Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Εγω δε τον λεω Γεωργιαδη,τον θυμαμε τον παικτη εκανε πολυ καλη εμφανιση στην Τουμπα.
Απλα λεω οτι το σωστο θα ειναι να παρει τη θεση του Γεωργιαδη στο ροστερ δηλαδη ενος ποδοσφαιριστη που θα ειναι εναλακτικη.
Τοτε θα πω οτι οντως βελτιωνεται το ροστερ αντικαθιστωντας ποδοσφαιριστες με καλυτερους.
Υ.Γ Βροχοποιε για να παραθετεις εσυ κριτικη για τον ποδοσφαιριστη σημαινει οτι εκλεισε,ετσι ειναι οντως?
Απλα λεω οτι το σωστο θα ειναι να παρει τη θεση του Γεωργιαδη στο ροστερ δηλαδη ενος ποδοσφαιριστη που θα ειναι εναλακτικη.
Τοτε θα πω οτι οντως βελτιωνεται το ροστερ αντικαθιστωντας ποδοσφαιριστες με καλυτερους.
Υ.Γ Βροχοποιε για να παραθετεις εσυ κριτικη για τον ποδοσφαιριστη σημαινει οτι εκλεισε,ετσι ειναι οντως?
- paokovios1974
666 ROTARY ΜΑΣΩΝΙΑ ΟΥ 666 ουουου αισχοςRizla έγραψε:Τωρα μου ηρθε...αυτος εβραιος δεν ειναι?
- paokovios1974
10 αρακι ειναι μπανε απ οτι φαινεται και πολυ καλο μαλισταobanebane έγραψε:Εγω δε τον λεω Γεωργιαδη,τον θυμαμε τον παικτη εκανε πολυ καλη εμφανιση στην Τουμπα.
- pisakaipoupoula
Μια χαρά είναι ο Εβραίος και πολύ καλή ηλικία αλλά δε μου πολυκάνει για εξτρεμ, πιο πολύ για αντιΛαζαρ μου φαίνεται...εκείνος ο Εζρα ήταν ακόμα καλύτερος
- paokovios1974
- ilovegame27
Ο Γκολάσα μένει ελεύθερος από την Μακάμπι Χάιφα στις 30 Ιουνίου του 2014, αλλά όποια ομάδα θελήσει να τον κάνει δικό της θα πρέπει να καταβάλει μια τροφεία (επειδή προέρχεται από τις Ακαδημίες της Μακάμπι) στους Ισραηλινούς, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται σε ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ (κάποιοι στο Ισραήλ μιλούν και για 1.000.000 ευρώ), γι' αυτό στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως η περίπτωσή απόκτησής του είναι δύσκολη.
-
panpangr77
Οχι οχι καμια σχεση! Βασικα απ το κινητο συνδεθηκα να δω τι παιζει γιατι εκαψα φλαντζα απο κατι... Δηθεν εργασιες που ετοιμαζω και ειπα να παρω μερες στην κουβεντα!
Τα... Διαδικτυακα σπορ του βορρα παντως εμφανιζονται σιγουρα για την κινηση!
Η αποψη μου; Καλη κινηση,οχι ομως ΤΟ ταλεντο. Πρεπει οπωσδηποτε να ξεκαθαριστει για ποια θεση τον πηραμε κι αναλογως να κρινουμε.
Τα... Διαδικτυακα σπορ του βορρα παντως εμφανιζονται σιγουρα για την κινηση!
Η αποψη μου; Καλη κινηση,οχι ομως ΤΟ ταλεντο. Πρεπει οπωσδηποτε να ξεκαθαριστει για ποια θεση τον πηραμε κι αναλογως να κρινουμε.
Γενικα δεν ειναι απαισιοδοξος 54 αλλα μετα τη φετινη χρονια που αρχισε με τοσο καλες προοπτικες και τελειωσε με 15 ενεργους ποδοσφαιριστες απο τους 30 του ροστερ πως θες να ειμαι αισιοδοξος?
Πιστευεις οτι μπορει ο Αναστασιαδης να αλαξει τα παντα? ΜΑΚΑΡΙ.
Πιστευεις οτι μπορει ο Αναστασιαδης να αλαξει τα παντα? ΜΑΚΑΡΙ.
- angelheart
- Επικοινωνία:
O Γκολάσα είναι πολύ καλός παίκτης. Το γεγονός ότι τον παίρνουμε (ΑΝ τον πάρουμε - ΔΕΝ ξέρω τίποτα) χωρίς να δώσουμε παρά τα τροφεία, τον κάνει ακόμα καλύτερο.
ΦΥΣΙΚΑ δεν έπαιζε πέρσι. Γιατί να τον βάλουν μέσα ; αφού ΔΕΝ υπέγραφε.
Κοντολογίς : ΜΑΚΑΡΙ να το πάρουμε το παιδί.
ΦΥΣΙΚΑ δεν έπαιζε πέρσι. Γιατί να τον βάλουν μέσα ; αφού ΔΕΝ υπέγραφε.
Κοντολογίς : ΜΑΚΑΡΙ να το πάρουμε το παιδί.
O Ezra σε 40 αγώνες έχει 1-2 γκολ κ 1-2 ασίστ.. Για όσους τον μνημονεύουν ...
-
kostas kat
Βλεπω την Γκανα.Αυτος ο (αμ)Αφουλ(ε) της Γκανα που απο οσο ειδα παιζει στην τυνησια ποσο να κανει?
Ωραιο πραγματα εχει δειξει σημερα...ας δωσουν το βιντεο στον Σκονδρα...
Ωραιο πραγματα εχει δειξει σημερα...ας δωσουν το βιντεο στον Σκονδρα...