βρε αν μπορεις να αντεξεις το κραξιμο και τις εξυπναδες που θα ακουσεις αν δεν γινουν αυτα που εγραψες,τοτε καλα κανεις και γραφεις αυτα που ξερειςace79grpaok έγραψε: αν ειναι να τα κραταω για μενα ποιος ο σκοπος του φορουμ τοτε?ενταξει παιδια δεν θα λεει κανενας τιποτα ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Δεν υπάρχει περίπτωση να ερθει ο μπουντιανος.. Εδώ περσυ δεν πήραμε σισσοκο,όλαιταν που ήταν κ 21 χρόνων θα πάρουμε αυτόν στα 27 ?? με μηδενική καριέρα... Δηλαδή ρίχνουμε άκυρο σε Ισλανδός γιατί δεν ειναι σταθερός κ περνούμε αυτόν... Δεν εχει λογική,..
- ace79grpaok
μηπως τον παρεις σαν αντιγεωργιαδηολισεDemir έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να ερθει ο μπουντιανος.. Εδώ περσυ δεν πήραμε σισσοκο,όλαιταν που ήταν κ 21 χρόνων θα πάρουμε αυτόν στα 27 ?? με μηδενική καριέρα... Δηλαδή ρίχνουμε άκυρο σε Ισλανδός γιατί δεν ειναι σταθερός κ περνούμε αυτόν... Δεν εχει λογική,..
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος εριξε ακυρο ρε αδελφε???Demir έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να ερθει ο μπουντιανος.. Εδώ περσυ δεν πήραμε σισσοκο,όλαιταν που ήταν κ 21 χρόνων θα πάρουμε αυτόν στα 27 ?? με μηδενική καριέρα... Δηλαδή ρίχνουμε άκυρο σε Ισλανδός γιατί δεν ειναι σταθερός κ περνούμε αυτόν... Δεν εχει λογική,..
Γιατι βγαζετε συμπερασματα και πορισματα μονοι σας...???
Απασχολησε τον ΠΑΟΚ ο ισλανδος και ο καθε ισλανδος??Γιατι δημιουργειτε συνεχεια σεναρια και ξενερωνετε μονοι σας??
Δεν το καταλαβαινω...
- khaledfreepaok
Απο την στιγμη που εχουνε μυρισει αιμα η κλικα τσατσουρανη τζιολη 14 σπυροπουλου και νινι
συν τα νεα φρουτα μαρτενς και μαντουρο η ομαδα δεν προκειται να σηκωσει κεφαλι μεχρι να
χωρτασουν οι βρυκολακες.εδω ακουστηκε οτι αφηνουμε να φυγει το καλυτερο χαφ μας
γιατι δεν χωραει με τοσα συμβολαια νταβατζιλικι στο κεντρο
ο παμπλο τον βλεπω να το ριχνει στα ναρκωτικα μ αυτα που θα δει φετος
συν τα νεα φρουτα μαρτενς και μαντουρο η ομαδα δεν προκειται να σηκωσει κεφαλι μεχρι να
χωρτασουν οι βρυκολακες.εδω ακουστηκε οτι αφηνουμε να φυγει το καλυτερο χαφ μας
γιατι δεν χωραει με τοσα συμβολαια νταβατζιλικι στο κεντρο
ο παμπλο τον βλεπω να το ριχνει στα ναρκωτικα μ αυτα που θα δει φετος
- desperando
- Επικοινωνία:
μιλας για κλικα και βαζεις 5 ελληνικα ονοματα εκ των οποιων τα 3 σιγουρα δεν θα ειναι στην ομαδα την νεα σεζον.
οι μααρτενς και μαντουρο προλαβαννα μπουνε και αυτοι στην κλικα?
και ποιο ειναι το καλυτερο μας χαφ το οποιο ειπαν να το διωξουν γιατι ειναι πολλα τα χαφ?
και ποιο ειναι το καλυτερο μας χαφ το οποιο ειπαν να το διωξουν γιατι ειναι πολλα τα χαφ?
Άσχετο αλλά ο Μαντούρος αν δουλέψει ατομικά αρκετά κανα δίμηνο τουλάχιστον, θα είναι τέλεια λύση για το κέντρο.
Όπως κι επίσης ο υγειής Μάρτενς ο οποίος είναι παιχτάρα.
- ace79grpaok
παρολε και εγω τους πιστευω και τους 2Parolos έγραψε:Άσχετο αλλά ο Μαντούρος αν δουλέψει ατομικά αρκετά κανα δίμηνο τουλάχιστον, θα είναι τέλεια λύση για το κέντρο.
- ace79grpaok
παρολε και εγω τους πιστευω και τους 2Parolos έγραψε:Άσχετο αλλά ο Μαντούρος αν δουλέψει ατομικά αρκετά κανα δίμηνο τουλάχιστον, θα είναι τέλεια λύση για το κέντρο.
- khaledfreepaok
Αρχικα για τους ξενους δεν ειπα οτι μπηκανε σε καμια κλικα.ειπα ξεκαθαρα οτι βρηκανε μιαdesperando έγραψε:μιλας για κλικα και βαζεις 5 ελληνικα ονοματα εκ των οποιων τα 3 σιγουρα δεν θα ειναι στην ομαδα την νεα σεζον.
ομαδα ανεκτικη στο να πληρωνει επιπλα για παιχτες και το εκμεταλλευτηκανε.τα υπολοιπα τα φανταστηκες
επισης απο που προκυπτει οτι θα φυγουνε οι τρεις που λες.μαλλον ετσι ελπιζεις οπως και εγω
αλλα δεν νοιαζεται καποιος για τις ελπιδες των φιλαθλων.
για τον κατσε το ακουσα στα ραδια οτι ισως φυγει για να χωρεσουν τα π;ραπ;νω συμβολαια
- desperando
- Επικοινωνία:
η τελευταια σου προταση ειναι και το προβλημα σου,μια φιλικη συμβουλη...κλεισε το ραδιο,βαλε μουσικη,αλλα μην ακους ολους αυτους τους αχρηστους και στιμενους
- efthimis_paok
- Ekatnetworkltd
Αδελφέ, δεν πιστεύω να πιστεύεις τέτοιες μπούρδες!khaledfreepaok έγραψε: για τον κατσε το ακουσα στα ραδια οτι ισως φυγει για να χωρεσουν τα π;ραπ;νω συμβολαια
- angelheart
- Επικοινωνία:
@khaledfreepaok
Φίλε μου δεν θέλω να σε βγάλω τρελό (ή οτιδήποτε) αλλά τέτοια κλίκα ; πιο fail πεθαίνεις ρε φίλε.
Φίλε μου δεν θέλω να σε βγάλω τρελό (ή οτιδήποτε) αλλά τέτοια κλίκα ; πιο fail πεθαίνεις ρε φίλε.
σε μια βδομαδα ξεκιναει η προετοιμασια και μεις ακομη δεν εχουμε κατασταλαξει σε ποιους θα βασιστουμε για την νεα χρονια...
μου αρεσε που εκαναν προγραμματισμο απο τον περασμενο Μαρτιο...
μου αρεσε που εκαναν προγραμματισμο απο τον περασμενο Μαρτιο...