Άγγελος Αναστασιάδης

fn1m

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από fn1m »

Rizla έγραψε:
fn1m έγραψε: Και αντί να παραδεχτουν οι υπόλοιποι αυτή την αλήθεια λένε για διπλά account και για το ότι έγραψα το ΠΑΟΚ με μικρά. Μιλάμε για τρομερό επίπεδο επιχειρηματων...
Eπειδη αναφερεσε σε εμενα και γουσταρω πολυ το τρολαρισμα,τι θες να παραδεχτω οτι φταιει ο Αναστασιαδης που μας απεκλεισε η Μακαμπι? :lol: :lol: :lol: :lol:
Φταιει ο Αναστασιαδης που δεν εγιναν μεταγραφες ή μηπως ηταν δουλεια του Αναστασιαδη το φαξ...
Αρχισες να με διασκεδαζεις παντως, συνεχισε... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ποιος έλεγε ότι έχει 30 παιχταραδες; Εγώ η ο άγγελος; Ποιος έβαλε στο γραφείο τύπου τον αγραμματο Διονύση; Εγώ η ο άγγελος; 10 χρόνια πίσω μας γύρισε ο ιβαν, μας δουλεύει ψιλό γαζι, με την ροστοφ πέτυχε τίποτα οεο;

Στάλθηκε από το ALCATEL ONE TOUCH 4010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εγω παντος γουσταρω ......εφνι του ενοςμετρου......

δωσε τροφη για κουβεντα
:x :x :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Λοιπόν απ' ότι διαβάζω στην κεντρική ήρθε στη Θεσσαλονίκη ο Αμαφούλε ....εεεεε ο Ολίσε ήθελα να πω. Επομένως όλοι εσείς που θέλετε να κράξετε, βαράτε αλύπητα.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

aisiodoksos έγραψε:
aisiodoksos έγραψε:
fn1m έγραψε:Τότε που εκθειαζα τον ιβαν δεν έκανα θετικό σχόλιο; :P
το μοναδικο ηταν ;) πως γινεται να περνανε τα δικα του τα μηνυματα του κατευθειαν ρε παιδια και τα δικα μας να μη περνανε? :shock:

Δεν προλαβαίνουμε ρε αισιόδοξε. Απλό είναι. Δουλεύουμε κιόλας. Εγώ μόλις σταμάτησα από σερί 12ωρο.
Angelheart
το καταλαβαινω ρε αγγελοκαρδε αλλα το θεμα ειναι οτι αυτος εχει 40+ δημοσιευσεις και τα σχολια του περνανε απο την εγκριση και πχ οταν εγραφα εγω την ιδια ωρα με αυτον τα δικα μου δεν περνουσαν και περνουσαν τα δικα του..αυτο μου φανηκε περιεργο και για αυτο το ειπα .. εννοειται οτι οποτε προλαβαινετε να τα περνατε αλλα απο την στιγμη που δημοσιευοντουσαν τα δικα του περιμενα το ιδιο και για μενα! ;) no offence !

Δεν προσβάλλομαι βρε παλικάρι μου. Εννοείται αυτό. Τα πράγματα είναι απλά. Το συγκεκριμένο παιδί είναι ΠΑΛΙΟ μέλος. Αν δεις, έχει ημερομηνία εγγραφής στο φόρουμ 2008. Επομένως ΔΕΝ έχει τον περιορισμό που έχεις εσύ και τα υπόλοιπα παιδιά που γίνατε πρόσφατα μέλη, και τα ποστ του περνάνε αμέσως. Εσύ πρέπει (αναγκαστικά) να περιμένεις κάποιον mod να σου εγκρίνει το σχόλιο. Τόσο απλό είναι. Τίποτα περίεργο δεν υπάρχει.
Angelheart

ααα ομολογω οτι δεν το ηξερα και ζητω συγνωμη! :redcard: σε μενα λοιπον ! ;)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

fn1m έγραψε:10 χρόνια πίσω μας γύρισε ο ιβαν, μας δουλεύει ψιλό γαζι, με την ροστοφ πέτυχε τίποτα οεο;

Όντως, ένα CL δεν κατάφερε να πάρει με την μεγάλη ROSTOV...

Sent from my Pitsos FN1M Refrigerator, using FridgePost
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Διαβάζω από την στήλη των ΜΜΕ ότι ήρθε ο Martens, αλλά όχι ο Maduro, λόγω θανάτου του θείου του..
Ελπίζω να 'ναι όντως έτσι..
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Εντάξει, ρε συ Ρόμαν, δεν είναι και Κοντρέρας ο "μαγουλάκιας"... Κρίμα και τον άνθρωπο που πέθανε, δηλαδή...
fn1m

Δημοσίευση από fn1m »

RoMaN έγραψε:
fn1m έγραψε:10 χρόνια πίσω μας γύρισε ο ιβαν, μας δουλεύει ψιλό γαζι, με την ροστοφ πέτυχε τίποτα οεο;

Όντως, ένα CL δεν κατάφερε να πάρει με την μεγάλη ROSTOV...

Sent from my Pitsos FN1M Refrigerator, using FridgePost
Γιατί την έβγαλε σαμπως στα προκριματικά; :lol::lol:

Εμείς είχαμε τεράστια ευκαιρία πέρυσι που πέσαμε με την σαλκε αλλά ο παπατζης ο ιβαν μας πήγε χωρίς τις κατάλληλες μεταγραφες σε εκείνα τα ματς.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Κουραζεις ρε ψηλε ομως... Τι ασχολεισαι με την ομαδα αμα ειναι να κραεις ολη μερα; Τραβα αραξε σε καμια παραλια και χαζευε κωλαρακια. Φτανει με την ειρωνια

Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

fn1m έγραψε: ..... αλλά ο παπατζης ο ιβαν ....
Εντάξει, νομίζω πως πολύ σε ανεχτήκαμε αδερφέ! Είπαμε να μην σου δίνουμε σημασία, αλλά μην γράφεις και μ@λακίες! Χαλάρωσε λίγο! Εντάξει εμάς και την ομάδα, χεσμένους μας έχεις ...., δείξε τουλάχιστον σεβασμό στους συντονιστές που ήδη έχουν εξαντλήσει την αν(τ)οχή τους!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

abg12d34 έγραψε:εγω παντος γουσταρω ......εφνι του ενοςμετρου......
:lol: :lol: Κι εγώ κάργα.Ζωντάνεψε το φόρουμ ΛΑΙΜΑΙ
:opaokara:

ΥΓ Και πές μας ρε fn στην 6 πήγαινες στη μικρή ή τη μεγάλη?
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

fn1m έγραψε: Ποιος έλεγε ότι έχει 30 παιχταραδες; Εγώ η ο άγγελος; Ποιος έβαλε στο γραφείο τύπου τον αγραμματο Διονύση; Εγώ η ο άγγελος; 10 χρόνια πίσω μας γύρισε ο ιβαν, μας δουλεύει ψιλό γαζι, με την ροστοφ πέτυχε τίποτα οεο;

Αν δεν εχεις μαντηλακι να κλαψεις λες οτι εχεις και 40 Ροναλντο...Εχεις αποδειξεις οτι ο Διονυσης ειναι αγραμματος και τον εβαλε στο γραφειου τυπου ο Αναστασιαδης?Αν εχεις παρακαλω να τις προσκομισεις.
Αμφισβητεις οτι ο Αγγελος ειναι ο πιο επιτυχημενος προπονητης του ΠΑΟΚ τα τελευταια 25 χρονια?οεο?
Αμφισβητεις οτι ειναι ο πολυνικης προπονητης του ΠΑΟΚ?οεο?
Αμφισβητεις οτι εχει δεχτει να αναλαβει την ομαδα στις πιο δυσκολες στιγμες και τα εβγαλε περα?οεο?
Ο Ιβαν μας δουλευει...μαλιστα...πιθανον...ομως αν αποπληρωθουν τα χρεη απο αυτον,εσυ τι θα πεις μετα? ή θα κανεις τον Μελισσανιδη?
Στο Ροστοφ δεν με απασχολει τι εκανε..με απασχολει τι θα κανει στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οποιος θελει να μιλάει για τον προπονητή της ομάδας εν έτη 2014 έχει καλώς..οποιος λεει κάτι άσχετο θα πέφτει σβου...ξηγηθηκαμε..
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Oποτε μπορουμε να μιλαμε για Στεφενς κ ΓΧ ελευθερα? :D
Ρε εφνι αγορι μου το καταλαβαμε δεν γουσταρεις τον ΑΑ αλλα μην το πας στα ακρα περιμενε λιγο να δεις τι θα γινει κ μετα βλεπουμε.
Δεν μπορω να δεχτω οτι δεν εχεις προβλημα γενικα με την ομαδα κ οχι μονο με τον ΑΑ εισαι γενικα "κατα".
Ο ΑΑ ειπε να γινει κλειστη η πρωτη προπονηση αλλα δεν ειπε τιποτα για την δευτερη αν μαζευτουμε ενα ταλιρο στην Μεσημβρια δεν θα ειναι ομορφο? :opaokara: :opaokara:
fn1m

Δημοσίευση από fn1m »

Rizla έγραψε:
fn1m έγραψε: Ποιος έλεγε ότι έχει 30 παιχταραδες; Εγώ η ο άγγελος; Ποιος έβαλε στο γραφείο τύπου τον αγραμματο Διονύση; Εγώ η ο άγγελος; 10 χρόνια πίσω μας γύρισε ο ιβαν, μας δουλεύει ψιλό γαζι, με την ροστοφ πέτυχε τίποτα οεο;

Αν δεν εχεις μαντηλακι να κλαψεις λες οτι εχεις και 40 Ροναλντο...Εχεις αποδειξεις οτι ο Διονυσης ειναι αγραμματος και τον εβαλε στο γραφειου τυπου ο Αναστασιαδης?Αν εχεις παρακαλω να τις προσκομισεις.
Αμφισβητεις οτι ο Αγγελος ειναι ο πιο επιτυχημενος προπονητης του ΠΑΟΚ τα τελευταια 25 χρονια?οεο?
Αμφισβητεις οτι ειναι ο πολυνικης προπονητης του ΠΑΟΚ?οεο?
Αμφισβητεις οτι εχει δεχτει να αναλαβει την ομαδα στις πιο δυσκολες στιγμες και τα εβγαλε περα?οεο?
Ο Ιβαν μας δουλευει...μαλιστα...πιθανον...ομως αν αποπληρωθουν τα χρεη απο αυτον,εσυ τι θα πεις μετα? ή θα κανεις τον Μελισσανιδη?
Στο Ροστοφ δεν με απασχολει τι εκανε..με απασχολει τι θα κανει στον ΠΑΟΚ.
Aγγλικα παντως δεν ηξερε σιγουρα, αν ηξερε θα καταλαβαινε τι ελεγε το φαξ. Και δεν χρειαζεται να κλαψω εγω, εγω το εχω παρει αποφαση οτι με ιβαν δεν θα βρει προκοπη αυτη η ομαδα, εσεις που ελπιζετε θα κλαψετε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”