Παρακαλάμε να παίξει καλά με Κόστα Ρίκα, να προκριθούμε, μπας και βάλουμε κανά μύριο στο τάμειο/μπάτζετ.kioumis13 έγραψε:Και τωρα τι κανουμε με την παρτι του??
(γιατί ο μαυρούκος μας 10 γκολ άρπαξε και ζήτημα να πιάσουμε 500 χιλιάρικα)
Παρακαλάμε να παίξει καλά με Κόστα Ρίκα, να προκριθούμε, μπας και βάλουμε κανά μύριο στο τάμειο/μπάτζετ.kioumis13 έγραψε:Και τωρα τι κανουμε με την παρτι του??
Η ουσιαστική διαφορά είναι στο ότι για να δημιουργήσεις χρειάζεται ταλέντο & χάρισμα ενώ για να καταστρέψεις (απλά) συγκέντρωση & ικανότητα. Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που ο Νεϊμάρ παίρνει 4πλάσια του Πικέ. Όπως και ο Όσκαρ του Όμπι Μίκελ. Όσο για τον τερματά, τού δίνουν το πλεονέκτημα να χρησιμοποιεί τα χέρια και -περίπου- το 1/10 του γηπέδου μπροστά από την εστία του για να ελαχιστοποιεί την πιθανότητα τού λάθους.RoMaN έγραψε:Σαν συχνός αμυντικός ποδοσφαιριστής "αλάνας" και συχνός θεατής ποδοσφαιρικών αγώνων διαφόρων επιπέδων, μπορώ με ασφάλεια να πω ότι κατάρα του αμυντικού, είναι ότι στο 50% - 60% των περιπτώσεων, το λάθος είναι γκολ. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, το λάθος καλύπτεται από άλλον αμυνόμενο ή τον GK.
Στους τερματοφύλακες, το 85% - 95% των περιπτώσεων λάθους, είναι γκολ. Γκολ κατά.
Αν ο επιθετικός κάνει λάθος, "Klein ρε, δεν πειράζει ρε, ωραίος, απλά λίγο πιο δίπλα ήθελε" κτλ.
Αν το κάνει ο αμυντικός ή ο τερματοφύλακας, "τη μάνα σου" και "το σπίτι σου", επειδή φάγαμε γκολ.
Όσο σημαντικό είναι το λάθος που οδηγεί στο να φάμε γκολ, είναι και το λάθος που οδηγεί στο να μην βάλουμε γκολ. Το ένα συνεπάγεται γκολ κατά, και το άλλο συνεπάγεται στο να μείνει το σκορ ίδιο.
Και τα δύο μπορούν να στερήσουν τη νίκη.
Αυτή η χαλαρή αντιμετώπιση στο λάθος του επιθετικού, σε αντιδιαστολή με την μείωση ενός αμυντικού ή τερματοφύλακα που θα κάνει λάθος, με τρελαίνει.
Στην τελική, πόσα λάθη κάνουν οι επιθετικοί σε έναν αγώνα και πόσα οι αμυντικοί και οι τερματοφύλακες;
Αυτός ο Noier πρέπει να είναι πολύ μέτριος τερματάς τότεpgetsos έγραψε:Ο καλός τερματοφύλακας δεν κάνει θεαματικές αποκρούσεις
Όχι για χθες, γενικά...
Εγώ θα έλεγα ότι με την ικανότητα συνεπάγεται το ταλέντο και το χάρισμα. Και ότι ο κυριότερος λόγος της διαφοράς αμοιβής έχει να κάνει με τη δημοτικότητα των επιθετικών ποδοσφαιριστών και λιγότερο με διαφορά ταλέντου.astronaut έγραψε: Η ουσιαστική διαφορά είναι στο ότι για να δημιουργήσεις χρειάζεται ταλέντο & χάρισμα ενώ για να καταστρέψεις (απλά) συγκέντρωση & ικανότητα. Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που ο Νεϊμάρ παίρνει 4πλάσια του Πικέ. Όπως και ο Όσκαρ του Όμπι Μίκελ. Όσο για τον τερματά, τού δίνουν το πλεονέκτημα να χρησιμοποιεί τα χέρια και -περίπου- το 1/10 του γηπέδου μπροστά από την εστία του για να ελαχιστοποιεί την πιθανότητα τού λάθους.
Τον αδικείς όταν λες όρθιος. Δεν φταίει με τίποτε για το γκολ. Και να σας πω κάτι. Δικός μας είναι ορέ παλληκάρια στην Εθνική παίζει και είναι ωραίο να ακούς τον Άγγλο να σχολιάζει και να ακούμε την ομάδα μας. ΠΑΟΚ!!! Μιλάμε για Αθήνα αλλά όταν έρχεται η στιγμή που παίζει δικός μας... Η γκρίνια είναι ίδια. Έχω δει καλά σχόλια εδώ για παίκτη του ολυμπιακού και γκρίνια για τους δικούς μας. Έλεος!opaoktsis4 έγραψε:οχι και αξιοπρεπεστατος ο γλυκος. 2-3 παραλιγο σουτ μπλοκαρε. εφαγε γκολ ορθιος. και εκανε τραγικες εξοδους. ο,τι δηλαδη εκανε και σε μας φετος. μακάρι να παιξει καλα την κυριακη για να τον πουλήσουμε κανα μυριο
Στάλθηκε από το Lenovo S650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αυτοι ειμαστεRealcon έγραψε:Τον αδικείς όταν λες όρθιος. Δεν φταίει με τίποτε για το γκολ. Και να σας πω κάτι. Δικός μας είναι ορέ παλληκάρια στην Εθνική παίζει και είναι ωραίο να ακούς τον Άγγλο να σχολιάζει και να ακούμε την ομάδα μας. ΠΑΟΚ!!! Μιλάμε για Αθήνα αλλά όταν έρχεται η στιγμή που παίζει δικός μας... Η γκρίνια είναι ίδια. Έχω δει καλά σχόλια εδώ για παίκτη του ολυμπιακού και γκρίνια για τους δικούς μας. Έλεος!opaoktsis4 έγραψε:οχι και αξιοπρεπεστατος ο γλυκος. 2-3 παραλιγο σουτ μπλοκαρε. εφαγε γκολ ορθιος. και εκανε τραγικες εξοδους. ο,τι δηλαδη εκανε και σε μας φετος. μακάρι να παιξει καλα την κυριακη για να τον πουλήσουμε κανα μυριο
ΥΣ. γενικά μιλάω μην το πάρεις επί προσωπικού.
Δηλαδή για να κάνει η ομάδα μας την υπέρβαση, πρέπει εμείς οι αγνοί φίλαθλοι να μην κρίνουμε τους παίχτες και να τους χειροκροτάμε παρά τις μαλακίες και τα λάθη που κάνουν; Με άλλα λόγια, να γίνουμε πρόβατα όπως οι γαύροι; Εγώ δεν έχω τέτοιο σκοπό. Θα στηρίζω την ομάδα και τους παίχτες της αλλά όχι χωρίς να τους κρίνω. Και δεν μιλάω για κράξιμο επειδή μια φορά σε ένα ματς δεν έπαιξαν καλά αλλά με βάση την εν γένει τους παρουσία μέσα στην ομάδα. Και μια και είμαστε στο τόπικ του Γλύκου, ας μιλήσω για τα φετινά του καμώματα. Από την ώρα που έσκασε η βόμβα που λέγεται Χακόμπο, ο Γλύκος έπαιξε εναν σοβαρό μήνα ποδοσφαίρου (όταν και βγήκε και mvp). Δεν το ξεχνάω αυτό και μπράβο του γιατί τότε ήταν εξαιρετικός. Δυστυχώς, όμως, όπως ήταν φυσιολογικό τα μυαλά του πήραν αέρα. Έτσι, (και παρόλο που ψηφίστηκε για δεύτερη φορά mvp ελλείψει άλλου σοβαρού παίχτη γτ τότε η ομάδα μας παράπεε) άρχισαν οι μαλακίες.. Κατάφερε να χειροτερέψει τις ήδη κακές εξόδους του, έφαγε πιο πολλά γκολ στην κλειστή του γωνία απ'ό,τι όλοι οι τερματοφύλακες της superleague μαζί ( που λεει ο λόγος), έκανε συνέχεια λάθος διωξίματα, δεν μπορούσε να καθοδηγήσει την άμυνα (βλέπε πρώτο ματς με γαυρο στο κύπελλο), έκανε έναν ακόμα πιο τραγικό τελικό που ευθύνεται για τα μισά γκολ που τρώει, στα ματς των play off ό,τι πήγαινει στην εστία έγραφε και μετά από όλα αυτά, κάθεται και σου λέει οτι στεναχωρήθηκε που τον έκραξε ο κόσμος για την κακή του απόδοση και δεν νιώθει καλά κλπ. Στο καπάκι, του κάνουμε πρόταση ανανέωσης και μας λεει οτι προτεραιότητα του ειναι το εξωτερικό (ενώ είναι παίχτης της ομάδας ακόμα). Όλα αυτά μέσα σε 2-3 μήνες έτσι, στους οποίους έφαγε τρελό σπρώξιμο από τον ΓΧ ο οποίος δεν τον εβγαζε ούτε με σφαίρες από την ομάδα για να μπορέσει να τον πάρει στο Μουντιάλ ο Σάντος. Εγώ αυτόν τον παίχτη δεν τον θέλω στην ομάδα μου. Με εξαίρεση τον 1 μήνα που έπαιξε σοβαρή μπάλα, δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Ένας γεννημένος δεύτερος τερματοφύλακας που αρπαξε την ευκαιρία όταν του δόθηκε αλλά δεν την αξιοποιησε παραπάνω. Δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ που χτίζει αυτή την στιγμή ο Άγγελος. Καλή του συνέχεια να έχει. Και του εύχομαι μεθαυριο με την Εθνική να ξεκινήσει βασικός και να παίξει μπαλάρα, γιατί στηρίζουμε την Εθνική Ελλάδος και θελουμε να περάσει την Κόστα Ρίκα αλλά και γιατί μια καλή εμφάνιση θα ανεβάσει την αξία του και θα τραβήξει τα βλέμματα των scouters, μπας και τον ξεφορτωθουμε μια ώρα αρχίτερα.abg12d34 έγραψε:αυτοι ειμαστεRealcon έγραψε:Τον αδικείς όταν λες όρθιος. Δεν φταίει με τίποτε για το γκολ. Και να σας πω κάτι. Δικός μας είναι ορέ παλληκάρια στην Εθνική παίζει και είναι ωραίο να ακούς τον Άγγλο να σχολιάζει και να ακούμε την ομάδα μας. ΠΑΟΚ!!! Μιλάμε για Αθήνα αλλά όταν έρχεται η στιγμή που παίζει δικός μας... Η γκρίνια είναι ίδια. Έχω δει καλά σχόλια εδώ για παίκτη του ολυμπιακού και γκρίνια για τους δικούς μας. Έλεος!opaoktsis4 έγραψε:οχι και αξιοπρεπεστατος ο γλυκος. 2-3 παραλιγο σουτ μπλοκαρε. εφαγε γκολ ορθιος. και εκανε τραγικες εξοδους. ο,τι δηλαδη εκανε και σε μας φετος. μακάρι να παιξει καλα την κυριακη για να τον πουλήσουμε κανα μυριο
ΥΣ. γενικά μιλάω μην το πάρεις επί προσωπικού.
εαν αυτο το πραγμα δεν αλλαξει η ομαδα ποτε δεν θα κανει την υπερβαση