Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πολύ μεγάλο ρίσκο μια τέτοια κίνηση.Τέτοιοι χαρακτήρες ειδικά με Αγγελο δεν..
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

kataramenos5 έγραψε:Πολύ μεγάλο ρίσκο μια τέτοια κίνηση.Τέτοιοι χαρακτήρες ειδικά με Αγγελο δεν..
εχεις καποια αποδειξη για αυτο που λες? τον ρωτησες? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ποια διαφορα να κανει? τον εχετε δει σε τι κατασταση ειναι?δηλαδη το τουρκικο πρωταθλημα ειναι τοσο δυνατο που δεν μπορεσε να κανει και εκει τιποτα?
με κανενα 200αρι για αλλαγη του κλαους κατι γινετε,αλλα μην περιμενετε απο τον συγκεκριμενο παικτη να κανει την διαφορα στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

οχι αυτο ειπα ..αν βρισκεται στη κατασταση που ηταν πριν 2 χρονια ειναι για πλακα βασικοτατος στον ΠΑΟΚ. επιθετικος με τριπλα και σκορερ και γρηγορος..τουλαχιστον ετσι ηταν τοτε..τωρα μπορει να εχει γινει σαν τον σαλπι δεν ξερω..παντως δεν θα μου φανει περιεργο να παει καπου τωρα στην ελλαδα και να κανει παπαδες. δεν ξεχνιεται η μπαλα.
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

kataramenos5 έγραψε:Πολύ μεγάλο ρίσκο μια τέτοια κίνηση.Τέτοιοι χαρακτήρες ειδικά με Αγγελο δεν..
Συμφωνώ κι εγώ ότι το ρίσκο είναι όσον αφορά κυρίως το χαρακτήρα του
Τα σενάρια συνομοσιών σχετικά με σιρόπια κι εύννοιες περί γαύρου δεν με αγγίζουν
Ο τύπος είναι ικανό φορ, δυνατός κι αποτελεσματικός και αν δεν κάνω λάθος έφυγε από το "μεγάλο" μας πρωτάθλημα ως πρώτος σκόρερ μετά από μια εξαιρετική χρονιά
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

παντως αν οπως ολα δειχνουν θα κινηθουμε για τερματα μιας και ο ιτανζ δενυπολογιζεται απο τον σαββιδη ,ο γλυκος θελει να παιξει στο εξωτερικο και ο χακομπο ειναι και λιγος αγωνιστικα αλλα και αλλοπροσαλος,μια πολυ καλη επιλογη για μενα που ειναι ελευθερος ειναι ο κουζακ. αντε μιρο κανε τα κονε σου ;)
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Με τις δυο μεχρι τωρα μεταγραφες εγω προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος.

Ο μεν Ρατ ειναι παιχτης που μεχρι και περισυ τον εβλεπα στο τσου λου και ελεγα, εναν τετοιο που θα βρουμε κι εμεις?

Ο δε Γκολασα ειναι μεταγραφη απο αυτες που θελω να βλεπω. Παιχτης ταλεντο, νεος με ορεξη για ανελιξη και μεταπωλητικη αξια.

Αν παρουν και ποδι διαφοροι ασχετοι-λιγοψυχοι (βλεπε Γεωργιαδης, Κατσικας, Σπυροπουλος) και παρουν τη θεση τους παιχτες της Κ20 για να κριθουν κι αυτοι αν μπορουν να ανταποκριθουν θα ειμαι υπερευχαριστημενος.

Τωρα, οσον αφορα τον πρηξ@ρχιδισμο για Στοχ και Νατχο πραγματικα δε μου καιγεται καρφι αν δεν ερθουν.

Η ομαδα θελει 2 πραγματικα καλα εξτρεμ, ενα σοβαρο-εξυπνο σεντερ μπακ και ακομα ενα 8αρι.

Οι υπολοιπες κινησεις θα ειναι ρολιστες.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Θεωρω οτι απο την στιγμη που η λεβερκουζεν παραχωρει τον σταφ επιβαλλεται να κινηθουμε για την αποκτηση του κ οχι να περιμενουμε τον 38αρι(που προσφερε πολλα φυσικα) λινο.και ετσι να εχουμε:

δεξια:

κιτσιου
σκονδρας
δ.κωνσταντινιδης

αριστερα:

σταφυλλιδης
ρατ
ποζαντζιδης
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

Μπράβο αδερφέ! buffalobill4
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

mike έγραψε: Ο τύπος είναι ικανό φορ, δυνατός κι αποτελεσματικός και αν δεν κάνω λάθος έφυγε από το "μεγάλο" μας πρωτάθλημα ως πρώτος σκόρερ μετά από μια εξαιρετική χρονιά
Ικανό φορ ήταν, αλλά έπαιζε σε μια ομάδα που όλες οι άλλες της άνοιγαν τα πόδια, χώρια που τα επιθετικά φάουλ ή τα off-side δεν δίνονταν πάντα. Ας πάει έξω να αποδείξει ότι παραμένει ικανό φορ και τα ξαναλέμε, αν κι εμένα δεν μ' αρέσει.
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Demir έγραψε:
che4 έγραψε:λοιπον επειδη παιχτες τυπου σαμ κουλη νατχο κτλ μαλλον δεν

.... γιατι κατα πολλους δεν ερχονται στο υπτιμημενο ελλ πρωταθλημα κατ εμε δεν πληρωνονται με τις υπαρχουσες συνθηκες στον ΠΑΟΚ ......

εξηγειστε μου κατι μπορουμε να παρουμε ελευθερο τον τρομοκρατη και δεν τον παιρνουμε

γιατι ο ζησης σκανιασε
γιατι δεν εβαλε 15 γκολ στην αγγλια που αμα τα εβαζε δε θα μας εβλεπε καν
γιατι δεν εχει προσωπικη ενεργεια
γιατι

κατι δεν παει καλα στην ομαδα πρεπει να το καταλαβουμε

αν κανουμε εντεκαδες με το σημερινο ροστερ χωραει δυο φορες σε οποιαδηποτε συνθεση

απλα μας εχουν για προβατα μαλλον και μας ταιζουν στοχ παντεφ νατχο κουλη σαμ για να μη λεμε για αυτα που ευκολα γινονται
μια φορα να γραψεις κατι χωρις να κραζεις και να γκρινιαζεις ..καημο το εχω...
Γιατί μπορεί να είναι σακάτης ας πούμε, σάπια γόνατα, και τέτοια.. Ίσως δεν ταιριάζει στο σύστημα

Δηλαδή άμα τον πάρουμε θα είναι όλα οκ?
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Ο χοντρός καθάρισε για τον Τζιμπούρ στην υπόθεση της φοροδιαφυγής του, δεν ερχεται ΠΑΟΚ.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ενας ισραιλινος τωρα λεει οτι ο νατχο κατα 99.99999999% δεν μενει ΠΑΟΚ...και λεει οτι το ειπε ξελαθαρα οτι δεν μενει ΠΑΟΚ....
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Demir έγραψε:ενας ισραιλινος τωρα λεει οτι ο νατχο κατα 99.99999999% δεν μενει ΠΑΟΚ...και λεει οτι το ειπε ξελαθαρα οτι δεν μενει ΠΑΟΚ....
η ρητρα του ειναι στα 8 εκ. ευρω.

ας βγαλει ματια, ας φερει προταση αγορας με 8 μυρια και ας παει να παιξει μπαλα σε μεγαλο ευρωπαικο πρωταθλημα το παληκαρι.

κανενα προβλημα δεν εχω, αυτη ειναι η υγειης λειτουργια μιας ομαδας του μεγεθους μας αλλα κυριως του επιπεδου του πρωταθληματος στο οποιο συμμετεχουμε

edit: μπερδευτηκα αδερφε. νομιζα για το γκολασα ελεγες. κατα τ αλλα ισχυουν αυτα που ειπα. τα πιστευω δλδ
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

buffalobill4 έγραψε:
Demir έγραψε:ενας ισραιλινος τωρα λεει οτι ο νατχο κατα 99.99999999% δεν μενει ΠΑΟΚ...και λεει οτι το ειπε ξελαθαρα οτι δεν μενει ΠΑΟΚ....
η ρητρα του ειναι στα 8 εκ. ευρω.

ας βγαλει ματια, ας φερει προταση αγορας με 8 μυρια και ας παει να παιξει μπαλα σε μεγαλο ευρωπαικο πρωταθλημα το παληκαρι.

κανενα προβλημα δεν εχω, αυτη ειναι η υγειης λειτουργια μιας ομαδας του μεγεθους μας αλλα κυριως του επιπεδου του πρωταθληματος στο οποιο συμμετεχουμε
Μακάρι να κλείσουν αλλου άμεσα ο νατχο και ο στοχ αν δεν είναι να έρθουν σε εμας μπας και κινηθουμε γρήγορα σε αλλες λύσεις και κλείσουμε γρήγορα τα κενά μας παρα να έχουμετον ρολο της καβαντζας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”