Ότι να 'ναι!!!!!

blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

δια ποιον λογο σας τρομαζω αδερφε καρινια.δεν γυγνωσκω την αιτια που στηριζεσαι να πιστοποιεις τουτο το επιχειρημα.το οποιο ειναι δεκτο και παντοντε εναγκαλιασενο απο την αδερφικη παοκτζηδικη αλλυλεγυη που μας διακατεχει...σας ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackterror4 την Τετ 08 Οκτ 2008, 00:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
blackterror4

blackterror4 έγραψε:come to me tonight να την βρουμε together οι αναμνησεις σου from greece θα σου μεινουν forever.
ετσι ωραια με αρεσει που στοχαζομαστε με ποιοτικη ποιηση που εφρενει τον στοχαστικο διαλογισμο μας στην πεμπτουσια του εγκεφαλου ο οποιος καλλιεργειτε πνευματικα και ψυχικα απο την αρδην αλλαγη της συμπνευσης της αρμονιας της ψυχης μας σε αντιθεση με τον βιολογικο χαρατηρα της εναρμονηνσης του ανθρωπου ο οποιος υποκειτε σε παθοι και αυταπατες.δια τουτου ας συνεχεισουμε αυτην την καλλιεργεια του νου και του πνευματος και της καλαισθησης που δημιουργουμε...σας ευχαριστω
ειναι απλως η ικανοποιηση και εξωτερικοποιηση των συναισθηματων που με διακατεχουν...σας ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Τι λες ρε U.F.O. ??????

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Πω πω πω ..............τι είπε το άτομο;;;;
Ρε μπλακ μόνος σου τα σκέφτηκες και τα έγραψες όλα αυτά ή σε τα είπε ο ντρακ;;;;;
Καλά είσαι απίθανος ρε μαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blackterror4

προσβλυνομαι δια τις αποψεις σας κυριε ονειροπαρμενε πολεμιστα.ο αυτουσιος νους μου συνεθεσε την ολη παραγραφο την οποια διαβασατε..σας ευχαριστω
blackterror4

αλλη μα κραυγη αναζητησης για τον προεδρο μας απο τον ονειροπαρμενο πολεμιστα.ερχομαι εις το σημειο ετουτο να επισημανω την ενδοπαλαμια πεοταλαντωση που βαραμε σε τουτο το τοπικ διοτι η ομας του παοκμανια διαλυθηκε και δεν ειτο δυνατον να ανασυγκροτηθει απο τα ηγετικα τις στελεχοι.μου δινατε η ιδεα οτι βρισκομαστε ολοι στην αγκαλια του μορφεα σε τουτο το τοπικ...σας ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackterror4 την Τετ 08 Οκτ 2008, 00:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Ti???

Στν αγκαλιά της μητέρας φύσης ενώ αφοδεύει μία λευκή φαράδα είσαι παλιο κλσδξφωπσοδθγ093ερ8τ-035=υ0γτ3ιγ[πιςε-=ργ93=49τγ=34-οιγφπ[κσφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΚ;;;;;;

Καλά θα σε κάνει ο ντραγκ με βάζελο...... Κ Ο Μ Μ Α Τ Α Κ Ι Α !!!!!!!!!!!!
blackterror4

ολοι καταλαβατε το χειριστο επιπεδο ετουτου του ανθρωπισκου.δεν φοβου τους δαναους ενουδενην λογο και το ποντικιον ντρακ.η ασπις της καλαισθητικης μου δυναμεως που διαθετω θα συντριβει ακομα και το ιπταμενο οχημα των ελ που πλησιαζει στον πλανητη μας συνφωνα με τις εγκυρες πληροφοριες που κατεχω...σας ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

E ναι λοιπόν!!!

Είναι ο ντρακ ξύπνιος μέχρι αυτή την ώρα η τα έχει δημοσιεύσει κανένας σε κανα σάιτ της εκκλησίας;;;
Και μια που μιλάμε για επίπεδο.............σε τι επίπεδο έχεις φτάσει το pro ρε γατί;;;;;;;;;;;
Ή το manager;;;;;;

Άσε που τελευταία η παλάμη σου έχει βγάλει φουσκάλες από τον πολύ κασμά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blackterror4

η δικια μου η χειραν η η δικια σας χειρα εχει βγει ολιγον οφφσαιτ?δεν διαθετω το παιχνιδι που λετε διοτι ειναι σατανικα και διαβολικα αυτα τα πραγματα...σας ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Σας έχω μια ρηξικέλευθη πρόταση!!!

Θα επιχειρήσω μαζί με τον Καρίνα να ξεκινήσουμε από κοινού εκπομπή στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ράδιο και ποιες ώρες τη βδομάδα, έτσι ώστε να διαλογιζόμαστε όλοι μαζί (πείτε το και μ@λ@κιζόμαστε!!!!!) και θα σχολιάζουμε οτιδήποτε συμβαίνει παντού..

Καρίνα συμφωνείς???
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

DimisK
στο #5 θα προσεθετα ''μισουμε και την αεκ''...
εχει κανει και αυτη η πουτ@ν*@ κατι ομορφιες.....
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Δημοσίευση από imbedil4a »

Πως καθοριζεται η μαγκια???Ποιο ειναι το "κακο" παρελθον????Γιατι δεν μισουμε την Α.Ε.Κ.???Γιατι δεν μισουμε τισ ομαδουλες που εχουν αποφασισει οτι τα ματς με το ΠΟΚ ειναι χαμενα μεσα-εξω αλλα τα ματς με τον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ μονο χριζουν προσπαθειας για συγκομιδη βαθμων????
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Δημοσίευση από imbedil4a »

Εγω αναφερω οτιδηποτε μεσα απο μια εμπειρια που αποκτησα στα 15 χρονια που ασχολουμε με τον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ!!Μια ζωη ετσι κανανε οι μικρες ομαδουλες!!!Τωρα οσο αφορα το αμαρτωλο παρελθον μαγκια θα ηταν ο Θοδωρος να ολοκληρωσει το κυνηγι που ειχε ανακοινωσει προς τις πρωην διοικησεις που οδηγησαν τον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ σε αυτο το τελμα.Οταν εισαι εναντιων ολων τους "ΠΑΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ".Χωρις εξαιρεσεις και χωρις δισταγμο............................
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4

...

Δημοσίευση από costacurtaG4 »

ΑΧ Η ΡΗΤΑ... ΜΟΥ ΞΗΓΥΘΗΚΕ ΜΑΚΙΤΑ...

ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Είναι πραγματικά αθλιοι οι τύποι...

ΠΟΙΑ ΕΡΑ ΣΠΟΡ ΡΕ???
ΘΕΛΟΥΜΕ Paokmania Radio KAI ΣTA FM

:!:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Nα σαι καλά ρε θηρίο. Από σήμερα ξεκίνησαν οι ευχές βλέπω.. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά, μιας και μέσω άλλων σελίδων με στέλνετε ευχές.. Οσο για τη χρονιά που γεννήθηκα? Ορόσημο.. 1985!!!!! Ναι τόσο είμαι.. χαχαχαχα
:) :) :) :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Τετ 08 Οκτ 2008, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”