Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Δημοσίευση από imbedil4a »

Ετσι καπως να γινει!Με τηλεβοες!Τους εχουν χρησιμοποιησει περσι αμα θυμασαι!!Αλλα το βασικο προβλημα για μενα στην 4α που παω ειναι οτι υπαρχουν πολλοι "νεοι" που λενε "ποιος ειναι αυτος ρε???" ή αλλοι που λενε μονοι τους το συνθημα που νομιζουν οτι ταιριαζει τοτε ή ακουνε τον ρυθμο του συνθηματος που λεγεται αλλα δεν κοιτανε τον οργανωτη στο καγκελο να ταιριαξουν τα λογια και απλα τραγουδανε το στιχο που νομιζουν......και συνηθως πανε λαθος!!Επισης το παλαμακι!!Μας εχει !!Σε λιγο και το "εμεις μαζι για μαι ζωη" με παλαμακι θα το λεμε!!

Χαρακτηριστικα παραδειγματα των συνεπειων απο τα παραπανω ειναι οτι υπαρχουν ακομη ανθρωποι που νομιζουν οτι φωναζαμε "Πιο δυνατα-Πιο δυνατα-Πιο δυνατα.....@ουνοπανα κτλ" και οχι "Που 'ναι τα πανια".Οπως και πολλοι δεν ξερουν οτι το εξης καινουργιο συνθημα εχει 2 διαφορετικες στροφες:"οοοο Π.Α.Ο.Κ. σαγαπω-οπου και να παιζεις θα σακολουθω.....οοοο φερτε τον γιατρο-το μυαλο που ειχαμε το χασαμε κι αυτο"!!!
xristos_4

Δημοσίευση από xristos_4 »

imbedil4a έγραψε:Αμα ειναι να γινει η κερκιδα μας σουπερ πρωτα 8α πρεπει να μαθουν αυτοι που ειναι "νεοι" στην Τομπα και ασχετοι απο εκτος,ποιος ειναι ποιος!!Ποιος δλδ ειναι στο καγκελο,τι ρολο βαραει,ποιος ειναι αυτος απο κατω του!!!Εχουμε ακουσει σε αυτο το forum τα απιστευτα για ατομα γνωστα στο οπαδικο κινημα του Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ,απο ατομα "νεα" που απορουσαν "ποιος ειναι αυτος που μου ειπε να κανω εκεινο" κτλ!!!Εφοσον γινει αυτο τοτε 8α μπορουμε να κανουμε γαματη κερκιδα οπως εγινε στην Σερβια στο ντερμπι οπου οι Παρτιζανοι δωσαν μαθηματα κερκιδας και πειθαρχιας στον οργανωτη τους τον Kimi!!

pes ta!!!
para poli sostos...
ante me ton kathena pou erxete nomizei pos epeidi i 4 exei idio eisitirio me tin 7 einai k to idio...

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
geokp

paok

Δημοσίευση από geokp »

kalos ruthmos...kati prepei na brethei!!!!paidia emena den mou aresei to oti den leme polu to OOOO PAOKARA einai gamato min to ksexasoume....

Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
skin4

Δημοσίευση από skin4 »

Παιδια οποιος εχει λιγο μυαλο θα σκεφτει οτι το bandierra rossa ειναι καθαρα ''κοκκινο'' κουμουνιστικο τραγουδι και δεν μιλαει ουτε για επαναστατες ουτε για ελευθερια μην λετε χαζομαρες τωρα...ιδιος ειναι ο φασισμος ανεξαρτητως χρωματος...με την ιδια λογικη μπορει ενας να παι να τραγουδαμε σε δικια μας version τον υμνο απο τις παρελασεις των ναζι κατα των β παγκοσμιο οπως κανουν και οι οπαδοι της lazio(και ακουγεται τελεια) αλλα δεν το κανουμε γιατι θα θεωρηθουν οι οπαδοι μας πολιτικοποιημενοι απο τριτους...βρειτε αλλες λυσεις και οχι χαζομαρες...
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

οπτικοακουστικό υλικό από την καλύτερη έδρα του γαλαξία μας.

La Bombonera

κ@υλώστε ελεύθερα

http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... d=40955008
tsakalos

Δημοσίευση από tsakalos »

ADEFIA THELO NA PO ENA PRAGMA POU THELEI KATE EME MEGALH PROSOXH,EPIDEI PROBLEPO PALI H KERKIDA NA EINAI GIA TON @OUTSO ME OLO TO SEBASMO TO LEW THELO NA PO KATI POLY APLO POU THA DOSEI NOMIZO LYSH STO THEMA TOULAXISTON THS SYNENOHSHS ANAMESA STHN 4 KAI STHN 4A.EPITELOUS AS KATSEI ENAS TERMA KATO STO KAGELO ME MIA NTOUNTOUKA AFOU ALIOS DEN SINENOOYMASTE AS DINEI TO RITHMO K NA AKOLOUTHAEI YSTERA OLO TO PETALO,AS KATSEI AMA EINAI O FOTHS POU TO PSILOEXEI AN EINAI KAPOIOS SE SYNDESMO AS TO METAFEREI TOULAXISTON ALIOS PROSEXOS THA TO ANAFERO EGW STOUS SYNDESMITES,EXO SKASEI ME AYTHN THN ASYNONOHSIA POU PEZEI STHN 4,PROSOPIKA DEN EXO KATI ALLO SKEFTEI GIA KALHTERH LYSH,AN K EINAI LIGO ROMPA H NTOUNTOUKA DEN BLEPO KATI KALHTERO STO MELON NA GINETE,

ENAS LAOS 30 XILIADES EINAI KRIMA NA MHN EKMETALEBETE THN FONH OLOI MAZI ENOMENI GIA ENA PRAGMA K OXI NA LEME O KATHENAS DIASPARTA MAZI ME TOUS FILOUS MAS O KATHENAS TO SYNTHIMA POU THELEI,H HXITIKH BIA 30 XILIADES KOSMOU EINAI FOBERH GIA KATHE ANTIPALO AS TO EKMETALEYTOUME ME ENA APLO PRAGMA MIA NTOUNTOUKA

SORY GIA TO PRIXIMO ALLA EXO KATAXENEROSEI ME THN KOLOKERKIDA POU KANOUME :) :) :) :) :) :)

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

αδερφε,δεν νομιζς πως χρειαζομαστε ντουντουκα και αλλες τετοιες βαζελιες και φλωριες.
αυτο που χρειαζεται ειναι να κοιταμε ολοι τον συντονιστη.
καλη λυση και σωστη παντως αυτο που προτεινες,αναμεσα 4 και 4α.

απλα πρεπει ολοι να νοιωσουμε επιτελους και να τον βλεπουμε και να ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ολοι!!!!
αλλωστε αν κοιταξουμε,ολοι καταλαβαινουμε αν θελουμε ποιο συνθημα δινει. :?
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

δεν χρειάζονται ούτε ντουντούκες ούτε τίποτα. οργάνωση θέλει μόνο.

πάρτε μάτι στο βιντεο με τη river χωρίς ούτε καν τύμπανο τι γίνεται... μέχρι και το πανί χορεύει!!!

http://video.google.com/videosearch?q=b ... iors&emb=0
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

+1 στον Imbedil4a και σε οσα προανεφερε.

Επειδη τα εχω χωσει σε ποστ στην κεντρικη και επειδη δεν ηθελα να μανουριασω με ανταπαντησεις, θα τα ακουσετε απο εδω.

Οξω οι φλωροι ρε νιαμου ! Καθε ασχετος με το γκομενακι και καθε κιριλα που ερχεται με σπορακι και μαξιλαρακι, χωρις ουτε διακριτικο. Εξω απο την 4 λεμε. Τον μπουλο. Βρικατε φθηνο εισητηριο και αντε ντου. Αντε στην 7 και 8, αντε δρομο οι καλοπερασακηδες. Ειπαμε να σηκωθειτε απο τον καναπε και την πεσατε στην 4. Και εντελει....ναι ρε, κομματια να παμε στο γηπεδο, χωρις μπουκαλια να περνανε μεσα φυσικα. Οποιος δεν σηκωνει αλκοολ, να μην το πινει. Αλλιως μαπες και σε αυτους. Τοσα χρονια το λεω. Καλος αρχηγος, σεβαστος απο ολους, τηλεβοες κτλ. μονο ετσι!

Διαβαστε το καταστατικο των Ultras της Ατλετικο Μαδριτης, να καταλαβετε τι σημαινει οπαδος στο πεταλο. Σινεμα και σπορακι στον κινηματογραφο. Οχι εδω !

Δεν υπαρχουν ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ οπως προειπε καποιος ταβερνιαρης αδερφος οπαδος. (κατι που δεν ειπα, να μην μου το χρεωνεις φιλαρακο) Υπαρχει ο παθολογικα αρρωστος (καμμενος) για την ομαδα, ο τρελος απλα και ο απλος αδερφος μας, που γουσταρει να δει και μπαλα και να φωναξει. Ο πρωτος απλα, γουσταρει να παει στο σπιτι του (4). Στους τελευταιους απλα..... Ε, αντε σε αλλες θυρες ρε νιαμου ! Μας σκασατε !

Και για να προλαβω καταστασεις και σε οσους πουν......αντε ρε και σου μου του, θα μας πεις εσυ που θα παμε, οπου γουσταρουμε παμε........δεν εχω προβλημα......απλα δεν περιμενω και ενα καλυτερο αυριο για την ΙΔΕΑ μου ! Τον οποιο μυθο, πεθανατε και σβηνετε σιγα σιγα εσεις !

Οποτε, μην ψαχνουμε απαντησεις στα αυτονοητα....
nalp9

Δημοσίευση από nalp9 »

οταν την κούπα θα ξανασηκώσω
τότε μπορεί και να παλαβώσω
αλλά και αυτό ποτέ μου να μην δωω
στα @ιδια μου
στα @ιδια μου
εγω θα είμαι πάντα εδώω

γιατί ο παοκ είναι ιδέα
ειναι μαστούρα και αμπαλαέα
μπατσοι παντού
και γω με ντου
θα τραγουδώ ξανά βουντού βουντού

τραλαλα λαλα...σε λέω πως δεν είμαστε καλά..
αλλά καθόλου καλά..
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

και κάτι άλλο με το οποίο πιστεύω θα συμφωνήσουν πολλοί μαζί μου.

Τι μανία είναι αυτή να "τρέχουμε" τα συνθήματα???

Μας κυνηγάει κανείς και δεν το καταλάβαμε????? Όσο πιο αργόμπιτο είναι το σύνθημα, τόσο δυνατότερα και με περισσότερο ρυθμό ακούγεται! Άσε που μπορείς να το τραγουδάς για πολύ ώρα χωρίς να λαχανιάζεις και να χάνεις τη φωνή σου. Έλεος πια με την τρεχάλα!!!

Για παράδειγμα σας παραθέτω εδώ http://www.youtube.com/watch?v=gX-HP7V4aaw , όλοι θα καταλάβετε οτι ήταν ένα πολύ ωραίο σύνθημα και το δανειστήκαμε ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ κατά τη γνώμη μου, τρέχοντάς το και φωνάζοντάς το μια ο ένας μια ο άλλος. Ήμαρτον. Όλοι μαζί ήθελε και αργα.

ΥΓ Και επειδή πέρυσι μάλωνα με πολλούς που ισχυριζόντουσαν οτι το σύνθημα είναι της River, το ξεκαθαρίζω ότι δεν είναι! Είναι της BOCA. Το sos cagon (είστε χέστηδες) της River είναι απάντηση στο Boca es la alegria της Boca. Απλά έχει κυκλοφορήσει σε βίντεο και γι'αυτό είναι πιο γνωστό. Το μαρτυρούν και οι στίχοι του.

Ay che bostero, vos sos ortiva
vos sos amigo, de la policia
en Mar del Plata, no te plantaste,
con los Borrachos, como cobraste
SOS CAGON! SOS CAGON!
SOS CAGON! SOS CAGON!

Ay che bostero, vos sos ortiva
vos sos amigo de la policia
en Mar del Plata, esta es tu gente,
la que te sigue y te alienta siempre
RIVER PLATE, RIVER PLATE!!!

A donde vayas, siempre estaremos,
vos sos mi vida, lo que mas quiero
esta es tu hinchada, esta es tu gente,
la que te sigue, y te alienta siempre

Αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agave την Τετ 15 Οκτ 2008, 00:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nalp9

Δημοσίευση από nalp9 »

Ναι ρε φίλε...έχεις απόλυτο δίκιο...αφού ώρες ώρες μου έρχεται να φέρω μετρονόμο στο γήπεδο..αντί να τραγουδάμε γκαρίζουμε..

δεν είμαστε για τέτοια εμείς..
εμείς είμαστε για βουντού βουντού..
και μαγκιά μας τώρα εδώ που τα λέμε..
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

καλώ τους ειδήμονες των συνθημάτων και της κερκίδας, να βρούν στίχους για αυτό http://video.google.com/videosearch?q=b ... =0&start=0 (το τελευταίο βίντεο Boca Juniors vs River 2006) , για να χορεύει και το δικό μας το πανί!!!!
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

Σινεμα και σπορακι στον κινηματογραφο. Οχι εδω !

συμφωνω αδερφε araya4 καλα τα λες να γιασει το στομα σου...οσοι πανε στην 4 πρεπει να δινουν το συνθημα και στους υπολοιπους και οχι να καθονται και να ξερογλειφονται με την γκομενα τους, αυτα αλλου οχι στην 4..Ας πανε 7,8 να την βρουν...βρηκανε φτηνο εισιτηριο και πλακωσανε σαν τις μελισσες...

ΠΑΟΚΑΡΑ ειμαι χαλια,βλεπω ενα ΑΕΤΟ με δυο κεφαλια...

ωωωω ΠΑΟΚ σ'αγαπω οπου και να παιζεις θα σ'ακολουθω
ωωωω φερτε το γιατρο το μυαλο που ειχαμε το χασαμε κι αυτο!!

:?:
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

agave έγραψε:καλώ τους ειδήμονες των συνθημάτων και της κερκίδας, να βρούν στίχους για αυτό http://video.google.com/videosearch?q=b ... =0&start=0 (το τελευταίο βίντεο Boca Juniors vs River 2006) , για να χορεύει και το δικό μας το πανί!!!!

νομίζω οτι το'χω...

Για σένα έχω τρέλα, μεγάλη καψούρα
για σενα θα τρέχω, για όσο θα ζώ
τους μπάτσους θα γράφω, στ' @ρχίδι@ μου πάντα
και όπου θα παίζεις, εκεί θα 'μαι εγώ

ΠΑΟΚ ΟΛΕ, ΜΑΥΡΕ ΑΕΤΕ
ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
ΠΑΟΚ ΟΛΕ, ΜΑΥΡΕ ΑΕΤΕ
ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΜΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΕ

Παντού θα πηγαίνω, και δε θα σ'αφήνω
Και όλο τον κόσμο, θα κάνω χαζό
Και όταν μια μέρα, απ'τη ζωή φύγω
Παντού θα φωνάζω, ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agave την Πέμ 16 Οκτ 2008, 00:23, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”