Άγγελος Αναστασιάδης

fn1m

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από fn1m »

Τότε που εκθειαζα τον ιβαν δεν έκανα θετικό σχόλιο; :P
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Αδελφέ pgetsos μην του δίνεις σημασία!
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

fn1m έγραψε:Τότε που εκθειαζα τον ιβαν δεν έκανα θετικό σχόλιο; :P
το μοναδικο ηταν ;) πως γινεται να περνανε τα δικα του τα μηνυματα του κατευθειαν ρε παιδια και τα δικα μας να μη περνανε? :shock:

Δεν προλαβαίνουμε ρε αισιόδοξε. Απλό είναι. Δουλεύουμε κιόλας. Εγώ μόλις σταμάτησα από σερί 12ωρο.
Angelheart
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

fn1m έγραψε: Και αντί να παραδεχτουν οι υπόλοιποι αυτή την αλήθεια λένε για διπλά account και για το ότι έγραψα το ΠΑΟΚ με μικρά. Μιλάμε για τρομερό επίπεδο επιχειρηματων...
Eπειδη αναφερεσε σε εμενα και γουσταρω πολυ το τρολαρισμα,τι θες να παραδεχτω οτι φταιει ο Αναστασιαδης που μας απεκλεισε η Μακαμπι? :lol: :lol: :lol: :lol:
Φταιει ο Αναστασιαδης που δεν εγιναν μεταγραφες ή μηπως ηταν δουλεια του Αναστασιαδη το φαξ...
Αρχισες να με διασκεδαζεις παντως, συνεχισε... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Ρε fn1m , ο Λάκης είσαι;;;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

fn1m έγραψε:Στο πρώτο ματς στην Τούμπα δεν έλλειπε μόνο αυτός.
Για το 1-2 μιλάς στο Λονδίνο μιλάς ασε τις κολοτουμπες
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

fn1m έγραψε: ...
Και αντί να παραδεχτουν οι υπόλοιποι αυτή την αλήθεια λένε για διπλά account και για το ότι έγραψα το ΠΑΟΚ με μικρά. Μιλάμε για τρομερό επίπεδο επιχειρηματων...
Το ότι έγραψες τον ΠΑΟΚ με μικρά είναι επαρκής αιτιολόγηση για να σε στείλουν στον γεροδιάολο όλοι όσοι συμμετέχουν σε ένα οπαδικό forum του ΠΑΟΚ.

Την "αλήθεια" σου περίμενες να σου την αποκαλύψει άλλος?

Πόσο συμπλεγματικός μπορεί να είσαι, ώστε να υπομένεις τόσα χρόνια ένα "εχθρικό" για σένα περιβάλλον με την ελπίδα να βγάλεις κάποτε δημόσια την αηδιαστική πλευρά του χαρακτήρα σου? Όσο "γελάς" εσύ με τον Άγγελο και το κάθε μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, τόσο γελάω κι εγώ με την πάρτη σου και την αφόρητη μιζέρια που βιώνεις.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Εντάξει , αυτό το φαινόμενο της απαγόρευσης της έκφρασης σε όποιον δεν μας αρέσει η άποψή του , υποτιμά πάρα πολύ το φόρουμ. Η ομαδική επίθεση θυμίζει λιθοβολισμό σε υπανάπτυκτες χώρες.

Εγώ θεωρώ , όπως έχω γράψει , πως ο Άγγελος ήταν η ιδανική λύση αυτή τη χρονική στιγμή. Η συνεχής όμως αναφορά στην Παναγιά , τον έχει κάνει γραφικό και αυτό δεν του αξίζει. Βλάπτει τον εαυτό του . Ακόμη και για τους χριστιανούς , γνωρίζω πως η αναφορά στα Θεία επί ματαίω , αποτελεί βλασφημία. Ίσως θα έπρεπε να του το πει κάποιος πως δεν ασχολείται η Παναγιά με το αν έκανε μλκ ο Κολομπούρδας ή ο Γιασεμάκης.

Έχει πάρα πολλά θετικά όμως και καλύτερα να κάνουμε πως δεν ακούμε όταν φέρνει τη μεταφυσική στο ποδόσφαιρο. Αν όμως μάθουμε για επισκέψεις σε μοναστήρια , υποχρεωτικούς εκκλησιασμούς κλπ , νομίζω πως πρέπει να αντιδράσουμε όλοι.

Βασικά είμαι πολύ κουρασμένος και δεν πολυκαταλαβαίνω τι εννοείς με το
Εντάξει , αυτό το φαινόμενο της απαγόρευσης της έκφρασης σε όποιον δεν μας αρέσει η άποψή του , υποτιμά πάρα πολύ το φόρουμ. Η ομαδική επίθεση θυμίζει λιθοβολισμό σε υπανάπτυκτες χώρες.
Αν δεν το παρατήρησες, όλα τα ποστ του ανθρώπου περνάνε κανονικά, ακόμα και αν είναι προφανές ότι διαφωνώ ΠΛΗΡΩΣ.
Angelheart

Δεν αναφέρομαι σε mods αλλά γενικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Black&White την Δευ 16 Ιουν 2014, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Με τοτεναμ είχαμε μπολονι αλλα και εκει ξυνισες με την μεγάλη νικη και έψαχνες αστείες δικαιολογιες για να υποτιμήσεις την νικη του ΠΑΟΚ
kostas kat

Δημοσίευση από kostas kat »

φιλε πολυ ασχοληθηκε το forum μαζι σου...αν ψαχνεις τροπο να βγαλεις την αντιδραση σου υπαρχουν πολλοι.Ο Αγγελος ειτε το γουσταρεις ειτε οχι θα ειναι ο νεος μας προπονητης και ειναι επιλογη αυτου που βαζει τα λεφτα,Αραξε δες παγκοσμιο και ασε τον ΠΑΟΚ για αλλους... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Άντε να το πω ξανά. Κάνει μπαμ ότι το παιδί τρολάρει ασύστολα ΑΚΟΜΑ και αν είναι αυτή η άποψή του. Άλλο άποψη (που στη τελική λες αυτό πιστεύει) και άλλο τρολάρισμα.
Γιατί τρολάρει ; δεν ξέρω. Μακάρι να ήξερα.

Do NOT feed trolls
fn1m

Δημοσίευση από fn1m »

Othin έγραψε:
fn1m έγραψε: ...
Και αντί να παραδεχτουν οι υπόλοιποι αυτή την αλήθεια λένε για διπλά account και για το ότι έγραψα το ΠΑΟΚ με μικρά. Μιλάμε για τρομερό επίπεδο επιχειρηματων...
Την "αλήθεια" σου περίμενες να σου την αποκαλύψει άλλος?
Αυτό που περιμενα είναι να ακούσω αντεπιχειρημα για αυτό που λεω αλλά αντ'αυτου ακούω περι τρολ κτλ. Όπως και να' χει όμως εγώ θα εξακολουθώ να λέω τις απόψεις μου, εξάλλου και οι διαχειριστές αυτής της διαδικτυακής κοινότητας δείχνουν να στηρίζουν την πολυφωνία πράγμα που με ευχαριστεί.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

fn1m έγραψε: Αυτό που περιμενα είναι να ακούσω αντεπιχειρημα για αυτό που λεω αλλά αντ'αυτου ακούω περι τρολ κτλ.
Σου απαντησαμε καλε!!! Σειρα σου... :twisted:
fn1m έγραψε: εξάλλου και οι διαχειριστές αυτής της διαδικτυακής κοινότητας δείχνουν να στηρίζουν την πολυφωνία πράγμα που με ευχαριστεί.
Ενταξει υποκλινομαι....

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

angelheart έγραψε: Do NOT feed trolls
Ναι,συνήθως.Τωρα όμως που δεν εχεις με τι ν ασχοληθείς λογω αγωνιστικής απραξιας ισως είναι και χαλαρωτικό.Σα να ταιζεις τα παπακια στη λιμνούλα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

aisiodoksos έγραψε:
fn1m έγραψε:Τότε που εκθειαζα τον ιβαν δεν έκανα θετικό σχόλιο; :P
το μοναδικο ηταν ;) πως γινεται να περνανε τα δικα του τα μηνυματα του κατευθειαν ρε παιδια και τα δικα μας να μη περνανε? :shock:

Δεν προλαβαίνουμε ρε αισιόδοξε. Απλό είναι. Δουλεύουμε κιόλας. Εγώ μόλις σταμάτησα από σερί 12ωρο.
Angelheart
το καταλαβαινω ρε αγγελοκαρδε αλλα το θεμα ειναι οτι αυτος εχει 40+ δημοσιευσεις και τα σχολια του περνανε απο την εγκριση και πχ οταν εγραφα εγω την ιδια ωρα με αυτον τα δικα μου δεν περνουσαν και περνουσαν τα δικα του..αυτο μου φανηκε περιεργο και για αυτο το ειπα .. εννοειται οτι οποτε προλαβαινετε να τα περνατε αλλα απο την στιγμη που δημοσιευοντουσαν τα δικα του περιμενα το ιδιο και για μενα! ;) no offence !

Δεν προσβάλλομαι βρε παλικάρι μου. Εννοείται αυτό. Τα πράγματα είναι απλά. Το συγκεκριμένο παιδί είναι ΠΑΛΙΟ μέλος. Αν δεις, έχει ημερομηνία εγγραφής στο φόρουμ 2008. Επομένως ΔΕΝ έχει τον περιορισμό που έχεις εσύ και τα υπόλοιπα παιδιά που γίνατε πρόσφατα μέλη, και τα ποστ του περνάνε αμέσως. Εσύ πρέπει (αναγκαστικά) να περιμένεις κάποιον mod να σου εγκρίνει το σχόλιο. Τόσο απλό είναι. Τίποτα περίεργο δεν υπάρχει.
Angelheart
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”