Προς το παρόν ετοιμάσου, γιατί θα φας καλά τη νέα χρονιά.

eorptol έγραψε:Δυστυχώς ενω ειναι παρα πολυ καλος παίκτης στο μυαλο εχει προβλημα ανόητες δηλωσεις ειδικα οι δηλωσεις του για τον ημιτελικό δείχνουν άγνοια μεχρι βλακείας της κατάστασης του ποδοσφαίρου στην Ελλαδα ......δεν μπορείς να τον τελειώσεις εχεις συμβόλαιο 2 χρονια ακόμη τζάμπα μάγκες μην γινόμαστε και πετάμε ΛΕΦΤΑ που δεν ειναι και δικά μας .....
Καθόλου αμπαλος δεν ειναι εχει θέμα με τα ντερμπυ αλλα πολλα μικρά τα καθάρισε μόνος του και τα ντερμπυ ειναι καθαρα θέμα μυαλού και οχι ταλέντου που το εχει ......το οτι θελει να παίξει στην πατρίδα του ειναι πολυ λογικό αλλα οι δηλωσεις για ημιτελικό ΚΥΠΕΛΟΥ ηταν οτι ναναι .....παίξε και ασε τις δηλώσεις λουκας ......11 γκολ 15 ασίστ αλλα φέτος σε θελω και στα ντερμπυ και να μην εξαφανιζεςε εκει ......markos4 έγραψε:Μονοι μας τον θεοποιησαμε τον αμπαλο.Αφου ακομα αρκετοι απο εμας τον κρινουν
απο το 45 λεπτα που επαιξε καλα ως αντιπαλος μας με την καρπατυ.
Περιπτερος έγραψε:Δεν νομίζω ότι ενοχλεί η επίδειξη φιλοδοξίας του πρώην παίκτη της τιτανομέγιστης Καρπάτι που δυσκολεύεται να δώσει σωστή πάσα στα 3-5 μέτρα (για κόρνερ δεν λέω γιατί που το απαγόρευσε ο οφθαλμίατρος). Αυτό είναι τρόπον τινά θεμιτό, αν και οι σωστοί άνθρωποι δηλώνουν ότι : τώρα έχω 2 ακόμα χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και νοιώθω καλά εδώ, αν υπάρξει κάποια πρόταση από άλλη ομάδα π,χ, από την πριμέρα ντιβιζιόν θα με ενδιέφερε, εφόσον ικανοποιείται η ομάδα μου.
Αυτό που είναι εντελώς άνω ποταμών είναι οι δηλώσεις του για τα καφριλίκια μας στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και η επίκληση της αδέκαστης ΕΠΟ για να τιμωρήσει και να δώσει λύσεις κατά της ομάδας του.
Δηλαδή, από όλο το στημένο πρωτάθλημα, από την συμπεριφορά των διαιτητών, τα 2 μέτρα και τα 2 σταθμά, τα καφριλίκια στο Καραϊσκάκη κλπ., το μόνο που είχε να πει ήταν ο επαναληπτικός του κυπέλλου ? .
Ιβάν Σαββίδη:
Το 1ο που πρέπει να γίνει είναι να εξεταστεί η δυνατότητα πειθαρχικής τιμωρίας του για δηλώσεις κατά του εργοδότη του.
Το 2ο είναι να μην ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ μας. Να μας φέρει χρήματα και να φύγει. Μέχρι τότε να πραγματοποιεί τις φιλοδοξίες του στην Κ17 (ούτε καν στην Κ20).