Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Το "άλογο" δεν θα αργήσει, άντε καλέ μου Ιωάννη, που σου αρέσει τόσο η Εθνική.
1,6 το χρόνο πρόταση έχει κάνει ο στον Νάτχο, ο Ιωάννης, αυτός λέει δεν πάει ούτε Τουρκία ούτε Ισπανία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα.
1.6 το χρόνο!!!! Δεν ξέρω, νομίζω ότι είναι πολλά τα λεφτά Άρη.
- ace79grpaok
παντως η τρανζορσπορ πουλησε στην κινα εναν ενρικε με 4000000 και ενα δημοσιευμα λεει οτι θα δοσουν το 1000000 στον νατχο που εχει συμφωνησει ,αρα χλωμο να παει εκει με 1 χαρτιRealcon έγραψε:1,6 το χρόνο πρόταση έχει κάνει ο στον Νάτχο, ο Ιωάννης, αυτός λέει δεν πάει ούτε Τουρκία ούτε Ισπανία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα.
- AlexanderAthens
o Viera νομιζω οτι ειναι πολυ καλη μεταγραφη και λογω ηλικιας αλλα και παραστασεων!γενικοτερα εγω σε αντιθεση με πολλους που βλεπω εδω μεσα,φετος ειμαι αισιοδοξος...ολα στο χορταρι βεβαια!
ΥΓ θερμη παρακληση,στηριξτε τον Π.Α.Ο.Κ. χωρις γκρινια(ειναι αστεια η αβαντα που ειχε ο βαζελος φετος απο κοσμο διοικηση και αρδ που τον πηγαν ψηλα χωρις να εχει παρα πολυ καλη ομαδα)και κυριως στηριξτε το μπασκετ ρε παιδια!
ΥΓ θερμη παρακληση,στηριξτε τον Π.Α.Ο.Κ. χωρις γκρινια(ειναι αστεια η αβαντα που ειχε ο βαζελος φετος απο κοσμο διοικηση και αρδ που τον πηγαν ψηλα χωρις να εχει παρα πολυ καλη ομαδα)και κυριως στηριξτε το μπασκετ ρε παιδια!
Ενω δεν ξερετε τιποτα εσεις, ενω δεν ξερουνε τιποτα οι αρδ και είναι μόλις 01/07 , έχετε φερει την καταστροφη. Κανετε συζητηση ή παράλληλους μονολογους με τα εαν και τα θα δημιουργώντας κλίμα απαξίωσης. Και το κανετε χωρίς να υπαρχει κάποιο όφελος, αντίθετα παιζετε το παιχνίδι των αρδ που αυτοί έχουν και μία δικαιολογία ότι πρέπει να γράψουν και κάτι για να βγάλουνε μεροκάματο. Η άγνοια δημιουργεί ανασφάλεια αλλά δεν δικαιολογεί και τις αντιδράσεις πολλών εδώ μέσα.
- Περιπτερος
Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο Νάτχο περιμένει αναφορά από τον Γκολάσα σχετικά με τον Αγγελο, προκειμένου να αποφασίσει.
Είναι προφανές ότι κάποιος του έχει παρουσιάσει τον Αναστασιάδη ως άσχετο και ανθρωποφάγο, ενώ ο Αγγελος είναι ακριβώς τα αντίθετα.
Εστειλε λοιπόν τον Γκολάσα να δει τι γίνεται και περιμένει και την πρόταση από την M.United ... .
Είναι προφανές ότι κάποιος του έχει παρουσιάσει τον Αναστασιάδη ως άσχετο και ανθρωποφάγο, ενώ ο Αγγελος είναι ακριβώς τα αντίθετα.
Εστειλε λοιπόν τον Γκολάσα να δει τι γίνεται και περιμένει και την πρόταση από την M.United ... .
- ace79grpaok
ρε λογιε δεν εφερα την καταστροφη απλα εκανα μια διαπηστωση μπορει να ερθουν 3- 4 μαζεμενοι στα χαφ και να ειμαστε οκlogios έγραψε:Ενω δεν ξερετε τιποτα εσεις, ενω δεν ξερουνε τιποτα οι αρδ και είναι μόλις 01/07 , έχετε φερει την καταστροφη. Κανετε συζητηση ή παράλληλους μονολογους με τα εαν και τα θα δημιουργώντας κλίμα απαξίωσης. Και το κανετε χωρίς να υπαρχει κάποιο όφελος, αντίθετα παιζετε το παιχνίδι των αρδ που αυτοί έχουν και μία δικαιολογία ότι πρέπει να γράψουν και κάτι για να βγάλουνε μεροκάματο. Η άγνοια δημιουργεί ανασφάλεια αλλά δεν δικαιολογεί και τις αντιδράσεις πολλών εδώ μέσα.
- sourmenetes
- Moderator
άραξε λιγακι αστροναύτη..astronaut έγραψε:rainmaker έγραψε:Παίδες είναι ξεκάθαρο οτι ο παίκτης θέλει να ΦΥΓΕΙ. Το έδειξε ξεκάθαρα με τη στάση του στις προπονήσεις μετά τον τελικό, το δείχνει και τώρα.
Ο ίδιος θεωρεί (συμπεραίνω εγώ) πως δεν του φέρθηκε καλά ο κόσμος και κρύωσε πολύ. Ω ρε πρόλογος...
Προσωπικά θεωρώ πως πρόκειται για παίκτη με αρκετά καλά στοιχεία, αλλά σε καμία περίπτωση για πρωταθλητισμό. Για τα μικρά ματσάκια, καλούτσικος είναι. Αλλά ακόμα κι εκεί, όταν καίει η μπάλα και οι άμυνες είναι κλειδωμένες, μην τον είδατε ήταν.
Για παγκίτη τον θέλαμε, αποχωρεί απ οτι φαίνεται.
Μεγάλη απογοήτευση απο το γεγονός πως ΑΛΛΑ είδαμε όταν ήρθε ως αντίπαλος, ΕΝΤΕΛΩΣ άλλα έκανε ως δικός μας. Μηδενικό πάθος, χαζοχαρούμενη συμπεριφορά, μόνο φωτογραφίες και βλακείες. Αυτό βέβαια δεν τον καθιστά άχρηστο, αλλά δεν κλαίμε κιόλας...
Το συμβόλαιό του είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ σχετικά με την αξία του, κι ας γράφει η στατιστική οτι έβγαλε και... χίλιες ασίστ. Με ένα πόδι, μέτρια ταχύτητα, ανύπαρκτο σουτ και μέτρια τακτική συμπεριφορά σε τέτοια ηλικία, ε δεν είναι και κελεπούρι. Καλή αντίληψη στις πάσες, καλό πέταγμα, υποφερτή τρίπλα. Για Ελλάδα και δευτεροτρίτη θέση, καλός.
Το ΜΕΓΑΛΟ ζήτημα είναι να αντιληφθούμε τη δική μας ευθύνη στη διάθεση φυγής των παικτών. Γιατί, αν εμείς θεωρούμε μ@λ@κες τους διοικητικούς και απαιτούμε πρωταθλήματα, δεν φταίει ο χ παίκτης που σκάει μύτη κι απ τη δεύτερη βδομάδα ακούει μπινελίκι. Όταν ΔΕΝ γίνεται καλή δουλειά στις προπονήσεις (τουλάχιστον ετσι ήταν πέρσι) και ΔΕΝ υπάρχει καλό κλίμα, ΟΥΤΕ και χρόνος να δέσει η ομάδα. Αλλά και όλα αυτά να υπήρχαν, δεν δικαιολογείται τόσο ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ κράξιμο σε παίκτες μας. Έχει δυο χρόνια τώρα που μόνο σουγιάδες δε βγήκαν απο τις απειλές και τα πεσίματα. ΝΙΣΑΦΙ με το κόμπλεξ.
Όσοι ενστερνίζονται αυτό το ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ τους ΑΞΙΖΕΙ ένας ΠΑΟΚ του ΦΡΙΝΓΚΕΡ, με βοηθό τον ΓουΧου, με χαφ Μπαλάφα-Ηλιάδη, με εξτρέμ Σαλπιγγίδη-Κουτσιανικούλη, με δεκάρι τον Κριστιάνο τον Μοράες και σέντερ φορ τον Γκλεν τον Σάλμον.
Ρε τον καημένο τον Αμαφούλε. Είναι και λίγο μπερδεμένο το παιδί...
* Τον Λούκας τον φεύγουν γιατι ΠΡΕΠΕΙ να παίζει ο υποσυνείδητος άγχος (αυτός έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ συμβόλαιο σε σχέση με την προσφορά του). Μιά χαψιά τον έκανε τον κοντό ο Ισπανός και ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ του "έφαγε" τη θέση.
** Άντε να φεύγουν και τον Μαντούρο για να βρει χώρο & χρόνο ο μουντιαλικός (sic) ο Αλέξανδρος ο Τζιόλης...
*** Άντε να φεύγουν και τον Μάρτενς για να φέρουν τον Κακά των Βαλκανίων, τον πετυχεσμένο στη Β' Γερμανίας, Φορτούνη... σύμπτωσις ότι ο ίδιος μάνατζερ έχει και τους Τζιόλη-Τζαβέλλα!
Αυτά που λες για τα φευγια των μαντουρο και μαρτενς τα λέγανε τα αρδακια και τα είχαν σιγουρα..
η κωλοτουμπα όμως ήρθε..ουτε ο μαντουρο έφυγε ουτε ο μαρτενς..
Τώρα το τι λες εσύ δεν τα καταλαβαίνω..και τον Λουκάς δεν βλέπω να τον διώχνουν,αλλά κυρίως να θελει να φύγει..
Δεν το κάνω προσωπικό το θέμα, χρησιμοποιώ πλυθηντικό. Και εγώ διαπίστωση έκανα.
1 η 1,6 το χρόνο; Αν ήταν τόσο καλός θα ερχόταν σε εμάς τον χειμώνα και μάλιστα ελεύθερος;ace79grpaok έγραψε:παντως η τρανζορσπορ πουλησε στην κινα εναν ενρικε με 4000000 και ενα δημοσιευμα λεει οτι θα δοσουν το 1000000 στον νατχο που εχει συμφωνησει ,αρα χλωμο να παει εκει με 1 χαρτιRealcon έγραψε:1,6 το χρόνο πρόταση έχει κάνει ο στον Νάτχο, ο Ιωάννης, αυτός λέει δεν πάει ούτε Τουρκία ούτε Ισπανία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Για τα νούμερα μιλώ πάντα. Τα έχουμε πει ότι έχει ποιότητα ο παίκτης. Αλλά τόσα λεφτά; Ας κάνουν καλά αυτοί που τα έχουν.
Καλώς να έρθει.
Ο Φουρτούνης, λέει βάζει προτεραιότητα το εξωτερικό και μετά τον ΠΑΟΚ. ΟΚ κύριε Λυμπερόπουλε. (αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα)
- ace79grpaok
παιδια αν δεν κατσει η προταση απο τα 4 προταθληματα που ειπε ο νατχο τον βλεπω να ερχεται τα 1,6 ειναι γλυκαRealcon έγραψε:1 η 1,6 το χρόνο; Αν ήταν τόσο καλός θα ερχόταν σε εμάς τον χειμώνα και μάλιστα ελεύθερος;ace79grpaok έγραψε:παντως η τρανζορσπορ πουλησε στην κινα εναν ενρικε με 4000000 και ενα δημοσιευμα λεει οτι θα δοσουν το 1000000 στον νατχο που εχει συμφωνησει ,αρα χλωμο να παει εκει με 1 χαρτιRealcon έγραψε:1,6 το χρόνο πρόταση έχει κάνει ο στον Νάτχο, ο Ιωάννης, αυτός λέει δεν πάει ούτε Τουρκία ούτε Ισπανία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Για τα νούμερα μιλώ πάντα. Τα έχουμε πει ότι έχει ποιότητα ο παίκτης. Αλλά τόσα λεφτά; Ας κάνουν καλά αυτοί που τα έχουν.
Καλώς να έρθει.
Ο Φουρτούνης, λέει βάζει προτεραιότητα το εξωτερικό και μετά τον ΠΑΟΚ. ΟΚ κύριε Λυμπερόπουλε. (αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα)
- Περιπτερος
Αδελφέ, μπήκε Ιούλιος και η ομάδα αντί να κλείνει θέματα ανοίγει και καινούργια.logios έγραψε:Ενω δεν ξερετε τιποτα εσεις, ενω δεν ξερουνε τιποτα οι αρδ και είναι μόλις 01/07 , έχετε φερει την καταστροφη. Κανετε συζητηση ή παράλληλους μονολογους με τα εαν και τα θα δημιουργώντας κλίμα απαξίωσης. Και το κανετε χωρίς να υπαρχει κάποιο όφελος, αντίθετα παιζετε το παιχνίδι των αρδ που αυτοί έχουν και μία δικαιολογία ότι πρέπει να γράψουν και κάτι για να βγάλουνε μεροκάματο. Η άγνοια δημιουργεί ανασφάλεια αλλά δεν δικαιολογεί και τις αντιδράσεις πολλών εδώ μέσα.
Είναι καμιά 50αρια φλέγοντα ζητήματα που χρειαζονται χειρισμους και λυσεις και μαλιστα επιπλεον ενημερωση και αποφαση Ιβαν. Ποιός θα τα χειριστεί αυτά και ποιός θα τα προλάβει.
Και δεν είναι απλά ... έχει το καθένα διαπραγματεύσεις και θέλει πολλές ώρες.
Ας πούμε με τον Λόπεθ ... π.χ. μεταγραφή ή δανεισμός ή αποδέσμευση ή μείωση αποδοχών ή παραμονή ? Ολα αυτά έχουν από πίσω 100 παραλλαγές και ανάγκες χειρισμού. Μόνο για τον Λόπεθ θέλεις καμιά βδομάδα και βάλε.
Νάτχο, Στοχ, Ινσα ... μεταγραφές : προτάσεις από μάνατζερς, προτάσεις δικές μας σε αυτούς που θέλουμε, διαπραγμάτευση, να πείσεις τον παίκτη, οικονομικά ... και πάει λέγοντας.
Εγινε τεράστιος ο όγκος και είναι και τα οργανωτικά, είναι και το CAS που μας πηγαίνει πίσω.
Σκέψου τώρα να βγει το CAS κατά τις 23/24 Ιουλίου να μας δικαιώσει και να μας πεί: παίζετε σε 20 ημέρες CL !!! (ή να κόψει η ΟΥΕΦΑ τον βάζελο λόγω των οικονομικών).
Τι ομάδα να φτιάξεις και που να πας, όταν είσαι στον αέρα της αβεβαιότητας και η ομάδα έχει αλλάξει το 1/2 και πλέον του κορμού της ?
Μετά θα μας φταίει ο Αναστασιάδης, ο Χατζηπετρής, οι συγκυρίες κλπ... .
Υπάρχει θέμα ... κυρίως επειδή οι ομάδες δεν γίνονται στο FIFA pro ... αγοράζεις και παίζει ο παίκτης μια χαρά, αλλά θέλουν και προσαρμογή και κυρίως θέλουν δέσιμο για να υπάρχει λειτουργία ομάδας.
Όλα αυτά που λέμε, τα λέμε από αυτά που διαβάζουμε η ακούμε στα ραδιόφωνα, δεν ξέρουμε στην ουσία τίποτε και ούτε επίσης αυτοί που τα γράφουν. Τρανό παράδειγμα τα 100 ονόματα που δίνουν και δεν πέφτουν σχεδόν σε κανένα. Δεν χρειάζεται λοιπόν αυτή η αναστάτωση.
- PaokPatraG4
Την αλλη εβδομαδα ξεκιναει η βασικη προετοιμασια της ομαδας και ακομα εχουμε θεματα...καθε περσι και καλυτερα η υπαρχει σχεδιο;;; Πολλα μεταγραφικα μετωπα ανοιχτα ηξεις-αφιξεις....ΗΔΩΜΕΝ!!!!!