Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
το συγκεκριμενο το αρθρο ειναι απλα και μονο να μαζεψουμε κανα κλικ..
πετας τη λεξη "Δεκάρι" ,κατευθειαν κανεις ενα γκελ στο 90% του λαου του ΠΑΟΚ
μετα πετας μεσα τις λεξεις, "μαεστρος" "αισθηση" και εχεις προκαλεσει το ενδιαφερον και του υπολοιπου 10%
και περιμενουν ολοι μετα τα 24ωρα, τα 48ρα με τα χρονομετρα στο χερι
νεοσυστατο σαιτ αν ανοιξει, πχ poulamepapa.com και πεταξει μεσα την ειδηση, διαπραγματευεται με δεκαρι που θα κανει αισθηση ο ΠΑΟΚ, η πολυ κοντα σε σεντερ φορ που ματωνει τα διχτυα... αμεσως αμεσως θα γινει γνωστο και το σαιτ...
βρε αιντε με τη δημοσιογραφια της πλακας
πετας τη λεξη "Δεκάρι" ,κατευθειαν κανεις ενα γκελ στο 90% του λαου του ΠΑΟΚ
μετα πετας μεσα τις λεξεις, "μαεστρος" "αισθηση" και εχεις προκαλεσει το ενδιαφερον και του υπολοιπου 10%
και περιμενουν ολοι μετα τα 24ωρα, τα 48ρα με τα χρονομετρα στο χερι
νεοσυστατο σαιτ αν ανοιξει, πχ poulamepapa.com και πεταξει μεσα την ειδηση, διαπραγματευεται με δεκαρι που θα κανει αισθηση ο ΠΑΟΚ, η πολυ κοντα σε σεντερ φορ που ματωνει τα διχτυα... αμεσως αμεσως θα γινει γνωστο και το σαιτ...
βρε αιντε με τη δημοσιογραφια της πλακας
- ΑποστόληςΑ
Ο Eduardo Silva ή κάπως έτσι που υποτίθεται ότι μας ενδιαφέρει τι θέση παίζει;
Κουρέας. Καψούρα του Άγγελου. ΚΑΙ τα βράδια, εξομολογητής/εργομετρητής.
Χωρίς πλάκα, ως δεύτερο επιθετικό τον ξέρω. Και μόνος του μπροστά και στα εξτρέμ. Σκέψου κάτι σα Φιλομένο, μόνο που αυτός είναι παιχτάρα και οχι ανθυπογατάκι.

Χωρίς πλάκα, ως δεύτερο επιθετικό τον ξέρω. Και μόνος του μπροστά και στα εξτρέμ. Σκέψου κάτι σα Φιλομένο, μόνο που αυτός είναι παιχτάρα και οχι ανθυπογατάκι.
Eχει ιδιο στυλ με τον Σουαρες κινειται πανω κατω με τον ιδιο τροπο,κατι σαν δευτερος επιθετικος.
Εχω να τον δω απο την εποχη της αρσεναλ και λιγα παιχνιδια του απο την πρωτη του χρονια στη σαχταρ.
Εχω να τον δω απο την εποχη της αρσεναλ και λιγα παιχνιδια του απο την πρωτη του χρονια στη σαχταρ.
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
9αριΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Eduardo Silva ή κάπως έτσι που υποτίθεται ότι μας ενδιαφέρει τι θέση παίζει;
-
Με συστημα ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΔΕΚΑ θα παίζουμαι του χρόνου ,τα δημοσιογραφάκια έχουν τρελαθεί , Στοχ,Νατχο,Ινσα και ίσως ενα εξτρεμ ακόμα και ένα σεντερ φορ και παπαλα .
εβλεπα τα βιντεακια του και στα σχολια οι Αγγλοι λεγανε οτι ο εντουρντο ειναι ο καλυτερος εκτελεστης που εχει περασει... και μου εκανε εντυπωση...
γελανε κ οι πετρες με το εδιαφερον της μακαμπι για Νατχο.....
γελανε κ οι πετρες με το εδιαφερον της μακαμπι για Νατχο.....
- paokovios1974
Εdit paparies.com/grblogsport....Mπορει να ανακοινωθηκε...επιτελους ...κολκα να σκασεις ,σημερα ο γκολασα αλλα ο ΠΑΟΚ συμφωνα με πληροφοριες που εγκυρες πηγες λενε οτι ειναι και διασταυρωμενες ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ θα συνεχισει την αναζητησει ενισχυσεως της μεσοεπιθετικης κυριως γραμης του και μαλιστα ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε και ειναι και καρατσεκαρισμενο οτι ειναι πολυ κοντα στο να ανακοινωση εναν παιχτη που αγωνιζεται απο αριστερα κυριως στην επιθετικη τριπλετα και το ονομα του θα προκαλεσει τεραστια αισθηση σε ολον τον πλανητη Γη υπομονη και στα επομενα 24ωρα θα εχουμε εξελιξη πανω σε αυτο το θεμα το οποιο πρωτο το paparies.com/grblogsport σας αποκαλυψε γι αυτον τον παιχταρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Τρί 24 Ιουν 2014, 21:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για στόπερ έχουμε κανα νέο, για θα ψάχνουμε διανυκτερεύοντα φαρμακεία λόγω Κατσικά του χρόνου;
- paokovios1974
Εναν κνολ δηλαδηeorptol έγραψε:Θελουμε εκει καποιον να δαγκώνει:):):)

Οχι αλλα και ο στόπερ που θα πάρουμε θελουμε να δαγκώνει σαν τον σοαρες
:)

- Μπαρκαρούτσος
Αιώνια καψούρα μου ο Σαμαράς.. Ο μόνος Έλληνας μη-center-back που θέλω τόσο στον Π.Α.Ο.Κ.!