Ρε Armagedona για μία χαμένη χρονιά μίλησε ο άνθρωπος, εσύ είσαι το τέλος του κόσμου!Armagedonas έγραψε:έλεος ρε φίλε,ξεπέρασες κι εμένα!!!!ace79grpaok έγραψε:αλλη μια χαμένη χρονια
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- ΑποστόληςΑ
- efthimis_paok
Μία foto ή ένα video του παπάefthimis_paok έγραψε:Πάρτε και ένα παπά χωρις ονοματεπώνυμο. Έφτασε στα αυτιά μου μια ντεμεκ inside ινφορμεσιο που φυσικα δεν μπορω να επαληθευσω την εγκυρότητα της, για όνομα που δεν εχει ακουστεί μεχρι τωρα. Ευτυχώς που δεν υπάρχουν πμ και έχουμε σε επανάληψη το "θρίλερ" καρυπιδη.
Μεχρι 30/6 θα ανακοινωθεί συμφωνία ... Μεχρι τις υπογραφές έχουμε δρόμο... 
Περιμενω σημερα να σκασει ανακοινωση, αλλιως παει για την Τριτη (Τεταρτη δινω μαθημα παλι
)
Μηπως τωρα στα κοντα εχουν καμια απεργια οι δημοσιογραφοι???

Μηπως τωρα στα κοντα εχουν καμια απεργια οι δημοσιογραφοι???
- efthimis_paok
- Μπαρκαρούτσος
Armagedonas έγραψε:έλεος ρε φίλε,ξεπέρασες κι εμένα!!!!ace79grpaok έγραψε:αλλη μια χαμένη χρονια

-
black death
- ace79grpaok
Εντάξει παιδιά έχω κατα την γγνώμη σας λάθος για το χαμένη χρόνια απλα κοιτάξτε πέρσι που ειχαμε ακριβως το ίδιο τροπάρι στις μεταγραφές πως πήγε η χρόνια
- ace79grpaok
Να σας πω και κάτιπου εμαθα απο φιλο μου απο την Κατερίνη που έχει σχέσεις με τον μάνατζερ του Κυριακού Παπαδόπουλου ?ο φορτουνης είναι κλεισμένος έχουν τον ίδιο μανατζερ και επίσης δεν υπάρχει θέμα Κυριακού Παπαδόπουλου όπως και οτι ο Μαλεζάς είμαι κλεισμενος απλα περενουν να κανει ο ΠΑΟΚ ενα μεταγραφικό μπαμ και μετα να τους ανακοινώσει .δεν πουλάω παπα μς ξέρετε τοσα χρόνια εμένα και ρο τι γράφω και αν λέω μαλακιες
- Μπαρκαρούτσος
Πέρσι κάναμε πολλές μεταγραφές και ήταν λογικό να μην βγουν όλες επιτυχημένες.ace79grpaok έγραψε:Εντάξει παιδιά έχω κατα την γγνώμη σας λάθος για το χαμένη χρόνια απλα κοιτάξτε πέρσι που ειχαμε ακριβως το ίδιο τροπάρι στις μεταγραφές πως πήγε η χρόνια
Η λανθασμένη διαχείρηση, κατά τη γνώμη μου πάντα, δεν ήταν στις επιλογές των ποδοσφαιριστών, αλλά στη διαχείρηση της τεχνικής ηγεσίας.. Μη στήριξη Stevens, διωγμός Stevens, κι έπειτα ο Γ.Χ...
Πάντως οι φορτουνη σ ειναι μαζί με κυριακο στην Κατερίνη κ κάνουν προπονήσεις ... Ανεβάζουν φωτό κάθε μέρα... Αλλα μόνο Γερμανοί σχολιάζουν απο κατω..