Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Γιατί τέτοια πρεμούρα για ένα παίχτη που σύμφωνα με τη Wiki απ το 2011 έχει μόνο 70 συμμετοχές σε ομάδα Β εθνικής;

Δεν έχω ιδέα για τον παίχτη Φουρτούνη, απλά μου κάνει εντύπωση, γι αυτό ρωτάω.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Περιπτερος έγραψε:A. NATXO

Πρέπει να μείνει και σε ένα μήνα με τον Αγγελο θα έχει γίνει παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Εψαχνα να βρω τι μου θυμίζει παικτικά με αυτό το κουβάλημα που κάνει και σήμερα κάπου το είδα γραμμένο : Οσβάλντο Αρντίλες. Βέβαια στην κοφτή κάθετη πάσα θέλει δουλειά, αλλά σε ένα μήνα ο Αγγελος θα τον έχει κάνει να πετάει.

Δεν ρωτάω με καχυποψία ή με ειρωνεία, καθώς δεν πρόλαβα τον Άγγελο στον Π.Α.Ο.Κ. και ούτε παρακολούθησα τι έκανε ο Άγγελος στις ομάδες που έπαιξε ύστερα:

Μπορεί όντως ο Άγγελος να διδάξει ποδόσφαιρο στους ποοδοσφαιριστές του; Να τους μάθει το κάτι παραπάνω, να τους κάνει καλύτερους σε κάποιον τομέα που δεν είναι, όχι να τους τονώσει ψυχολογικά για κάποιους αγώνες...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

sick ΔΕΝ ΛΕΩ οτι είναι ίδια περίπτωση, αλλά σου θυμίζω περίπτωση Βιερίνια. Πάνω κάτω στην ίδια ηλικία με την τωρινή του Φορτούνη, ΧΟΝΤΡΟΣ, δανεικός στη... Λεισόες με αρκετές αλλά οχι φουλ συμμετοχές.

ΔΕΝ παίζουν στην ίδια θέση, ΔΕΝ ξέρω αν έχει τόσες προοπτικές ο Φορτούνης, απλά κρίνω το γεγονός της πιθανής παρουσίας ενός ΚΑΛΟΥ παίκτη, σε χάλια ομάδα, κάπου στην Ευρώπη. Πολλά γίνονται.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Όπως πολύ σωστά έγραψε ένας φίλος, η σωματοδομή και το στυλ του Φορτούνη είναι καρμπόν του Κακά (αυτουνού που η χώρα του βρέχεται ανατολικά από τον Ατλαντικό & βρίσκεται δυτικά της δυτικής ακτής της Αφρικής :mrgreen: Ρομαν εμπρός & πρόλογο μην τρως 8-) )
Με Μάρτενς-Γκολάσα-Νάτχο (ή αντιΝάτχο) στα 8αρο10ρα δε βλέπω χώρο για έναν παίκτη που απαιτεί (σύμφωνα με τις δηλώσεις του) φανέλα βασικού.
Στα εξτρέμ, αυστηρά, ΜΟΝΟ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΙ (aka παίκτες χαμηλού κέντρου βάρους) τύπου Στοχ, Βιεϊρίνια, Πιάτι. Και αν δεν υπάρχει διάθεση/μπάτζετ για αυτού του επιπέδου εξτρέμ, πάμε σε Γκούντμουσον, Φαλκέ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

rainmaker έγραψε:sick ΔΕΝ ΛΕΩ οτι είναι ίδια περίπτωση, αλλά σου θυμίζω περίπτωση Βιερίνια. Πάνω κάτω στην ίδια ηλικία με την τωρινή του Φορτούνη, ΧΟΝΤΡΟΣ, δανεικός στη... Λεισόες με αρκετές αλλά οχι φουλ συμμετοχές.

ΔΕΝ παίζουν στην ίδια θέση, ΔΕΝ ξέρω αν έχει τόσες προοπτικές ο Φορτούνης, απλά κρίνω το γεγονός της πιθανής παρουσίας ενός ΚΑΛΟΥ παίκτη, σε χάλια ομάδα, κάπου στην Ευρώπη. Πολλά γίνονται.
Ώπα, μισό λεπτό, δεν έχουν σχέση οι παίχτες, ούτε σαν υπενθύμιση αφεντικό.
Ο Βιεϊρίνια, ήταν παίχτης της Πόρτο κι έπαιζε δανεικός, μιας Πόρτο που έχει 80 παίχτες ξέρω γω κι έχει μια άλλην πολιτική. Κι ο Λίνο στα αζήτητα της Πόρτο ήταν.
Επίσης, ο Βιεϊρίνια είχε βγει MVP σε ένα Euro K17 αν δεν κάνω λάθος, δεν θυμάμαι ποιά διοργάνωση είναι.
Ο Φορτούνης είναι απ το 2011 εκεί και μάλιστα στο διάστημα αυτό ήταν κι διεθνής.

Σου λέω, ούτε κι εγώ ξέρω κάτι για τον παίχτη, τον θυμάμαι σαν έναν καλό Φωτάκη ας πούμε, τίποτα παραπάνω.
Απλά, με βάση το ως τώρα βιογραφικό του, δεν μοιάζει για να πάρει θέση βασικού, κάτι που ο Βιεϊρίνια πχ το έκανε με τη μία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μ' αυτές τι συγκρίσεις μεταξύ Κακά και Φορτούνη θέλετε να πείτε κάτι;
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Αν είναι αλήθεια τα όσα λέγονται για προτάσεις σε El Chako, Natkho, Stoch... και με κλεισμένους τους Rat, Golasa

Η σκέψη thw ΠΑΕ και του προπονητικού team είναι -λογικά-...

------------------ Γλύκος -----------------
-- Κίτσιου -- El Chako -- Vitor -- Rat --
-------------------- Kace -----------------
---------- Natkho ------- Golasa --------
-- Lucas ------------------------ Stoch --
------------------ Klaus -------------------

Με μια επιφύλαξη για Lucas...

Δεν την λες άσχημη 11αδα... :twisted:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Sick Ναι αλλά σε άλλο πράγμα αναφέρθηκα εγώ. Στο πόσο πιθανό είναι ένας παίκτης που κινείται ευρύτερα στη σφαίρα του καλού (είτε ΠΟΛΥ καλού, είτε απλά καλούτσικου), να βρεθεί στη σφαίρα του ΑΖΗΤΗΤΟΥ. Το γεγονός οτι έφερα σα παράδειγμα τον Πορτογάλο, δε σημαίνει οτι έχει νόημα να συγκρίνουμε τα βιογραφικά τους. Στο κάτω κάτω, το να έρθει ένας παίκτης που ήταν σε μετριότατη ομάδα της Πορτογαλίας, σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που είχε τερματίσει 8ος στην... Ελλάδα, ε δε το λες και βήμα ανόδου στα χαρτια! Άλλο αν στην πράξη ξέραμε τι δυνατότητες έχει ο ΠΑΟΚ και άλλο αν όλα πήγαν πρίμα και ο παίκτης μπήκε σε μια στράτα! Μη ξεχνάμε τις ατελείωτες κατσάδες του Σάντος και τα ατελείωτα περιττά κιλά που έπαιρνε κάθε τόσο, μέχρι που έστρωσε ως παίκτης.

Δεν είναι το θέμα ο Βιερίνια. Το θέμα είναι πως στο ποδόσφαιρο οι παίκτες που άξιζαν και βρέθηκαν σε Β και Γ εθνικές, αποτελούν την ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

A. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ
Οι συνειρμοί αποδίδουν περισσότερα. Στο "μικρό" Αγιο Ορος προπονούνται δύο παίκτες που έχει στο μεταγραφικό στόχαστρο ο ΠΑΟΚ. Ερώτηση : μήπως έκανε προπονητικό κέντρο ο Σαββίδης εκεί, μετά από πρόταση του Αναστασιάδη ?

Β. ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ
Για μένα είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και ο μοναδικός Ελληνας χαφ που μπορεί να παίξει 10άρι. Εχει και τα δύο πόδια, έχει διείσδυση, έχει πάσα, έχει σουτ. Δεν γνωρίζω γιατί οι Γερμανοί δεν τον θέλουν. Ισως επειδή είναι αδύνατος (δεν είναι κοντός) και τον τζαρτζάρουν άγρια τα χιτλεράκια (συγγνώμη τα "μερκελάκια" εννοούσα) στην Γερμανία ?
Με Αγγελο δύναμη και λίγο ταχύτητα και τον βλέπω για απογείωση με τον δικέφαλο.

Γ. Roman - ΑΓΓΕΛΟΣ
Αδελφέ ο Αγγελος από ό,τι ξέρω :
- επισημαίνει στους παίκτες τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους
- τους λέει τι πρέπει να κάνουν για να βελτιωθούν και τους παροτρύνει να προπονούνται και μόνοι τους για να βελτιωθούν
- επιβραβεύει όποιον προσπαθεί
Οτι πιστεύει στους παίκτες του, ότι τους θεωρεί παλικάρια και τους παροτρύνει να το αποδείξουν, ότι βοηθάει και τακτικά την ομάδα και τους παίκτες στον αγώνα το θεωρώ άνευ αντιλόγου.
Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε, όσο και να πονάει μερικούς, είναι ότι ο Αναστασιάδης έχει το πιο ασπρόμαυρο αίμα μέσα του από όλους μας. Είναι τόσο ΠΑΟΚτσής όσο λίγοι και για αυτό η μοναδική επιθυμία της ζωής του είναι να εργάζεται στον πάγκο της ομάδας που λατρεύει. Είναι ο πιο ΠΑΟΚ προπονητής που είχαμε τις τελευταίες δεκαετίες και αυτό πρέπει να το εννοήσουμε, να το στηρίξουμε και να το κάνουμε σημαία της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καπου μπερδευεσαι αρρωστε,ο Βιερινια δεν μπηκε βασικος με τη μια αργησε να μπει και ειδικα στην αρχη που τον εβαλε ο καρπουζας γελαγαμε με το παρουσιαστικο του και με αυτα που εδειχνε μεσα στο γηπεδο.
Οσο για τον Φορτουνη μιλαμε για ποδοσφαιριστη που ηταν το μεγαλυτερο ταλεντο της χωρας στα μεταεφηβικα χρονια βασικος στην εθνικη του Καρπουζα απο τα 18 του.
Μη συγκρινεις με Φωτακη δεν εχουν καμια απολυτως σχεση.
Το τι εγινε και το εχασε ολο αυτο εκει στη β Γερμανιας δεν ξερω αυτο που ξερω ειναι οτι ο ποδοσφαιριστης εχει ολα τα στοιχεια για να διαπρεψει τουλαχιστον στην Ελλαδα.
Δεν ειπα να δωσουμε τα ρεστα μας για τον Φορτουνη, ειχα γραψει πριν 2-3 εβδομαδες που ειχε γραφτει για το ενδιαφερον μας και οτι η λαουτερν ζηταει ενα μυριο οτι με 200 χιλιαρικα θα τον παρουμε γιατι αυτη τη στιγμη δεν κοστιζει παραπανω βαση της παρουσιας του.
Εχουμε και λεμε 200-300 στην ομαδα του και 250 το χρονο τα δικα του πιστευω οτι αξιζει να δωθουν για μια τετοια περιπτωση ποδοσφαιριστη.
Εδω δωθηκαν 350 εκαστος για σκονδρα,ιτανζ δεν αξιζει ο Φορτουνης να επενδυσουμε αυτα τα ποσα επανω του?
Το παιδι εχει 10 χρονια γεματα μπαλας μπροστα του.
Τωρα τα περι βασικου που απαιτει αυτα ειναι χαζα,απλα το παιδι θελει χρονο συμμετοχης για να βρει τα πατηματα του που δειχνει οτι εχει χασει αυτη τη στιγμη.
Το οτι δεν παει στο γαυρο το κανει γιατι φοβατε οτι θα θαφτει οπως τοσοι και τοσοι.
Πιστευει στον εαυτο του και θελει να παιξει ποδοσφαιρο το κακο που ειναι?
Ειπαμε ο Ιβαν θελει Ελληνες αλλα επαιρνε τους λαθος ελληνες τωρα που προσπαθει να φερει τους σωστους (φορτουνης,παπαδοπουλος αν αληθευει και εγω λεω γιατι να μην αληθευει?) παλι θα γκρινιαξουμε?
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Επειδή έχω προσωπική γνώμη και γνώση για το θέμα βελτίωση, απόδοση κλπ.
Είναι εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες οι περιπτώσεις πολύ καλών παικτών που ήταν θαμμένοι ή τους ξέθαψαν κάποιοι προπονητές ή παράγοντες και έκαναν μεγάλη καριέρα. Αντίστοιχα και αυτοί που θεωρούντο ή ήταν καλοί και τους έθαψαν.
Το κυριότερο είναι να έχεις έναν άνθρωπο να σε συμβουλεύσει και να σε ωθήσει να γίνεις καλύτερος.
Αν ο προπονητής είναι αδιάφορος (βλέπε Στέφενς) ή άσχετος (θα μου κάνει μήνυση αν γράψω το όνομά του) δεν πας πουθενά. Το ίδιο και εάν εσύ ο ίδιος σαν παίκτης αδιαφορείς γιατί έχεις στο μυαλό σου άλλα ή θεωρείς τον εαυτό σου φτασμένο και σούπερ παίκτη, εάν είσαι τεμπέλης ή προσβάλεσαι όταν κάποιος σου εντοπίζει λάθη ή αδυναμίες.
Ο Βιερίνια έγινε παίκτης επειδή προσπάθησε με τον Σάντος. Του είπε δύο-τρία πράγματα ο μηχανικός και τα έκανε ο μικρός βελτιώνοντας την τεχνική του (π.χ. δύο πόδια, σουτ). Είναι καλός σε αυτά ο Σάντος, όπως και στην τακτική αλλά για αουτσάιντερ, όχι για πρωταθλητισμό και φαβορί. Εκεί κάτι πάθαινε. Οπωσδήποτε ήταν η 2η επιλογή μου μετά τον Αγγελο.
Πως έγινε ο Πλατινί εξπέρ στα φάουλ ?
Πως έγινε το φαινόμενο Γκάλης και πως συνέχιζε να είναι τρομερός μέχρι τα 30 τόσα
Τα ίδια και ο Μπάνε που έκλειναν τα φώτα και αυτός συνέχιζε να σουτάρει ... .
Εάν δεν στρώσεις κώλο να προπονηθείς παραπάνω για να βελτιωθείς δεν κάνεις τίποτα περισσότερο από το μέτρο - μέτριο.
Αυτά τα χαζά που τους έκανε ο Στέφενς εμένα μου θύμιζαν 5Χ5 και Κ9.
Λες και ο "που$#@$" ήθελε να κρύψει κάποια τεχνογνωσία να μην περάσει στους κάφρους τους Ελληνες.
Είχε γραφτεί ότι είμαστε γατόνια από μπάλα οι Ελληνες, έχουμε πολλούς που ξέρουν καντάρια μπάλα και ότι ο Κωνσταντάρας θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων από αυτούς που θεωρούσε ιθαγενείς.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Συμφωνώ με το προηγούμενο ποστ του obanebane.
Εχει πολύ καλά στοιχεία το παιδί (ο Φορτουνης) και δεν είναι 33+ .
Και έχει και η ομάδα προπονητή που καταλαβαίνει, αναλύει και βοηθά.
Αν ήταν ο Στέφενς στον πάγκο, θα έλεγα άσε το καλύτερα αγόρι μου ... .
Θεωρώ αναγκαία και πολύ σημαντική την έλευση ντουέτο του Παπαδόπουλου και του Φορτούνη.
Θα φτιάξουν και κλίμα και θα δέσουν με τα παοκτσάκια μας πολύ περισσότερο από ότι ο Κατσούρ, ο Νίνης κλπ.
Σκεφτείτε ωραίο κλίμα : Βίτορ, Κλάους, Τζαβέλας και οι μικρότεροι .
Θα έβαζα και τον Σάλπι, αλλά δεν ξέρω τι θα κάνει.
Ιβάν Σαββίδη πάρε τους δύο μικρούς, εκτός εάν για τον Παπαδόπουλο θέλουν τρελλά λεφτά οι Γερμανοί, αλλά μέχρι 1,5 -2 εκατ. με κλειστά τα μάτια (εξυπακούεται ότι δεν θα είναι χάλια από γόνατο οριστικά).
Αγγελε και Ζήση νομίζω ότι πρέπει να εισηγηθείτε.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Sick Bastard έγραψε:
rainmaker έγραψε:sick ΔΕΝ ΛΕΩ οτι είναι ίδια περίπτωση, αλλά σου θυμίζω περίπτωση Βιερίνια. Πάνω κάτω στην ίδια ηλικία με την τωρινή του Φορτούνη, ΧΟΝΤΡΟΣ, δανεικός στη... Λεισόες με αρκετές αλλά οχι φουλ συμμετοχές.

Ώπα, μισό λεπτό, δεν έχουν σχέση οι παίχτες, ούτε σαν υπενθύμιση αφεντικό.
Ο Βιεϊρίνια, ήταν παίχτης της Πόρτο κι έπαιζε δανεικός, μιας Πόρτο που έχει 80 παίχτες ξέρω γω κι έχει μια άλλην πολιτική. Κι ο Λίνο στα αζήτητα της Πόρτο ήταν.
Επίσης, ο Βιεϊρίνια είχε βγει MVP σε ένα Euro K17 αν δεν κάνω λάθος, δεν θυμάμαι ποιά διοργάνωση είναι.
Ο Φορτούνης είναι απ το 2011 εκεί και μάλιστα στο διάστημα αυτό ήταν κι διεθνής.

Σου λέω, ούτε κι εγώ ξέρω κάτι για τον παίχτη, τον θυμάμαι σαν έναν καλό Φωτάκη ας πούμε, τίποτα παραπάνω.
Απλά, με βάση το ως τώρα βιογραφικό του, δεν μοιάζει για να πάρει θέση βασικού, κάτι που ο Βιεϊρίνια πχ το έκανε με τη μία.
Τον Φορτούνη (κάποτε) μπορούσαμε να τον πάρουμε για 50.000€. Δεν καταφέραμε να τον πείσουμε ότι "έχει μέλλον" σε μας, μιας και τότε θα πήγαινε απ' ευθείας στην Κ20. Προτίμησε τον Αστέρα.
ΔΕΝ έχει (παικτικά) και πολύ σχέση με τον Φωτάκη, αλλά είναι όντως παίκτης άξονα. Αν ΝΤΕ και καλά θέλουμε τον Φωτάκη ως μέτρο σύγκρισης, είναι μια πολύ βελτιωμένη (τεχνικά) έκδοση του Φωτάκη. Στα άκρα, όπου θέλει επιτάχυνση, έκρηξη κτλ κτλ δυσκολεύεται. Όχι ότι δεν τον έβαζαν (κατά καιρούς) και εκεί πέρα. Απλά τα καλά του παιχνίδια τα έκανε στον άξονα.
Με Μάρτενς και Γκολάσα, έχουμε ήδη 2 παίκτες στις θέσεις 8-10. Αν όντως μείνει ο Νάτχο τότε όντως θα υπάρξει συνωστισμός εκεί. Μη ξεχνάτε κάποιοι και τον Κυριάκο Σαββίδη (που τον ...απείλησα κιόλας πρόσφατα :lol: :lol: :lol: για το τι θα πάθει αν δεν παίξει μπάλα)

Γενικά το θέμα είναι ΠΟΛΥ μπερδεμένο, μιας και απ' ότι βλέπω/καταλαβαίνω, ο Άγγελος ΔΕΝ θέλει "να αδικήσει" κάποιους. Οπότε τόσο ο Μάρτενς (θυμίζω απλά πόσα "ρεπορτάζ" τον ήθελαν να ψάχνει ομάδα), όσο και ο Μαντούρο και ακόμα και Κατσικάς, μέχρι να τους κόψει ο ίδιος, προσμετρώνται κανονικά.

Είναι λοιπόν ριψοκίνδυνο να πω (πχ) "αφού πάνε για τον Φορτούνη, ο Νάτχο δεν μένει με τίποτα" ή κάτι αντίστοιχο. Προβλέπω μεγάαααλη "μεταβατική περίοδο".

ΥΓ : το ότι ο Βιερίνια βγήκε MVP σε κάποιο Euro K17 είναι urban legend. Το έγραψε κάποτε κάποιος στη Wikipedia, αλλά δεν προκύπτει από πουθενά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ο βουκογεβιτς παει τρανζοσπορ που ειναι 8αρι αρα δεν παει ο νατχο εκει?
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

@ Αγγελόκαρδος
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με όσα γράφεις. Επισημαίνω: ο Μάρτενς παίζει με πλάτη. Ο Νάτχο κουβαλάει από το σέντερ χαφ (θέση 6). Ο Γκολάσα θα παίξει πλάγιος. Ο Πελκάκος (η συμπάθειά μου) ? Αν δυναμώσει ο μικρός πηγαίνει κατευθείαν για Μπαρτσελώνα. Αρκεί να δυναμώσει.
Ο Φορτούνης έχει διείσδυση, είναι μπουκαδόρος ... τι γράφουνε τώρα για Φωτάκη κάποιοι από εμάς δεν μπορώ να το καταλάβω.
Είπε ο Αγγελος και το πιστεύω : η ομάδα πρέπει να μάθει και θα μάθει να παίζει όλα τα συστήματα.
Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι παίκτες παίζουν καλύτερα στο Χ σύστημα από ό,τι στο Ψ.
Στο σύστημα Σάντος, ο Γκαρσία ήταν εκ των ων ουκ άνευ. Στο σύστημα Δώνη-Στέφενς δεν τον έβαλαν μία φορά (πέραν των λοιπών θεμάτων, αφού και αυτοί που έπαιζαν ήταν σχετικά αργοί).
Ο προπονητής πολλές φορές προσαρμόζει το σύστημα στο υλικό που έχει, ακόμα και εάν δεν του αρέσει το σύστημα αυτό. Αλλος χτίζει την ομάδα που του αρέσει ακόμα και βήμα - βήμα (Αγγελος - Μπαγεβιτς).
Ο Αγγελος τώρα που είναι και πιο ώριμος μας λέει ότι θέλει ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, θέλει να φτιάξει ομάδα του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου για να έχει εργαλεία και επιλογές για κάθε αντίπαλο.
Ο Στέφενς δεν ήξερε τι έκανε ... και απορώ γιατί δεν έχει κακή φήμη.

Για εμένα τα μεταγραφικά ζητήματα πίσω είναι :
1. Τερματοφύλακας που να μην μασάει (και να μην αφήσουν τον Αγγελο να διαλέξει γιατί δεν μπορεί σε αυτή την θέση - ας διαλέξει ο Μλάντεν π.χ.) - Οχι τον Καμερουν που τον έφερε Ελλαδα ο Μάκαρος ...
2. Κεντρικό-ά μπακ με ηγετικά χαρακτηριστικά που να ξυπνάνε την ομάδα στα στημένα και να σπρώχνουν καλά την μπάλα μπροστά .
3. Το θέμα στο σέντερ χαφ, όπου έχουμε πολλούς ...

Θα πρέπει να βρεθεί ρόλος στον Τζαβέλα και να βελτιωθεί γιατί έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης.
Να βελτιωθούν τα 3-4 δεξιά μπακ που έχουμε.
Να δυναμώσει πολύ ο Κάτσε και να γίνει περισσότερο ποδοσφαιριστής (τεχνικά, θέση σώματος, θέση άμυνας) γιατί έχει γερά πνευμόνια και είναι ακούραστος.
Αν ο Μαδούρο συνέλθει τότε μπορεί να δώσει πολλά γιατί είναι πολυσύνθετος παίκτης (έχει και στημένα, σκοράρει με σούτ και κεφάλι, πατάει περιοχή ...).
Είναι πολλά δε και τα ερωτηματικά που δεν έχουν λυθεί :
Κάτσουρ, Ινσα, Νάτχο, Τζιώλης, Γλύκος, Ιτάνζ, Χακόμπο, Γεωργιάδης, Λίνο, Λάζαρ (για εκεί παίζει ο Φορτούνης), Αγιος Σβόνιμιρ Βούκιτς κλπ.... Οι μεταγραφές θα εξαρτηθούν από αυτά τα θέματα και άλλα αρκετά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”