Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

astronaut έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν υπάρχει η ρήτρα ότι θα παραμείνει σ' εμάς εφόσον του καταβάλουμε τις ίδιες αποδοχές δεν νομίζω ότι θα ξεφύγει τόσο εύκολα, όσο και να χτυπιέται ο manager.
Ποιά ρήτρα ρε φίλε?
Για τον Χουμπ μας λέγανε 2+1 και τελικά υπήρχε όρος κατάκτησης κυπέλλου.
Για τον Άγγελο μας είπανε 2 χρόνια και τελικά είναι μονοετές.
Ο Ιβάν έταξε σαρωτικές αλλαγές και ο μόνος που έφυγε ήταν ο Τσιτσιακόφ.
Έχουμε τους παίκτες να κάθονται στα συμβόλαιά τους , έχουμε και τον ΓουΧου να κάνει το ίδιο. Ντεμέκ οικογένεια και δώστου πρόλογος...

** 400 εισιτήρια την 1η μέρα & άλλα 500 μέχρι σήμερα... Ο κόσμος τουλάχιστον δείχνει σωστά αντανακλαστικά...
Δεν ξέρω ποιοι σας λέγανε και τι σας λέγανε. Αυτό που έγραψα εγώ είναι λόγια που είπε ο μακαρίτης ο oli σχετικά με το συμβόλαιο του Νάτχο.
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Είτε φύγει ο Νάτχο ,είτε μείνει κανένα πρόβλημα.Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε καταλάβει από το Γεννάρη ότι μάλλον θα είναι σύντομο το πέρασμά του.Με τη στάςη του αποδεικνύει ότι δεν ήθελε να μείνει.Αν τα λεφτά που του πρότεινε ο Ιβάν επενδυθούν σε άλλον ή άλλους παίχτες τότε πραγματικά δε βλέπω γιατί να δημιουργηθεί πρόβλημα.Γνώμη μου είναι ότι οι μεταγραφές που θα κάνουμε έχουν σχέση με την απόφαση του cas και γενικότερα θα αργήσουμε να έχουμε σαφή εικόνα για το φετινό ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η αντιπροσφορά που μπορούμε να κάνουμε στον Νάτχο νομίζω ότι μπορείι να γίνει μέχρι τέλη Ιουλίου, ίσως και Αύγουστο, αν ισχύουν όλα όσα λέγαμε τότε με το συμβόλαιό του.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο ΠΑΟΚ εκανε την προταση του στον νατχο και οπως επιβεβαιωσε και ο ιδιος ειναι πολυ καλη...Το τι θα κανει πλεον ειναι στο δικο του χερι και δε νομιζω να υπαρχει λογος να γκρινιαξει ουτε ενας...
Οποιος γκρινιαξει για τον νατχο,θεωρω πως ειτε δεν καταλαβαινει ειτε ειναι βαλτος...
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Κατα τη γνωμη μου το θεμα δεν ειναι μονο ο νατχο αλλα το ολο θεμα με τα μεταγραφικα τεινει να γινει θεσμος καθε καλοκαιρι πλεον.Δεν ξερω εαν υπαρχει μεταγραφικος σχεδιασμος και εαν ολα θα κυλησουν ομαλα μεχρι το ξεκινημα της προετοιμασιας αλλα πιστευω οτι ειναι να γινει πρεπει να γινει γρηγορα....μετα απο αυτη την αρνητικη οπως φαινεται εξελιξη στο θεμα νατχο πλεον θα πρεπει να δουμε τα αντανακλαστικα της παε και εαν οντως εχει αρχιζει κατι να αλλαζει οσον αφορα αυτο το μεταγραφικο σχεδιασμο....
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Αν ο παίκτης δεν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, σημαίνει ότι η ΠΑΕ δεν δουλεύει σωστά;
Αν κατάλαβα λάθος sorry.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Δεν μου λετε ρε παιδια για να καταλαβω και γω δηλαδη,ολη αυτη η συζητηση γινεται βαση του δημοσιευματος απο τουρκια μερια?Πριν απο 15 μερες υπηρχε δημοσιευμα απο ισραηλ μερια που ελεγε οτι ο νατχο συμφωνησε με ΠΑΟΚ γιατι δεν βγηκατε τοτε να συζητησετε και να συγχαρειτε την παε?Μηπως παραλογιζομαστε γενικα και αοριστα χωρις να συζηταμε απο καποιο σταθερο σημειο αναφορας?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αμα δεν παραλογιζεσαι τι σοι ΠΑΟΚ εισαι...???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

sourmenetes έγραψε:Αμα δεν παραλογιζεσαι τι σοι ΠΑΟΚ εισαι...???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:lol: :lol: :lol: :lol: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

sourmenetes έγραψε:Αμα δεν παραλογιζεσαι τι σοι ΠΑΟΚ εισαι...???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ναι ειναι μεσα στον ελικα του dna μας και ο παραλογισμος αλλα καλο θα ειναι να υπαρχει και ενα μετρο στον παραλογισμο οσο παραλογο και αν ακουγεται αυτο που ειπα τωρα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μέσα σε δύο τρεις σελίδες, διάβασα αποστάγματα ΠΑΟΚτσήδικης σοφίας και χιούμορ.

Α) "Αγαπητοί ΑΡΔ, σταματήστε να γράφετε ονόματα, θα τελειώσουν οι παίκτες" Τάδε έφη "Ανέκφραστος", αν δεν απατώμαι.

β) Αμα δεν παραλογίζεσαι, τι σοι ΠΑΟΚ είσαι; Σουρμε.

:lol: Πολύ εύστοχα και τα δυο.

ΥΓ. Γαμώ τους όρους, τις ρήτρες και τις ΚΟΥΛΕΣ συμφωνίες σας. Δήθεν επαγγελματίες, ΜΙΚΡΟΙ αθλητές και προπονητές. ΟΞΩ όλοι! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Και δεν μου λετε και κατι αλλο ρε παιδια για να ξερουμε και τι λεμε ναμπερ two, ποιος λεει το δημοσιευμα οτι επεισε τον νατχο να συμφωνησει με την τρανζο? ο προπονητης της ο χαλιλκοβιτς?Αφου η τρανζοσπορ εχει τουρκο προπονητη πως τον επεισε ο χαλιλοβιτς? :shock:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Fault Alarm παίδες...
Βγήκε ο ίδιος ο παίχτης και διέψευσε οποιαδήποτε συμφωνία με τους Τούρκους λέγοντας ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

Τώρα πρέπει να βρούμε κάτι άλλο να γκρινίαξουμε προς το παρόν... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Χαλάς την τροφή... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Τωρα αν βγω εγω και πω ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ θα εχω αδικο.Σταματηστε την μιρλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”