8.Hedwiges Maduro
- sourmenetes
- Moderator
- kataramenos5
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: 8.Hedwiges Maduro

Ντεσπεραντο Πιο χοντρο δε μπορεσα να βρω

Σοβαρα τωρα για τους επικριτες του σωματοτυπου του
εχει μεγαλη διαφορα στον ΠΑΟΚ

απο βαλενθια
ή εθνικη ολλανδιας

-
8% λίπος όπως τον βλέπω. Κάτσε να πάρω τον Άγγελο, να μην κάνουν τσάμπα λιπομέτρηση.
- sourmenetes
- Moderator
Το θεμα προφανως και δεν ειναι το βαρος...3-4 κιλα παρακατω δε βλαπτουν νομιζω αλλα δεν ειναι εκει το προβλημα.Το προβλημα ειναι οτι ο παιχτης απο φυσικη κατασταση και αντοχες και προετοιμασιες ηταν 0.Οταν τον ειδα απο κοντα στο ματς με το απολλων σμυρνης(αθηνα)σε αποσταση ελαχιστων μετρων ηταν,να λαχανιαζει πιο πολυ απο εναν 50αρη που ανεβαινει 5 οροφους εκει καταλαβα ποσο πισω ηταν.Αν μπορεσει να φτιαξει αυτα τα στοιχεια μπορει να προσφερει πολλα γιατι μπαλα ξερει...
έτσι όπως τον βλέπω νομίζω ότι ψήλωσε κιόλας
πλάκα πλάκα κι εγώ είμαι αισιόδοξος γι' αυτόν φέτος, καλή προετοιμασία και όλα θα πάνε καλά

πλάκα πλάκα κι εγώ είμαι αισιόδοξος γι' αυτόν φέτος, καλή προετοιμασία και όλα θα πάνε καλά
- aisiodoksos
παντα ειχε μαγουλακια ο ντουρος! απλα δεν εχει τρεξιματα! οταν θα αποκτησει θελω να δω τι θα λενε ολοι για τον "αμπαλο , χοντρο" !! θα συμφωνησω οτι θα ειναι η αποκαλυψη φετος! 

- thanos-xanthi
δειχνει παντως οτι στεγνωσε και οτι δεν εκανε κρεπαλες το καλοκαιρι
εμενα και μονο αυτο μου δειχνει οτι προκειται για επαγγελματια, που θα παλεψει
θα μπορουσε να κατσει πανω στο συμβολαιο του και να εμφανιστει πιο αδιαφορος
εισαι παιχταρας, δειξτο!!!
εμενα και μονο αυτο μου δειχνει οτι προκειται για επαγγελματια, που θα παλεψει
θα μπορουσε να κατσει πανω στο συμβολαιο του και να εμφανιστει πιο αδιαφορος
εισαι παιχταρας, δειξτο!!!
Άν δεν έχει τραυματισμούς και κάνει την σωστή προετοιμασία, προβλέπω να βάζει διψήφιο αριθμό τερμάτων φέτος.
- john4serres
Αλλαγμενος στην πρώτη προπόνηση. Μπράβο του και να συνεχισει.
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Μετά από τόσο διάστημα αποχής λογικό να ήταν έτσι.sourmenetes έγραψε:Το θεμα προφανως και δεν ειναι το βαρος...3-4 κιλα παρακατω δε βλαπτουν νομιζω αλλα δεν ειναι εκει το προβλημα.Το προβλημα ειναι οτι ο παιχτης απο φυσικη κατασταση και αντοχες και προετοιμασιες ηταν 0.Οταν τον ειδα απο κοντα στο ματς με το απολλων σμυρνης(αθηνα)σε αποσταση ελαχιστων μετρων ηταν,να λαχανιαζει πιο πολυ απο εναν 50αρη που ανεβαινει 5 οροφους εκει καταλαβα ποσο πισω ηταν.Αν μπορεσει να φτιαξει αυτα τα στοιχεια μπορει να προσφερει πολλα γιατι μπαλα ξερει...
Είπαμε , με προετοιμασία αυτός και ο Μάρτενς θα είναι άλλοι παίκτες.

- paokovios1974
μακαρι να βοηθησει φετος...με τζιολη βεβαια μαζι προφανως δεν κολλαει....να δουμε τι πλανο υπαρχει...να μοιραστουν παιχνίδια κπ πωληση, αποχωρηση?
Για έναν παικτη που γνωρίζαμε ότι είναι από αποχη απαράδεκτα οσα διαρρευσανε οι αρδ λες και πεσαμε από τα συννεφα...
Για έναν παικτη που γνωρίζαμε ότι είναι από αποχη απαράδεκτα οσα διαρρευσανε οι αρδ λες και πεσαμε από τα συννεφα...