Άγγελος Αναστασιάδης

PaokArxis

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από PaokArxis »

Παιδιά μην ασχολειστε με τον προηγούμενο δεν είναι ΠΑΟΚτσης.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εκτός απο το οτι δεν ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ειναι και βλακας γιατι μας θεωρεί ηλίθιους επειδη ανεχόμαστε τα καρογκιζηλικια του μεχρι και η νικη στο Λονδίνο του ξυνισε
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Ο φινφίν "βλέπει" τα πράγματα, ας πούμε..κάπως αποσπασματικά... Στην παρακάτω φωτογραφία

Εικόνα

θα έλεγε "αυτή με την κρεατοελιά"... Δεν είναι ψέμματα αλλά δεν είναι και δίκαιη απόδοση της πραγματικότητας...
Δεν ξέρω αν είναι τρολ/αλλόθρησκος ή οτιδήποτε άλλο αλλά μου θυμίζει Νίκο Δήμου... Δεν είναι ψέμματα αυτά που γράφει αλλά το γεγονός ότι το πλήρωμα του Μπότσαρη μιλούσε αρβανίτικα ή η σφαγή των τουρκαλβανών στην Τριπολη από το ασκέρι του Κωλοκοτρώνη, αν απομονωθούν από το ιστορικό πλαίσιο δεν αποτυπώνουν την ουσία των γεγονότων και γενικότερα της επανάστασης. Επίσης, για να συνεχίσω τις μεταφορές, ο κατά Ρεπούση "συνωστισμός στο λιμάνη της Σμύρνης" ήταν γεγονός...όντως υπήρξε ένας..."συνωστισμός"...δε νομίζω ότι το αμφισβητεί κανείς...αλλά η προσοχή μας θα έπρεπε να είναι στραμμένη στη σφαγή που έγινε (και στους λόγους που την προκάλεσαν) και όχι αν κάποιος έφαγε τη σειρά του άλλου όταν φορτώνονταν στα καράβια.

Ετσι, ο φινφίν εμμένει σε 2-3 ...ομολογουμένως "ατυχή" περιστατικά, που έχουν ενδιαφέορον και καλό είναι να μην τα ξεχνάμε αλλά να μην τους δίνουμε μεγαλύτερη σημασία απ' όση τους αξίζει. Όπως άλλωστε και στα τρολς. :lol:

Προσωπικά συντάσσομαι με φινφιν γιατί έχει πλάκα. Επειδή είμαι καλοπροαίρετος θεωρώ ότι είναι καλόψυχο τρολ και ΠΑΟΚι. Και συμφωνώ μαζί του ότι αν κάποιος δεν είναι "οοοο ΠΑΟΚάρα" όλη την ώρα, κάποιοι θα βρεθούν να τον κράξουν...
argyris72

Δημοσίευση από argyris72 »

ερπετο ειναι ρε παιδια που δεν εχει με τι αλλο να ασχοληθει. καλως σας βρηκα κιολας με την ευκαρια, αδερφια.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Rizla »

fn1m έγραψε:
Rizla έγραψε:
fn1m έγραψε: Ποιος έλεγε ότι έχει 30 παιχταραδες; Εγώ η ο άγγελος; Ποιος έβαλε στο γραφείο τύπου τον αγραμματο Διονύση; Εγώ η ο άγγελος; 10 χρόνια πίσω μας γύρισε ο ιβαν, μας δουλεύει ψιλό γαζι, με την ροστοφ πέτυχε τίποτα οεο;

Στάλθηκε από το ALCATEL ONE TOUCH 4010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Αν δεν εχεις μαντηλακι να κλαψεις λες οτι εχεις και 40 Ροναλντο...Εχεις αποδειξεις οτι ο Διονυσης ειναι αγραμματος και τον εβαλε στο γραφειου τυπου ο Αναστασιαδης?Αν εχεις παρακαλω να τις προσκομισεις.
Αμφισβητεις οτι ο Αγγελος ειναι ο πιο επιτυχημενος προπονητης του ΠΑΟΚ τα τελευταια 25 χρονια?οεο?
Αμφισβητεις οτι ειναι ο πολυνικης προπονητης του ΠΑΟΚ?οεο?
Αμφισβητεις οτι εχει δεχτει να αναλαβει την ομαδα στις πιο δυσκολες στιγμες και τα εβγαλε περα?οεο?
Ο Ιβαν μας δουλευει...μαλιστα...πιθανον...ομως αν αποπληρωθουν τα χρεη απο αυτον,εσυ τι θα πεις μετα? ή θα κανεις τον Μελισσανιδη?
Στο Ροστοφ δεν με απασχολει τι εκανε..με απασχολει τι θα κανει στον ΠΑΟΚ.
Aγγλικα παντως δεν ηξερε σιγουρα, αν ηξερε θα καταλαβαινε τι ελεγε το φαξ. Και δεν χρειαζεται να κλαψω εγω, εγω το εχω παρει αποφαση οτι με ιβαν δεν θα βρει προκοπη αυτη η ομαδα, εσεις που ελπιζετε θα κλαψετε.
Δεν γραφω πουθενα οτι θα κλαψεις...
Απο αυτα που παρεθεσα μονο οτι δεν γνωριζε Αγγλικα μου λες...δεν βλεπω να αιτιολογεις τα λεγομενα σου και δεν απαντας στις ερωτησεις για να γινει ενας εποικοδομητικος διαλογος...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Για τον Αναστασιάδη ο ΠΑΟΚ είναι έννοια ΙΕΡΗ.

Για κάποιους από εμάς είναι χαβαλές και διαστροφή.

Με εκνευρίζουν οι χαβαλέδες που χτυπούν ανθρώπους αφιερωμένους στον ΠΑΟΚ. Ειδικά όταν οι ίδιοι δεν έχουν κάνει τίποτα για την ομάδα.
kostas kat

Δημοσίευση από kostas kat »

ρε πλακα κανετε???εχει τοσες μερες που εχει ανοιξει δημοσιο διαλογο καποιος που δεν γουσταρει τον Αγγελο και προσπαθει να μας πεισει πως δεν ειναι η ενδεδειγμενη λυση....αγορι μου δωσε λιγο θτικη ενεργεια στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας και ασε τα πολλα λογια.κατι τετοιες περιπτωσεις μου θυμιζουν ανθρωπους που για να δειξουν πως εχουν δικαιο κανουν τα παντα(ακομα και ας ειναι εις βαρος της ομαδας που υποστηριζουν)για καποιο λογο πιστευω πως δεν ειναι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

kostas kat έγραψε:ρε πλακα κανετε???εχει τοσες μερες που εχει ανοιξει δημοσιο διαλογο καποιος που δεν γουσταρει τον Αγγελο και προσπαθει να μας πεισει πως δεν ειναι η ενδεδειγμενη λυση....αγορι μου δωσε λιγο θτικη ενεργεια στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας και ασε τα πολλα λογια.κατι τετοιες περιπτωσεις μου θυμιζουν ανθρωπους που για να δειξουν πως εχουν δικαιο κανουν τα παντα(ακομα και ας ειναι εις βαρος της ομαδας που υποστηριζουν)για καποιο λογο πιστευω πως δεν ειναι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

:shock:
niks

Δημοσίευση από niks »

anekfrastos έγραψε:
Εικόνα
Νταξ, απο τις τελευταιες δυο-τρεις σελιδες κραταω αυτο...
Και την ελιτσα μαζι...
fn1m

Δημοσίευση από fn1m »

Rizla έγραψε:
fn1m έγραψε:
Rizla έγραψε:
Αν δεν εχεις μαντηλακι να κλαψεις λες οτι εχεις και 40 Ροναλντο...Εχεις αποδειξεις οτι ο Διονυσης ειναι αγραμματος και τον εβαλε στο γραφειου τυπου ο Αναστασιαδης?Αν εχεις παρακαλω να τις προσκομισεις.
Αμφισβητεις οτι ο Αγγελος ειναι ο πιο επιτυχημενος προπονητης του ΠΑΟΚ τα τελευταια 25 χρονια?οεο?
Αμφισβητεις οτι ειναι ο πολυνικης προπονητης του ΠΑΟΚ?οεο?
Αμφισβητεις οτι εχει δεχτει να αναλαβει την ομαδα στις πιο δυσκολες στιγμες και τα εβγαλε περα?οεο?
Ο Ιβαν μας δουλευει...μαλιστα...πιθανον...ομως αν αποπληρωθουν τα χρεη απο αυτον,εσυ τι θα πεις μετα? ή θα κανεις τον Μελισσανιδη?
Στο Ροστοφ δεν με απασχολει τι εκανε..με απασχολει τι θα κανει στον ΠΑΟΚ.
Aγγλικα παντως δεν ηξερε σιγουρα, αν ηξερε θα καταλαβαινε τι ελεγε το φαξ. Και δεν χρειαζεται να κλαψω εγω, εγω το εχω παρει αποφαση οτι με ιβαν δεν θα βρει προκοπη αυτη η ομαδα, εσεις που ελπιζετε θα κλαψετε.
Δεν γραφω πουθενα οτι θα κλαψεις...
Απο αυτα που παρεθεσα μονο οτι δεν γνωριζε Αγγλικα μου λες...δεν βλεπω να αιτιολογεις τα λεγομενα σου και δεν απαντας στις ερωτησεις για να γινει ενας εποικοδομητικος διαλογος...
Τι μονο ρε φιλε, λεπτομερεια ειναι για εσενα η μη γνωση αγγλικών για καποιον που αναλαμβανει τετοιο ποστο; Ελεος.. Οσο για τα αλλα, ναι ισχυουν, αλλα και τι μ'αυτο; Παλι τριτοτεταρτοι βγαιναμε. Για πες μου εσυ τι εχει κανει τα τελευταια δεκα χρονια ο αγγελος.. Μην πεις για τον πλατανια, ελεω μαρινακη σωζοτανε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από eorptol »

Τελικά γιατι σε χάλασε η η νικη 2-1 στο Λονδίνο με τοτεναμ ; Επειδη μετα δεν κερδίσαμε με Κέρκυρα ; Ετσι έλεγες ....:):):):) σκουληκαντερα ......
kostas kat

Δημοσίευση από kostas kat »

ετοιμαστε τον για Μπαικονουρρρρρρρρ!!!!φτανει πια,σαπουνοπερα καταντησε. :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
fn1m

Δημοσίευση από fn1m »

eorptol έγραψε:Τελικά γιατι σε χάλασε η η νικη 2-1 στο Λονδίνο με τοτεναμ ; Επειδη μετα δεν κερδίσαμε με Κέρκυρα ; Ετσι έλεγες ....:):):):) σκουληκαντερα ......
Πολύ απλά εγώ έχω απαιτήσεις από την ομάδα μου και δεν συμβιβάζομαι με τριτοτεταρτες θέσεις και με προκρίσεις στους 32 του ουεφα...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

ΚΑΙ ΣΕ ΧΆΛΑΣΕ ΤΟ ΔΙΠΛΌ ΣΤΟ ΛΟΝΔΊΝΟ;

Είμαι αρκετά σίγουρος η ομάδα σου δεν έχει παρουσιάσει κάτι καλύτερο...
fn1m

Δημοσίευση από fn1m »

Δεν με χάλασε ρε μάγκες, απλά θέλω να βλέπω τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Και στην τελική ποια τοτεναμ ρε παιδιά, ο ηρακλης της αγγλιας ειναι..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”