Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
slidar

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από slidar »

Οταν ξεκινησει η επανασταση ριξτε μια φωνη...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Kostomanolis έγραψε:Προπονητής: Άγγελος
Οι παίκτες φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον...
Τι μου θυμίζει; Σίγουρα Ιβάν έχουμε στην διοίκηση ή κανά Γούμενο; :D
Αυτό το καλοκαίρι μέγιστη απογοήτευση...
Μη σου πω και μπατατουδη
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Και μια ιστοριούλα, για να τελειώνει και το παραμύθι ότι έχουμε χρόνο μέχρι το 1ο παιχνίδι, που τεχνειέντως λέγεται ότι είναι τέλη Αυγούστου, όταν νομίζω ότι η λίγδα ξεκινάει μέσα Αυγούστου...

Είναι λοιπόν ένας τυπάς στην Αμερική που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες γιατί έφαγε ένα ΡΕΟ (ειδικά οι παλιοί το θυμούντε στον στρατο). Για τους νέους ή όσοι δεν έχετε πάει στρατό ακόμα ΡΕΟ είναι φορτηγά που παράτησαν οι Αμερικάνοι εδώ γιατί δεν συνέφερε να τα γυρίσουν στην Αμερική μετά τον Β' ΠΠ (νομίζω) και εμείς σας καλόι Μακάκες(ναι με Μ κεφαλαίο) τα αγοράσαμε.
Anyway (που λένε και στο χωριό μου), ο τύπος αυτός το έφαγε μεν αλλά το έφαγε σε 6 μήνες, λίγο-λίγο. Ξεκίνησε με ένα κομμάτι από τα λάστιχα, συνέχισε με το πανί, λίγο σασί, κοκ.
Τώρα θα μου πείτε που κολλάει αυτό με τον ΠΑΟΚ;
Βάλτε το ανάποδα. Δηλαδή πες ότι έχουμε 6 μήνες για να φάμε το ΡΕΟ (κάτι πολύ δύσκολο). Αν έχουμε έστω και ένα βασικό στόχο σαν ομάδα, οι στοιχειώδεις αρχές του management λένε, ότι μετά τον στόχο, καθορίζονται οι προτεραιότητες, χαράζεται η στρατηγική και αποφαζίζονται οι μέθοδοι ή οι τακτικές που χρειάζονται για να φτάσουμε στον στόχο αυτόν. Επίσης ο στόχος αυτός πρέπει να είναι δύσκολος, αλλά εφικτός (π.χ. διεκδίκηση 1ης θεσης) και χρονικά προσδιορισμένος (π.χ. σε 2 χρόνια). Δηλαδή, αν υποθέσουμε ότι ο στόχος ή ένα μέρος της στρατηγικής είναι να είμαστε έτοιμοι μέσα - τέλη Αυγούστου, θα έπρεπε να έχουμε μέσα στις προτεραιότητες, εκτός από το προπονητικό τιμ (οκ), προπονητικά κέντρα (οκ), φιλικά προετοιμασιάς (οκ), the fucking players (που επίσης λέμε στο χωριό μου)!!!!!!
Εμείς στο τελευταίο όχι μόνο δεν παίρνουμε, αλλά διωχνουμε ατάκτως... Και ναι να γίνει ξεσκαρτάρισμα, αλλά να υπάρχει πλάνο αντικατάστασης με ίδιους αν όχι καλύτερους παίκτες...
Και για να ολοκληρώσω το παράδειγμα που ανέφερα παραπάνω. Αν ο τυπάς έλεγε ότι έχω 6 μήνες για να το φάω και επειδή είναι δύσκολο ή επειδή δεν έκανε προγραμματισμό (προτεραιότητες που λέγαμε) έφτανε το τέλος του 6μήνου και έχει φάει 4 ρόδες, ποιο ρεκόρ και κουραφέξαλα... Αυτό μου θυμίζει ο ΠΑΟΚ τώρα.

ΥΓ. Οφ τοπικ, αλλά επείδη μπορεί να φανεί χρήσιμο και στην ΠΑΕ, μέχρι να πάρει τεχνοκράτες :shock: , ακολουθεί παράδειγμα επίτευξης στοχου
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Και μια ιστοριούλα, για να τελειώνει και το παραμύθι ότι έχουμε χρόνο μέχρι το 1ο παιχνίδι, που τεχνειέντως λέγεται ότι είναι τέλη Αυγούστου, όταν νομίζω ότι η λίγδα ξεκινάει μέσα Αυγούστου...

Είναι λοιπόν ένας τυπάς στην Αμερική που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες γιατί έφαγε ένα ΡΕΟ (ειδικά οι παλιοί το θυμούντε στον στρατο). Για τους νέους ή όσοι δεν έχετε πάει στρατό ακόμα ΡΕΟ είναι φορτηγά που παράτησαν οι Αμερικάνοι εδώ γιατί δεν συνέφερε να τα γυρίσουν στην Αμερική μετά τον Β' ΠΠ (νομίζω) και εμείς σας καλόι Μακάκες(ναι με Μ κεφαλαίο) τα αγοράσαμε.
Anyway (που λένε και στο χωριό μου), ο τύπος αυτός το έφαγε μεν αλλά το έφαγε σε 6 μήνες, λίγο-λίγο. Ξεκίνησε με ένα κομμάτι από τα λάστιχα, συνέχισε με το πανί, λίγο σασί, κοκ.
Βάλτε το ανάποδα. Δηλαδή πες ότι έχουμε 6 μήνες για να φάμε το ΡΕΟ (κάτι πολύ δύσκολο). Αν έχουμε έστω και ένα βασικό στόχο σαν ομάδα, οι στοιχειώδεις αρχές του management λένε, ότι μετά τον στόχο, καθορίζονται οι προτεραιότητες, χαράζεται η στρατηγική και αποφαζίζονται οι μέθοδοι ή οι τακτικές που χρειάζονται για να φτάσουμε στον στόχο αυτόν. Επίσης ο στόχος αυτός πρέπει να είναι δύσκολος, αλλά εφικτός (π.χ. διεκδίκηση 1ης θεσης) και χρονικά προσδιορισμένος (π.χ. σε 2 χρόνια). Δηλαδή, αν υποθέσουμε ότι ο στόχος ή ένα μέρος της στρατηγικής είναι να είμαστε έτοιμοι μέσα - τέλη Αυγούστου, θα έπρεπε να έχουμε μέσα στις προτεραιότητες, εκτός από το προπονητικό τιμ (οκ), προπονητικά κέντρα (οκ), φιλικά προετοιμασιάς (οκ), the fucking players (που επίσης λέμε στο χωριό μου)!!!!!!
Εμείς στο τελευταίο όχι μόνο δεν παίρνουμε, αλλά διωχνουμε ατάκτως... Και ναι να γίνει ξεσκαρτάρισμα, αλλά να υπάρχει πλάνο αντικατάστασης με ίδιους αν όχι καλύτερους παίκτες...
Και για να ολοκληρώσω το παράδειγμα που ανέφερα παραπάνω. Αν ο τυπάς έλεγε ότι έχω 6 μήνες για να το φάω και επειδή είναι δύσκολο ή επειδή δεν έκανε προγραμματισμό (προτεραιότητες που λέγαμε) έφτανε το τέλος του 6μήνου και έχει φάει 4 ρόδες, ποιο ρεκόρ και κουραφέξαλα... Αυτό μου θυμίζει ο ΠΑΟΚ τώρα.

ΥΓ. Οφ τοπικ, αλλά επείδη μπορεί να φανεί χρήσιμο και στην ΠΑΕ, μέχρι να πάρει τεχνοκράτες :shock: , ακολουθεί παράδειγμα επίτευξης στοχου
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Όπως είπε και ο Αϊνστάιν, οι χαζοί ξέρουν και οι έξυποι καταλαβαίνουν.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Μια απορια μου γεννηθηκε με την ιστορια σου που διαβασα 3 φορες :mrgreen: το σασι και την μηχανη πως τα εφαγε?
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

paokovios1974 έγραψε:Μια απορια μου γεννηθηκε με την ιστορια σου που διαβασα 3 φορες :mrgreen: το σασι και την μηχανη πως τα εφαγε?
με καταρκεματισμό...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Και γω που νομιζα με διαλογισμο
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Kostomanolis έγραψε:Και μια ιστοριούλα, για να τελειώνει και το παραμύθι ότι έχουμε χρόνο μέχρι το 1ο παιχνίδι, που τεχνειέντως λέγεται ότι είναι τέλη Αυγούστου, όταν νομίζω ότι η λίγδα ξεκινάει μέσα Αυγούστου...
Ωραία η ιστοριούλα.
ΑΝ δεν δικαιωθούμε στο CAS (που κατά τη γνώμη μου είναι το πιθανότερο ενδεχόμενο), παίζουμε το πρώτο ματς της για τα play off του Europa League στις 21 Αυγούστου. Εγώ το λέω «τέλη Αυγούστου», αλλά και «μέσα Αυγούστου» να το πεις, δεν είσαι λάθος. Μέχρι τότε μεσολαβούν ακριβώς 49 ημέρες (χτες που το έγραφα ήταν 50 στρόγγυλες), χρόνος αρκετός για να κάνουμε όχι 5, αλλά 20 μεταγραφές (αν θέλουμε κάτι τέτοιο που δεν θα έπρεπε, γιατί δεν χρειαζόμαστε πολλούς αλλά καλούς). ;)

Η πρώτη αγωνιστική της superleague παίζεται 23, 24 και 25 Αυγούστου. Το λέει σε ένα συνοπτικό pdf στην επίσημη σελίδα της superleague, δύο κλικ μακριά.

Αν πάλι δικαιωθούμε στο CAS, μαζί σας να τους κράξουμε όλους που καθυστερούν τις μεταγραφές (γιατί «μπράβο» που π.χ. κέρδισαν τέτοια υπόθεση δεν πρόκειται να ακούσουν). ;)

ΥΓ: Όπως λέει και ο Αλκίνοος: «Το παραμύθι τελείωσε κι αρχίζει η ζωή. Αχ, νά 'ταν η αλήθεια σου σαν ψέμα αληθινή». :lol:
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

Αλήθεια πρόσεξε κανείς οτι η υποτιθέμενη συνέντευξη Σαββίδη περι Παπανδρέου κ πολιτικής γενικά ειναι συνέντευξη που εχει δώσει στην Κρήτη πριν τις πρώτες εκλογές του 2012?Είναι τυχαίο οτι ξεθαύτηκε απο Αθήνα μεριά χωρίς καμια αναφορά οτι είναι συνέντευξη προ διετίας?Κ αρχίζει ο Παοκσής ''καλά ρε Ιβαν σε μας δεν κουνιέτε φύλλο, ψηφίζουμε τον υποψήφιο του χοντρού κ εσύ αντι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα κάθεσε κ μου δίνεις συνεντεύξεις πολιτικού περιεχομένου?''
Αυτό δεν αναιρεί καθόλου τον προβληματισμό μου για όσα γίνονται ή δεν γίνονται απο τον Φεβρουάριο κ μετά κ ειδικά τον τελευταίο καιρό.
Paokovie μαζί σου ''ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Ο ΙΒΑΝ''
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Στεφανε αστο καλυτερα οταν πηραμε πρωταθλημα το 1985 "Ναι και εγω εχω δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη :mrgreen: "Πολλοι δικοι μας εφαγαν τον προλογο οτι μας το εδωσαν για τα 2300 χρονια της θεσσαλονικης και θα κολησουμε στο ποτε πρεπει να ειμαστε ετοιμοι και αν ειναι μεσα αυγουστου η 21 αυγουστου
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Να μας ελεγαν ομως κατι φιλε Στεφανε?
Που το πανε ρε παιδι μου,θα ακολουθησουμε μοντελο βαζελου με πιτσιρικαδες και μερικους εμπειρους?
Θα εχουμε ροστερ με το περσινο μπατζετ οποτε να περιμενουμε οντως καποιους πολυ καλους ποδοσφαιριστες?
Ο κοσμος δεν ξερει τι να πιστεψει καποιοι ποδοσφαιριστες πηδανε απο το καραβι καποιοι αλλοι ζητανε αφυσικα ποσα για ανανεωσεις συμβολαιων.
Τι συμβαινει μηπως ο Σαββιδης τελικα εχει κανει πουτανα την ομαδα?
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

γι αυτο την αγορασε την ομαδα για να την κανει ανω κατω ο μαρινακης τον εστειλε
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Παοκοβιε αρκετα,μαζεψου σε παρακαλω πολυ την ειρωνια σου εκει που σε παιρνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”