Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Η ηγεσία της Ευρώπης, σε όλα τα επίπεδα, είναι πολύ πιο σάπια απ' ότι πριν 15 χρόνια. Πλέον δεν κρατούνται ούτε τα προσχήματα. Με την Benfica δεν μας έσφαξαν παρουσία του Πλατινί;
- Μπαρκαρούτσος
anekfrastos έγραψε:Το διάβασα κ εγώ αυτό (στο σεντραγκολ συγκεκριμένα) και έψαχνα να βρω τον "ΓΚΑΡΑΣΚΟ"....ΑποστόληςΑ έγραψε:«Πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ τα λεφτά του Σαββίδη για Βέρθα»
paokrevolution
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Lavozdealmeria.es» ο ΠΑΟΚ έχει σαφές προβάδισμα για να αποκτήσει τον Χοσέ Αντόνιο Γκαρσία Γκαράσκο, γνωστό ως Βέρθα.
«Ο Ιβάν Σαβίδης, ο ισχυρός επιχειρηματίας προτίθεται να δαπανήσει πολλά χρήματα για να κάνει τον ΠΑΟΚ ισχυρό» αναφέρεται στο δημοσιεύμα και επισημαίνει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δίνει πολύ περισσότερα χρήματα από εκείνα που μπορεί να προσφέρει η Αλμερία.Ο Ισπανός μέσος ανήκει έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο (λήγει τον Ιούνιο του 2016), αλλά ο ίδιος όχι μόνο έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του έχει κατατεθεί, αλλά αναζητεί και μεταγραφή.
José Antonio García Rabasco
πάλι καλά που δεν τον έγραψαν ταμπάσκο
- Περιπτερος
Ιβαν Σαββίδης
Ο Ιβαν Σαββίδης θέλει να κάνει δύο-τρεις προτάσεις για μεταγραφές (από το πάνω ράφι). Το δικαιούται ?
Ο Ιβαν Σαββίδης θέλει να κάνει δύο-τρεις προτάσεις για μεταγραφές (από το πάνω ράφι). Το δικαιούται ?
-
mbison
Ο γκολασα εχει ωραιο ονομα για συνθηματα. Κανει ριμα με μπαγασα, ποτασα, κλπ
- ΑποστόληςΑ
Εξέλιξη με Φορτούνη!
inpaok Νίκος Τοσκίτσης 23 Ιουνίου 17:41
Ο Κώστας Φορτούνης είναι και επίσημα ένας από τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στην Καϊζερσλάουτερν. Σήμερα, στην πρώτη προπόνηση της γερμανικής ομάδας ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν εμφανίστηκε.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της γερμανικής ομάδας, ο νεαρός επιθετικός μαζί με άλλους τρεις δεν θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις, καθώς βρίσκονται σε αναζήτηση νέας; ομάδας.
Πρόκειται λοιπόν για μια σημαντική εξέλιξη, καθώς πλέον γίνεται γνωστό και από επίσημα χείλη, πως ο Φορτούνης θα φύγει από τους «κόκκινους διαβόλους» και πλέον, αυτό που απομένει είναι να δούμε με ποια ομάδα θα συμφωνήσει. Με τον ΠΑΟΚ να είναι μια από αυτές που θέλουν να τον κάνουν δικό τους.
Ο ταλαντούχος επιθετικός έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2015, όμως οι Γερμανοί δεν τον υπολογίζουν και απόδειξη είναι η άδεια που του έδωσαν για να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο Κώστας Φορτούνης είναι και επίσημα ένας από τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στην Καϊζερσλάουτερν. Σήμερα, στην πρώτη προπόνηση της γερμανικής ομάδας ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν εμφανίστηκε.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της γερμανικής ομάδας, ο νεαρός επιθετικός μαζί με άλλους τρεις δεν θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις, καθώς βρίσκονται σε αναζήτηση νέας; ομάδας.
Πρόκειται λοιπόν για μια σημαντική εξέλιξη, καθώς πλέον γίνεται γνωστό και από επίσημα χείλη, πως ο Φορτούνης θα φύγει από τους «κόκκινους διαβόλους» και πλέον, αυτό που απομένει είναι να δούμε με ποια ομάδα θα συμφωνήσει. Με τον ΠΑΟΚ να είναι μια από αυτές που θέλουν να τον κάνουν δικό τους.
Ο ταλαντούχος επιθετικός έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2015, όμως οι Γερμανοί δεν τον υπολογίζουν και απόδειξη είναι η άδεια που του έδωσαν για να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
- efthimis_paok
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Ράσα, Sasha, cachaca, πάσα, μάσα, κάσα, πράσα , Nasa...mbison έγραψε:Ο γκολασα εχει ωραιο ονομα για συνθηματα. Κανει ριμα με μπαγασα, ποτασα, κλπ
Τροφή για σκέψη και δημιουργία ..
η ερωτηση ειναι μια!ΑποστόληςΑ έγραψε:Εξέλιξη με Φορτούνη!
θεωρουν τον φορτούνη ικανό να τραβήξει κουπί σε ΠΑΟΚ πρωταθλητισμού η όχι?
αν το πιστεουν καλώς να προσπαθησουν να το παρουν
αν όχι και γίνεται για "επενδυση για το μέλλον" κτλ καλύτερα να κρατήσει τους δικούς μας 18αρηδες πίσω απο τους βασικούς
αν και εγώ νομίζω ότι η υποθεση φορτούνη είναι παπας ολκής
δεν πιστευω ο Αγγελος οτι θα κάνει άκρη ποζογλου ποποβιτς δεληγιαννίδη για τον φορτούνη
ρεεεεεεεεεεε γκολάααααασαefthimis_paok έγραψε:Ράσα, Sasha, cachaca, πάσα, μάσα, κάσα, πράσα , Nasa...mbison έγραψε:Ο γκολασα εχει ωραιο ονομα για συνθηματα. Κανει ριμα με μπαγασα, ποτασα, κλπ
γ@@@ς καλα τον γαυρο!
μιααααααα σου πάααααασα
γυρευω για να γιάνω
«Ήμουν μισό χρόνο στον ΠΑΟΚ. Όταν τελείωνε το συμβόλαιο μου με την Ρούμπιν ήθελα ένα συμβόλαιο σε κάποια ομάδα μεγάλου πρωταθλήματος αλλά θα ήταν δύσκολα για μένα να καθιερωθώ στην μέση του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε την δυνατότητα να παίξω. Έχω πρόταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μείνω αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Έχω πρόταση από την Τουρκία και την Ελλάδα.
Θα ήθελα να παίξω σε ένα πρωτάθλημα όπως το ιταλικό, το ισπανικό ή το γερμανικό. Είναι δύσκολο κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου να υπάρξει εξέλιξη. Πιστεύω τις επόμενες εβδομάδες θα πάρω μία απόφαση».
Διάβασε περισσότερα στο: «Έχω πρόταση από ΠΑΟΚ και Τουρκία» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
ΑΝ βγουμε τσ.λου θεωρω θα μεινει..παντως αν μας φτυσει για την τουρκικη ειναι για πολλες μπατσες
Θα ήθελα να παίξω σε ένα πρωτάθλημα όπως το ιταλικό, το ισπανικό ή το γερμανικό. Είναι δύσκολο κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου να υπάρξει εξέλιξη. Πιστεύω τις επόμενες εβδομάδες θα πάρω μία απόφαση».
ΑΝ βγουμε τσ.λου θεωρω θα μεινει..παντως αν μας φτυσει για την τουρκικη ειναι για πολλες μπατσες
- efthimis_paok
Και συνεχίζει :
Νάτχο για Γκολάσα!
Αναρτήθηκε στις: 23 Jun 2014 | Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης
Στην ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε ο Μπίμπρας Νάτχο στο Ισραήλ, μίλησε και για τον Εγιάλ Γκολάσα που έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.
Ο μέσος που αγωνίστηκε για έξι μήνες στον Δικέφαλο αποκάλυψε πως βοήθησε αυτός στο να έρθει ο παίκτης της Μακάμπι Χάιφα.
«Δημιούργησα σύνδεση ανάμεσα στον Γκολάσα και τον ΠΑΟΚ. Εγώ δεν γνωρίζω αν θα παραμείνω αλλά σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι ένας καλός προορισμός. Όπως ξέρω η μεταγραφή βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Είπα τον Εγιάλ πως εγώ μπορεί να μην παραμείνω εκεί αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι καλά για αυτόν και πως μπορεί να πετύχει στον ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Νάτχο σε ραδιοφωνικό σταθμό του Τελ Αβιβ.
Νάτχο για Γκολάσα!
Αναρτήθηκε στις: 23 Jun 2014 | Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης
Στην ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε ο Μπίμπρας Νάτχο στο Ισραήλ, μίλησε και για τον Εγιάλ Γκολάσα που έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.
Ο μέσος που αγωνίστηκε για έξι μήνες στον Δικέφαλο αποκάλυψε πως βοήθησε αυτός στο να έρθει ο παίκτης της Μακάμπι Χάιφα.
«Δημιούργησα σύνδεση ανάμεσα στον Γκολάσα και τον ΠΑΟΚ. Εγώ δεν γνωρίζω αν θα παραμείνω αλλά σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι ένας καλός προορισμός. Όπως ξέρω η μεταγραφή βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Είπα τον Εγιάλ πως εγώ μπορεί να μην παραμείνω εκεί αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι καλά για αυτόν και πως μπορεί να πετύχει στον ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Νάτχο σε ραδιοφωνικό σταθμό του Τελ Αβιβ.
-
τσιριγώτης
gergeo4 έγραψε:«Ήμουν μισό χρόνο στον ΠΑΟΚ. Όταν τελείωνε το συμβόλαιο μου με την Ρούμπιν ήθελα ένα συμβόλαιο σε κάποια ομάδα μεγάλου πρωταθλήματος αλλά θα ήταν δύσκολα για μένα να καθιερωθώ στην μέση του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε την δυνατότητα να παίξω. Έχω πρόταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μείνω αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Έχω πρόταση από την Τουρκία και την Ελλάδα.
Αν μας φτύσει για τον γαύρο τότε θα είναι για μπάτσες και κλωτσιές !
Μόνο
Αν οι δηλώσεις Bibras είναι όπως μεταφέρονται εκτιμώ ότι η πρόταση από Τουρκία μεριά είναι πολύ υψηλή οικονομικά..
- aisiodoksos
- Μπαρκαρούτσος
Α ρε Π.Α.Ο.Κ.! Συνθήματα από Παπακωνσταντίνου ("Ήρθαμε πάλι για να προσκυνήσουμε..."), από Άσιμο...Thracian έγραψε:ρεεεεεεεεεεε γκολάααααασαefthimis_paok έγραψε:Ράσα, Sasha, cachaca, πάσα, μάσα, κάσα, πράσα , Nasa...mbison έγραψε:Ο γκολασα εχει ωραιο ονομα για συνθηματα. Κανει ριμα με μπαγασα, ποτασα, κλπ
γ@@@ς καλα τον γαυρο!
μιααααααα σου πάααααασα
γυρευω για να γιάνω
Αυτά είναι!