Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- Περιπτερος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
[quote="Holypaok" Δεν τον θες για πρωτης γραμμης αλλαγη οπως περσι αλλα για δεύτερης; Μα για δευτερες και τρίτες αλλαγες θα εχεις τους μικρούς οπως ολες οι ομάδες.[/quote]
Διαφωνώ.
Πρώτα από όλα όσα γράφεις έχουν μία λογική, αλλά δεν μπορούν να έχουν ουσία.
Δεν γνωρίζεις εάν ο φετινός Βούκιτς θα είναι κατώτερος του περσινού, απλά υποθέτεις και υποθέτεις ότι θα είναι άχρηστος.
Εγώ λοιπόν μπορώ να υποθέσω ότι φέτος θα είναι καλύτερος, πιο προσαρμοσμένος στην ελληνική πραγματικότητα, πιο πολύ παθιασμένος με την ομάδα και ακόμα πιο έμπειρος.
Αυτά δεν οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα.
Λες για τους μικρούς, όμως οι μικροί μαθαίνουν πολλά μυστικά και τεχνικές από βιρτουόζους τύπου Βούκιτς. Αλλιώς από ποιόν να μάθουν ;
Ακόμα περισσότερο: ο Βούκιτς είναι γνωστός στην Ευρώπη ποδοσφαιριστής και ανεβάζει το πρεστίζ της ομάδας.
Τέλος και το σπουδαιότερο : Ο Βούκιτς μπορει να μας ξελασπώσει στα δύσκολα, ο πιτσιρικάς είναι χλωμό.
Εάν δεν ήταν ο Βούκιτς φέτος, στο πρωτάθλημα θα είχαμε λιγότερους βαθμούς από την Τρίπολη και στην Ευρώπη θα φεύγαμε εκτός από τον όμιλο.
Καλά, μνήμη δεν έχουμε ?
μήπως τελικά μας ψεκάζουν ?
Ιβάν Σαββίδη, κλείσε τον άγιο Σβονιμιρ, τον φύλακα άγγελο της ομάδας.
Διαφωνώ.
Δεν γνωρίζεις εάν ο φετινός Βούκιτς θα είναι κατώτερος του περσινού, απλά υποθέτεις και υποθέτεις ότι θα είναι άχρηστος.
Εγώ λοιπόν μπορώ να υποθέσω ότι φέτος θα είναι καλύτερος, πιο προσαρμοσμένος στην ελληνική πραγματικότητα, πιο πολύ παθιασμένος με την ομάδα και ακόμα πιο έμπειρος.
Λες για τους μικρούς, όμως οι μικροί μαθαίνουν πολλά μυστικά και τεχνικές από βιρτουόζους τύπου Βούκιτς. Αλλιώς από ποιόν να μάθουν ;
Ακόμα περισσότερο: ο Βούκιτς είναι γνωστός στην Ευρώπη ποδοσφαιριστής και ανεβάζει το πρεστίζ της ομάδας.
Τέλος και το σπουδαιότερο : Ο Βούκιτς μπορει να μας ξελασπώσει στα δύσκολα, ο πιτσιρικάς είναι χλωμό.
Εάν δεν ήταν ο Βούκιτς φέτος, στο πρωτάθλημα θα είχαμε λιγότερους βαθμούς από την Τρίπολη και στην Ευρώπη θα φεύγαμε εκτός από τον όμιλο.
Καλά, μνήμη δεν έχουμε ?
Ιβάν Σαββίδη, κλείσε τον άγιο Σβονιμιρ, τον φύλακα άγγελο της ομάδας.
-
paokpantou
μπορει να μου πει καποιος που ειναι ο ρατ??και γιατι δεν εχει ερθει ακομα για να ενσωματωθει με την υπολοιπη ομαδα??παμε νομιζω για 5 παιχτουρες.... βιερα στοχ νατχο χουμπσμαν και λαζοβιτς
- jay trotter
Ρατς,Κάτσε και Κιοσέ είχαν φιλικά με τις εθνικές της Ρουμανίας και Αλβανίας αντίστοιχα και πήραν άδεια.Θα χάσουν το Ελατοχώρι που γίνεται το πρώτο ξεσκαρτάρισμα !paokpantou έγραψε:μπορει να μου πει καποιος που ειναι ο ρατ??και γιατι δεν εχει ερθει ακομα για να ενσωματωθει με την υπολοιπη ομαδα??παμε νομιζω για 5 παιχτουρες.... βιερα στοχ νατχο χουμπσμαν και λαζοβιτς
- ΑποστόληςΑ
-
paokpantou
ok ευχαριστω φιλε μου..νομιζα πως τον χασαμε και ανησυχησαjay trotter έγραψε:Ρατς,Κάτσε και Κιοσέ είχαν φιλικά με τις εθνικές της Ρουμανίας και Αλβανίας αντίστοιχα και πήραν άδεια.Θα χάσουν το Ελατοχώρι που γίνεται το πρώτο ξεσκαρτάρισμα !paokpantou έγραψε:μπορει να μου πει καποιος που ειναι ο ρατ??και γιατι δεν εχει ερθει ακομα για να ενσωματωθει με την υπολοιπη ομαδα??παμε νομιζω για 5 παιχτουρες.... βιερα στοχ νατχο χουμπσμαν και λαζοβιτς
- thanos-xanthi
στο ξεσκαρταρισμα θ αφαιρεθουν εκτος απο σαρδελες, και ορισμενες σαπιες μαριδες διεθνων υδατων?
τα 48ωρα παντως ολο περνανε...τσακαλακια ολοι οι αρδ
τα 48ωρα παντως ολο περνανε...τσακαλακια ολοι οι αρδ
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Διαφωνώ.Περιπτερος έγραψε:[quote="Holypaok" Δεν τον θες για πρωτης γραμμης αλλαγη οπως περσι αλλα για δεύτερης; Μα για δευτερες και τρίτες αλλαγες θα εχεις τους μικρούς οπως ολες οι ομάδες.
Καλά, μνήμη δεν έχουμε ?
Ιβάν Σαββίδη, κλείσε τον άγιο Σβονιμιρ, τον φύλακα άγγελο της ομάδας.[/quote]
Οκ παω πασο γιατι ψεκαστηκα πριν ποσταρω και το ξεχασα.
Θα περιμενω να φυγει η επιδραση και θα απαντησω.
Λιγο προσοχη με το γραπτο λογο γιατι εσυ μπορει να γραφεις καλοπροαιρετα εγω ομως τα αντιλαμβανομαο ψεκασμενος
Sent from my campfire using smoke signals
- paokovios1974
paokovios1974 έγραψε:Οσον αφορα το θεμα του λουκας εχω την αισθηση οτι οντως θελουμε να τον δωσουμε δανεικο και στην θεση του να φερουμε βιερα.
Βρισκεστε εδω:
Αρχική
/
Στήλες
/
Τι γράφουν τα ΜΜΕ
A+ A A-
«Φεύγεις μόλις βρεθεί ο αντικαταστάτης σου»
Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 19:01
μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Σχολιάστε
«Φεύγεις μόλις βρεθεί ο αντικαταστάτης σου»
Ο ΠΑΟΚ που συμφωνεί με την παραχώρηση του Πέρεθ Λούκας στην Λα Κορούνια ενημέρωσε την πλευρά του Ισπανού μεσοεπιθετικού πως θα φύγει από την ομάδα μόλις βρεθεί ο αντικαταστάτης του.
betarades.gr
Τον αντικαταστάτη του Λούκας ψάχνουν στον ΠΑΟΚ προκειμένου να καλύψουν το κενό που θα υπάρξει με την παραχώρηση του στην Λα Κορούνια. Η επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά και η πρόταση της ισπανικής ομάδας οδηγούν τον ΠΑΟΚ στην απόφαση να δώσει τον 26χρονο μεσοεπιθετικό. Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να κλείσουν οι Θεσσαλονικείς τον αντικαταστάτη του.
Ο Πέρεθ Λούκας ενημερώθηκε για την απόφαση της ΠΑΕ όπως και ο εκπρόσωπος του χωρίς να προβάλει κάποια αντίδραση. Έτσι λοιπόν ο Ισπανός συνεχίζει τις προπονήσεις στο Ελατοχώρι περιμένοντας τα νεότερα από Θεσσαλονίκη. Το αν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Ολλανδία, αυτό εξαρτάται και από τις προθέσεις του ΠΑΟΚ να κλείσει γρήγορα τον αντι-Λούκας.
Από gazzetta.gr Εχει γουστο
Ναι εχουμε καλημενες ολες τις θεσεις των εξτρεμ και μονο η αποχωρηση Λουκας εξαρταται απο την ευρεση αντικαταστατη,λαλακιες ολκης...
ετσι..να δωσουμε αγορασμενο παικτη και να παρουμε δανεικο τον βιειρα(Η βαλενθια ζητησε 1,5 με 2 μυρια απο ισπανικες που ενδιαφερθηκαν)... 
- paokovios1974
- paokovios1974
Καλα αφου δεν θελεις κατσε με τον λουκαςDemir έγραψε:ετσι..να δωσουμε αγορασμενο παικτη και να παρουμε δανεικο τον βιειρα(Η βαλενθια ζητησε 1,5 με 2 μυρια απο ισπανικες που ενδιαφερθηκαν)...
- thanos-xanthi
χιλιες φορες απο τον μονο δεξια που μας εμεινε και δε μπορει να τριπλαρει ουτε κολονα της δεη...paokovios1974 έγραψε:Καλα αφου δεν θελεις κατσε με τον λουκαςDemir έγραψε:ετσι..να δωσουμε αγορασμενο παικτη και να παρουμε δανεικο τον βιειρα(Η βαλενθια ζητησε 1,5 με 2 μυρια απο ισπανικες που ενδιαφερθηκαν)...
- Περιπτερος
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Οχι αδελφέ μου, μην θυμώνεις. Εντελώς καλοπροαίρετα και χαλαρά τα έγραψα.Holypaok έγραψε: Οκ παω πασο γιατι ψεκαστηκα πριν ποσταρω και το ξεχασα.
Θα περιμενω να φυγει η επιδραση και θα απαντησω.
Λιγο προσοχη με το γραπτο λογο γιατι εσυ μπορει να γραφεις καλοπροαιρετα εγω ομως τα αντιλαμβανομαο ψεκασμενος
Απλά πιστεύω ότι η συμπεριφορά προς τους παίκτες με προσφορά δίνουν στίγμα ήθους για τους άλλους αγωνιζόμενους και για το ίδιο το σωματείο.
Πλουσιος είναι ο Βούκιτς, θα μπορούσε να αράξει και να κοροϊδεύει. Τον τιμά και μας τιμά το γεγονός ότι αγωνιζόταν και κέρδιζε αγώνες μόνος του και είδαμε όλοι ότι ποτέ δεν φάνηκε να απαιτεί να παίξει, να διαταράσσει την ομάδα με συμπεριφορές ... κλπ. . Είναι εργαλείο και βέβαια για όλα θα κρίνει ο προπονητής. Εγώ πάντως θα τον έπαιρνα με κλειστά τα μάτια για να τον έχω για τα δύσκολα.