F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™
Re: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™
Όσο σκέφτομαι ότι θα αρχίσουν τα "συγχαρητήρια" τηλεγραφήματα από σαμαράδες (τον αντωνάκη λέω βρε) για το πόσο υπερήφανους "μας" κάναν "εμάς τους Έλληνες" (επειδή έκανε πιρουέτα ο Σαμαράς...) ζαλίζομαι. Και τα περι υπερηφάνειας θα τα λέν αυτοί που μες στο καλοκαίρι, έχουν χωρίσει την Ελλάδα σε 20 κομμάτια και τα χαρίζουν σε όσους κολλητούς τους πλιατσικολόγους βρουν.
Επειδή διάβασα ανοησίες για "απάτριδες" και τέτοιες γελοιότητες,όπως επίσης και για "εθνική συνείδηση" επειδή υποστήρίζει κανείς το συρφετό του μοσχοπληρωμένου Σάντος, να σκεφτείτε εσείς που τα λέτε, πέρα από το να χοροπηδάτε επειδή έβαλε ο Σαμαράς γκολ, τι ακριβώς έχετε κάνει για την Πατρίδα σας. Αν έχετε αντισταθεί μπροστά στο ξεπούλημά της. αν έχετε βγει στο δρόμο ενάντια στην ισοπέδωσή της, αν έχετε αντιταχθεί έμπρακτα απέναντι στη διάλυση κάθε δομής της κτλ. Και όσοι νιώθετε υπερηφανοι να σκεφτείτε ότι ένας καλός λόγος να ήσαστε υπερήφανοι θα ήταν αν αυτή η Πατρίδα δεν άφηνε αρρώστους να ψοφάν στο δρόμο ή αν δεν έδιωχνε με το στανιό όσους κατάφεραν και σπούδασαν και έγιναν σοβαροί επιστήμονες. 'Ετσι θα ήμουν υπερήφανος για την Πατρίδα μου. Αν ήξερα ότι είναι μια νησίδα Δημοκρατίας και Αλληλεγγύης στον αδύναμο, μέσα στη φουρτουνιασμένη παγκόσμια θάλασσα της απολυταρχικής τραπεζοκρατίας.
Κατά τα άλλα, δεν πανηγύρισα το 2004, δεν απογοητεύτηκα το 2010, και δε νιώθω τίποτα μα τίποτα το 2014.
Μαμήσι και ξύλο στο πρωτάθλημα και όλοι αγαπημένοι (υπό τη σκέπη του ίδιου σιχαμερού και σάπιου φορέα) στην Εθνική, δε γίνεται. Ή με τον ΠΑΟΚ, ή με την εθνική.
Και φυσικά, διαλέγω το πρώτο.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.
Επειδή διάβασα ανοησίες για "απάτριδες" και τέτοιες γελοιότητες,όπως επίσης και για "εθνική συνείδηση" επειδή υποστήρίζει κανείς το συρφετό του μοσχοπληρωμένου Σάντος, να σκεφτείτε εσείς που τα λέτε, πέρα από το να χοροπηδάτε επειδή έβαλε ο Σαμαράς γκολ, τι ακριβώς έχετε κάνει για την Πατρίδα σας. Αν έχετε αντισταθεί μπροστά στο ξεπούλημά της. αν έχετε βγει στο δρόμο ενάντια στην ισοπέδωσή της, αν έχετε αντιταχθεί έμπρακτα απέναντι στη διάλυση κάθε δομής της κτλ. Και όσοι νιώθετε υπερηφανοι να σκεφτείτε ότι ένας καλός λόγος να ήσαστε υπερήφανοι θα ήταν αν αυτή η Πατρίδα δεν άφηνε αρρώστους να ψοφάν στο δρόμο ή αν δεν έδιωχνε με το στανιό όσους κατάφεραν και σπούδασαν και έγιναν σοβαροί επιστήμονες. 'Ετσι θα ήμουν υπερήφανος για την Πατρίδα μου. Αν ήξερα ότι είναι μια νησίδα Δημοκρατίας και Αλληλεγγύης στον αδύναμο, μέσα στη φουρτουνιασμένη παγκόσμια θάλασσα της απολυταρχικής τραπεζοκρατίας.
Κατά τα άλλα, δεν πανηγύρισα το 2004, δεν απογοητεύτηκα το 2010, και δε νιώθω τίποτα μα τίποτα το 2014.
Μαμήσι και ξύλο στο πρωτάθλημα και όλοι αγαπημένοι (υπό τη σκέπη του ίδιου σιχαμερού και σάπιου φορέα) στην Εθνική, δε γίνεται. Ή με τον ΠΑΟΚ, ή με την εθνική.
Και φυσικά, διαλέγω το πρώτο.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.
-
black death
Δεν νομίζω ότι έχει κανείς την όρεξη να διαβάσει κοινωνικοπολιτικό κήρυγμα στο τόπικ του μουντιάλ.
Υπάρχει το "κοινωνία ώρα μηδέν" γι' αυτό, και υπάρχει λόγος που η πλειοψηφία του φόρουμ αποφεύγει εκείνο το τόπικ.
Υπάρχει το "κοινωνία ώρα μηδέν" γι' αυτό, και υπάρχει λόγος που η πλειοψηφία του φόρουμ αποφεύγει εκείνο το τόπικ.
Αν ερχόταν ο Μανωλάς στον ΠΑΟΚ κι έπαιρνε πρωτάθλημα, θα τον έβριζες; Δεν θα πανηγύριζες το πρωτάθλημα;Ale έγραψε: Πάντως είναι αξιοσημείωτο πώς οι ίδιοι άνθρωποι που δέχονται κατάρες και μπινελίκια από όλους μας, όταν αλλάζουν φανέλα, ξαφνικά αποθεώνονται.
Τροφή για σκέψη όλων μας.
Αλήθεια προσπαθούμε να βγάλουμε καθαρό αυτό το πέναλτι; Ιησούς Χριστός Νικά (δεν το βλέπετε, αλλά, τώρα κάνω τον σταυρό μου).
-
black death
-Λοιπόν,επειδή πολλά διάβασα για το άτομο μου,δεν ανέχομαι κανένας να μου λέει πως δεν είμαι Έλληνας λόγω της εθνικής Ελλάδος και να μου λέει ο οποιοσδήποτε πίσω από το πληκτρολόγιο να πανηγυρίσω για την Αλβανία και την Τουρκία.
-Όσοι γυρίσετε μερικές σελίδες πίσω ,θα δείτε το κράξιμο που ρίχνει το 99,9% αυτών που γράφουν για τις επιλογές του Σάντος (που τώρα έγινε Μουρίνιο),το βαρετό ποδόσφαιρο της εθνικής,την στημένη ΕΠΟ που στέλνει όποιον παίκτη γουστάρει στο μουντιάλ,τον Μανωλά που αξίζει 400 εκατομμύρια κλπ χλευαστικά σχόλια.Μετά γυρίστε να δείτε και τις κωλοτούμπες σας.
-Θα δείτε επίσης άτομα να λένε για την παράγκα της FIFA που σπρώχνει όποιες ομάδες θέλει για να συνεχίσουν αυτές τις Λατινικής Αμερικής,ότι το μουντιάλ είναι στημένο και πανηγύρι και η διαιτησία επιπέδου σούπερ λιγκ. Μετά γυρίστε και δείτε τί γράφετε για το χθεσινό.Απλά όταν μας συμφέρει,δεν λέμε τίποτα και κάνουμε τους Κινέζους.
-Επίσης δεν είπα πουθενά οτι η εθνική δεν κέρδισε δίκαια ή ότι στεναχωρήθηκα που κέρδισε ή λοιπές γραφικές παπαρολογίες που γράφετε χωρίς λόγο και αιτία,απλά επειδή έγραψα πως δεν ήταν πέναλτι,παρότι το αποτέλεσμα είναι 100% δίκαιο και η εθνικη εμφανώς καλύτερη.
Τωρα εντάξει,αν δεν μπορείτε να δείτε την αλήθεια, επειδή η χαρά της νίκης είναι μεγάλη,το κατανοώ και το σέβομαι.Αλλά δεν ανέχομαι προσβολές και ρατσιστικά σχόλια σε βάρος μου,κυρίως από κωλοτούμπες Ελληναράδες που πάνε όπου φυσάει ο άνεμος.
-Όσοι γυρίσετε μερικές σελίδες πίσω ,θα δείτε το κράξιμο που ρίχνει το 99,9% αυτών που γράφουν για τις επιλογές του Σάντος (που τώρα έγινε Μουρίνιο),το βαρετό ποδόσφαιρο της εθνικής,την στημένη ΕΠΟ που στέλνει όποιον παίκτη γουστάρει στο μουντιάλ,τον Μανωλά που αξίζει 400 εκατομμύρια κλπ χλευαστικά σχόλια.Μετά γυρίστε να δείτε και τις κωλοτούμπες σας.
-Θα δείτε επίσης άτομα να λένε για την παράγκα της FIFA που σπρώχνει όποιες ομάδες θέλει για να συνεχίσουν αυτές τις Λατινικής Αμερικής,ότι το μουντιάλ είναι στημένο και πανηγύρι και η διαιτησία επιπέδου σούπερ λιγκ. Μετά γυρίστε και δείτε τί γράφετε για το χθεσινό.Απλά όταν μας συμφέρει,δεν λέμε τίποτα και κάνουμε τους Κινέζους.
-Επίσης δεν είπα πουθενά οτι η εθνική δεν κέρδισε δίκαια ή ότι στεναχωρήθηκα που κέρδισε ή λοιπές γραφικές παπαρολογίες που γράφετε χωρίς λόγο και αιτία,απλά επειδή έγραψα πως δεν ήταν πέναλτι,παρότι το αποτέλεσμα είναι 100% δίκαιο και η εθνικη εμφανώς καλύτερη.
Τωρα εντάξει,αν δεν μπορείτε να δείτε την αλήθεια, επειδή η χαρά της νίκης είναι μεγάλη,το κατανοώ και το σέβομαι.Αλλά δεν ανέχομαι προσβολές και ρατσιστικά σχόλια σε βάρος μου,κυρίως από κωλοτούμπες Ελληναράδες που πάνε όπου φυσάει ο άνεμος.
Για ρίξε μια εξήγηση για εμάς που δεν σκαμπάζουμε,γιατί το google translate κολλάει.markos4 έγραψε:Αφου βαλεις στο google translate αυτο που γραφω...Odi έγραψε:Και το όσκαρ μαλακίας βρίσκει κάτοχο.Μπράβο αδερφέ,αλλά εγώ Βούλγαρος είμαι,με ξέχασες.Ή τουλάχιστον έτσι με φωνάζουν εδώ και δεκαετίες,αλλά η ΕΠΟ που κράζεις ή αγαπάς (αναλόγως ποιος τρώει το αγγούρι όπως είπα και πριν) φροντίζει να μην κάνει τίποτα για αυτό.markos4 έγραψε:Για καποιους που βλεπουν τωρα στη Νεριτ τα στιγμιοτυπα του αγωνα
αλλαξτε καναλι ακουγεται ο εθνικος υμνος..
Οταν παει η αλβανια και η τουρκια μουντιαλ θα σας ενημερωσουμε...
Μπραβο ρε Ελλαδαραααααααα!!!!!
Εγώ σταματώ,αδυνατώ να μιλήσω με άτομα χωρίς λογική που μου λένε πως δεν είμαι Έλληνας γιατί δεν φανατίζομαι με την εθνική.Από εδώ και πέρα θα γράφει ένας ξάδερφος μου Ελληναράς που ψήφιζε 25 χρόνια πασοκ και νδ αλλά είναι πιο Έλληνας από εμένα γιατί πανηγυρίζει για την εθνική.
ΙQ χρυσόψαρου.
Κανε τα κονε σου να φερουμε τον μπερμπαντοφ![]()
![]()
- sourmenetes
- Moderator
Παίδες χαλαρώστε λίγο όλοι...κανεις δεν είναι υποχρεωμένος να δέχεται τη γνώμη του άλλου..δικαιώματα του καθενος να χαίρεται η όχι.το ότι το ελ.πρωταθλημα ειναι σάπιο το ξέρουμε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να στεναχωρηθώ που προκριθηκαμε..
Ηρεμια σε όλους και όχι αντιπαραθέσεις.οποιος δεν μπορεί ας πάει σε άλλο τοπικ..
Ηρεμια σε όλους και όχι αντιπαραθέσεις.οποιος δεν μπορεί ας πάει σε άλλο τοπικ..
- Sick Bastard
Είναι στημένο το μουντιάλ;
Ε πείτε ρε παιδιά κανα ματσάκι να παίξουμε να κονομοίσουμε κι εμείς!
Μόνο εσείς, γιατί δηλαδή ξηγιέστε έτσι.
Δώστε τα στημένα στον λαό.
Ε πείτε ρε παιδιά κανα ματσάκι να παίξουμε να κονομοίσουμε κι εμείς!
Μόνο εσείς, γιατί δηλαδή ξηγιέστε έτσι.
Δώστε τα στημένα στον λαό.
Εγώ πίστευα πως μετά το χθεσινοβραδινό πέναλτι-Καραισκάκη, θα το παίζαμε σε στυλ "πήραμε αυτό που αξίζαμε βάση της εικόνας μας" και μετά θα επικεντρωνόμασταν στην "αθάνατη Ελληνική ψυχή" και στα λοιπά γραφικά. Τελικά όχι. Μετά το πέναλτι-Καραισκάκη, υιοθετήσαμε και θράσος-Καραισκάκη μιλώντας για καθαρό πέναλτι. Τελικά μας αξίζει να το σηκώνει (με τον τρόπο που το σηκώνει) κάθε χρονιά ο γαύρος.
+++++++++++++++++++++++++kataramenos5 έγραψε:sourmenetes έγραψε:Παιδες σιγουρα το συστημα μας εχει γ@μησει παμπολες φορες και ειμαστε πολεμιοι του...
Αλλα σημερα δεν ειδαμε σαπιλα ρε μαγκες.Ειδαμε τσαγανο ελληνα,ειδα τσαγανο σαν αυτο που ειχα δει στην τοτεναμ στη φενερ και πολλα αλλα.
Δε λεωνα το αποδεχτειτε αλλα μην κραζετε ρε μαγκες...
Αμα σας στεναχωρει αλλαξτε τοπικ.
Ειναι κριμα για σας τους ιδιους να στεναχωριεστε για αυτο το πραγμα....
Φιλικα παντα.Ωραίες κουβέντες. +++++++++desperando έγραψε:θελω να πω κατι σε αυτους που βγαζουν εναν αρνητισμο απεναντι στην εθνικη λογο επο και σαρρη,κατι που για να πω την αληθεια το εκανα και εγω.
θα σας κανω μια ερωτηση...
ολοι εσεις σταματησατε να αγαπατε τον ΠΑΟΚ γιατι καποτε στην κεφαλη ηταν ανθρωποι οπως ο μπατμαν και ο γουμενος?
καποια πραματα ειναι αδυνατον να τα λερωσουν ακομα και τα πιο βρομικα προσωπα
Μην πικραίνεσαι από άλλους, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να σε προσβάλει την ταυτότητα σου. Κανείς Έλληνας παρά πάνω από κανέναν!
1.Where are you from?
2.From Greece!
Αυτό απαντάς Έλληνα όταν σε ρωτάνε στα ξένα!
Koψτε τις παπαριες μερικοι το πεναλτι ηταν πεντακαθαρο!Ο Σαμαρας παει να σουταρει και τον εμποδιζει να κανει σουτ αφου τον ακολουθει ο αμυντικος!
Ο διαιτητης ηταν μπροστα
Επιτελους καντε ενα διαλειμμα απο τη μιζερη ζωη σας και χαρειτε για το εθνοσημο!
Ολα τα λεφτα και οι πανηγυρισμοι χθες στο λευκο πυργο!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!
ΕΛΛΑΣ!
Ο διαιτητης ηταν μπροστα
Επιτελους καντε ενα διαλειμμα απο τη μιζερη ζωη σας και χαρειτε για το εθνοσημο!
Ολα τα λεφτα και οι πανηγυρισμοι χθες στο λευκο πυργο!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!
ΕΛΛΑΣ!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Sv: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™
Μέχρι τελείας. Πέναλτι ΔΕΝ υπάρχει και ας μη γινόμαστε γάβροιGI4NNEN4 έγραψε:Εγώ πίστευα πως μετά το χθεσινοβραδινό πέναλτι-Καραισκάκη, θα το παίζαμε σε στυλ "πήραμε αυτό που αξίζαμε βάση της εικόνας μας" και μετά θα επικεντρωνόμασταν στην "αθάνατη Ελληνική ψυχή" και στα λοιπά γραφικά. Τελικά όχι. Μετά το πέναλτι-Καραισκάκη, υιοθετήσαμε και θράσος-Καραισκάκη μιλώντας για καθαρό πέναλτι. Τελικά μας αξίζει να το σηκώνει (με τον τρόπο που το σηκώνει) κάθε χρονιά ο γαύρος.
Πέναλτι υπάρχει: είδα πάλι τώρα το ριπλέι, υπάρχει επαφή, ο Σαμαράς σηκώνει το αριστερό πόδι να σουτάρει και βρίσκει από πίσω του του αμυντικού, εκεί λοιπόν αποτρέπεται το σουτ και ο Σαμαράς μετά κλωτσάει ο ίδιος τον εαυτό του και πέφτει κάτω. Αρχικά όμως εμποδίστηκε (έστω και αν ίσως δεν το ήθελε ο Ελεφαντοστούς defender). Roman τώρα είδα το ωραίο απόσπασμα που παραθέτεις από κάτω από το δικό μου μήνυμα: το αριστερό πόδι του αμυντικού λυγίζει και στρίβει όλο το παπούτσι του, αυτό δείχνει συμμετοχή στην φάση... Νομίζω λοιπόν δεν υπάρχει ούτε νομικό ούτε ηθικό θέμα που μπορεί να μειώσει την επιτυχία της Εθνικής.
Ας πρόσεχαν οι Ivoryκοστιανοί να μην άφηναν ελεύθερο το ελληνικό άτι να καλπάζει στην περιοχή τους!
Ας πρόσεχαν οι Ivoryκοστιανοί να μην άφηναν ελεύθερο το ελληνικό άτι να καλπάζει στην περιοχή τους!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Τετ 25 Ιουν 2014, 09:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Μπαρκαρούτσος
Η εθνική Ελλάδος προκρίθηκε στους 16 του Mundial και στο PAOKmania αντιτάσσουν επιχειρήματα και κάποιους χαρακτηρισμούς...

Επαφή υπάρχει. Πέναλτυ ΔΕΝ υπάρχει.
Το πόδι του Σαμαρά όπως ξεκινά να σουτάρει, βρίσκει στο πόδι του νο21, ο οποίος δεν απλώνει το πόδι του για τάκλιν, απλώς έτρεχε και το πόδι του βρέθηκε στο λάθος (σωστό; ) σημείο.. Ήταν όπως λέμε "στην κίνηση". Πρόθεση δεν υπάρχει καμία.
Παρ'όλο το μούφα πέναλτυ (μη πέφτετε από τα σύννεφα, δεν είναι το πρώτο λάθος σε αυτό το Mundial), η Ελλάδα άξιζε να προκριθεί, καθώς έπαιξε εμφανώς καλύτερα από τους Ιβοριανούς.

Επαφή υπάρχει. Πέναλτυ ΔΕΝ υπάρχει.
Το πόδι του Σαμαρά όπως ξεκινά να σουτάρει, βρίσκει στο πόδι του νο21, ο οποίος δεν απλώνει το πόδι του για τάκλιν, απλώς έτρεχε και το πόδι του βρέθηκε στο λάθος (σωστό; ) σημείο.. Ήταν όπως λέμε "στην κίνηση". Πρόθεση δεν υπάρχει καμία.
Παρ'όλο το μούφα πέναλτυ (μη πέφτετε από τα σύννεφα, δεν είναι το πρώτο λάθος σε αυτό το Mundial), η Ελλάδα άξιζε να προκριθεί, καθώς έπαιξε εμφανώς καλύτερα από τους Ιβοριανούς.
το αριστερό πόδι του αμυντικού λυγίζει και στρίβει όλο το παπούτσι του, αυτό δείχνει συμμετοχή στην φάση...