοπροαίρετη κριτική και οτι τα διαλύω όλα ... Εγώ για να φτάσω να κάνω αυτήν την κριτική που κάνω έκανα υπομονή δυο χρονια και ίσως και περισσότερο για να αξιολόγηςω αν κάποιοι μπορούν να κάνουν την δουλειά τους

Δυστυχώς δεν μπορούν και ειναι επικίνδυνοι ...επομένως θα το γράφω γιατι η κατάσταση με αυτούς εχει ξεφύγει
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

ΑποστόληςΑ έγραψε:

Απόστολε όχι 45 μέρες, εδώ και 700 τόσες ημέρες δεν κάνουν τίποτε .... Για την ακρίβεια κάνουν ... Ξοδεύουν άπλετα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χωρις η ομαδα να παίρνει καμία αξία ... Ούτε αγωνιστική ούτε αξιακή ...

Όσο αφορά το απο που πηγάζει η άποψη οτι οι ομάδες όταν ξεκινούν προετοιμασία ειναι έτοιμες κατα 80-85% δεν θα σας πω για ομάδες του εξωτερικού ... Ο γαύρος και ο βάζελος που ειναι οι δυο ανταγωνιστές σου ειναι έτοιμοι παραπάνω απο το ανωτέρω ποσοστό αφού δεν περιμένουν παραπάνω απο 2-3 κινήσεις έκαστος για να κλείσουν ρόστερ ...

Μην μου γράφετε επομένως εμένα για καλοπροαίρετη κριτική και οτι τα διαλύω όλα ... Εγώ για να φτάσω να κάνω αυτήν την κριτική που κάνω έκανα υπομονή δυο χρονια και ίσως και περισσότερο για να αξιολόγηςω αν κάποιοι μπορούν να κάνουν την δουλειά τους

Δυστυχώς δεν μπορούν και ειναι επικίνδυνοι ...επομένως θα το γράφω γιατι η κατάσταση με αυτούς εχει ξεφύγει
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

ΑποστόληςΑ έγραψε:

GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

αυτοί που είναι στο ρόστερ μας και παίζουν σαν εξτρέμ να υποθέσω ότι είναι οι Μάρτενς(;) Γκολάσα(;) Πόζογλου(;) Πόποβιτς(;) Δεληγιαννίδης(;) Σαλπιγγίδης(;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Παρ 04 Ιούλ 2014, 10:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Ρε παλικάρια μην γκρινιάζετε
Πρώτα από όλα σας αποκαλύπτω ότι υπάρχει πλάνο μεταγραφών.
Είναι από την εποχή του Δώνη και το έφτιαξαν με τον Βρύζα στο pro.
Αυτό εφαρμόζεται. Για αυτό δεν μας βγαίνει.

Δεύτερον: η ΠΑΕ πρέπει να έχει και έσοδα, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ανατρεπτική ΠΑΕ και δεν νοιάζεται.
Τι γίνεται ρε παιδιά με τα διαρκείας ? όταν φεύγουν τόσοι παίκτες και δεν εμφανίζονται παπάδες, αρχιμανδρίτες κλπ΄από άλλες ενορίες, παρά μόνο ένας διάκονος, πως περιμένουμε να πουληθούν διαρκείας ; Ολοι είναι στο "άιντε να δούμε πρώτα τι παίζει" και δικαίως.

Χωρίς όμως διαρκείας δεν θα έλθουν οι αρχιμανδρίτες γιατί θέλουν την εκκλησία γεμάτη και το εκκλησίασμα μπόλικο για να μαζεύει ο δίσκος χρήμα.
Ας το δει η ΠΑΕ και ας ανακοινώσει τίποτα ονόματα ιερέων και κληρικών εν γένει να έχουν να λένε και στις ενορίτισσες κάτι οι άγιοι επίτροποι της εκκλησίας (ΑΡΔ). Από ψαλτάδες (συνδέσμους) πάμε καλά. Φωνάζουν γερά, αλλά πολλές φορές το παρακάνουν, ειδικά με εκείνα τα κόκκινα κεριά που ανάβουν στην εκκλησία. Ετσι ξέχασε και ο άλλος τις προάλλες τον γαύρο στην καρέκλα του gay δημάρχου και μας αφαίρεσαν τρία (3) "κύριε ελέησον" από την θεία λειτουργία με αποτέλεσμα να μην μας παίζουν στην ευρωπαϊκή σύνοδο εκκλησιών, αλλά να πάρουν την ενορία Αγ. Δημητρίου Αμπελοκήπων (Αθηνών).
Λοιπόν Ιβάν Σαββίδη κανόνισε φέτος τι θα κάνεις. Περιπτώσεις όπως οι προηγούμενες με τους ψόφιους που τους έπεσε το Δισκοπότηρο από τα χέρια και το άρπαξαν άλλοι ή που μας πήραν οι gay ξανά τα μανουάλια, τα εξαπτέρυγα και την Θεια Κοινωνία, δεν συγχωρούνται πλέον.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Θα το πω τελείως σταράτα.Διαβάζοντας περί τις κοντά είκοσι τελευταίες σελίδες,ΑΗΔΙΑΣΑ.Πραγματικά,δεν ξέρω αν οι όποιες ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ του μεγαλομετόχου και των υφισταμένων αυτού είναι ικανές να δικαιολογήσουν όσα είδαν τα μάτια μου.
Βέβαια,μέσα σε όλα,κάποιος φίλος έβαλε και το πράγμα στις,κατ'εμέ,πραγματικές του διαστάσεις.Ιβάν Σαββίδης.Δε γίνεται να πορεύεται η ομάδα σε επίπεδο λήψης αγωνιστικών αποφάσεων υπό τη ΜΟΝΙΜΗ αίρεση της συμφωνίας ΤΟΥ.Η παράμετρος του χρόνου στα του ποδοσφαίρου πιθανώς έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο εν συγκρίσει προς άλλες δραστηριότητες.Συν το ότι,το ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΑ σε επίπεδο δράσης του υπαλληλικού στελεχειακού του δυναμικού,που νομίζω πως περί τα ποδοσφαιρικά είναι πιο καταρτισμένο ΑΥΤΟΥ,επίσης δεν άγει σε ζηλευτά αποτελέσματα.Πρέπει να δοθούν,έστω και όχι με διάθεση μεγάλης εμπιστοσύνης,ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ στους ... από κάτω.Ελπίδα για ... ίαση άλλως δε βλέπω!!!

Επίσης,να δώσω στον φίλο Stephanos τα εύσημα για τις απόψεις του.Είτε σοβαρά είτε χαβαλεδιάρικα,απόλαυση είναι ο μπαγάσας.Χαααχαχα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εξετάζει Ζοσουέ

04 Ιουλ 2014 11:05, Από PAOK24

Την περίπτωση του Ζοσουά Πεσκέιρα της Πόρτο εξετάζει ο ΠΑΟΚ, στην προσπάθειά του να αναπληρώσει στο ρόστερ του το κενό που προκάλεσε η «απώλεια» του Στοχ.

Αυτό αναφέρει τουλάχιστον σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Σπορ του Βορρά», που παρουσιάζει τους ανθρώπους του Δικεφάλου να προσανατολίζονται να χτυπήσουν την πόρτα των «Δράκων» και να ζητήσουν δανεικό τον 24χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος ως επί το πλείστον αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος αλλά έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης.

Το ότι όμως ο Ζοσουέ κατέγραψε πέρσι με τη φανέλα της Πόρτο 35 συμμετοχές, 5 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, το ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνετα το 2017 και το ότι η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αποτιμάται γύρω στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, προκαλούν το ερώτημα «γιατί η Πόρτο να τον δώσει δανεικό».

Ο Ζοσουέ είναι τέσσερις φορές διεθνής με την Εθνικής Πορτογαλίας, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πενιαφέλ, Φένλο και Πάσος Φερέιρας.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

το μοναδικο θετικο ειναι οτι μαλλον κλεινει το θεμα του πρωτου τερματοφυλακα θετικα με ιτανζ.....ειναι κριμα να εχεις στο ροστερ τερματοφυλακα τετοιας ποιοτητας και να παιζεις ενα χρονο με γλυκο....ελπιζω να παρουμε και κανα φραγκο για γλυκο και να στειλουμε καπου το χακομπο καιο για δευτερος μια χαρα ειναι ο τζορβας

με ιτανζ τζορβα στη θεση ενα ειμαστε παρα πολυ καλα πιστευω για τις αλλες θεσεις δε θα πω τιποτα πλεον περιμενουμε κινησεις αποδεσμευσεις μεταγραφες κτλ....χρονος υπαρχει εγω ανηκω στους γκρινιαρηδες οχι για θεμα χρονου αλλα για θεμα διαθεσης απο πλευρας ιβαν.....θα δουμε

παντως αν ανανεωσαν την τιτικα και την στειλουν δανικη στη λακορουνια ειναι οτι καλυτερο .... ολοι βλεπουν μπαλα και το για το λουκα αυτη τη στιγμη καμια μα καμια ομαδα δε θα εδινε τσακιστη δεκαρα μονο εμεις πιαστηκαμε μακακες για αλλη μια φορα αλλα δεν πειραζει αρκει να μην ειναι στην ομαδα οπως ειπε και ο αγγελος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”