Ανέκδοτα
- ΑποστόληςΑ
-
Μπαρκαρούτσος
- Ekatnetworkltd
Re: Ανέκδοτα
RoMaN στο αφιερώνω:
Ένας νεαρός αφού τελείωσε το πανεπιστήμιο δεν μπορούσε με τίποτα να βρει δουλειά…
Δεν είχε χρήματα ούτε για το ενοίκιο.
Έτσι του ήρθε μια ιδέα…
Έγραψε έξω από την πόρτα του σπιτιού του με μεγάλα γράμματα…
Στο κρεβάτι: 100 Ευρώ.
Στον καναπέ: 50 Ευρώ.
Στο πάτωμα: 25 Ευρώ.
Μια γριούλα περνώντας έξω από την πόρτα του σταμάτησε και διάβασε την αγγελία.
Γύρισε γρήγορα στο σπίτι της, μάζεψε όλες τις οικονομίες της και γρήγορα πίσω στο σπίτι του νεαρού. Όταν έφτασε στο σπίτι του έδωσε όλα τα χρήματα στον νεαρό. Βλέποντάς την ο νεαρός αισθάνθηκε κάπως αμήχανα.. στην συνέχεια μέτρησε τα χρήματα που ήταν 100 EURO ακριβώς.
Φίλησε την γριά και την ρώτησε:
- Στο κρεβάτι φυσικά;
Χαμογελώντας η γριούλα του λέει…
- Έλα τώρα άσε την πλάκα! Τέσσερις φορές … στο πάτωμα !
Ένας νεαρός αφού τελείωσε το πανεπιστήμιο δεν μπορούσε με τίποτα να βρει δουλειά…
Δεν είχε χρήματα ούτε για το ενοίκιο.
Έτσι του ήρθε μια ιδέα…
Έγραψε έξω από την πόρτα του σπιτιού του με μεγάλα γράμματα…
Στο κρεβάτι: 100 Ευρώ.
Στον καναπέ: 50 Ευρώ.
Στο πάτωμα: 25 Ευρώ.
Μια γριούλα περνώντας έξω από την πόρτα του σταμάτησε και διάβασε την αγγελία.
Γύρισε γρήγορα στο σπίτι της, μάζεψε όλες τις οικονομίες της και γρήγορα πίσω στο σπίτι του νεαρού. Όταν έφτασε στο σπίτι του έδωσε όλα τα χρήματα στον νεαρό. Βλέποντάς την ο νεαρός αισθάνθηκε κάπως αμήχανα.. στην συνέχεια μέτρησε τα χρήματα που ήταν 100 EURO ακριβώς.
Φίλησε την γριά και την ρώτησε:
- Στο κρεβάτι φυσικά;
Χαμογελώντας η γριούλα του λέει…
- Έλα τώρα άσε την πλάκα! Τέσσερις φορές … στο πάτωμα !
-
Μπαρκαρούτσος
- aisiodoksos
- ΑποστόληςΑ
Αν ήξερα ότι είμαι τόσο καλός χιουμορίαστας θα πόσταρα κάθε μέρα!
Όχι όπως μέχρι τώρα που γράφω μία στο τόσο...
Όχι όπως μέχρι τώρα που γράφω μία στο τόσο...
- Ekatnetworkltd
Ένας παππούς 82 χρονών, πρόσφατα χήρος λέει να πάει στη Μύκονο για να δει επιτέλους τί γίνεται σε αυτό το νησί.
Κλείνει δωμάτιο για 4 μέρες, λοιπόν, και πάει…
Ρωτάει στο ξενοδοχείο πού γίνεται ο τρελός χαμός στο νησί και του λένε «Στο Super Paradise φυσικά»…
Έτσι κούτσα-κούτσα πάει στην παραλία… και θολώνει!!! Κορμιά να λιάζονται…να χορεύουν, να γίνεται της τρελής…
Κάθεται σε μια μεριά, ώσπου περνά μια γκομενάρα από μπροστά του και του παππού του σηκώνεται!!!
«Με φώναξες παππού;» ρωτάει η κοπέλα!!!
«Όχι κοπέλα μου!! Εγώ δεν…» και πριν προλάβει, η κοπελιά είναι από πάνω του και τον αρχίζει στα ωραία!!!
Τρελαίνεται ο παππούς… Έχει πάθει την πλάκα του…, είναι μες την τρελή χαρά!!!
Μετά από καμιά ώρα του έρχεται να κλάσει!!! Γυρίζει να κλάσει, λοιπόν, και ένας νταβραντισμένος και του λέει «Με φώναξες παππού;»
«Όχι αγόρι μου!!! Εγώ δεν…» και πριν προλάβει, ο μάγκας είναι από πίσω του και τον αρχίζει στα ωραία!!!
Ο παππούς είναι να πέσει να πεθάνει!!!
Σοκαρισμένος πάει πίσω στο ξενοδοχείο έντρομος… Ζητάει τον λογαριασμό για να φύγει αμέσως!!!
Τον ρωτάει, λοιπόν, η receptionist γιατί θέλει να φύγει, και γυρνάει ο παππούς και της λέει:
«Κοίτα κορίτσι μου, εμένα μου σηκώνεται σπάνια…, αλλά κλάνω πενήντα φορές την ημέρα!!!»
Κλείνει δωμάτιο για 4 μέρες, λοιπόν, και πάει…
Ρωτάει στο ξενοδοχείο πού γίνεται ο τρελός χαμός στο νησί και του λένε «Στο Super Paradise φυσικά»…
Έτσι κούτσα-κούτσα πάει στην παραλία… και θολώνει!!! Κορμιά να λιάζονται…να χορεύουν, να γίνεται της τρελής…
Κάθεται σε μια μεριά, ώσπου περνά μια γκομενάρα από μπροστά του και του παππού του σηκώνεται!!!
«Με φώναξες παππού;» ρωτάει η κοπέλα!!!
«Όχι κοπέλα μου!! Εγώ δεν…» και πριν προλάβει, η κοπελιά είναι από πάνω του και τον αρχίζει στα ωραία!!!
Τρελαίνεται ο παππούς… Έχει πάθει την πλάκα του…, είναι μες την τρελή χαρά!!!
Μετά από καμιά ώρα του έρχεται να κλάσει!!! Γυρίζει να κλάσει, λοιπόν, και ένας νταβραντισμένος και του λέει «Με φώναξες παππού;»
«Όχι αγόρι μου!!! Εγώ δεν…» και πριν προλάβει, ο μάγκας είναι από πίσω του και τον αρχίζει στα ωραία!!!
Ο παππούς είναι να πέσει να πεθάνει!!!
Σοκαρισμένος πάει πίσω στο ξενοδοχείο έντρομος… Ζητάει τον λογαριασμό για να φύγει αμέσως!!!
Τον ρωτάει, λοιπόν, η receptionist γιατί θέλει να φύγει, και γυρνάει ο παππούς και της λέει:
«Κοίτα κορίτσι μου, εμένα μου σηκώνεται σπάνια…, αλλά κλάνω πενήντα φορές την ημέρα!!!»
- aisiodoksos
Δεν γραφεις καθε μερα για να αφηνεις τους ανταγωνιστες να ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ειναι κοντα σου και ετσι να μην τους χαλας το ονειρο οτι καποια στιγμη μπορουν να σε φτασουν! 
τρεις παντρεμενοι πανε για ψαρεμα. εκει που ψαρευουν ρωταει ο ενας.
ρε πως σας αφησαν οι γυναικες σας να ερθετε για ψαρεμα?
εγω λεει σκουπισα σφουγγαρισα και μολις τελειωσα της ειπα. αγαπη μου τα παιδια την παρασκευη θα πανε για ψαρεμα, να παω? και μου απαντησε ναι.
εγω λεει ο δευτερος πηγα σουπερ μαρκετ, τη βοηθησα στα χαλια, μαγειρεψα και οταν σερβιρα το φαγητο της το ειπα για το ψαρεμα και αυτη μου ειπε να ρθω.
εγω λεει ο τριτος οταν ξαπλωσα στο κρεβατι της λεω. θα κατσεις να σε γαμησω η να παω για ψαρεμα.
και μου ειπε να παω για ψαρεμα.........
ρε πως σας αφησαν οι γυναικες σας να ερθετε για ψαρεμα?
εγω λεει σκουπισα σφουγγαρισα και μολις τελειωσα της ειπα. αγαπη μου τα παιδια την παρασκευη θα πανε για ψαρεμα, να παω? και μου απαντησε ναι.
εγω λεει ο δευτερος πηγα σουπερ μαρκετ, τη βοηθησα στα χαλια, μαγειρεψα και οταν σερβιρα το φαγητο της το ειπα για το ψαρεμα και αυτη μου ειπε να ρθω.
εγω λεει ο τριτος οταν ξαπλωσα στο κρεβατι της λεω. θα κατσεις να σε γαμησω η να παω για ψαρεμα.
και μου ειπε να παω για ψαρεμα.........
- Ekatnetworkltd
- Ekatnetworkltd
- The_Stalker
Τώρα με θύμησες άλλο:
Τι μπαίνει στεγνό, βγαίνει βρεγμένο, αρχίζει από ψ και τελειώνει σε ολή;
Ήταν ένας Ιταλός ένας Γερμανός και ο Γιωρίκας (διότι ως γνωστόν ο Τοτός πέθανε πρόσφατα
).
Τυχαία πέφτουν στους ζουλού!
"Θα βάλουμε στον καθένα σας από ένα κέρμα στο κωλ#τρυπίδι και θα μας λέτε από ένα τραγούδι. Όποιου το τραγούδι δεν μας αρέσει, θα τον κόβουμε το κεφάλι" τους λένε οι ζουλού.
Πάνε οι ζουλού και βάζουνε το κέρμα στον Ιταλό και αρχίζει ο Ιταλός... "A casa d' Irene...". Δεν τους άρεσε, τον κόψαν το κεφάλι .
Το ίδιο σκηνικό και με τον Γερμανό... "Vor der Kaserne...". Δεν τους άρεσε, τον καθάρισαν.
Πηγαίνουν και στον Γιωρίκα και τον βάζουν το κέρμα, όποτε κάνει ο Γιωρίκας "ΚΛΑΤΣ".
"Τι είναι αυτό;" του λέει ο αρχηγός.
Και ο Γιωρίκας απαντάει "Το έφαγε!"
Τυχαία πέφτουν στους ζουλού!
"Θα βάλουμε στον καθένα σας από ένα κέρμα στο κωλ#τρυπίδι και θα μας λέτε από ένα τραγούδι. Όποιου το τραγούδι δεν μας αρέσει, θα τον κόβουμε το κεφάλι" τους λένε οι ζουλού.
Πάνε οι ζουλού και βάζουνε το κέρμα στον Ιταλό και αρχίζει ο Ιταλός... "A casa d' Irene...". Δεν τους άρεσε, τον κόψαν το κεφάλι .
Το ίδιο σκηνικό και με τον Γερμανό... "Vor der Kaserne...". Δεν τους άρεσε, τον καθάρισαν.
Πηγαίνουν και στον Γιωρίκα και τον βάζουν το κέρμα, όποτε κάνει ο Γιωρίκας "ΚΛΑΤΣ".
"Τι είναι αυτό;" του λέει ο αρχηγός.
Και ο Γιωρίκας απαντάει "Το έφαγε!"
-
τσιριγώτης
ΨαρεντουφεκοστοληThe_Stalker έγραψε:Τώρα με θύμησες άλλο: