Άγγελος Αναστασιάδης
- Μπαρκαρούτσος
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Εγώ θέλω να πάνε οι κύριοι δημοσιογράφοι, διότι θέλω να μάθω ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα του ping pong, καθώς έχω παίξει στοίχημα.
-
Οι δημοσιογράφοι δεν θα πάνε Ολλανδία γιατί θα πάνε στο CAS μήπως και καταφέρουν να μας βγάλουν πάλι Ch. League.
Τι έγινε Αγγελάρα?
Πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ που παραδοσιακά πηγαίνουμε έτσι γιατί γουστάρουμε, κλειστή.
Πρώτο φιλικό στη Τούμπα που έτσι παραδοσιακά πηγαίνουμε γιατί γουστάρουμε και διψάμε για ΠΑΟΚ, κλειστό.
Τόσο πια ο κόσμος θα διαταράξει την ομάδα και δε θα τον αφήσει να δουλέψει?
Στο φινάλε το ποδόσφαιρο, όλος ο χαβαλές που γίνεται για το κόσμο δεν υποτίθεται ότι γίνεται?
Γιατί μου στερείς αυτή τη φάση?
Μην ανησυχείς τα πρώτα 2 ματς κεκλεισμένων τα παίζουμε.
Ποιός αποφασίζει ότι στον ΠΑΟΚ γουστάρουμε να παίζουμε με κλειστές κερκίδες ενώ δεν είμαστε τιμωρημένοι?
Αρχίσαμε τα προ δεκαετίας ''εγώ ξέρω το καλό του ΠΑΟΚ, εσείς οι μπερδεμένοι'' κλπ ?
Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει και σε ΄μενα, εσένα, τον άλλο, τον δίπλα?
Ποιοί είστε εσείς που θα αποφασίσετε πως μέχρι τον Οκτώβρη θα δω τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς ευρωπα'ι'κό και πολύ μου είναι? δε κατάλαβα.
Πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ που παραδοσιακά πηγαίνουμε έτσι γιατί γουστάρουμε, κλειστή.
Πρώτο φιλικό στη Τούμπα που έτσι παραδοσιακά πηγαίνουμε γιατί γουστάρουμε και διψάμε για ΠΑΟΚ, κλειστό.
Τόσο πια ο κόσμος θα διαταράξει την ομάδα και δε θα τον αφήσει να δουλέψει?
Στο φινάλε το ποδόσφαιρο, όλος ο χαβαλές που γίνεται για το κόσμο δεν υποτίθεται ότι γίνεται?
Γιατί μου στερείς αυτή τη φάση?
Μην ανησυχείς τα πρώτα 2 ματς κεκλεισμένων τα παίζουμε.
Ποιός αποφασίζει ότι στον ΠΑΟΚ γουστάρουμε να παίζουμε με κλειστές κερκίδες ενώ δεν είμαστε τιμωρημένοι?
Αρχίσαμε τα προ δεκαετίας ''εγώ ξέρω το καλό του ΠΑΟΚ, εσείς οι μπερδεμένοι'' κλπ ?
Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει και σε ΄μενα, εσένα, τον άλλο, τον δίπλα?
Ποιοί είστε εσείς που θα αποφασίσετε πως μέχρι τον Οκτώβρη θα δω τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς ευρωπα'ι'κό και πολύ μου είναι? δε κατάλαβα.
Έτσι, μη μιλάς κάτσε στη άκρη του πάγκου που τόσο αγαπάς και πίστευε πως με τη σιωπή σου προστατεύεις την ομαδα.
Το χεις κανει ηδη μια φορά.
Το χεις κανει ηδη μια φορά.
Ας περιμενουμε να δουμε που θα κατσει μπιλια σε όλα τα θεματα και μετα ας τους κρξουμε και ολους.....
την αντεπιθεση μας
τα μπαμ..
απλα μην τους παιρνουμε ολους σβαρνα αυτό βασικα..

απλα μην τους παιρνουμε ολους σβαρνα αυτό βασικα..
Στο λέω μανιακέ να ξηγούμαστε από τωρα. Αν σε περίπτωση, λέω, αν σε περίπτωση που έχουμε το φιάσκο της δεκαετίας το ανάθεμα και το στολισμα θα ξεκινήσει απο αυτόν και θα σταματήσει στον οδηγό του πούλμαν χωρίς να έχουμε συστάσεις και υπενθύμιση κανόνων.
καταλαβαίνεις όμως ότι είναι λαθος αυτό...πρεπει και σαν οπαδοι να βελτιωθούμε ...
Αδερφέ, κοντός ψαλμός αλληλούια. Ας το αφήσουμε εδώ και το ανοίγουμε σε 10-20 μέρες ξανά.
Αν τη δω σοβαρός οπαδός με κουλτούρα ευθύς αμέσως πρέπει να πάρω ένα άσπρο μαντίλι και να πάω ελατοχώρι.

Αν τη δω σοβαρός οπαδός με κουλτούρα ευθύς αμέσως πρέπει να πάρω ένα άσπρο μαντίλι και να πάω ελατοχώρι.

- paokovios1974
Αδερφε αστο καλυτερα σημερα μαθαμε οτι χαθηκε ο στοχ και ο λουκας και ζηταμε το κεφαλι του Ιβαν αυριο αν κατσει καμια καλη μεταγραφη θα γεμισουμεMANIAKOS έγραψε:καταλαβαίνεις όμως ότι είναι λαθος αυτό...πρεπει και σαν οπαδοι να βελτιωθούμε ...

- GiorgosAtha
Τελικά Αγγελάρα -δυστυχώς ή ευτυχώς- μου φαίνεται πως θα εναποθέσω όλες μου τις ελπίδες για κάτι καλό φέτος σε σένα...
Πέρασε σε όσους έχεις και σου φέρουνε το βλέμμα του "σ'λιού ατάιγου" (που λένε και στο χωρίο μου)... μόνο εσύ μπορείς να πετύχεις και να κατεβάσεις ομάδα "θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι" με τέτοιες συνθήκες!
Σε εσένα ελπίζω...
Πέρασε σε όσους έχεις και σου φέρουνε το βλέμμα του "σ'λιού ατάιγου" (που λένε και στο χωρίο μου)... μόνο εσύ μπορείς να πετύχεις και να κατεβάσεις ομάδα "θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι" με τέτοιες συνθήκες!
Σε εσένα ελπίζω...
- GiorgosAtha
Τελικά Αγγελάρα -δυστυχώς ή ευτυχώς- μου φαίνεται πως θα εναποθέσω όλες μου τις ελπίδες για κάτι καλό φέτος σε σένα...
Σε εσένα ελπίζω...
Σε εσένα ελπίζω...