angelheart έγραψε:
1+1=2
2ετες συμβολαιο ο νατχο? ναι ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
(Πως μπορει ενας δημοσιογραφος(χαχαχαααχα γελαμε) να φτιαξει μια ειδηση)
angelheart έγραψε:
1+1=2
rainmaker έγραψε:Το πιο σημαντικό στην περίπτωση του Λούκας, είναι να θυμόμαστε την ΚΑΚΙΣΤΗ συμπεριφορά του παίκτη το τελευταίο διάστημα. Άλλο "είμαι απογοητευμένος" και ΑΛΛΟ "αχ πονάει η γάμπα μου επί ένα μήνα".
Μετά απο μια αν μη τι άλλο ΠΕΡΙΕΡΓΗ χρονιά, με κυρίως μέτρια ματς αλλά αρκετή συνεισφορά σε ασίστ, στο τέλος τα σκάτωσε όλα. Τι πάει να πει απογοητεύτηκε απο αυτά που είδε; Μόνο αυτός τα είδε; Οι άλλοι τι έκαναν;
Δεν είναι δυνατόν να φτάνουμε σε σημείο, δημοσίως παίκτες να ομολογούν οτι "15 μ@λ@κες μείναμε, ότι μπορούμε κάνουμε".
Γι αυτό και μόνο, και επειδή οι χαζοχαρούμενες φωτογραφίες με χάλασαν εξ αρχής, θα ήμουν διατεθιμένος να τον δώσουμε. Έχει καλά στοιχεία, σίγουρα δεν είναι αυτός που θα σύρει το καράβι μπροστά.
Το μεγάλο στοίχημα είναι η συνεργασία με Άγγελο. Αν δουλέψει εξ αρχής καλά, θα είναι απο τα πρώτα βιολιά. Αν συνεχίσει τις μαλακίες, καλύτερα να τον δώσουμε απο τώρα.
Επιπλέον, είναι φως φανάρι πως θα ήθελε την ελευθέρας του. Προφανώς και κάτι τέτοιο δεν υπάρχει λόγος να γίνει...
ΥΓ. Μάνατζερ, αυτοί οι γλίτσες.
aisiodoksos έγραψε:angelheart έγραψε:
1+1=2
2ετες συμβολαιο ο νατχο? ναι ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!![]()
![]()
![]()
![]()

χαχαχαχααα! δεν παιζει να το λυσει ποτε..μονο με κανα smsangelheart έγραψε:aisiodoksos έγραψε:angelheart έγραψε:
1+1=2
![]()
![]()
![]()
Ας λύσει πρώτα αυτό τότε ο δημοσιoγράφος
410angelheart έγραψε:aisiodoksos έγραψε:angelheart έγραψε:
1+1=2
![]()
![]()
![]()
410. ευκολακια βαζεις.angelheart έγραψε:aisiodoksos έγραψε:angelheart έγραψε:
1+1=2
![]()
![]()
![]()
Δε ξέρω από που παίρνεις πληροφορίες, πάντως το τράνσερμαρκτ τον έχει με συμβόλαιο μέχρι το 2015.obanebane έγραψε:Αστροναυτη και ο Γεωργιαδης παρελθον θα ειναι μια εβδομαδα που τελειωνει το συμβολαιο του.
angelheart έγραψε:Με τους παπάδες είναι πιο ενδιαφέρον. Με τους αριθμούς και τα quiz τι να γράψουν αύριο στα πρωτοσέλιδα ;
Ο αριθμολογος εισαι????????aisiodoksos έγραψε:angelheart έγραψε:Με τους παπάδες είναι πιο ενδιαφέρον. Με τους αριθμούς και τα quiz τι να γράψουν αύριο στα πρωτοσέλιδα ;
χμμ 410 ..αρα 4 και 10 ...αααααααρααααα ... ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ : ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ (4) ΔΕΚΑΡΙΑ (10 ) ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ..