Ποιός Τάτος ρε φιλε... Με Τάτο θα διεκδικήσουμε είσοδο στο Τσου Λου?cellophan έγραψε:Ο Τάτος δε μας έκανε παιδιά να φανταστώ ε? ¨'οπως δε μας έκανε ο Μήτρογλας και ο τζιμπούρ πρόπερσι.......ήμαρτον....
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Demir, ελεύθερος ήταν ο άνθρωπος, όπου ήθελε πήγαινε, μη βλέπουμε και φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουνε.........απλά δεν έγινε καμιά προσπάθεια......
να μην γράφετε ότι να ναι. Ο Τάτος είναι παίχτης του γαύρου και τον στέλνει όπου θέλει αυτός. Όπως και οι Τζιμπούρ Μήτρογλου πρόπερσι άλλωστε ...cellophan έγραψε:Ο Τάτος δε μας έκανε παιδιά να φανταστώ ε? ¨'οπως δε μας έκανε ο Μήτρογλας και ο τζιμπούρ πρόπερσι.......ήμαρτον....
Όταν γράφουμε τέτοια πράγματα ,ή είμαστε ανίδεοι απ'τα βασικά του Ελληνικού ποδοσφαιρικού στάτους, ή επαγγελματίες γκρινιάρηδες και προπαγανδιστές. (προτιμώ την πρώτη εκδοχή)
Και ένα όχι έφτανε Αστροναύτη....ΟΚ το ακούω.....φαντάζομαι έχεις παίκτη σαν τον Τάτο ή είχες τα τελευταία δέκα χρόνια στη θέση αυτή......deja vu πάντως με τα προπέρσινα τύπου 'που να πας με τον κάγκουρα τον Μήτρογλου' και 'Ποιον Τζιμπούρ ρε, αυτόν που τόλμησε να αγγίξει τον Γκαρσία" κ.ο.κ.. Εγώ ξέρω πως με 150 το χρόνο έπαιρνες ένα δεκαράκι που ακόμα και να δεχτώ πως σαν βασικός δε σου κάνει, σαν αλλαγή είναι λίρα εκατό. Και να προσμετρηθεί πως ο Τάτος όταν πήγε στο γαύρο, πλήρης κινήτρων δηλαδή, δεν έχει καμία σχέση με τον Τάτο κουρέλι που είδες στον Άρη......παικτικά και μόνο, αν του δώσεις λίγο κίνητρο είναι για πολύ καλά πράγματα......άποψη μου προφανώς και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης για παίκτη που δε φοράει τη φανέλα μας......
astronaut έγραψε:Ποιός Τάτος ρε φιλε... Με Τάτο θα διεκδικήσουμε είσοδο στο Τσου Λου?cellophan έγραψε:Ο Τάτος δε μας έκανε παιδιά να φανταστώ ε? ¨'οπως δε μας έκανε ο Μήτρογλας και ο τζιμπούρ πρόπερσι.......ήμαρτον....
εμενα μ αρεσε ο τατος βεβαια εκανε λαθος επιλογη (γαβρο ) και δεν εξελιχθηκε...
Χωρικέ ο Τάτος έχει συμβόλαιο μέχρι τη Δευτέρα. Άρα ελεύθερος. Βιάζεσαι λίγο νομίζω στις κρίσεις σου. Όσο για Μήτρογλου και Τζιμπούρ, μάλλον πρέπει να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Είπα δε μας έκαναν και τι λέγαμε για αυτούς σε σχέση με την αξία τους σαν παίκτες. Όχι γιατί δεν τους πήραμε. Προφανώς και οι δύο ήταν παίκτες του γαύρου.
Χωρικός έγραψε:να μην γράφετε ότι να ναι. Ο Τάτος είναι παίχτης του γαύρου και τον στέλνει όπου θέλει αυτός. Όπως και οι Τζιμπούρ Μήτρογλου πρόπερσι άλλωστε ...cellophan έγραψε:Ο Τάτος δε μας έκανε παιδιά να φανταστώ ε? ¨'οπως δε μας έκανε ο Μήτρογλας και ο τζιμπούρ πρόπερσι.......ήμαρτον....
Όταν γράφουμε τέτοια πράγματα ,ή είμαστε ανίδεοι απ'τα βασικά του Ελληνικού ποδοσφαιρικού στάτους, ή επαγγελματίες γκρινιάρηδες και προπαγανδιστές. (προτιμώ την πρώτη εκδοχή)
Καταρχήν να πω οτι και μένα ο τατος μου αρέσει παρά πολύ .. Θεωρώ οτι αν ερχόταν , τον Νοέμβριο θα ήταν κ εθνικη.... Αλλά ο γαβρος τον άφησε ελεύθερο να παει εκεί που ήθελε ο χοντρός.. Δεν θα τον άφηνε αν υπήρχε πιθανότητα να παει σε ΠΑΟΚ η βάζελο... Αν παει καλά με 3 κατοστάρικα ο σπανος θα μας τν στείλει πακέτο !!
Είχε συμβόλαιο μέχρι 2015!!!!
Είχε συμβόλαιο μέχρι 2015!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Παρ 27 Ιουν 2014, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Τατος του ατρομητου,μαζι με Σαμαρη και Βασιλακακη,ηταν η τριαδα που ηθελα και πιστευα οτι θα εχου πολυ καλη εξελιξη πριν απο 3 χρονια.
Μακάρι ρε συ Demir, αλλά αν πάει καλά ο Σπανός θα θέλει το Μακεδονία Palace κατ' ελάχιστον...τεςπα....παλιά ξινά σταφύλια.......άλλος.Demir έγραψε:Καταρχήν να πω οτι και μένα ο τατος μου αρέσει παρά πολύ .. Θεωρώ οτι αν ερχόταν , τον Νοέμβριο θα ήταν κ εθνικη.... Αλλά ο γαβρος τον άφησε ελεύθερο να παει εκεί που ήθελε ο χοντρός.. Δεν θα τον άφηνε αν υπήρχε πιθανότητα να παει σε ΠΑΟΚ η βάζελο... Αν παει καλά με 3 κατοστάρικα ο σπανος θα μας τν στείλει πακέτο !!
άσε τώρα...cellophan έγραψε:Χωρικέ ο Τάτος έχει συμβόλαιο μέχρι τη Δευτέρα. Άρα ελεύθερος. Βιάζεσαι λίγο νομίζω στις κρίσεις σου. Όσο για Μήτρογλου και Τζιμπούρ, μάλλον πρέπει να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Είπα δε μας έκαναν και τι λέγαμε για αυτούς σε σχέση με την αξία τους σαν παίκτες. Όχι γιατί δεν τους πήραμε. Προφανώς και οι δύο ήταν παίκτες του γαύρου.
Χωρικός έγραψε:να μην γράφετε ότι να ναι. Ο Τάτος είναι παίχτης του γαύρου και τον στέλνει όπου θέλει αυτός. Όπως και οι Τζιμπούρ Μήτρογλου πρόπερσι άλλωστε ...cellophan έγραψε:Ο Τάτος δε μας έκανε παιδιά να φανταστώ ε? ¨'οπως δε μας έκανε ο Μήτρογλας και ο τζιμπούρ πρόπερσι.......ήμαρτον....
Βρε εγώ να αφήσω κανένα πρόβλημα, αλλά και εσύ ξαναδιάβασε μία προτού την πετάξεις....και αν θες ξαναδιάβασε και ότι έχω γράψει εδώ μέσα και μετά το ξανασυζητάμε για ασχετοσύνη και τα λοιπά συμπαθητικά που έγραψες.......
[quote="Χωρικός"][quote="cellophan"]Χωρικέ ο Τάτος έχει συμβόλαιο μέχρι τη Δευτέρα. Άρα ελεύθερος. Βιάζεσαι λίγο νομίζω στις κρίσεις σου. Όσο για Μήτρογλου και Τζιμπούρ, μάλλον πρέπει να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Είπα δε μας έκαναν και τι λέγαμε για αυτούς σε σχέση με την αξία τους σαν παίκτες. Όχι γιατί δεν τους πήραμε. Προφανώς και οι δύο ήταν παίκτες του γαύρου.
[quote="Χωρικός"][quote="cellophan"]Χωρικέ ο Τάτος έχει συμβόλαιο μέχρι τη Δευτέρα. Άρα ελεύθερος. Βιάζεσαι λίγο νομίζω στις κρίσεις σου. Όσο για Μήτρογλου και Τζιμπούρ, μάλλον πρέπει να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Είπα δε μας έκαναν και τι λέγαμε για αυτούς σε σχέση με την αξία τους σαν παίκτες. Όχι γιατί δεν τους πήραμε. Προφανώς και οι δύο ήταν παίκτες του γαύρου.
- pisakaipoupoula
Γιατί συζητάμε για Μήτρογλου ακριβώς, υπήρχε ποτέ περίπτωση να έρθει απ το γαύρο σ εμάς?Για Τζιμπούρ Τάτο ο πρώτος έβγαζε μάτια μόνο με τη σφυρίχτρα του γαύρου, ποτέ άλλοτε, ο δεύτερος ούτε καν έπαιξε ποτέ στο γαύρο, ήτανε μεταγραφή παραρτημάτων...και έστω ότι μπορούσαμε κ θέλαμε να τους πάρουμε, πιστεύει κανείς ότι με ΑΥΤΟΥΣ θ ανέβουμε έστω μισό επίπεδο?
Ο Αμπντούν ήταν καλός αλλά πλέον στη Β Αγγλίας ούτε για καθαρισμό πάγκου δε τους κάνει
Ο Αμπντούν ήταν καλός αλλά πλέον στη Β Αγγλίας ούτε για καθαρισμό πάγκου δε τους κάνει
ετά από δύο χρόνια ο Ανδρέας Τάτος επιστρέφει στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την αγορά του 25χρονου μέσου, που το καλοκαίρι του 2012 είχε ακολουθήσει την αντίθετη διαδρομή.cellophan έγραψε:Βρε εγώ να αφήσω κανένα πρόβλημα, αλλά και εσύ ξαναδιάβασε μία προτού την πετάξεις....και αν θες ξαναδιάβασε και ότι έχω γράψει εδώ μέσα και μετά το ξανασυζητάμε για ασχετοσύνη και τα λοιπά συμπαθητικά που έγραψες.......
Χωρικός έγραψε:cellophan έγραψε:Χωρικέ ο Τάτος έχει συμβόλαιο μέχρι τη Δευτέρα. Άρα ελεύθερος. Βιάζεσαι λίγο νομίζω στις κρίσεις σου. Όσο για Μήτρογλου και Τζιμπούρ, μάλλον πρέπει να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Είπα δε μας έκαναν και τι λέγαμε για αυτούς σε σχέση με την αξία τους σαν παίκτες. Όχι γιατί δεν τους πήραμε. Προφανώς και οι δύο ήταν παίκτες του γαύρου.
http://www.sport24.gr/football/omades/A ... 69847.html
τώρα;