Και μεθαυριο Ναπολεων αμαφουλε που εντωμεταξυ εχει αποκτησει εμπειριες και ειναι ενα ολοκληρωμενο σεντερ φορthanos-xanthi έγραψε:μετα τον Τζορβα αυριο και για Βυντρα..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- thanos-xanthi
ωραιος χαρακτηρισμος τα προβατα...
υπαρχει πλεον και ο τσομπανης...
ολα πανε καλα, ολα κατ ευχην
υπαρχει πλεον και ο τσομπανης...

Γιατί όχι? Τζόρβας , Βύντρα(ς) , Δημούτσος & Κλάους έχουν τον ίδιο μάνατζερ.thanos-xanthi έγραψε:μετα τον Τζορβα αυριο και για Βυντρα..
Όπως και ο Βαγγέλης ο Νάστος σε περίπτωση που μερακλώσει ο Άγγελος και θελήσει να θυμηθεί τα παλιά

Κάπου είχα διαβάσει ότι διακοπή συμβολαίου δεν υφίσταται πλέον ως τιμωρία.
Ξέρει κανείς τί ισχύει;
Ξέρει κανείς τί ισχύει;
- buffalobill4
παρτε και το τζορβα να σπασουμε διπλο ρεκορ.
να γινουμε η πρωτη ομαδα παγκοσμιως με 4 τερματοφυλακες και χωρις ουσιαστικα πρωτο.
να γινουμε η πρωτη ομαδα παγκοσμιως που ψωνιζει τα αποφαγια της ζελας χωρις τσιπα.
αντε βρε. και τον κοτσολη να αυξηθει και στα δυο ρεκορ ο αριθμος να μη μας τα σπασει κανεις.
να γινουμε η πρωτη ομαδα παγκοσμιως με 4 τερματοφυλακες και χωρις ουσιαστικα πρωτο.
να γινουμε η πρωτη ομαδα παγκοσμιως που ψωνιζει τα αποφαγια της ζελας χωρις τσιπα.
αντε βρε. και τον κοτσολη να αυξηθει και στα δυο ρεκορ ο αριθμος να μη μας τα σπασει κανεις.
- paokovios1974
Οπως παλιοτερα υπηρχε και ο καρπουζας και ο βενζινας και ο αμπαλος και το γατακι και ο θερμοσιφωνας και το κρεας και ο αργος και ο συνταξιουχος και ο φασαριας και ο μποξερ ο λεζαντας και τα λαμογια και οι αμπαλοι και ο μυρωδιας και παει λεγοντας σε αυτην την κατατρεγμενη ομαδα που ποτε δεν θα δει ασπρη μερα γιατι αν ποτε θα δουμε ασπρη μερα καποιοι θα βγουνε και θα πουνε...ελα μωρε ξεπουλησαμε την ψυχη μας και μας το δωσανε γιατι συμπληρωσαμε 2414 χρονια απο την ιδρυση της θεσσαλονικηςthanos-xanthi έγραψε:ωραιος χαρακτηρισμος τα προβατα...
υπαρχει πλεον και ο τσομπανης...![]()
δηλαδη τα τσαλιμια του χακομπο και του λουκας ειναι στημενα για να φαγωθει ο ιβαν?paokovios1974 έγραψε:Σας εχω προετοιμασει για την σημερινη και τις επομενες μερες που θα ακολουθησουν διαβαστε και λιγο την υπογραφη μου,ηταν η μερα που ολα ΜΑ ΟΛΑ τα μμε ειχαν στραφει εναντιων του Χουμπ Στεφενς και ο νοων νοειτω... αν νοειτωace79grpaok έγραψε:για πεςpaokovios1974 έγραψε:----Κατι μου θυμιζει η σημερινη ημερα ----
εγώ εδώ και καιρό βλέπω ότι μονοι μας τρώμε τα σωθικά μας...μένω ακριβώς απέναντι απ το γήπεδο τις hearts είχαν -40 βάθος κάθε κυριακή γεμάτο το γήπεδο κι ενώ ξέραν ότι θα πέσουν!προσωπικά δεν με "ενδιαφρει" αν θα ρθει ο τζόρβας η ο buffon και μονο που βλέπω ασπρόμαυρα με το δικέφαλο στο στήθος μέσα στο γήπεδο μου φτάνει ακόμα και εποχή βουλινού το "φχαριστιομουν" περιμένω με ανυπομονησία τον σεπτέμβριο να δω και να θαυμάσω την P.A.Ο.ΚΑΡΑ μας στο νέο πρωτάθλημα ας παίζουμε και k20 αν και πιστεύω ότι μεταγραφές θα γίνουν καλές απλά φέτος ο Ιωάννης την ψάχνει πιο πολύ για να μην την πατήσει όπως πέρυσι αυτά
Ο Τζόρβας ;;;;;;;;;;;;
Ποιος Τζόρβας ;;;;;;;;;;;
Ο γνωστός αρχιφλωρος ;;;;;;;;;;;
Αυτός κόβεται μόνο απο φάτσα !!!!!!!!!!!
Μην τον φέρετε σας παρακαλώ πολύ ....... Καλύτερα με τον μέλισσα και τον Σοιλεμεζογλου
Εάν πάντως τον φέρετε μπράβο ρε μάγκες .... Μπράβο ρε ζηση .... Τέτοια μασαμπουκα και μάλιστα φορα παρτίδα μεσα στα μούτρα μας δεν θα εχει ξαναγίνει ...
Εγώ το γήπεδο το κόβω χαλαρά ... Τέτοια απογοήτευση ούτε στα χρονια του γουμενου ... Τότε τουλάχιστον ζούσα με την ελπίδα του πλούσιου μπάρμπα ...
Τωρα σε τι να ελπίζω ;;;;;
Ποιος Τζόρβας ;;;;;;;;;;;
Ο γνωστός αρχιφλωρος ;;;;;;;;;;;
Αυτός κόβεται μόνο απο φάτσα !!!!!!!!!!!
Μην τον φέρετε σας παρακαλώ πολύ ....... Καλύτερα με τον μέλισσα και τον Σοιλεμεζογλου
Εάν πάντως τον φέρετε μπράβο ρε μάγκες .... Μπράβο ρε ζηση .... Τέτοια μασαμπουκα και μάλιστα φορα παρτίδα μεσα στα μούτρα μας δεν θα εχει ξαναγίνει ...
Εγώ το γήπεδο το κόβω χαλαρά ... Τέτοια απογοήτευση ούτε στα χρονια του γουμενου ... Τότε τουλάχιστον ζούσα με την ελπίδα του πλούσιου μπάρμπα ...
Τωρα σε τι να ελπίζω ;;;;;
- thanos-xanthi
Μια ειλικρινης απορια, χωρις ιχνος ειρωνιας..
εχει προταθει και ο Καραγκουνης?
θα δακρυσουμε κι αλλο αυτο το μηνα?
εχει προταθει και ο Καραγκουνης?
θα δακρυσουμε κι αλλο αυτο το μηνα?
- paokovios1974
- Υπάρχει καμία μεταγραφή που έπεσαν μέσα τα ΜΜΕ φέτος;
- Ναι, του Καζαριάν (που τον γράφουν και λάθος).
- Ναι, του Καζαριάν (που τον γράφουν και λάθος).

Θα γίνω ΑΡΔ, τέλος. Πιο εύκολο επάγγελμα δεν υπάρχει. Εγγυημένο εισόδημα για μια ζωή.