Κάπως έτσι νιώθω κι εγώ. Σηκώσετε τα τείχη ωρε να περάσουμε την Κυριακή...jibbie έγραψε:το σχολιο απο ευανθια με συγκινησε...slidar έγραψε:
Βρε λες ???
Έφυγε για Twitter.
Sent from my iPad using Tapatalk
Κάπως έτσι νιώθω κι εγώ. Σηκώσετε τα τείχη ωρε να περάσουμε την Κυριακή...jibbie έγραψε:το σχολιο απο ευανθια με συγκινησε...slidar έγραψε:
Βρε λες ???
Χωρικός έγραψε:όχι φίλε μου. δεν τον θέλουν στον ΠΑΟΚ. απλά κάνουν προπαγάνδα. Εδώ του στέλνεις λινκ οτι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ συμφώνησαν στην μεταγραφή, και αυτός επιμένει οτι ήταν ελεύθερος.paok kerkyra έγραψε:Aυτό το παιχτάκι βήτα διαλογής που φοράει το μπλουζάκι super fapa neapoli (γελάει ο κόσμος) κάποιοι το θέλουν στον Π.Α.Ο.Κ. .... στον Ατρομητάκο του λαθρέμπορου και πολύ που του είναι!
και μεις τα διαβάζουμε αυτά όπως ακούμε τα καραγκιοζάκια στα ραδιόφωνα της πόλης
Αυτό ακριβώς!!!!!!!obanebane έγραψε:slidar έγραψε:
Βρε λες ???
Παιδια να μη λεμε τα ιδια,ο Στοχ δεν ειναι μ@λ@κ@ς να αφησει 1.8 το χρονο γιατι ξερει οτι δεν θα τα βρει πουθενα αλλου.
Γιαυτο γινονται ολες αυτες οι δηλωσεις οτι θελει να μεινει και να του δωθει μια τελευταια ευκαιρια κτλ
Βεβαια υπαρχει η πιθανοτητα ο ποδοσφαιρισης να τα εννοει ολα αυτα με τη λογικη οτι δεν τον χαλαει να παραμεινει στη φενερ απο τη στιγμη που θα εξασφαλιστει το συμβολαιο του.
Η φενερ ομως τον θελει? εγω λεω οχι,
Και καπου εκει ερχετε ο ΠΑΟΚ με συγκεκριμενη προταση (γνωστη να μη την ξαναγραφω) που και τα χρηματα στον ποδοσφαιριστη εξασφαλιζει και την φενερ βοηθαει να <<ξεφορτωθει>> εναν παιχτη που δεν θελει για τους δικους της λογους,ταυτοχρονα ομως αφαιρει και απο το μπατζετ της το μισο του συμβολαιο.
Οι τουρκοι το τρεναρουν γιατι θελουν να τον πουλησουν πιθανον να εχουν και προταση που ομως δεν καλυπτει τον ποδοσφαιριστη.
Οποτε καποια στιγμη θα πουν το ναι συμφωνα με τα παραπανω σεναρια δικης μου φαντασιας.![]()
Τωρα αν με ρωτατε αν θελω τον ποδοσφαιριστη στην ομαδα θα σας πω με χιλια ο τυπος ειναι παιχταρας και πιτσιρικας που θα βρουμε καλυτερο με 900 χιλιαδες δολαρια?
Και αυτό όντως σωστό επίσης!!!!Asimos έγραψε:200 σελίδες, 2 μεταγραφές...
Πραγματικά.desperando έγραψε:επειδη πολυς λογος γινετε για το σκαουτινγκ της ομαδας
δεν ειναι ανυπαρκτο ρε κολλημενε πλεον.Sick Bastard έγραψε:Πραγματικά.desperando έγραψε:επειδη πολυς λογος γινετε για το σκαουτινγκ της ομαδας
Πολύς λόγος γίνεται για κάτι ανύπαρκτο.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ρε συ.barlow4 έγραψε:δεν ειναι ανυπαρκτο ρε κολλημενε πλεον.Sick Bastard έγραψε:Πραγματικά.desperando έγραψε:επειδη πολυς λογος γινετε για το σκαουτινγκ της ομαδας
Πολύς λόγος γίνεται για κάτι ανύπαρκτο.
τα φουτμπολ πριντς εχουν αρχισει να αναπτυσσονται πολυ καλα.
τι ηθελες δλδ με το καλημερα?ακαδημιες στη βαυαρια και στο αμστερνταμ?