στο καπακι Γεωργιαδη
και θα πεσουν τα τσιμεντα
χαβαλε κανουμε, ηρεμηστε
Roman δεν ανεφερα πουθενα τον νατκχο,γενικα μιλαω...RoMaN έγραψε:markos4 δηλαδή διαφωνείς;
Ο Σαββίδης χρωστάει πολλά εκατομμύρια στο κράτος, πιστεύεις θα δώσει έτσι χαλαρά, δυσανάλογα για την αξία του Natkho ποσά; Αυτά τα έκανε ο Ευρωβουλευτής και οι περισσότεροι χειροκροτούσαμε...
Αν (λέμε τώρα...εντελώς φανταστικό σενάριο που ουδεμία σχέση έχει με τη πραγματικότητα) εγώ χρωστάω κοινόχρηστα, ρεύμα, νερό, πιστωτικές, δάνεια, δόσεις κτλ, θα πάω διακοπές στη Χαβάη; Ούτε στην Καλλικράτεια θα πάω...
Συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σου.astronaut έγραψε:Τους παίκτες ΔΕΝ πρέπει να τους κρίνουμε ως προς την αμοιβή τους. Αυτή είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά με Ιβάν Αρχηγό.
Εννοείται ότι ο Νάτχο στην Μπουντεσλίγκα θα αμοίβεται με 700-800 χιλιάρικα και στην Τουρκία με 2 μύρια.*
Μοναδικό κριτήριο πρέπει να είναι αν μπορούν να μας βάλουν στο Τσου Λου μέσω προκριματικών.
Ρατ, Ελ Τσάκο, Μαντούρο, Νάτχο, Στοχ, Μάρτενς το'χουν.
Βιτόρ, Λίνο, Κάτσε, Λούκας, Σαλπιγγίδης, Κλάους το'χουν και δεν το'χουν.
* Αν ισχύει ότι από Ρόμα & Τότεναμ έχουμε πλέον να ανταγωνιστούμε την Τραμπζονσπόρ , είναι ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ.
ΥΓ Που'σαι Τσε,
1. Πόσες ανακοινώσεις κατά του κατεστημένου έβγαλε ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας?
2. Πόσα τετ α τετ είχαν με πρωθυπουργούς και μεγαλοϋπουργούς για θέματα του ΠΑΟΚ?
3. Σε πόσους τελικούς κυπέλλου σε πήγαν?
4. Πόσες φορές σε έβγαλαν στα προκριματικά του Τσου Λου?
5. Τι αθλητικό κέντρο κατασκεύασε ο Ζαγοράκης και τι προδιαγραφές έχει αυτό που θέλει να κατασκευάσει ο Ιβάν?
6. Πότε η ΠΑΕ βοήθησε το μπάσκετ?
7. Πότε έγινε η τελευταία ΑΜΚ στην προ-Ιβάν εποχή?
8. Πότε είδες την Κεφαλή της ΠΑΕ να κυκλοφορεί με κασκολάκι του ΠΑΟΚ σε Καραϊσκάκη & Λεωφόρο?
9. Πόσους παίκτες έχασες στην εποχή Ιβάν για να πληρώσεις εφορίες και ΙΚΑ?
Σταματώ εδώ... Κάνε τη χάρη λοιπόν πρώτα στον εαυτό σου και έπειτα σε εμάς.
Κώστα μη προσβάλλεσαι. Απλά παρόλο που τα έχουμε πει τόσες φορές, το θέμα επανεμφανίζεται συνέχεια. Μου φαίνεται θα το βάλω και αυτό υπογραφή να τελειώνουμε. Κάποτε (για να φανταστείς δλδ τι ακούμε) όταν το πρωτοανέφερα, με "κατηγόρησαν" ότι υιοθετώ τα μαθηματικά του Κόλκα. Λες και εγώ τραβάω κανά ζόρι, με τα της εφορίας ή με το πόσα βγάζουν ή δεν βγάζουν επαγγελματίες.KOSTAS54 έγραψε:Ο φορολογικός συντελεστής για εισοδήματα φυσικών προσώπων πανω απο 42.000 € ειναι 42%. Για να συνεχίσω τη σκεψη σου πήρα το 45%.abg12d34 έγραψε:κωτσο δεν τα υπολογιζεις σωστα
καπου εχασες ενα εκατομμυριο
δεν γαμεις τι ειναι ενα εκατομμυριο απλες ειμαστε
ενα πανω ενα κατω εκει θα τα χαλασουμε????
συμφωνεις τσε???
Τα υπόλοιπα για τους γνωρίζοντες είναι απλά.
Υπόψη αυτό δεν σημαίνει οτι θεωρώ λίγα τα 3.650.000 €, ισα-ίσα τα θεωρώ πάρα-πάρα πολλά.
Με όλο το σεβασμό δεν κατάλαβα την παρέμβαση του συντονιστή.
εγώ πάντως έρχομαι...markos4 έγραψε:Οσων αφορα τις διακοπες,ελα να σε φιλοξενησω στην Ερετρια..βαζω σπιτι,φαγητο και γυναικες!!!
markos4 έγραψε:
Οσων αφορα τις διακοπες,ελα να σε φιλοξενησω στην Ερετρια..βαζω σπιτι,φαγητο και γυναικες!!!