γιατι πιστευεις οτι θα ειναι κακο το να μεινει ο νατχο εστω και για ενα χρονο ακομα?obanebane έγραψε:Στεφανε διαφωνω παρα πολυ με αυτο που γραφεις για τον Νατχο,περισσοτερο κακο θα κανει στην ομαδα κατι τετοιο παρα καλο.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Mε βάση την συνέντευξη ΑΑ που ουσιαστικά προαναγγέλει ότι δεν θα βγαίνει τίποτα προς τα έξω, πιστεύω ότι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε έιναι υπομονή να δούμε τις πρώτες κινήσεις κ μετά να μπορέσουμε να κρίνουμε..γιατί τώρα αναλύουμε κάποιες εικασίες κ ρεπορτάζ που γίνονται μόνο για να γίνονται και στην τελική χαλιόμαστε κ μιζεριάζουμε μεταξύ μας χωρίς λόγο..buffalobill4 έγραψε:Κοιτα αδερφε. Μακαρι η αναλυση που κανουμε τωρα να γινοταν εξισου καλοπροαιρετα και μη αφοριστικα απ ολους μας. Πραγματικα θα ημασταν σε αλλο επιπεδο.analog έγραψε:Εγώ λέω ότι έγραψε ένας τυχάρπαστος αρδάκος μια π@π@ριά από το μυαλό του κ καθόμαστε όλοι κι αναλύουμε υποθετικές παπ@ριές..
Και δες το κ λιγο αλλιως. Ασε το νατχο κ οτι εγραψε ο εν λογω δημοσιογραφος κ δες το σαν γενικοτερο στρατηγικο πλανο αναπτυξης της ομαδας μας.
Βλεπουμε λοιπον πως οι αποψεις που κυριαρχουν ειναι
1)αργο κ σε σωστα θεμελια χτισιμο ομαδας.
2)φτιαξιμο ομαδας με ευκαιριακες προσθηκες(βλ δανεκους και μη παιχτες που κ καλα το επιπεδο τους ειναι πανω απο την ομαδα κ αρα θετουν αυτοι τουε ορους)
Εγω με το δευτερο διαφωνω καθετως καθως πεποιθηση μου ειναι πως ενας παιχτης μεσα στη μετριοτητα δεν μπορει να προσφερει τιποτα. Αντιθετως σε παει πισω σαν ομαδα κ δημιουργει την αισθηση της ομαδας μιας χρησης. Σαφως κ θελω να αποκτηθουν ποιοτικοι παιχτες αλλα με τους ορους που θετει η ομαδα κ η αππκτηση τους να κρινεται αναγκαι για την αποτελεσματικοτητα του πλανου που εχεις εξ αρχης θεσει σαν ομαδα. Στην περσινη ομαδα κ τον ροναλντινιο κ τον μπερμπατοφ να ειχες κατσ τη γνωμη μου δεν θα πετυχαινες κατι τοσο σημαντικοτερο. Απλα δειτε τα πλανα των τουρκικων ομαδων με τσουβαλια παιχταραδες που ομως δεν τραβαει και απο την αλλη τα πλανα της πορτο μπενφικα ρομα ποσο αποδοτικα ειναι
- HeartOfDarkness
ένα απο τα πολλά θετικά με την συνεντευξη Άγγελου ειναι πως γλυτωνουμε και τα γκαφρα στις εφημεριδες ΤΟΥΣ για να διαβαζουμε @@ριες για πιθανους μεταγραφικους στοχους...
Τα "κλικς" επισης κομμενα κυριως στα αθηναικα μεσα... εδω παταμε και σε 2-3 τοπικά σαιτ αν σκασει μεταγραφη θα το μαθουμε με 1-2 ωρες καθυστερηση το πολυ...κλαιν μαιν...
στους ΑΡΔ
Τα "κλικς" επισης κομμενα κυριως στα αθηναικα μεσα... εδω παταμε και σε 2-3 τοπικά σαιτ αν σκασει μεταγραφη θα το μαθουμε με 1-2 ωρες καθυστερηση το πολυ...κλαιν μαιν...
Μεταγραφή ΠΑΟΚ : Ρατ
Μεταγραφή γάβρου : Γκαζαριάν & Ελαμπντελαουί
Μεταγραφή βαζέλας : Μπούρμπος υπό προϋποθέσεις
Μεταγραφή χαλκηδόνας : Ράντμαν
Μεταγραφή μποροθρήνου : Κιτόκο & Φερνάντεζ
* Καλά θα κάνουμε να περιμένουμε την τελεσίδικη απόφαση του ΚΑΣ για τις επόμενες μεταγραφές τύπου Ρατ. Μέχρι τότε πάμε για τα δεύτερα τύπου Γούτα & Φορτούνη.
* Καλά θα κάνουμε να περιμένουμε την τελεσίδικη απόφαση του ΚΑΣ για τις επόμενες μεταγραφές τύπου Ρατ. Μέχρι τότε πάμε για τα δεύτερα τύπου Γούτα & Φορτούνη.
- ace79grpaok
παντως η παντελης ελλειψη μεταγραφων της ζελας και μετα τον αστερισκο που ειχε στο σαιτ της ουεφα μαλλον υποδηλωνει οτι χλωμους τους βλεπω για τσουλου ακομα και για την αδειοδοτηση τουςastronaut έγραψε:Μεταγραφή ΠΑΟΚ : Ρατ
Ken συμφωνώ έχουν ειπωθεί όλα αυτά και μάλιστα κάποια στιγμή είχαμε 'αρπαχτεί' και παλιότερα με σένα ή με τον marley (δε θυμάμαι γαμώτο για κάποιο λόγο σας μπερδεύω εσάς τους δύο) μέσες άκρες για το ίδιο θέμα. Σου θυμίζω όμως απλά ότι ο παίχτης με όλα αυτά που αναφέρεις (τα οποία έχω αμφισβητήσει σε παλιότερο πόστ, όχι ως γεγονότα αλλά για το μέγεθος που έχουν πάρει στα μάτια μας) αφού για κανά εξάμηνο μετά το Δώνη έψαχνε ομάδα, στη συνέχεια γύρισε σε μας και αφού πάλι δεν τα βρήκε με τον Στέφενσ, τελικά κατέληξε στη Ξάνθη από την οποία έφυγε κακήν κακώς. Αν τώρα όλα τα παράσημα που του αποδίδεις συνάδουν με τα παραπάνω, εμένα το μόνο που μου λένε είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ανοικτή πόρτα για τον Πάμπλο εδώ και πολλά χρόνια.
barlow4 έγραψε:εχει περασει απο τις μεγαλυτερες ομαδες του κοσμου.ηταν αρχηγος της εθνικης του επι σειρα ετων.στην ουρουγουαη τον λατρευουν και αυτος βρηκε να αρμεξει την αγελαδα του ΠΑΟΚ.yeah right.τα παρουσιαζεις λες και δεν ειχε στον ηλιο μοιρα και κρεμαστηκε απο τον ΠΑΟΚ.αν δεν ειχε παθει συνδρομο ΠΑΟΚ δεν θα ηταν εδω.πιστεψε με.ειχε πορτες να χτυπησει μπολικες και ακομα περισσοτερες που δεν χρειαζεται καν να χτυπησει.cellophan έγραψε:Che συμφωνώ απόλυτα, μέχρι και την υποσημείωση σου. Το να συγκρίνουμε όμως Μούσλι με Πάμπλο είναι ιεροσυλία. Ο ένας δε δημιούργησε ποτέ πρόβλημα, μάζεψε τα μπογαλάκια του με αξιοπρέπεια, δε χρέωσε 350αρες για σχεδόν δύο χρόνια απλά και μόνο γιατί ήθελε να παίζει βασικός όταν και οι πέτρες έβλεπαν πως πλέον δε μπορούσε, δε κοντραρίστηκε με τρεις προπονητές με τα γνωστά αποτελέσματα και δε συνεχίζει να αρμέγει τη γελάδα όπου και όπως μπορεί, γιατί κατά την άποψη μου φίλε Che o Πάμπλο βοηθός προπονητή είναι ποδοσφαιρικό ανέκδοτο ή τουλάχιστον πολύ πιο αστείο από Παντελή ή ΓΧ που τους έχουμε ξεσκίσει εδώ μέσα. Ο Μούσλι έφυγε εδώ και περίπου τρία χρόνια, πήγε στου διαόλου τη μάνα και χωρίς να ταΐζεται πλέον από τον ΠΑΟΚ, συνεχίζει και δείχνει πως πέρα από αλάνι, είναι και μπέσας είναι και τεράστιος ΠΑΟΚτζης. Άποψη μου, το ξέρω πολύς κόσμος διαφωνεί αλλά αυτή είναι. Σόρυ που μαγάρισα το πόστ σου.
che4 έγραψε:ναι απλα σημερα μαθαμε και το οτι δε μας γουσταρει και αυτος
τωρασ εσυ αμα θες τετοιθους παιχτες στον ΠΑΟΚ αλλο θεμα εγω το εβαλα εδω γιατι δε θελω ξανα τετοιες μεταγραφες παιχτες υπερεκτιμημενους και να μας βριζουν κιολας
εμενα με ενοχλει εσενα μπορει να σαρεσει δε θα μου την πεις κιλας γαιτι δεν ειμαι μαζοχα να πληρωνω να μη δινει τιποτα και να μας βριζει και απο πανω
θελω παιχτες στον ΠΑΟΚ με κοχονες που να μπορουν να νιωσουν γιαυτο το εβαλα εδω
υ.γ. ουτε ο μουσλι ουτε ο παμπλο και δεκαδες αλλοι γεννηθηκαν ΠΑΟΚ αλλα εγιναν ενα με τον οπαδισμο μας οποτε μην αρχισεις τα θα παιζουμε με παοκτσακια κτλ
τα υπολοιπα επιχειρηματα σου απλα εχουν χιλιοσυζητηθει και δεν εχει νοημα.
Καλά αν εσύ είσαι ΠΑΟΚ εγώ είμαι ο Τσαρπανάς. Άλλη δουλειά από το να χλευάζεις τον λαό του ΠΑΟΚ δεν έχεις ρε φίλε;
- khaledfreepaok
+ 1Realcon έγραψε:khaledfreepaok έγραψε:Απο την στιγμη που εχουνε μυρισει αιμα η κλικα τσατσουρανη τζιολη 14 σπυροπουλου και νινι
συν τα νεα φρουτα μαρτενς και μαντουρο η ομαδα δεν προκειται να σηκωσει κεφαλι μεχρι να
χωρτασουν οι βρυκολακες.εδω ακουστηκε οτι αφηνουμε να φυγει το καλυτερο χαφ μας
γιατι δεν χωραει με τοσα συμβολαια νταβατζιλικι στο κεντρο
ο παμπλο τον βλεπω να το ριχνει στα ναρκωτικα μ αυτα που θα δει φετος
Μην τρέχεις,ο πλανήτης παίζει μπάλα ακόμη. Τα καλύτερα πρωταθλήματα βρίσκονται σε στενμπαϊ. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η ομάδα πλέον έχει προπονητή που ξέρει τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ αυτόν. Μην αγχώνεσαι.
Μονο στον προπονητη εναποθετω τις ελπιδες μου.αλλα δυστυχως περα απ αυτον το χαος και
τα παρασιτα.αν καταφερουμε και ξεπλυθει η ομαδα απ τους λεκεδες θα ειναι εργο ενος και μονο ανθρωπου
- ΑποστόληςΑ
«Έλα τώρα, για 1 χρόνο»
Συντάκτης inpaok 20 Ιουνίου 21:26
Την τελική του πρόταση στο Λίνο κατέθεσε τις τελευταίες ημέρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι επιτελείς του Δικεφάλου ενημέρωσαν τον βραζιλιάνο ότι του προτείνουν συμβόλαιο ενός έτους με πάγιες αποδοχές 100.000 ευρώ και μ,πόνους που μπορούν να φθάσουν τις 50.000 ευρώ. Οι επιτελείς του Δικεφάλου ζήτησαν από τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να απαντήσει το συντομότερο δυνατό προκειμένου να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.
Ο Λίνο στις συζητήσεις που είχε το τελευταίο χρονικό διάστημα με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ είχε αναφέρει πως επιθυμία του ήταν συμβόλαιο 2 ετών κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνους τους επιτελείς του Δικεφάλου με δεδομένη την ηλικία του ποδοσφαιριστή. με απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπο του οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έδωσαν μια προθεσμία στον Βραζιλιάνο καθώς σε περίπτωση που δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με τις προϋποθέσεις που θέτει η ΠΑΕ θα στραφούν στην απόκτηση άλλου παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας.
Συντάκτης inpaok 20 Ιουνίου 21:26
Την τελική του πρόταση στο Λίνο κατέθεσε τις τελευταίες ημέρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι επιτελείς του Δικεφάλου ενημέρωσαν τον βραζιλιάνο ότι του προτείνουν συμβόλαιο ενός έτους με πάγιες αποδοχές 100.000 ευρώ και μ,πόνους που μπορούν να φθάσουν τις 50.000 ευρώ. Οι επιτελείς του Δικεφάλου ζήτησαν από τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να απαντήσει το συντομότερο δυνατό προκειμένου να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.
Ο Λίνο στις συζητήσεις που είχε το τελευταίο χρονικό διάστημα με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ είχε αναφέρει πως επιθυμία του ήταν συμβόλαιο 2 ετών κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνους τους επιτελείς του Δικεφάλου με δεδομένη την ηλικία του ποδοσφαιριστή. με απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπο του οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έδωσαν μια προθεσμία στον Βραζιλιάνο καθώς σε περίπτωση που δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με τις προϋποθέσεις που θέτει η ΠΑΕ θα στραφούν στην απόκτηση άλλου παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας.
Η ΑΕΚ παίρνει τεχνικό διευθυντή εκείνον απο λας παλμας... Που κάποιος είχε βάλει συνέντευξη του... Καλη κίνηση από Μελισσανίδη ...
- desperando
- Επικοινωνία:
βαρεθηκα....
αντε ταιστε μας κανενα παπα να εχουμε με τιποτα να ασχολουμαστε
αντε ταιστε μας κανενα παπα να εχουμε με τιποτα να ασχολουμαστε
- thanos-xanthi
ας πει τουλαχιστον καποιος που εχει καμια εκ των εσω πληροφορια
κατιτις να ασχολουμαστε
να γινει τζερτζελες
πολυ ησυχια εχει πεσει και κοντευει η προετοιμασια
κατιτις να ασχολουμαστε
να γινει τζερτζελες
πολυ ησυχια εχει πεσει και κοντευει η προετοιμασια
- Μπαρκαρούτσος
Δείτε Mundial εσείς οι αχόρταγοι! Δεν σας φτάνει η λίστα του GiorgosAtha ρε;;; Τόσος παπάς ούτε στο Πατριαρχείο!
Με το ζόρι πέρασε μια μέρα από τότε που μας είπε ο Ace για Φορτούνη και Μαλεζά..
Με το ζόρι πέρασε μια μέρα από τότε που μας είπε ο Ace για Φορτούνη και Μαλεζά..