Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Παίδες διαβάσαμε κάπου ότι ο Γκολασα είναι 8αρι ή το συμπεραναμε από τα βιντεακια...;
Γιατί μου φαίνεται περίεργο παίκτης με τέτοιες επιθετικές αρετές, ταχύτητα, ντρίπλα, γκολ, ταχυδύναμη, να χαραμιζεται τόσο πίσω... Γιατί το 8αρι είναι κατα το ήμισυ ανασταλτικός μέσος, εκτός αν παίζεις 4-3-3 με ένα αμυντικό χάφ και δυο 8αρια οπότε ο ένας μπορεί να είναι πιο επιθετικογεννης... Πάντως σπάνια παίκτες με τέτοια ταχύτητα χαραμίζονται στον άξονα (όπου συνήθως υπάρχει συνωστισμός και χάνεται αυτό το πλεονέκτημα τους)...
Οπότε ξαναρωτάω γιατί δεν έχω ενημερωθεί καθόλου εκτός από μερικά βίντεο και κυρίως αυτό του buffalo, από ισραηλινά, διεθνή ΜΜΕ και βάσεις δεδομένων (transfermarkt) προκύπτει ότι είναι 8αρι ή το βγάλαμε εμείς εδώ...;
Γιατί μου φαίνεται περίεργο παίκτης με τέτοιες επιθετικές αρετές, ταχύτητα, ντρίπλα, γκολ, ταχυδύναμη, να χαραμιζεται τόσο πίσω... Γιατί το 8αρι είναι κατα το ήμισυ ανασταλτικός μέσος, εκτός αν παίζεις 4-3-3 με ένα αμυντικό χάφ και δυο 8αρια οπότε ο ένας μπορεί να είναι πιο επιθετικογεννης... Πάντως σπάνια παίκτες με τέτοια ταχύτητα χαραμίζονται στον άξονα (όπου συνήθως υπάρχει συνωστισμός και χάνεται αυτό το πλεονέκτημα τους)...
Οπότε ξαναρωτάω γιατί δεν έχω ενημερωθεί καθόλου εκτός από μερικά βίντεο και κυρίως αυτό του buffalo, από ισραηλινά, διεθνή ΜΜΕ και βάσεις δεδομένων (transfermarkt) προκύπτει ότι είναι 8αρι ή το βγάλαμε εμείς εδώ...;
Μα αφού τα κατάργησε ο άγγελος το ειπε το κολκας 24 .....χξς' έγραψε:Παρακαλω τους αγαπητους μου ΑΡΔ να με ενημερωσουν αν οι Ρατ κ Γκολασα περασουν εργομετρικα ,για το γνησιο
της υπογραφης των συμβολαιων τους, "τας ορους των", προσκομιση διαβατηριων κ πιστοποιητικου γεννησεως κ ασφαλως αν οι ιδίοι εγκρινουν τας μεταγραφας.
Heil ΑΡΔ
Κυκλοφορει συνεντευξη του Στοχ και λεει οτι το μετανιωσε που εφυγε απ τη Φενερ.
Οποτε μαλλον τελος αυτος.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οποτε μαλλον τελος αυτος.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
http://www.transfermarkt.co.uk/eyal-gol ... ler/111965arisk έγραψε:Παίδες διαβάσαμε κάπου ότι ο Γκολασα είναι 8αρι ή το συμπεραναμε από τα βιντεακια...;
Εδω λεει οτι ειναι μεσος και ενδιαφερεται η Γκρασχοπερς... :ugeek:
Thnx... Γιατί στα βιντεακια δε μου φάνηκε καθόλου για κεντρικός μέσος, ενώ και στις μισές φάσεις ξεκινούσε τις προσπάθειες του από τον άσβεστη... 
- sourmenetes
- Moderator
Θυμιζει πολυ το παιχνιδι που εκανε ο λαζαρ την πρωτη χρονια που υπηρχε παντου στο γηπεδο.Δειχνει πολυ καλη τεχνικη καταρτιση και ταχυτητα.Η ηλικια ειναι αριστη.Μακαρι να κλεισει.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Καλός παικτης. Μια ταχυτητα πανω απο τα χαφ μας στα δυο ματς με την Μακαμπι.
Ξερω οτι δεν ειναι το σωστο τοπικ αλλά εντυπωσιαστηκα στα δυο ματς που ειδα τον Μπέσιτς της Βοσνιας. Με την Αργεντινή είχε μαν-του-μαν τον Μεσσι απο την φυσουνα μεχρι τα αποδυτηρια. Μονο στη φαση του γκολ τον εχασε γιατι του εκανε τακλιν ο συμπαικτης του! Χθες με την Νιγηρία ηταν παντου. Τρομερο αμυντικο χαφ με ταχυτητα, δυναμη, κρατημα μπάλας, μοιρασμα σωστά και καθετα και καλές τοποθετήσεις. Αυτο που με εντυπωσίασε πιο πολύ δε, ηταν ο τρόπος που αντέδρασε μετά το 1-0. Εκοβε τους αντιπάλους και τους την έλεγε, φώναζε στους συμπαίκτες του, έδειχνε μεσα στο γήπεδο και ολα αυτα ενω ετρεχε πάνω κάτω! Παικτης ηγετης και σκυλι!
Ειναι και 21 χρονών. Τετοιους θελω για τον ΠΑΟΚ.
Ξερω οτι δεν ειναι το σωστο τοπικ αλλά εντυπωσιαστηκα στα δυο ματς που ειδα τον Μπέσιτς της Βοσνιας. Με την Αργεντινή είχε μαν-του-μαν τον Μεσσι απο την φυσουνα μεχρι τα αποδυτηρια. Μονο στη φαση του γκολ τον εχασε γιατι του εκανε τακλιν ο συμπαικτης του! Χθες με την Νιγηρία ηταν παντου. Τρομερο αμυντικο χαφ με ταχυτητα, δυναμη, κρατημα μπάλας, μοιρασμα σωστά και καθετα και καλές τοποθετήσεις. Αυτο που με εντυπωσίασε πιο πολύ δε, ηταν ο τρόπος που αντέδρασε μετά το 1-0. Εκοβε τους αντιπάλους και τους την έλεγε, φώναζε στους συμπαίκτες του, έδειχνε μεσα στο γήπεδο και ολα αυτα ενω ετρεχε πάνω κάτω! Παικτης ηγετης και σκυλι!
Γρήγορος, δυνατός, τεχνίτης, ντριπλερ, μπουκαδορος (
), καλό σουτ, νεαρός, φαίνεται πολύ καλή περίπτωση... Θα εχει παρέα και ο Νάτχο αν μείνει... Καλή αρχή...
- pisakaipoupoula
1. ο παίκτης είναι πολύ καλός, νέος, οπότε ελπίζουμε και φιλόδοξος
2. είδα εκτεταμένα στιγμιότυπα της Μακάμπι κ όλο το παιχνίδι περνάει απ τα πόδια του, είναι καθαρό 8άρι ή έπαιζε σαν 8άρι στη Μακάμπι, καμία σχέση με εξτρέμ..ίσως θα μπορούσε να παιξει και 10άρι αν ξέρει τη θέση, αλλά εγώ είδα μια βελτιωμένη έκδοση του Λάζαρ
2. είδα εκτεταμένα στιγμιότυπα της Μακάμπι κ όλο το παιχνίδι περνάει απ τα πόδια του, είναι καθαρό 8άρι ή έπαιζε σαν 8άρι στη Μακάμπι, καμία σχέση με εξτρέμ..ίσως θα μπορούσε να παιξει και 10άρι αν ξέρει τη θέση, αλλά εγώ είδα μια βελτιωμένη έκδοση του Λάζαρ
πολυ καλη κινηση....παικτης τεχνιτης,γρηγορος και με μεταπωλητικη αξια...ακομα κι αν δεν πετυχει ειναι μεταγγραφη προς τη σωστη κατευθυνση...
Έτσι όπως τον είδα στα βιντεάκια τον Γκολάσα, το παιδί θέλει πολυυυυυύ ενδυνάμωση και πολύυυυ καλύτερη φυσική κατάσταση από αυτήν που δείχνει..
Τον προδίδουν αυτά τα δύο φαίνονται στις ημιτελείς ενέργειές του που δεν του φτάνει η δύναμη.
Αυτά λύνονται φυσικά, αλλά θέλει δουλειά..
Πάντως δεν είναι το χαφ που τον υπολογίζεις για πρώτη 11αδα.. τουλάχιστον προς το παρόν..
Τον προδίδουν αυτά τα δύο φαίνονται στις ημιτελείς ενέργειές του που δεν του φτάνει η δύναμη.
Πάντως δεν είναι το χαφ που τον υπολογίζεις για πρώτη 11αδα.. τουλάχιστον προς το παρόν..
- jay trotter
Πέρσι δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου,περίπτωση Βίτορ-Λούκας!!!Parolos έγραψε:Έτσι όπως τον είδα στα βιντεάκια τον Γκολάσα, το παιδί θέλει πολυυυυυύ ενδυνάμωση και πολύυυυ καλύτερη φυσική κατάσταση από αυτήν που δείχνει..
Εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεσσεσσεσpgetsos έγραψε:Που πηγαν ολοι οι γκρινιαρηδες ρε γμτ;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεσσεσσεσpgetsos έγραψε:Που πηγαν ολοι οι γκρινιαρηδες ρε γμτ;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- buffalobill4
Κι εμενα μ αρεσε ο συγκεκριμενος. Φαινεται να εχει τα χαρακτηριστικα που χρειαζεται ενα αμ χαφ.georgedoulk2008 έγραψε:Καλός παικτης. Μια ταχυτητα πανω απο τα χαφ μας στα δυο ματς με την Μακαμπι.
Στα συν του, η ηλικια του, η ταχυτητα του, η δυναμη του, το οτι ειναι ηδη διεθνης με ομαδα που παιζει μουντιαλ (μεταπωλητικη αξια) και το οτι ειναι προσιτος καθως παιζει στην φερεντσβαρος.
Στα μειον του ο ατομισμος που διεκρινα και στα δυο ματς με αποκορυφωμα το ματς με τη Νιγηρια. Αντι να κανει την ευκολη πασα στα ακρα οταν ειχαν σφιξει την αμυνα οι Νιγηριανοι, εκανε κατι ντριπλες και κατι σουτ πολλες φορες. Αυτα σε σοβαρη ομαδα με σοβαρο προπονητη ομως διορθωνονται απο την πρωτη κιολας χρονια.