F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
black death

Re: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Δημοσίευση από black death »

Parolos έγραψε: Τα λέμε σε παρόμοιο πέναλτυ του γαύρου στη νέα χρονιά να μας πεις τα ίδια.. ή μήπως όχι??
Το τρομερό επιχείρημα που διαβάσαμε 100 φορές μέχρι τώρα. Φυσικά υπάρχει και η άλλη άποψη που δεν στο δίνουν εσένα. Να είσαι σίγουρος ότι θα το πω αν πιστεύω ότι είναι. Έχω διαφωνήσει κι άλλες φορές με παιδιά εδώ μέσα, για φάσεις που δεν συνέφεραν τον ΠΑΟΚ.

Στη μία φάση ο άλλος έρχεται από πίσω και τον πιάνει πάνω στο σουτ (ο Σαμαράς δεν τον βλέπει καν, εκτός αν έχει μάτια στην πλάτη) και στην άλλη πατάνε δύο παίχτες μπροστά στο γαύρο και αυτός πηδάει πάνω απ' τα πόδια τους και παίρνει πέναλτι.
Αν βλέπεις πραγματικά ίδιες περιπτώσεις και δεν τρολάρεις, έχεις πρόβλημα αντίληψης. Αυτά, γιατί το παρατραβήξαμε νομίζω. Απλά, αφήστε την ψυχολογική ανάλυση και τα σχόλια περί γαύρων-θυμάτων-αδικημένων γιατί προκαλούν. Οι σχολιαστές του BBC σε καμία περίπτωση δεν είναι γαύροι στην τελική.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Απ: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Δημοσίευση από pgetsos »

Parolos έγραψε:Τρολλάρισμα δεν κάνω ποτέ,

άρρωστος δεν είμαι για να μου πεις περαστικά,

και το οτι κάθεσε να μου απαντήσεις είναι επιλογή σου..

Τα λέμε σε παρόμοιο πέναλτυ του γαύρου στη νέα χρονιά να μας πεις τα ίδια.. ή μήπως όχι??
Αυτά τα λες μετά την εικόνα εδώ http://a.pomf.se/jcecwh.gif ;;

Να κεράσω αν είναι έναν οφθαλμίατρο :P
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Απορώ που τόσες σελίδες γράφουμε για το πέναλτι προσπαθώντας με πάθος να πείσουμε για το ορθό της άποψής μας.
Απορώ που μόνο εμείς (οι Έλληνες) ασχολούμαστε σε τέτοιο βαθμό με το πέναλτι. (Κατά τη γνώμη μου είναι καθαρό πέναλτι).
Απορώ που κρίνουμε παίκτες με οπαδικά κριτήρια. Ο Μανωλάς είναι κ@λόπαιδο, οκ. Αυτό αναιρεί την ποδοσφαιρική του αξία; Ο Μανιάτης είναι κ@λόπαιδο, οκ. Αυτό αναιρεί το γεγονός ότι έπαιξε πολύ καλά χθες; Ο Καραγκούνης είναι Καραβούτας, οκ. Αυτό αναιρεί το γεγονός ότι χθες έδωσε και την ψυχή του; Και για να το πάω πιο πέρα: Ο Σουάρεζ είναι κ@λοπαιδαράκι από τα λίγα. Αυτό αναιρεί το γεγονός ότι είναι και παικταράς;
Αν ερχόταν ο Μανιάτης και ο Μανωλάς στον ΠΑΟΚ και ο Τζαβέλλας πήγαινε στο γαύρο, θα σας έβλεπα πόσο διαφορετικά κριτήρια θα είχατε.

Όσο για τις απόψεις περί πανηγυρισμών ή όχι για την εθνική: και οι δύο πλευρές έχουν βάσιμους λόγους για όσα υποστηρίζουν. Από κει και πέρα να φανατιζόμαστε και να απαξιώνουμε την αντίθετη άποψη με απαράδεκτο τρόπο είναι τι να πω, αίσχος.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

navigator11 έγραψε:Επειδή θα εξακολουθήσουμε ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ζώντες στον αστερισμό της ερυθρόλευκης σαπίλας,είμαι περίεργος,αν πάρει ο χ πφουστέρ τους,εδώ ή στο πορνείο τους,ένα πέναλτι σαν το χθεσινό,τι θα γράφουν οι ... αδηλητηρίαστοι.Μακάρι να μη χρειαστεί να μπούνε στη διαδικασία.
να σου αντιστρεψω αυτο που λες και να ρωτησω τι θα γινει στην περιπτωση που στο καραισκακη γινετε η ιδια φαση και ο Χ εντουαρντο (παικτης του ΠΑΟΚ :) ) δεχτει αυτο το μαρκαρισμα απο τον μανιατη και ο διαιτητης πει παιζετε ?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Απ: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™

Δημοσίευση από Parolos »

pgetsos έγραψε:

Τα λέμε σε παρόμοιο πέναλτυ του γαύρου στη νέα χρονιά να μας πεις τα ίδια.. ή μήπως όχι??
Αυτά τα λες μετά την εικόνα εδώ http://a.pomf.se/jcecwh.gif ;;

Να κεράσω αν είναι έναν οφθαλμίατρο :P
Ακούστηκες... 1,2,3 ειρωνεία... Τελείωνε... μη χαλάσουμε της καρδιές μας για την εθνική..
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Μπήκα σε μερικά ξένα sites (μη ελληνικά). Πουθενά δεν είδα να λένε μούφα το πέναλτυ, ή ότι αδικήθηκε η Ακτή.

Εχει κανείς κανένα λινκ ?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Είναι τόση ειρωνεία όσο και το δικό σου τρολαρισμα :)

Μυγιαγγιχτε
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Χθες πάνω στην στιγμή πίστευα ότι δεν ήταν πέναλτι. Αλλά ο συνάδελφος ήταν γατόνι και έπιασε μία πολύ δύσκολη φάση, όπως αποδεικνύεται από το ριπλέι που παίζεται ευρέως σήμερα. Μπράβο στον διαιτητή και οφείλω μία κωλοτούμπα σε σχέση με την άποψη που είχα χθες για την φάση.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Η ατέρμονη συζήτηση ενός αμφισβητουμενου πέναλτι...

Ο μοντιέ...
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Τελικα απ αυτα που διαβαζω το συμπερασμα για το αν ηταν πεναλντι η οχι,
εχει να κανει με 2 κριτηρια...
1ον αν θα το εδινε στον γαυρο στην Τουμπα,αρα δεν πεναλτι στον σαμαρα.
2ον αν παρομοια φαση θα δινοταν σε μας στο καραισκακι,αρα ειναι πεναλτι.

Πεναλνταρα ηταν και παιξαμε και μπαλαρα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

desperando έγραψε:
navigator11 έγραψε:Επειδή θα εξακολουθήσουμε ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ζώντες στον αστερισμό της ερυθρόλευκης σαπίλας,είμαι περίεργοςπροεκτάσειςει ο χ πφουστέρ τους,εδώ ή στο πορνείο τους,ένα πέναλτι σαν το χθεσινό,τι θα γράφουν οι ... αδηλητηρίαστοι.Μακάρι να μη χρειαστεί να μπούνε στη διαδικασία.
να σου αντιστρεψω αυτο που λες και να ρωτησω τι θα γινει στην περιπτωση που στο καραισκακη γινετε η ιδια φαση και ο Χ εντουαρντο (παικτης του ΠΑΟΚ :) ) δεχτει αυτο το μαρκαρισμα απο τον μανιατη και ο διαιτητης πει παιζετε ?
Ό,τι μαρκάρισμα και να δεχτεί ο Εντουάρντο (μακάρι :opaokara: ),αν ΟΦΕΙΛΕΙ να δείξει "παίζετε",ανενδοίαστα θα το πράξει ο όποιος υπάλληλος.Ανεξαρτήτως έδρας!
Η επιτυχία των παιχτών και του προπονητή της Εθνικής αναγνωρίζεται.Μπράβο τους.Δε λαμβάνει απλά,αναφορικά με κάποιους εξ ημών,άλλου είδους προεκτάσεις.Δε νομίζω πως είναι κατακριτέο.
Η δε απόπειρα πολιτικής καπηλείας της επιτυχίας αυτής είναι κάτι παραπάνω από ΕΜΕΤΙΚΗ!!!!Όπως πάντα επιχειρείται τα τελευταία χρόνια,που υπάρχουν ποδοσφαιρικές αιτίες,και,φυσικά,ουδείς εκ των πρωταγωνιστών δεν έχει το "θράσος" να βάλει πάγο στους εμπνευστές αυτής της αθλιότητας.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

καλα, το οτι υπάρχουν και αναμεσα μας ΤΟΣΟ τυφλοί απο μπάλλα ΔΕΝ το περίμενα!
ΟΡΙΣΜΟΣ του πέναλτυ είναι και μπράβο στον διαιτητή!
το άλλο, οτι υπάρχουν και κολλημένοι, το περίμενα
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Τον ακουμπαει και του αλλαζει την πορεια του ποδιου ενω παει να κανει σουτ για γκολ ναι η οχι;Καθε παρεμποδιση αντικανονικη (δηλαδη δε βρισκει μπαλα αλλα τον επιθετικο ο αμυντικος) ειναι παραβαση και καταλογισμος πεναλντυ.Αν νομιζετε οτι επειδη δε συμπαθειτε την εθνικη θα μας βγαλετε και τυφλους και οτι δε ξερουμε κανονες τοτε τι να πω :redcard:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

ο τζο ο νάγκμπε έγραψε:[youtube]1kZsuIr9hKo[/youtube]
;)
Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”