Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

για μενα οπως τα λες, ειναι θεμα τακτικης αλλα και ρισκου, το οποιο εκ των πραγματων δεν αποφευγεται
περιμενουμε για καλες περιπτωσεις η να περασει ο καιρος να μη βρουν προταση, να ριξουν το κασε να ερθουν σε μας, και ελαχιστοποιουμε ετσι το ρισκο μιας επιλογης απο το πανερι..
απο την αλλη επειδη και ο χρονος πιεζει τα βασικα κενα πρεπει να συμπληρωθουν
οποτε τωρα νωρις θα πληρωσεις και λιγο παραπανω για να κλεισεις καποιον παιχτη που ειτε εχει ομαδα, ειτε θες να προλαβεις απο αλλη ομαδα
ας ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο του κορμου τουλαχιστον ετοιμο μεχρι να φυγουν για βασικο σταδιο προετοιμασιας
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Αυτή η ιστορία με τον Κυριάκο τον Παπαδόπουλο που (υποτίθεται ότι) η Σάλκε τον διώχνει (ή δεν τον υπολογίζει) μου φαίνεται πιο παπάντζα και από αυτή με τον αρχηγό της Κ21 της Τσέλσι.

Ακόμα και αν ΔΕΝ τον υπολογίζουν (λέμε τώρα), για ποιον ακριβώς λόγο να (μας) τον αφήσουν τσάμπα ; και άντε και τον άφησαν λέφτερο πουλί. Στην Ελλάδα θα έρθει ; τόσο πια δεν μετράει η μπογιά του ;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο μονος λογος να ισχυουν ολα αυτα ειναι το προβλημα τραυματισμου του να ειναι τοσο σοβαρο που να μην τον αφηνει πλεον να παιξει σε υψηλο επιπελο.
Πραγμα που δεν ειναι απιθανο με βαση τον χρονο απουσιας του.
Αυτο δε σημαινει οτι θα ερθει στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Παναγιωτούδης είχε συμβόλαιο μέχρι τις 30.06.2014. Δεν έχει ακουστεί μέχρι τώρα καμιά κίνηση από πλευράς ΠΑΟΚ να του κάνει προσφορά ανανέωσης. Για μένα θα έπρεπε, και να τον δώσει δανεικό σε κάποια Βορειοελλαδίτικη ομάδα.
άλλο ένα η δυο χρονια συμβολαιο εχει.

arisk,το παιδι πηγαινε μια χαρα στον Πανιωνιο μεχρι που εμφανιστηκε ο ''ποιος Κλαους;;'' αναστοπουλος και τον τελειωσε!

ασε τους αρμοδιους να αποφασισουν τα τι&πως...
Τους αφήνω... :D

Καλά το είπες, "μια χαρά τα πήγαινε ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ"... Εχει να κάνει με το πως αξιολογεί ο καθένας την ομάδα μας... Ο Ολυμπιακός παίρνει το αστέρι του Πανιωνιου (Κολοβος) και είναι υπό συζήτηση έστω και αν θα τον κρατήσει στο ρόστερ του... Παίρνει τα καλύτερα ταλέντα του πρωταθλήματος και τα δίνει δανεικούς από εδώ και από εκεί... Και εμείς θα πάρουμε τον ρολιστα που έπαιξε στα μισά παιχνίδια (προ Αναςτοπουλου γιατί μετά τον τελείωσε όντως) και δεν έδειξε τίποτα ουσιαστικό, γιατί είναι "δικό μας παιδί"... Και ο Μητρογλου πήγε δανεικός σε Πανιωνιο και Ατρομητο... Έβαλε 30 γκολ και τους πήρε από το χεράκι και τους δυο...

Δεν έχω πρόβλημα με τους νεαρούς, τα ταλέντα, τους δανεικούς που πανε για να ψηθούν ή οτιδήποτε αντίστοιχο, κάθε άλλο, τους θέλω στην ομάδα, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ... Σαφώς και δεν αποφασίζω εγώ ή εσύ, αλλά όπως λέει ο καθένας "βάλε μέσα τους μικρούς", έτσι εγώ λέω "βάλε μέσα αυτούς που αξίζουν"...
Ο Σταφυλιδης άξιζε, πήρε ευκαιρίες, τις έπιασε από τα μαλλιά και τώρα παίζει Μπουντεσλίγκα... Ο Κάτσε πήγε δανεικός, γύρισε, άρπαξε τις ευκαιρίες και έγινε βασικός και αναντικαταστατος... Μακάρι να αξίζουν και να παίξουν όλοι... Αλλά σαν να ήταν χθες θυμάμαι συνοπαδούς να μου ζαλιζουν το ριπαπα "γιατί έφαγαν το Λαμπάκη, γιατί άφησαν το Ζησοπουλο, που είναι ο Πεχλιβανιδης" και λοιπά τέτοια όμορφα...
Οποιος λοιπόν νεαρός μπορεί έστω να διεκδικήσει τη θέση του Νάτχο, του Στόχ, του Κλαους, του Λουκας, από μένα είναι ευπρόσδεκτος... Για τις υπόλοιπες θέσεις υπάρχουν και οι μεταγραφές... :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

jay trotter έγραψε:Για τον Γκούντμοσον να λάβουμε υπόψιν ότι είναι Ισλανδός από χώρα δηλαδή εκτός ευρωπαϊκής ένωσις άρα πιάνει θέση ξένου παντού(περίπτωση Νάτχο)*.

*Η Ισλανδία δεν έχει κάνει καν αίτηση ένταξης όπως Σερβία,Αλβανία,Σκόπια κλπ άρα ο παίκτης πιάνεται ξένος παντού οι Άγγλοι μάλιστα επειδή πτώχευσαν κάποιες τράπεζες που χρέωσαν τις Αγγλικές κάτι δις δεν δίνουν άδεια παραμονής σε κανέναν Ισλανδό!

Αυτοι που πτωχευσαν τις ισλανδικες τραπεζες ηταν οι αγγλοι ιδιοκτητες τους.
Αυτο για την ιστορια.
Οσο για τον ποδοσφαιριστη εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που γραφεις η αληθεια ειναι οτι δεν το σκεφτηκα.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

RoMaN έγραψε:Περίπτερε, δεν φημίζομαι για τα πολύ σοβαρά posts μου εδώ μέσα, humor κάνω, όπως υποστηρίζω εγώ.. :mrgreen:
Σίγουρα σε θεωρώ από τους σοβαρούς, αλλά δεν περίμενα μετά το σχόλιό μου να αλλάξεις και την φωτογραφία σου. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Συμφωνω απολυτα με arisk ο οποιος για καποιο λογο μας θυματε παντα τετοια εποχη. :mrgreen:
Γραφε ποιο συχνα ρε χαθηκες.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Παρακολουθώ φίλε ανελλιπώς το φόρουμ, απλά δεν πολυγράφω. Κάποια στιγμή ένιωσα να καταπιέζομαι από πρόσωπα και καταστάσεις, οπότε το βούλωσα (όσο βουλωνει γιατί όταν πρόκειται για τον ΠΑΟΚ το στόμα αντιδρά σθεναρά και δεν μπορώ να το κλείσω :lol: )...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ειστε σιγουροιοτι οι ισλανδοι δεν παιζουν ως κοινοτικοι ?
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

H Ισλανδία σε σχέση με το ποδόσφαιρο κατέχει μια σημαντική στατιστική αλλά και ουσιαστική πρωτιά.
Το εντυπωσιακό ποσοστό του 7,5% του συνολικού πληθυσμού (οι Ισλανδοί δεν είναι περισσότεροι από 320.000) ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά κυρίως, αλλά και επαγγελματικά.
Το ποδόσφαιρο είναι το Νο1 Άθλημα και όλα σχεδόν τα παιδιά εκπαιδεύονται σε αυτό από πολύ μικρή ηλικία σε πολύ οργανωμένες δομές.
Το ισλαδικό πρωτάθλημα, λόγω καιρικών συνθηκών έχει τη μικρότερη διάρκεια στην Ευρώπη (Μαϊος-Σεπτέμβριος) και για αυτό το λόγο επιδίωξη όλων των ποδοσφαιριστών είναι να αγωνιστούν σε ξένα πρωταθλήματα.
Η Ισλανδία, χωρίς να είναι πλήρες μέλος της ΕΕ (οι προσπάθειες ένταξης έχουν ατονήσει με απόφαση της κυβέρνησης το 2013, λόγω της οικονομικής κρίσης), συμμετέχει στην κοινή αγορά και έχει αποδεχτεί τις περισσότερες των Συνθηκών.
Επομένως γιατί να λογαριάζονται ως μη κοινοτικοί οι προερχόμενοι παίχτες από την Ισλανδία?
http://ec.europa.eu/enlargement/countri ... dex_en.htm
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εγω δεν το ξερω το θεμα παιδια,θεωρησα οτι ο φιλος το γνωριζει και δεν το εψαξα καθολου.
Αν και αυτο που παραθετεις seaman δεν αποδεικνυει 100% κατι ο προβληματισμος σου ειναι σωστος.
Άβαταρ μέλους
jay trotter

Δημοσίευση από jay trotter »

Σόρυ λάθος μου:Από τον κανονισμό της ΕΠΟ λέει πως σαν κοινοτικοί πιάνονται όσοι έχουν υπηκοότητα Ευρωπαϊκής ένωσης ή Ευρωπαϊκού Οικονομικού Τομέα δηλαδή ακόμα Νορβηγία,Ισλανδία και Λίχνεστάιν!

http://www.superleaguegreece.net/pedocs/KIM_2010-11.pdf
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ο Ράτς δεν υπέγραψε, ο Λάζαρ λέει πως δεν ξέρει...

Ωρέ τι γίνεται φέτος!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Την αλλη εβδομαδα αρχιζει προετοιμασια και εμείς ακόμα δεν ξέρουμε ποιος θα φύγει ποιος θα μείνει και ποιος θα έρθει εχεις εναν συμφωνημένο προφορικά και μετα το χάος δεν θέλω να το παίξω γκρινιάρης αλλά τα δήθεν στεγανά μάλλον είναι περιμένουμε το τραίνο απο το ροστωφ πέφτοντας φελλούς στα βαρελια :lol:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

1 στους 2

Συμφωνώ με τους σωφρονεστέρους των προλαλησάντων.

Από τις περυσινές μεταγραφές μας βγήκε 1 στους 2 (με καλή πρόθεση μάλιστα και αισιόδοξη κριτική)
δηλ.
Καλοκαίρι
Αρ. μπακ 1 στους 2 (σχεδόν, το σχεδόν σημαίνει ότι ακόμα δεν έχει πείσει)
κεντρικά μπακ 1 στους 2
αμυντικό χαφ 1 (δανεικός)
δεξ. μπακ 1 (σχεδόν)
αρ χαφ/εξτρεμ 1 (βγήκε με πολύ πίεση αλλά έφυγε - Στοχ)
δεξι χαφ εξτρεμ 1 στους 2 (σχεδόν)
επιθετικοί 1 (δεν βγήκε)
σύνολα πήραμε 10 βγήκαν οι 5 (εκτός από Στοχ οι άλλοι στο "σχεδόν")

Χειμώνας :
κεντρικό μπακ 1/1 (έφυγε γιατί ήταν δανεικός)
αμυντικό χάφ 0/1 (δεν έχει πείσει)
χαφ 1/1 (έφυγε ήταν για έξι μήνες)
δεκάρι 0/1 (δεν έχει πείσει)
σέντερ φορ 0/1

Αρα τον χειμώνα πήραμε 5 (μπορεί να ξεχνάω κάποιον αλλά αυτός φταίει) βγήκαν οι 2 που έφυγαν και έμειναν δύο που δεν έχουν πείσει.

Σύνολο 15
βγήκαν οι 7 (με τους "σχεδόν")
έμειναν ο Βιτόρ, 2 σχεδόν (Τζαβ -Λουκ), 2 που δεν έχουν πείσει (Μαδ-Μερτ) και δυο που τους δώσαμε δανεικούς γιατί δεν μας έκαναν (Λοπ. Τζιωλ).

Αυτό λέγεται: μια τρύπα στο νερό, αποτυχία, λάθος, ευκαιριακή κατάσταση, φτου και από την αρχή.
Προσωπικά θα προτιμούσα και οι σχεδόν, αυτοί που δεν έχουν πείσει κλπ. να έχουν πλήρη αποτυχία, γιατί η ομάδα μαζί με αυτούς έχει και πολλούς άλλους που είναι "έτσι κι έτσι" ..., όπως και 3-4 προχωρημένης ηλικίας ή έτοιμους για το αντίο στα γήπεδα.
Δεν μου αρέσει να γίνομαι κυνικός με την κακή έννοια, αλλά δυστυχώς εάν δει κανείς τους αριθμούς αυτό διαπιστώνει.
Αν προσθέσουμε και την μισή ντουζίνα παίκτες που έφερε ο Ιβάν Σαββίδης τον Ιαν/2013, από τους οποίους έμεινε μόνο ο Κατσουρ που μάλλον φεύγει, αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της αποτυχίας (και να το βουλώσουν κάποιοι για τον Αμαφούλε)
Ποντάρω στον Αγγελο, που για εμένα έχει το ραβδάκι τους μισούς από τους έτσι και έτσι να τους κάνει να πετάνε, αλλά επισημαίνω ότι οι κινήσεις πρέπει να γίνουν με ακρίβεια και επιτυχία όχι απλά χειρουργικού νυστεριού, αλλά λέιζερ.
Δεν είμαι μίρλας. Απλά επισημαίνω και αποτιμώ με την δυνατή για εμένα ακρίβεια και ευθυκρισία.

Η αισιοδοξία είναι καλή, αλλά επέρχεται και κόπωση.
Αναμένω και ελπίζω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”