Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Μαζεψε πρωτα εσυ τη γλωσσα σου
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ας ρίξουμε και κανένα μπουκετίδι μεταξύ μας, δεν κάνει κακό....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ποια γλωσσα μου να μαζεψω ρε γραφικε σημαιοφορε του Σαββιδη,ειδες πουθενα να ασχοληθω μαζι σου?
Πεταγεσαι σα να μην πω τι, λες την εξυπναδα σου σου απανταω με κοσμιο τροπο και μου λες να μαζεψω τη γλωσσα μου?
Δε ντρεπεσαι λιγο? δεν εισαι και παιδακι αποτι εχω καταλαβει.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Το 1973 η Πέπσι ήταν 2η στις πωλήσεις με μεγάλη διαφορά από την Κόκα Κόλα στην Αμερική. Βάλαν λοιπόν ένα στόχο σαν εταιρεία. Σε 10 χρόνια να είναι 1οι. Χαράξαν στρατηγικές, είδαν τι κάνουν λάθος, τι μπορούν να κάνουν σωστά, έκαναν έρευνες και τα κατάφεραν γιατί είχαν πλάνο και το εφάρμοσαν απαρέγκλιτα, παίρνοντας και κάποια υπολογισμένα ρίσκα. Το αποτέλεσμα ήταν το 1981 ήταν 1οι και παραμένουν ακόμα 1οι. Το τι έκαναν δεν έχει και τόσο σημασία, αλλά το πως... Και από αυτό το πως πρέπει να παραδειγματιστεί καθε ΑΕ,ΕΠΕ,ΟΕ και βεβαίως και ΠΑΕ...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

obanebane έγραψε:Ποια γλωσσα μου να μαζεψω ρε γραφικε σημαιοφορε του Σαββιδη,ειδες πουθενα να ασχοληθω μαζι σου?
Πεταγεσαι σα να μην πω τι, λες την εξυπναδα σου σου απανταω με κοσμιο τροπο και μου λες να μαζεψω τη γλωσσα μου?
Τις εξυπναδες εδω μεσα και τους χαρακτηρισμους τους εχεις επωμιστει εσυ ως αυτοκλιτος εξυπνακιας του φορουμ που νομιζεις οτι εισαι
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Rizla έγραψε:Εικόνα
Εξυπναδες :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Απο ποτε φιλε μου εγινε αυτο? μπορεις σε παρακαλω να μου δειξεις ενα ποστ μου που συμβαινει αυτο?
Εδω μεσα ειμαι 5 χρονια εξυπνακια του φορουμ δεν με ειπε κανεις.
Παντα προσπαθω να ειμαι κοσμιος και να σεβομαι τους συνομιλητες μου.
Απο εσενα δεν ειδα κατι τετοιο μονο ειρωνια και κραξιμο σε αυτους που εχουν αντιθετη αποψη απο εσενα.
Αν εσυ τα βλεπεις ολα καλα στην ομαδα να μας γραψεις και κανα επιχειρημα οχι μονο να παραθετεις τους συνομιλητες σου και να ειρωνευεσαι.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

stephanos έγραψε:
Kostomanolis έγραψε:Και μια ιστοριούλα, για να τελειώνει και το παραμύθι ότι έχουμε χρόνο μέχρι το 1ο παιχνίδι, που τεχνειέντως λέγεται ότι είναι τέλη Αυγούστου, όταν νομίζω ότι η λίγδα ξεκινάει μέσα Αυγούστου...
Ωραία η ιστοριούλα.
ΑΝ δεν δικαιωθούμε στο CAS (που κατά τη γνώμη μου είναι το πιθανότερο ενδεχόμενο), παίζουμε το πρώτο ματς της για τα play off του Europa League στις 21 Αυγούστου. Εγώ το λέω «τέλη Αυγούστου», αλλά και «μέσα Αυγούστου» να το πεις, δεν είσαι λάθος. Μέχρι τότε μεσολαβούν ακριβώς 49 ημέρες (χτες που το έγραφα ήταν 50 στρόγγυλες), χρόνος αρκετός για να κάνουμε όχι 5, αλλά 20 μεταγραφές (αν θέλουμε κάτι τέτοιο που δεν θα έπρεπε, γιατί δεν χρειαζόμαστε πολλούς αλλά καλούς). ;)

Η πρώτη αγωνιστική της superleague παίζεται 23, 24 και 25 Αυγούστου. Το λέει σε ένα συνοπτικό pdf στην επίσημη σελίδα της superleague, δύο κλικ μακριά.

Αν πάλι δικαιωθούμε στο CAS, μαζί σας να τους κράξουμε όλους που καθυστερούν τις μεταγραφές (γιατί «μπράβο» που π.χ. κέρδισαν τέτοια υπόθεση δεν πρόκειται να ακούσουν). ;)

ΥΓ: Όπως λέει και ο Αλκίνοος: «Το παραμύθι τελείωσε κι αρχίζει η ζωή. Αχ, νά 'ταν η αλήθεια σου σαν ψέμα αληθινή». :lol:
Στέφανε για το πρόγραμμα οκ, λάθος θυμόμουν...
Τα 2 παραδείγματα τα έδωσα και όποιος έχει ασχοληθεί λίγο με το management το ξέρει ώς το πώς πρέπει να φερθεί η ΠΑΕ, ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει τώρα και το αν περιμένει το ΚΑΣ και αν έχει 10 ποδοσφαιριστές επίπέδου Μέσι έτοιμους για τον ΠΑΟΚ. Σε έχει πείσει ότι υπαρχει κάτι τέτοιο (σαν αυτό που αναφέρω) έστω τα τελευταία 2 χρόνια; Αν ναι, πάω πάσο...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

obanebane έγραψε:Να μας ελεγαν ομως κατι φιλε Στεφανε?
Ειλικρινά, δεν ξέρω αν σε οποιαδήποτε ομάδα βγαίνει η διοίκηση και λέει «φέτος θα πάρουμε δύο χαφ, τρία εξτρέμ και μία χωριάτικη» ή «θα πάρουμε παίκτες καλούς, όχι σαπάκια». :lol:

Ψιλό οφ τόπικ, αλλά χρήσιμο να βλέπουμε και κανέναν άλλον: Δεν θυμάμαι για παράδειγμα πέρσι να λέει ο Αλαφούζος «μάγκες, φέτος μαντήλι δεν έχουμε να κλάψουμε, θα την βγάλουμε με πέντε έξι μικρούς και άλλους τόσους δανεικούς (ωπ, πιπέρι, κακιά λέξη!) και στόχος η σωτηρία». Είπε μόνο ότι «υπάρχει το παράδειγμα της Ντόρτμουντ που εξελίχθηκε με φθηνούς και νεαρούς παίκτες», το οποίο παράδειγμα δεν ακολούθησε εντέλει ακριβώς.

Εκτός αν σχεδιάζουν κάτι πολύ δραστικό π.χ. «πιτσιρικάδες και Γ' Εθνική», «αγορά ΑΦΜ» κλπ, όπου σε τέτοια περίπτωση, δεν «ενημερώνουν», αλλά ξεκάθαρα είναι υποχρεωμένοι να ρωτήσουν το κοινό τους.
obanebane έγραψε:Ο κοσμος δεν ξερει τι να πιστεψει καποιοι ποδοσφαιριστες πηδανε απο το καραβι καποιοι αλλοι ζητανε αφυσικα ποσα για ανανεωσεις συμβολαιων.
Και όλα αυτά τα μαθαίνουμε από τους ακούραστους εργάτες της ενημέρωσης, από τους απόλυτους υπέρμαχους της μίας και μοναδικής αλήθειας, ορισμένοι εκ των οποίων ουδεμία σχέση ή επαφή έχουν με οργανωμένα συμφέροντα άλλων ομάδων ή με διάφορους επαγγελματίες του χώρου.
:pano:

Edit: Kostomanolis, ειδικά φέτος δεν ξέρουμε πού παν τα τέσσερα σχετικά με τον όποιο σχεδιασμό (όπως τον έχουμε τέλος πάντων στο μυαλό μας), ούτε εμείς, ούτε αυτοί που πληρώνονται για να μαθαίνουν. Όσοι δεν έχουμε εφημερίδα, ραδιοσταθμό ή ιστοσελίδα, να περιμένουμε να πουλήσουμε κανένα φύλλο ή να τσιμπήσουμε κανένα κλικ, δεν βλέπω τί ακριβώς χάνουμε που δεν ξέρουμε από μια εβδομάδα πριν ότι «κλείνει ο Χ Εγιάλ».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stephanos την Πέμ 03 Ιούλ 2014, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Καμιά αποδέσμευση θα κάνουμε; Άρχισα να κουράζομαι..
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

obanebane έγραψε:Απο ποτε φιλε μου εγινε αυτο? μπορεις σε παρακαλω να μου δειξεις ενα ποστ μου που συμβαινει αυτο?
Εδω μεσα ειμαι 5 χρονια εξυπνακια του φορουμ δεν με ειπε κανεις.
Παντα προσπαθω να ειμαι κοσμιος και να σεβομαι τους συνομιλητες μου.
Απο εσενα δεν ειδα κατι τετοιο μονο ειρωνια και κραξιμο σε αυτους που εχουν αντιθετη αποψη απο εσενα.
Αν εσυ τα βλεπεις ολα καλα στην ομαδα να μας γραψεις και κανα επιχειρημα οχι μονο να παραθετεις τους συνομιλητες σου και να ειρωνευεσαι.
Τι να σου δειξω που θες και να σου δειξω οταν εσυ κανεις αυτο που κατηγορεις εμενα τι να σου πω αλλο δηλαδη
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

obanebane έγραψε:Ποια γλωσσα μου να μαζεψω ρε γραφικε σημαιοφορε του Σαββιδη,ειδες πουθενα να ασχοληθω μαζι σου?
Παλι καλα που σεβεσαι τους συνομιλητες σου και τους απαντας με κοσμιο τροπο
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Κατα τα αλλα καλη ποδοσφαιρικη χρονια να εχουμε....οφ τοπικ το ξερω αλλα ηρεμηστε λιγο ρε αδερφια!!!!!!
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Ρε παιδιά, επειδή ειλικρινά σας εκτιμώ και τους δύο, δεν το κόβεται σιγά σιγά;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”