Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Mpoz »

ttarkin έγραψε:
Mpoz έγραψε:αμα ειναι μαγκας ο σαββιδης και θελει διεθνης ας φερει κυριακο,παπασταθοπουλο,ταχτσιδη,σαμαρα.αυτοι ειναι διεθνης.οχι αυτοι που μας εφερε!
Πιστεψε με, για να κανει ο Ιβαν την περιουσια που εχει, σιγουρα ειναι μαγγας. Και πιστεψε με δεν περιμενει επιβεβαιωση απο εσενα ή απο εμενα .........

Και μπορει να παει και αναποδα...... Για να μην εχουμε κανει εγω και εσυ την περιουσια του Ιβαν, ειναι πιο μαγγας και πιο εξυπνος απο εσενα και απο εμενα.

Το θεμα λοιπον ειναι τι θελει να κανει με την ομαδα, και τι σκοπους θελει να πετυχει (αςε τι λεει-λενε προς τα εξω).
Ο Σαββιδης λεφτα γιαχμα δεν θα πεταξει
Μην περιμενεις αυτους τους παικτες που λες, εαν δεν λυθει το θεμα των χρεων........
τα λευτα του τα πεταξε ηδη φιλε.σε σπυροπουλο,λοπεθ,γεωργιαδη,αντε και λιγο στον κατσουρανη.αυτοι δεν προσφεραν ΤΙΠΟΤΑ(εκτως του κατσουρ που προσφερε λιγα) και με αυτα τα λευτα επερνε εναν τουλαχιστον απο αυτους που ειπα!ξεχασα και τον κονε,που και αυτος ειναι παιχταρα!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω δεν μπορω να καταλαβω αυτα τα ερειπια τα νεοκλασσικα στη θεσσαλονικη τι τα θελει που τα αγοραζει το ενα μετα το αλλο και σκαει ενα σωρο λεφτα + τα μυρια που χρειαζονται για να αναστηλωθουν+ το χαρατσι τους.επισης το μακεδονια παλλας.τι το ηθελε?ενα καρο λεφτα + χαρατσι.βαλε και το παλιουρι που θελει ενα σκασμο λεφτα για να φτιαχτει + το χαρατσι του μετα.αν βαλεις και κατι σεκαπ και κατι αλλα χαζα απο εδω και απο εκει που θελει να παρει.αντι να πεταει τα λεφτα του παικταραδες θα επαιρνε.απορω γιατι κολλαμε μονο στις αποτυχημενες μεταγραφες.
επισης θελω να κανω μια ανακαινιση στο σαλονι και ενα λαπτοπ της προκοπης.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Κάτσε ρε φίλε, τα έχεις μπερδέψει λίγο. Δε θα του πούμε εμείς τι θα κάνει τα λεφτά του. Έχουμε ξεφύγει!!!

Από τη στιγμή που δεν αφορά τον ΠΑΟΚ και δεν αφορά ξέπλυμα ή ναρκωτικά, δεν έχουμε κανένα λόγο για το που θα τα φάει!!!

Και στο κάτω κάτω, το ότι επενδύει εκεί, δε σημαίνει ότι δε μπορεί να επενδύσει και σε έναν παικταρά. Ή αντιστρόφως, ότι αν δεν τα επένδυε εκεί, θα τα έριχνε στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αυτο που λεω ειναι οτι εκτος απο εμας κανει και αυτος το χαβαλε του με τις μεταγραφες.εχει μια ψυχωση με τους ελληνες διεθνεις.τι να κανουμε?ανοιξε εκει το γουγλη πατησε ετνικη ελλλαντα του εβγαλε το γουικι το ροστερ και εφερε πραμα.αφου μεσες ακρες οι παντες γυρω απο την παε εχουν πει οτι ο ιβαν παιρνει αποφαση για τα παντα.αυτος διαλεγει γκαρνταρομπα.
ειναι δυνατον να κανει δημοψηφισμα για να φερει παικτες?αυτος να μη βγαλει λιγο γουστα?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να πάρουμε δανεικό τον Cambell!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Είπα να γράψω τι πίστευα εγώ για το θέμα της μετακίνησης του Φορτούνη αλλά με πρόλαβε η ...κεντρική :lol: :lol:

Ο αθεόφοβος ο Φορτούνης δήλωσε (!!!) όσον αφορά την προοπτική της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ
"...Δεν το αποκλείω κιόλας αλλά αν έχω μια πολύ καλή πρόταση στο εξωτερικό θα την προτιμήσω..."

ΔΕΝ λέω ότι είναι κακό να έχει το παιδί φιλοδοξίες και πίστη στον εαυτό του. ΚΑΛΑ κάνει και πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει. ΕΜΑΣ όμως, αυτό τι στο ΛΟΥΤΣΟ μας νοιάζει ;
ΤΙ ακριβώς είναι αυτό που θα (ακριβο)πληρώσει ο Κος Σαββίδης ;
-- την περσινή καταπληκτική χρονιά ;
-- το "ατραυμάτιστο" ;
-- το ότι ήταν "από πάντα ΠΑΟΚτσάκι" ;
-- τη λεβέντικη κορμοστασιά ;

Τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής ότι "αν έχω μια καλή πρόταση θα την προτιμήσω" ; μέχρι πότε δλδ θα περιμένουμε ; και ποιος ακριβώς είναι αυτός ο παίκτης που τον περιμένουμε κιόλας ;

Αυτό το παιδί δεν έχει καν την ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ εγκεφαλική ωριμότητα να πει μια δυο μαλακίες και αντ' αυτού λέει στα ίσα ότι μας έχει για μπακ-απ, και εμείς περιμένουμε από ΑΥΤΟΝ να παίξει και μπάλα και να μας "σηκώσει στις πλάτες του" ;

Όσον αφορά την δική μου άποψη για τον Κο Φορτούνη, αν δεν θέλει να έρθει ΚΑΛΑ κάνει. Εγώ για την (ποδοσφαιρική) πάρτι του έχω να πω αυτό

Εικόνα
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

[quote="angelheart"]Είπα να γράψω τι πίστευα εγώ για το θέμα της μετακίνησης του Φορτούνη αλλά με πρόλαβε η ...κεντρική :lol: :lol:

Ο αθεόφοβος ο Φορτούνης δήλωσε (!!!) όσον αφορά την προοπτική της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ
"...Δεν το αποκλείω κιόλας αλλά αν έχω μια πολύ καλή πρόταση στο εξωτερικό θα την προτιμήσω..."

ΔΕΝ λέω ότι είναι κακό να έχει το παιδί φιλοδοξίες και πίστη στον εαυτό του. ΚΑΛΑ κάνει και πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει. ΕΜΑΣ όμως, αυτό τι στο ΛΟΥΤΣΟ μας νοιάζει ;
ΤΙ ακριβώς είναι αυτό που θα (ακριβο)πληρώσει ο Κος Σαββίδης ;
-- την περσινή καταπληκτική χρονιά ;
-- το "ατραυμάτιστο" ;
-- το ότι ήταν "από πάντα ΠΑΟΚτσάκι" ;
-- τη λεβέντικη κορμοστασιά ;

Τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής ότι "αν έχω μια καλή πρόταση θα την προτιμήσω" ; μέχρι πότε δλδ θα περιμένουμε ; και ποιος ακριβώς είναι αυτός ο παίκτης που τον περιμένουμε κιόλας ;

Αυτό το παιδί δεν έχει καν την ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ εγκεφαλική ωριμότητα να πει μια δυο μαλακίες και αντ' αυτού λέει στα ίσα ότι μας έχει για μπακ-απ, και εμείς περιμένουμε από ΑΥΤΟΝ να παίξει και μπάλα και να μας "σηκώσει στις πλάτες του" ;

πες τα ρε παληκαρι μου, πεστα.....
ε οχι και να παρακαλαμε τον νεο ''Σωτηρη Νινη''....γιατι στην ουσια περι αυτου προκειται ....
αν...και οταν...να μας προτιμησει....ο ''Μαραντονα'' της Τριπολεως....

...αιντε ρε ταγαροβλαχε κανε μας τη χαρη...που θα σε παρακαλαμε κιολας...
για τον ΠΑΟΚ μιλας...γιδι ε γιδι...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Θα συμφωνήσω και εγώ με τους προηγούμενους και θα προτείνω να φτιάξουμε και να συμφωνήσουμε σε ένα κώδικα τιμής - συμπεριφοράς για τέτοιες περιπτώσεις.
Πρώτα από όλα για την συγκεκριμένη περίπτωση ειλικρινά απορώ. Μου αρέσει η ειλικρίνεια, αλλά δεν μπορώ την βλακεία και κυρίως την υποτίμηση της ομάδας μου.
Ο ΠΑΟΚ είναι κάθε χρόνο στο Europa. Πέρυσι με κλοπή δεν απέκλεισε από το CL την Σάλκε.
Δεν μπορεί να έρχεται ο οποιοσδήποτε παίκτης και να υποτιμά την ομάδα. Το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να το βουλώνει.
Ο κώδικας τιμής λοιπόν πρέπει να λέει ότι: [b]Παίκτης που κάνει δηλώσεις υποτιμητικές για τον ΠΑΟΚ και θεωρεί την ομάδα μας ως έσχατη χείριστη λύση μεταξύ αορίστων άλλων κηρύσσεται ανεπιθύμητος για την ομάδα.[/b] [/u]
(σ.σ. ο τύπος λέει ψάχνω για κάτι καλύτερο αορίστως και είναι διαφορετικό να πει : συζητώ με την Λιβερπουλ π.χ.)

Το ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο για την ομάδα, αλλά πρώτα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στην ομάδα. Κάτι τέτοιοι που σήμερα δεν σε σέβονται , αύριο θα σε πουλήσουν.
Το ξέρω επίσης ότι θα βγουν κάποιοι και θα γράψουν ότι αυτή είναι η ωμή αλήθεια, ότι δήθεν είμαστε ομαδούλα κλπ. Είμαστε μία αρκετά δυνατή ομάδα στην Ευρώπη (το δείχνει πλέον και η βαθμολογία μας) και θα γίνουμε ακόμα ισχυρότερη. Κάτι παιδιά πέρυσι έλεγαν τα ίδια σε κάποιους άλλους. Κυρίως έγραφαν για την "τεράστια" Σάλκε που εμάς μας καταπίνει. Ετυχε να κληρωθούμε με την "τεράστια" Σάλκε, η οποία μας απέκλεισε με διαιτητική κλοπή.
Οποιος υποτιμά τον ΠΑΟΚ δεν είναι ΠΑΟΚτσής, αλλά ραγιάς.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

δεν θα παρακαλεσω κανεναν φουρτουνακο να ερθει στην ομαδα μας...
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

συνεπικουρώ τους προλαλήσαντες υπενθυμίζοντας ότι κατα την γνώμη μου ΔΕΝ ειναι κάτι το ιδιαίτερο
ούτε και φυσικά έδειξε κάτι το ιδιαίτερο πουθενά (κολλάν πολλοί σε 2-3 τρίπλες ξεχνόντας την ουσία)
παιχτάκια σαν τον φορτούνη τον γιαννώτα τον μαυρία κτλ εχει με το κιλό
τα δικά μας πιο πολλές προοπτικές έχουν
ελπίζω ο Αγγελος να διαβασει τις δηλώσεις...
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Ο γάβρος τού πρότεινε θέση σε ρόστερ 23ων ποδοσφαιριστών και αυτός ζήτησε φανέλα βασικού/αντι-Κάμπελ...
Και το παλικάρι δεν έχει ούτε μία συμμετοχή σε προκριματικά(!) γιουρόπα...
Ίδια μυαλά με τον οικοδόμο κουβαλάει που ήθελε Λίβερπουλ.
Δεν χρειαζόμαστε τέτοια μαλακιστήρια στα αποδυτήριά μας.
Κοιτάχτε ρε μια βεντέτα της Β' Γερμανίας που τον αφήνει ελεύθερο η ομάδα του μπας και ανέβει κατηγορία...
Κοιτάχτε ρε το άλτερ έγκο του Νίνη που δεν είναι ούτε καθαρό εξτρέμ ούτε καθαρό 10άρι...

* Το'χω ξαναγράψει ότι οι 11δάτοι παίκτες μας/υποψήφιες μεταγραφές μας πρέπει να κρίνονται με ένα και μοναδικό κριτήριο: Αν έχουν τις προϋποθέσεις/βιογραφικό/στοιχεία να διεκδικήσουν την είσοδο στο Τσου Λου μέσω προκριματικών.
Από Στοχ-Κράσιτς-Βιέρα πάμε σε Φορτούνη?
Από Μάρτενς-Νάτχο-Μισίμοβιτς πάμε σε Φορτούνη?

ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ
ΆΓΓΕΛΕ ΕΜΠΡΟΣ & ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

δεν καταλαβαινω τον λογο της επιθεσης απεναντι στον φορτουνη και ειδικα απο ατομα οπως ο αγγελοκαρδος.
ο παικτης απο μικρη ηλικια δειξε οτι εχει μια συγκεκριμενη φιλοσοφια οτι προτιμαει να παιξει στο εξωτερικο ακομα και σε μια μικρομεσαια ομαδα παρα σε μια ελληνικη ακομα και αν αυτη ειναι μια απο τις τρεις μεγαλες.
σιγουρα λογο αυτης του της επιλογης σημερα βλεπει τους ελληνες συμπαικτες του να παιζουν στα γηπεδα της βραζιλιας και αυτος να κανει προπονησεις στα βουνα της ελλαδας.κατι παρομοιο ισχυει και με τον μαλεζα ο οποιος προτιμησε περυσι να συνεχισει στην ομαδα του που επεσε στην β΄ παρα να ερθει στον ΠΑΟΚ.
δεν μπορω να κατηγορησω εναν ποδοσφαιριστη που δεν θελει να παιξει στο πιο βρομικο πρωταθλημα της ευρωπης παρα σε μια ελληνικη ομαδα που πρωταγονιστει.
αυτο θα πρεπει να απασχολισει τους υπευθυνους του ελληνικου ποδοσφαιρου.
τωρα το οτι ενα παιδι 21-22 χρονων δεν εχει την πολιτικη να απαντηση οτι ΄΄εχω μια προταση απο τον ΠΑΟΚ και την σκεφτομαι΄΄ και αντι αυτου λεει οτι ΄΄ Δεν το αποκλείω κιόλας για τον ΠΑΟΚ αλλά αν έχω μια πολύ καλή πρόταση στο εξωτερικό θα την προτιμήσω.΄΄ε... δεν θα τον κατηγορισω γι αυτο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σαν να εχουν παραπαρει τα μυαλα του αερα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν απεχουμε πολυ despe απλα θα ηθελα να προσθεσω γιατι ΚΑΙ εγω δεν τον θελω πλεον στον ΠΑΟΚ μετα τις σημερινες του δηλωσεις.
Και ο λογος ειναι οτι αν τελικα καταληξει στον ΠΑΟΚ θα ειναι γιατι δεν βρηκε ομαδα στο εξωτερικο αυτο για εμενα σημαινει οτι ο ποδοσφαιριστης θα ειναι ξενερωμενος και δεν ξερω ποσο αυτο θα τον αφησει να εξελιχθει ποδοσφαιρικα σε εμας.
Αυτο που συμβαινει με αυτο το παιδι ειναι οτι αφηνει στο περιμενε καθε ελληνικη προταση,αυτο ακριβως εκανε και με τον γαυρο ο οποιος ορθως επαψε να ασχολειτε.
Νομιζω οτι πρεπει και εμεις να του ριξουμε ενα ακυρο και να παμε για αλλα.
Τωρα να κατηγορησω εναν ποδοσφαιριστη (που ξερει τι ακριβως γινεται στο ελληνικο ποδοσφαιρο) επειδη δεν θελει να παιξει εδω με συγχωρειτε αλλα δεν θα το κανω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”