F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
black death

Re: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Δημοσίευση από black death »

Ναι ναι, και πολύ τυχερός ο ΠΑΟΚ... :twisted: ;)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δεν μπορείς να μιλάς για τύχη :P
black death

Δημοσίευση από black death »

Είδες; ;)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Odi έγραψε: Και επίσης μην γενικεύεις.Δεν μίλησε κανείς για το Euro 2004,ούτε για το Euro 2008,ούτε για το euro του 2012,ούτε μουντιάλ του 2010.Για αυτό μιλάω εγώ.
Ε, αν μιλάς γι αυτό, που σε επίπεδο αγωνιστικής επιτυχίας είναι το αμέσως επόμενο απ τον τίτλο του 04, σε φάση, μια ομάδα δημοσίων σχέσεων και καρκίνων, μάλλον πρέπει να ξαναδείς κάποια πράγματα. Ή αυτό, ή δεν θυμάσαι τι γινόταν σε πραγματικές εποχές δημοσίων σχέσεων που η εθνική ήταν ΟΣΦΠΑΟ και μας γλεντούσαν πολύ άνετοι κάτι Λετονοί, εντός κι εκτός.

Αυτά και τέλος από μένα.

Haters gonna hate, ξυδάκι και λαδάκι.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Θέλεις την ξερή αλήθεια ρε συ sick?Προκρίθηκε η εθνική στους 16 με ένα ψόφιο πέναλτι που κανείς επί δύο μέρες δεν ήξερε αν έγινε ή όχι και της χαρίστηκε και ένα πέναλτι χθες που θα την έριχνε ξερή με 2-0 για πλάκα από το καφενείο που ήταν χθες η Κόστα Ρίκα.Και στο τέλος μίλησαν οι άθλιες επιλογές του Σάντος που έκαναν μπαμ από την ανακοίνωση της 23αδας.

Άμα θες το βλέπεις,αν δεν θέλεις δεν φταίω εγώ.Τώρα εντάξει αν πιστεύεις πως δεν έχει κλίκες η εθνική τί να σου πω.Απλά γελάω.

Τα ξύδια και τα λάδια κράτα τα για την πάρτη σου.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ψόφιο πέναλτι που ΜΌΝΟ Έλληνες το αμφισβήτησαν και που φάνηκε πεντακάθαρα στο ριπλει ότι ήταν αλλά μάλλον έτρεξες να γράψεις εδώ μέσα και δεν το είδες :lol:

Δηλαδή μπάλα δεν παίξαμε; Που και με ακτή και χθες έκανες Εσύ όλες τις φάσεις και στον πρώτο αγώνα είχες και 3 δοκάρια... Κατά λάθος...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αυτο το καφενειο φιλε μου περασε ανετα και για πλακα απο ομιλο με ουρουγουαη -ιταλια-αγγλια
γι αυτο αστο και μην προσπαθεις να μικρυκεις πραγματα που αποδεδειγμενα ειναι μεγαλα.
λαθη γινανε και θα γινοντε παντα,οπως γινοντουσαν και στο παρελθον επι ρεχαγκελ αλλα καταφεραμε να παρουμε ολοκληρο γιουρο.
οσο για το ψοφιο πεναλτι μονο εδω στην ελλαδα ασχοληθηκαν καποιοι αν ηταν ή οχι ,στον υπολοιπο κοσμο το πεναλτι ηταν κανονικο και μη αμφισβητισιμο
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καταρχάς δεν το αμφισβήτησαν μόνο Ελληνες Αν το νομίζεις αυτό κάνεις μεγάλο λάθος και κάνε μια γύρα στο ιντερνετ για να πάρεις μυρωδιά.Κατά δεύτερον δεν είπε κανείς οτι δεν έπαιξε καλύτερα η εθνική από την Ακτή,αλλά δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.Κατά τρίτον δεν είπα ποτέ πως δεν είναι τεράστια επιτυχία η πρόκριση στους 16.Μάθε λοιπόν αδερφέ να διαβάζεις αυτά που γράφει ο άλλος και μετά πούλα την ειρωνία σου σε παρακαλώ πολύ.

Σε προκαλώ να βρεις ένα ποστ μου που να γράφω πως δεν έπαιξε μπάλα η εθνική με την Ακτή.

Όσο για χθες επί 60 λεπτά με παίκτη παραπάνω,δεν μπόρεσες να κάνεις σχεδόν τίποτα,γιατί το καλύτερο φορ σου ήταν στην παραλία και είχες βασικό έναν παίκτη που πριν λίγες μέρες είχε κλείσει εισιτήριο επιστροφής για την Ελλάδα όπως είχε δηλώσει.Αλλά εντάξει δεν έχει κλίκες η εθνική,τα είπαμε αυτά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Odi έγραψε:Θέλεις την ξερή αλήθεια ρε συ sick?Προκρίθηκε η εθνική στους 16 με ένα ψόφιο πέναλτι που κανείς επί δύο μέρες δεν ήξερε αν έγινε ή όχι και της χαρίστηκε και ένα πέναλτι χθες που θα την έριχνε ξερή με 2-0 για πλάκα από το καφενείο που ήταν χθες η Κόστα Ρίκα.Και στο τέλος μίλησαν οι άθλιες επιλογές του Σάντος που έκαναν μπαμ από την ανακοίνωση της 23αδας.

Άμα θες το βλέπεις,αν δεν θέλεις δεν φταίω εγώ.Τώρα εντάξει αν πιστεύεις πως δεν έχει κλίκες η εθνική τί να σου πω.Απλά γελάω.

Τι να τα κάνω, εσύ πικράθηκες με την επιτυχία της εθνικής, εσύ τα χρειάζεσαι.
Α, βλέπω εκτός απ τις κλίκες, είχαμε και τη διαιτησία καβάτζα, τι άλλο θα βρείτε να δούμε, πες μας και για τα παπούτσια των αντιπάλων ότι ήταν πιο μικρά και τους στένευαν να το κλείσουμε
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

desperando έγραψε:αυτο το καφενειο φιλε μου περασε ανετα και για πλακα απο ομιλο με ουρουγουαη -ιταλια-αγγλια
γι αυτο αστο και μην προσπαθεις να μικρυκεις πραγματα που αποδεδειγμενα ειναι μεγαλα.
λαθη γινανε και θα γινοντε παντα,οπως γινοντουσαν και στο παρελθον επι ρεχαγκελ αλλα καταφεραμε να παρουμε ολοκληρο γιουρο.
οσο για το ψοφιο πεναλτι μονο εδω στην ελλαδα ασχοληθηκαν καποιοι αν ηταν ή οχι ,στον υπολοιπο κοσμο το πεναλτι ηταν κανονικο και μη αμφισβητισιμο
"Λάθη γίνονται και θα γίνονται πάντα".Κλασική ατάκα γαύρου μετά από σφαγιαστική διαιτησία.

Μια ενημέρωση μόνο : Αν τα λάθη έχουν πάντα συγκεκριμένα θύματα και συγκεκριμένους ευνοημένους,τότε ίσως υπάρχει και πρόθεση.Λέω εγώ τώρα ένα τρελό σενάριο.

Την μισή στήριξη να δείχνατε στον ΠΑΟΚ σε σχέση με την εθνική θα είχε γλυτώσει το forum Πολλές ηλίθιες αντιπαραθέσεις.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Sick Bastard έγραψε:
Odi έγραψε:Θέλεις την ξερή αλήθεια ρε συ sick?Προκρίθηκε η εθνική στους 16 με ένα ψόφιο πέναλτι που κανείς επί δύο μέρες δεν ήξερε αν έγινε ή όχι και της χαρίστηκε και ένα πέναλτι χθες που θα την έριχνε ξερή με 2-0 για πλάκα από το καφενείο που ήταν χθες η Κόστα Ρίκα.Και στο τέλος μίλησαν οι άθλιες επιλογές του Σάντος που έκαναν μπαμ από την ανακοίνωση της 23αδας.

Τι να τα κάνω, εσύ πικράθηκες με την επιτυχία της εθνικής, εσύ τα χρειάζεσαι.
Α, βλέπω εκτός απ τις κλίκες, είχαμε και τη διαιτησία καβάτζα, τι άλλο θα βρείτε να δούμε, πες μας και για τα παπούτσια των αντιπάλων ότι ήταν πιο μικρά και τους στένευαν να το κλείσουμε
Εντάξει όταν δεν έχει κάποιος επιχειρήματα και καταφεύγει σε τέτοιες βλακείες για παπούτσια και τρίχες κατσαρές τί να πεις.Εσύ βέβαια κατάλαβες οτι εγώ πικράθηκα με την επιτυχία της εθνικής.Η εθνική προσωπικά με αφήνει αδιάφορο,αλλά εντάξει καταλαβαίνω πως έχει φανατικό κοινό στην Βόρεια Ελλάδα ειδικά.Άλλωστε την τελευταία φορά που ήρθε (πριν κάτι χρόνια) είχαν πέσει τα τσιμέντα από το φανατικό της κοινό.Μπορεί να είχε και 500 άτομα στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Ποιά επιχειρήματα ρε φίλε, πλάκα μας κάνεις;
Μας λες για κλίκες και καρκίνους και θες κι επιχειρήματα;
Σίγα μην αξιώσω σοβαρά την καφενειακή σου προσέγγιση.
Δηλαδή αν οι ΚοσταΡικανοί έχαναν 2 πέναλτι και προκρινόμασταν, θες να πεις σε όλους όσους διαβάζουν ότι θα τ ελεγες αυτά περί κλικών και δημοσίων σχέσεων.
Έλα τώρα, σοβαροί να είμαστε. Τι επιχειρήματα.
Είσαι κλασικός τύπος σε καφενείο που δεν του κάθεται το ματς και στο τέλος του λέει ''στημένο ήταν''
Και σε ρωτάνε στο καπάκι, ''το παιξες να κονομήσεις'';
Κι απαντάς; ''ωραίος καιρός σήμερα, τι θα φάμε'';

Και θάψιμο ποστ με καινούργια σελίδα, γιατί έτσι σου αξίζει.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Odi έγραψε:
desperando έγραψε:αυτο το καφενειο φιλε μου περασε ανετα και για πλακα απο ομιλο με ουρουγουαη -ιταλια-αγγλια
"Λάθη γίνονται και θα γίνονται πάντα".Κλασική ατάκα γαύρου μετά από σφαγιαστική διαιτησία.

Μια ενημέρωση μόνο : Αν τα λάθη έχουν πάντα συγκεκριμένα θύματα και συγκεκριμένους ευνοημένους,τότε ίσως υπάρχει και πρόθεση.Λέω εγώ τώρα ένα τρελό σενάριο.

Την μισή στήριξη να δείχνατε στον ΠΑΟΚ σε σχέση με την εθνική θα είχε γλυτώσει το forum Πολλές ηλίθιες αντιπαραθέσεις.
καταρχην το ΄΄Λάθη γίνονται και θα γίνονται πάντα" το εγραψα και εννοουσα απο πλευρας δικιας μας,οπως λαθος επιλογες παικτων κτλ.βεβαια πανω στην συγχυση σου (που ομολογουμενος δεν μπορω να την καταλαβω) δεν καταλαβες καλα τι εννοουσα.
τωρα αν πιστευεις οτι σε αυτο το τουρνουα η εθνικη ειχε και την διαιτησια με το μερος της μονο γελιο μπορει να μου προκαλεσει ενα τετοιο σκεπτικο.
απο κει και περα ανθρωπος ο οποιος κουοταρει ποστ μου και γραφει για στηριξη στην ομαδα και αλλες τετοιες παπ@ριες,η μονη απαντηση που θα μπορουσα να του δωσω θα με απεβαλε για πολλη καιρο απο το φορουμ γι αυτο το προσπερναω και κανω τονμακακα.

υγ αφου καποιοι καταφερατε να κανετε μεχρι και τον σικ να υπερασπιζεται την ελλαδα με τετοιο πισμα μπραβο σας και συγχαρητηρια :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 30 Ιουν 2014, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καταρχάς δεν συχνάζω σε καφενεία.Απόφοιτος πανεπιστημίου είμαι αν σε ενδιαφέρει και αν ψαξεις τα ποστ μου θα δεις πως γελάω με τους τύπους που αναφέρεις.

Δεύτερον,αυτό με το θάψιμο με το ποστ και την νέα σελίδα το αφήνω ασχολίαστο.Μου έκανες την μούρη κρέας λέμε.Δεν έχω μούτρα να κυκλοφορήσω στην κοινωνία.

Τρίτον,πολλάκις έχει γράψει παρόμοια ποστ για κλίκες κλπ όσον αφορά τον ΠΑΟΚ. Αλλά για την εθνική μόκο.

Τέταρτον,αν έχαναν τα πέναλτι οι Κοσταρικανοί θα σας έλεγα και πάλι οτι αν έδινε το πέναλτι στον Τοροσίδη θα κλαίγατε και εσείς θα με λέγατε ανθέλληνα,παρότι όταν συμβαίνουν τα ίδια στο Ελλαδιστάν βγαίνετε και σκίζετε τα ρούχα σας και σας φταίει το κατεστημένο και ο Σαρρής και ο Μαρινάκης.

Τέλος πάντων και πολύ ασχολήθηκα.Όλα τέλεια τα έκανε ο Σάντος και η εθνικάρα μας έκανε όλους περήφανους και εγώ ξινίστηκα γιατί με τάπωσε ο Σάντος και ρίγη συγκίνησης με διαπερνούν από περηφάνια.Τίποτα δεν έγινε στραβό και για τον αποκλεισμό φταίει η μοίρα και ο ανάδρομος Ερμής.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

desperando έγραψε:
Odi έγραψε:

καταρχην το ΄΄Λάθη γίνονται και θα γίνονται πάντα" το εγραψα και εννοουσα απο πλευρας δικιας μας,οπως λαθος επιλογες παικτων κτλ.βεβαια πανω στην συνχιση σου (που ομολογουμενος δεν μπορω να την καταλαβω) δεν καταλαβες καλα τι εννοουσα.
τωρα αν πιστευεις οτι σε αυτο το τουρνουα η εθνικη ειχε και την διαιτησια με το μερος της μονο γελιο μπορει να μου προκαλεσει μια ενα τετοιο σκεπτικο.
απο κει και περα ανθρωπος ο οποιος κουοταρει ποστ μου και γραφει για στηριξη στην ομαδα και αλλες τετοιες παπ@ριες,η μονη απαντηση που θα μπορουσα να του δωσω θα με απεβαλε για πολλη καιρο απο το φορουμ γι αυτο το προσπερναω και κανω τονμακακα.

υγ αφου καποιοι καταφερατε να κανετε μεχρι και τον σικ να υπερασπιζεται την ελλαδα με τετοιο πισμα μπραβο σας και συγχαρητηρια :D
Φυσικά και κατάλαβα,γι αυτό και έγραψα πως αυτά τα λάθη πάντα έχουν τους ίδιους ευνοημένους και τα ίδια θύματα.Εκτός αν αμφιβάλλεις και γ αυτό,οπότε μάλλον ζεις σε άλλη χώρα.

Αυτό με την στήριξη στην ομάδα δεν το έγραψα προφανώς για σένα,αλλά γενικά,οπότε μάλλον εσύ πρέπει να δίνεις μεγαλύτερη βάση σε όσα γράφει ο συνομιλητής σου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”