Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Oi φουτμπολμανατζερικοι θα πεταξουν την σκουφια τους για αυτην την μεταγραφη αν ολοκληρωθει... 
- paokovios1974
Μπανε και για το χορτο προσπαθει ο Ιβαν σου εφερε Στεφενς δεν χρειαζεται να πω αν ειναι μεγαλος προπονητης η οχι δυστυχως δεν θα μαθουμε ποτε τι θα μπορουσαμε να κανουμε με Στεφενς,και παλι ομως εγω σου λεω οτι με τον Αγγελο θα κανουμε την καλυτερη χρονια επι εποχης σαββιδηobanebane έγραψε:Γκρινιαξε λιγο ο che και πεσατε να τον φατε,roman εσυ δεν εισαι που ζηταγες μεταγραφες απο τον ευρωβουλευτη τζογαροντας τη χρονια του CL, κανω λαθος?
Οσο για τον che ζηταει τα αυτονοητα δηλαδη να διατηρηθουν στο ροστερ οι παικτες που αξιζουν αυτο δε σημαινει οτι θα ελεγε οχι αν εκτος Νατχο η προταση των 5 μυριων για τρια χρονια ισχυε και για την εναλακτικη του Νατχο δηλαδη τον επομενο ποδοσφαιριστη του επιπεδου του.
Σημερα βγηκε στην δημοσιοτητα η προταση (και καλα?) του Σαββιδη στον Παντεφ την οποια απεριψε, και ρωταω εγω δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης επιπεδου Παντεφ που να δεχτει να ερθει με αυτα τα χρηματα στον ΠΑΟΚ?
Θελω να πω οτι αν οντως τα νουμερα που ακουγονται ειναι αληθινα πιστευει καποιος οτι δεν μπορουμε να βρουμε ποδοσφαιριστες επιπεδου Νατχο,Παντεφ?
Ας μας πουν επιτελους πως θελουν να χτισουν την ομαδα να ξερουμε και εμεις τι να περιμενουμε.
Εχουμε εγκλωβιστει και εμεις οι οπαδοι γυρω απο τα χρεη της ομαδας και δεν ξερουμε τι να σκεφτουμε.
Ας στειλουν την ομαδα στη Γ να τελειωνει το ζητημα,δε γινεται να κρυβομαστε συνεχεια πισω απο τη δικαιλογια των χρεων.
Δε μπορω να δεχτω αλλη μια χρονια να μας ριχνει 4 γκολ ομαδα που επαιζε με ποδοσφαιριστες απο την ακαδημια της.
Δε γινεται να ερθουν παλι 30χρονοι απο την φουανλεμπραδα και την αλκορκον και εγω να τους βαφτιζω παιχταραδες για το <<καλο>> του ΠΑΟΚ.
Δε παει αλλο ρε παιδια ας βρει τροπο τα λεφτα του να πιανουν τοπο και να δουμε επιτελους μια ομαδαρα μεσα στο γηπεδο.
Ολα τα εφτιαξε σε ολους τους τομεις εγιναν αλματα η ομαδα νοικοκυρευτηκε βοηθαει παντου τον συλογο,στο χορτο ομως 0
Aυτος ειναι ο νεος Λούκας,5 συμμετοχες ειχε στο περυσινο πρωταθλημα Ισραηλ φανταζομαι οτι αν ερθει θα παρει τη θεση του Γεωργιαδη στο ροστερ.
- abc_o_ karpouzas
και στην τελικη αυτοι που κραζουν για ποιον συγκεκριμενο λογο κραζουν???
εχουν κανει οι αλλοι μεταγραφες και εμεις χασαμε την στροφη???
χαλαρωστε ρε καπου το ειπε ποιο πισω και ενας αλλος αδερφος
εμεις οπως δειχνουν τα πραγματα πηραμε τον αρχηγο της ρουμανιας και ο γαυρος.....γιατι σχεδον ολοι αυτον εχουν μετρο συγκρισης.....πηρε τον σαπακιουριαν
που να τον περναμε εμεις δηλ. το τι θα ακουγοταν
χεσε μεσα
αν και μας εχω ικανους να την πουμε στην παε που δεν πηραμε εμεις εναν τετοιο σαπακιουριαν
καλααααα ρε εεε τι σκαουτινγκ και πρασινα αλογα ειναι δυνατον ο γαυρος να φερνει τετοιους παικτες και εμεις να πεταμε αετο???
αν ποτε ο γαυρος φερει μπακ σαν αυτον που φεραμε εμεις σφυριξτε κλεφτικα
εχουν κανει οι αλλοι μεταγραφες και εμεις χασαμε την στροφη???
χαλαρωστε ρε καπου το ειπε ποιο πισω και ενας αλλος αδερφος
εμεις οπως δειχνουν τα πραγματα πηραμε τον αρχηγο της ρουμανιας και ο γαυρος.....γιατι σχεδον ολοι αυτον εχουν μετρο συγκρισης.....πηρε τον σαπακιουριαν
που να τον περναμε εμεις δηλ. το τι θα ακουγοταν
αν και μας εχω ικανους να την πουμε στην παε που δεν πηραμε εμεις εναν τετοιο σαπακιουριαν
καλααααα ρε εεε τι σκαουτινγκ και πρασινα αλογα ειναι δυνατον ο γαυρος να φερνει τετοιους παικτες και εμεις να πεταμε αετο???
αν ποτε ο γαυρος φερει μπακ σαν αυτον που φεραμε εμεις σφυριξτε κλεφτικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Σάβ 21 Ιουν 2014, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
Ριξτε ρε παιδια κανενα βιντεακι για να βλεφαριασουμε τι εστι γκολασα
Εδω κριτικη προ τετραετιας απο το skysports :
http://www1.skysports.com/football/news ... yal-golasa
obanebane έγραψε:Aυτος ειναι ο νεος Λούκας,5 συμμετοχες ειχε στο περυσινο πρωταθλημα Ισραηλ φανταζομαι οτι αν ερθει θα παρει τη θεση του Γεωργιαδη στο ροστερ.
Λογικα ειναι πολυ χειροτερος...
Το παιδί είναι παικταράς ... Πέρυσι μετά το μεταξύ μας του κάνανε πρόταση ανανέωσης κ είπε όχι .. Απο τότε τον τελειώσανε..
Οπως τον εφερε ετσι τον εδιωξε,φτιαχνονται ετσι ομαδες χωρις να στηριζεις τις επιλογες σου και μαλιστα μια τετοιου μεγεθους επιλογη?
Μεγαλη κουβεντα παοκοβιε ας μην την ανοιξουμε,μακαρι να πανε ολα καλα δυστηχως ομως δεν ειμαι αισιοδοξος.
Μεγαλη κουβεντα παοκοβιε ας μην την ανοιξουμε,μακαρι να πανε ολα καλα δυστηχως ομως δεν ειμαι αισιοδοξος.
5 γιατί δεν ανανέωσε?obanebane έγραψε:Aυτος ειναι ο νεος Λούκας,5 συμμετοχες ειχε στο περυσινο πρωταθλημα Ισραηλ φανταζομαι οτι αν ερθει θα παρει τη θεση του Γεωργιαδη στο ροστερ.
- paokovios1974
Ε δεν τον λες και Γεωργιαδηrainmaker έγραψε:Εδω κριτικη προ τετραετιας απο το skysports :
- paokovios1974
Και ο πεσιμισμός είναι μια φιλοσοφία!obanebane έγραψε:Οπως τον εφερε ετσι τον εδιωξε,φτιαχνονται ετσι ομαδες χωρις να στηριζεις τις επιλογες σου και μαλιστα μια τετοιου μεγεθους επιλογη?