Άγγελος Αναστασιάδης
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Ρε hasio γιατί τετοιες εκφράσεις; Είπε κάποιος μια βλακεία. Ωραια και τί να κανουμε; Ολα τα υπόλοιπα τί τα θελεις; Τί νοοτροπία είναι αυτή; Ασε τους mod να κανουν τη δουλεια τους.
Ενήλικες ανθρωποι και δεν εχουμε μαθει να κανουμε διαλογο ούτε διαδυκτιακά.
Ο συγκεκριμενος μαλλον τρολλαρει.
Dont feed the trolls.
Απο την 11αδα του Ορθοδοξου Αγγελου, ο Φουτσινι και ο Χαγκαν δεν εβγαιναν ουτε τραυματίες. Λετε να εφτασε το Φως του Ευαγγελίου στην αραπιά ή να βαπτιστηκαν εδώ;
Ενήλικες ανθρωποι και δεν εχουμε μαθει να κανουμε διαλογο ούτε διαδυκτιακά.
Ο συγκεκριμενος μαλλον τρολλαρει.
Dont feed the trolls.
Απο την 11αδα του Ορθοδοξου Αγγελου, ο Φουτσινι και ο Χαγκαν δεν εβγαιναν ουτε τραυματίες. Λετε να εφτασε το Φως του Ευαγγελίου στην αραπιά ή να βαπτιστηκαν εδώ;
Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
Μια χαρά εκφράζω τις απόψεις μου, τι θέλετε δηλαδή να λέμε εδώ πέρα, μόνο ζήτω η παοκαρα και είναι τρελός ο άγγελος; Νομίζω πως κερδισμενο θα βγει το φόρουμ με το να φιλοξενεί και διαφορετικές απόψεις.
- ΑποστόληςΑ
Το ότι ο άνθρωπος πιστεύει στον Θεό και το δηλώνει στα λόγια καμία σχέση δεν έχει με το τι παίκτες θα επιλέξει για τον ΠΑΟΚ. Τώρα το να φέρνει έναν παικταρά με μεγάλο Βιογραφικό και κάποιος να δηλώνει ότι τον έφερε επειδή είναι ορθόδοξος, εντάξει, η άποψή του είναι, αλλά δεν στεκόμαστε σε μιζέριες. Η ζωή προχωράει, όποιος θέλει μένει κολλημένος.anekfrastos έγραψε:Πάντως το γεγονός ότι ακούει κράξιμο λόγω της θρησκοληψίας του έχει να κάνει με το γεγονός ότι την κουβαλάει και στην ομάδα. Γιατί κατά τα άλλα δε νομίζω ότι θα είχε κανείς πρόβλημα με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, τα πολιτικά πιστεύω κλπ κανενός, εφόσον τα κρατούσε για τον εαυτό του, ως όφειλε.
- aisiodoksos
"Είναι δυνατόν να μας κουβαλάει τον θρησκοληπτο, παρανοϊκό, λαικιστη και ξενοφοβικο αναστασιαδη;"
με συγχωρεις αδερφε αλλα αυτο δεν ειναι ουτε κριτικη ουτε εκραζεις αποψη..εμπαθεια βγαζεις...που να μην ειχε κανει και τπτ ο αγγελος στον ΠΑΟΚ να δω τι θα ελεγες... αν με αυτο που εγραψες νομιζεις οτι εκφραζεις την αποψη σου και αποδιδεις ετσι ευκολα χαρακτηρισμους σορρυ κιολας αλλα αστο δεν το χεις.
με συγχωρεις αδερφε αλλα αυτο δεν ειναι ουτε κριτικη ουτε εκραζεις αποψη..εμπαθεια βγαζεις...που να μην ειχε κανει και τπτ ο αγγελος στον ΠΑΟΚ να δω τι θα ελεγες... αν με αυτο που εγραψες νομιζεις οτι εκφραζεις την αποψη σου και αποδιδεις ετσι ευκολα χαρακτηρισμους σορρυ κιολας αλλα αστο δεν το χεις.
- kataramenos5
fn1m έγραψε:Μια χαρά εκφράζω τις απόψεις μου, τι θέλετε δηλαδή να λέμε εδώ πέρα, μόνο ζήτω η παοκαρα και είναι τρελός ο άγγελος; Νομίζω πως κερδισμενο θα βγει το φόρουμ με το να φιλοξενεί και διαφορετικές απόψεις.
Καταλάβαμε.Αντε το κανες και φέτος το κομμάτι σου.Του χρόνου πάλι.από fn1m
Πέμ Δεκ 01, 2011 5:18 pm
Δ. Συζήτηση: UEFA Europa League
Θέμα: Tottenham Hotspur -P.A.O.K. 1-2 MVP ,σχόλια & παραλειπόμενα
Αυτή είναι η αλήθεια ρε παιδιά. Αν έπαιζε πλήρης η Τότεναμ δεν είχαμε καμιά τύχη. Εδώ την κερκυρούλα και το οφάκο δεν κερδίσαμε, θα κερδίζαμε την Τότεναμ; Ξυπνάτε!
- anekfrastos
χιουμορ ήταν... το έγραψα από κάτω για να αποφύγω τέτοια σχόλιαΑποστόληςΑ έγραψε:Το ότι ο άνθρωπος πιστεύει στον Θεό και το δηλώνει στα λόγια καμία σχέση δεν έχει με το τι παίκτες θα επιλέξει για τον ΠΑΟΚ. Τώρα το να φέρνει έναν παικταρά με μεγάλο Βιογραφικό και κάποιος να δηλώνει ότι τον έφερε επειδή είναι ορθόδοξος, εντάξει, η άποψή του είναι, αλλά δεν στεκόμαστε σε μιζέριες. Η ζωή προχωράει, όποιος θέλει μένει κολλημένος.anekfrastos έγραψε:Πάντως το γεγονός ότι ακούει κράξιμο λόγω της θρησκοληψίας του έχει να κάνει με το γεγονός ότι την κουβαλάει και στην ομάδα. Γιατί κατά τα άλλα δε νομίζω ότι θα είχε κανείς πρόβλημα με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, τα πολιτικά πιστεύω κλπ κανενός, εφόσον τα κρατούσε για τον εαυτό του, ως όφειλε.

και τον Thank God Amafule γιατί τον έφερε τότε; (χα-χα, συνεχίζω να χιουμορίζω απτόητος)
Επίσης, το πρόβλημα για μένα δεν είναι "ότι ο άνθρωπος πιστεύει στον Θεό και το δηλώνει στα λόγια". Ας το δήλωνε σε καμια προσωπική συνέντευξη στο βημαγκαζίνο. Στην ομάδα συμμετέχουν παίκτες, παράγοντες, οπαδοί κλπ. που δεν είναι δουλειά τους να ασχολούνται με τις μεταφυσικές ανησυχίες κανενός. Αυτός όπου σταθεί και όπου βρεθεί γι αυτά μιλάει.
Το να κηρύττει κάποιος το λόγο του Θεού (του) και να κάνει κατήχηση ("υποχρεωτικές εκδρομές" στο Αγιον Ορος, προσευχές, αγιασμούς, ευχέλαια, εκκλησιασμούς κ.α.) χωρίς να έχει προσληφθεί για κάτι τέτοιο (δεν τον πήραμε για παπά νομίζω) είναι ένα θέμα. Αν ήταν π.χ. μουσουλμάνος και τους έβαζε να προσεύχονται 5 φορές την ημέρα, μιλούσε συνέχεια για τον Αλλάχ και τον Μωάμεθ και τους πήγαινε εκδρομή στη Μέκκα για προσκήνυμα δε θα το σχολιάζαμε; Εδώ σχολιάζαμε τον DJ Dumi που τους έβαζε μουσική...
Φυσικά και έκαναν καλά και πήραν τον Ρισβάνη της Ρουμανίας (καλά ειμαι on-fire). Και τον Αγγελο (το έχω ξαναγράψει) τον συμπαθώ και αναγνωρίζω ότι μια φορά στο παρελθόν τα πήγε πολύ καλά. Και προφανώς ξέρει μπάλα. Είμαι όμως διστακτικός, μέχρι να δω τι θα γίνει. Το ότι κουβαλάει τη θρησκοληψία του στην ομάδα σχολιάζω.
Απόστολε έτσι είναι όπως το λες.
Επειδή κάποιος είναι ορθόδοξος σημαίνει ότι πιστεύει?
Μην την πάμε εκεί την συζήτηση. Και ο Σαμαράς δηλώνει ορθόδοξος όπως και ο Βενιζέλος. Μεγάλους σταυρούς κάνουν όταν βρίσκονται σε ακολουθίες. Βλέπετε να παίρνουν μέτρα χριστιανικά?
Το ίδιο μπορεί κάποιος να πει και για τους ιερείς.
Κλείνω εδώ το θέμα. Είναι κακό πάντως να μιλάμε για τα πιστεύω του άλλου.
Όταν έβλεπα τους αδελφούς Χασαν, χαιρόμουν για την ποιότητα που είχαν ως ποδοσφαιριστές. Δεν με ένοιαζε τα πιστεύω τους. Όπως ο παικταράς Τολμπα Μαγκντι. Μην τρελαθούμε τελείως.
Εγώ δείχνω ότι πιστεύω από το αβαταρ και την υπογραφή μου. Μάλιστα. Αντί για αγρυπνία ΠΑΟΚ και άγχος αν κερδίσουμε. Συνέλθετε κάποιοι.
Συγγνώμη για το οφ τοπικ.
Μην την πάμε εκεί την συζήτηση. Και ο Σαμαράς δηλώνει ορθόδοξος όπως και ο Βενιζέλος. Μεγάλους σταυρούς κάνουν όταν βρίσκονται σε ακολουθίες. Βλέπετε να παίρνουν μέτρα χριστιανικά?
Όταν έβλεπα τους αδελφούς Χασαν, χαιρόμουν για την ποιότητα που είχαν ως ποδοσφαιριστές. Δεν με ένοιαζε τα πιστεύω τους. Όπως ο παικταράς Τολμπα Μαγκντι. Μην τρελαθούμε τελείως.
Εγώ δείχνω ότι πιστεύω από το αβαταρ και την υπογραφή μου. Μάλιστα. Αντί για αγρυπνία ΠΑΟΚ και άγχος αν κερδίσουμε. Συνέλθετε κάποιοι.
Απόστολε έτσι είναι όπως το λες.
Ε.. ναι!eorptol έγραψε:Το οτι ειναι θρησκευόμενος δεν πρεπει να ενοχλεί κανέναν μα κανέναν μπορεί να αναφέρετε πολυ συχνά στην Παναγία και το βρίσκω και εγω υπερβολικό αλλα ουτε ξενοφοβικος ειναι ουτε παρανοϊκός ειναι ......ΕΛΕΟΣ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΙΜΕΝΟΣ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΦΟΒΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ FN1x2 ......σοβαρέψου ....στα αγωνιστικά θα κριθεί ο Αγγελος και μονο στα αγωνιστικά
Με την ίδια λογική να πούμε τον Σαββίδη να σταματήσει να πηγαίνει στην Παναγία την Σουμελα και στο Άγιο Όρος.
Το ότι δεν μας κάνει γιατί είναι θρησκόληπτο άτομο. Ο Άγγελος δήλωσε και είπε. Αν δεν τα καταφέρει η ομάδα ο μόνος υπεύθυνος είμαι εγώ. Η ομάδα πλέον έχει ισχυρό επενδυτή.
Ντροπη ρε ντροπη ΜΠΡΑΒΟ ρε κατ που το βρήκες δεν ντράπηκε να στείλει αυτο το σχόλιο και μετα με λεει για διαφορετικές απόψεις και τρίχες ε να βάλουμε και τους σουπεραδες να σχολιάζουν εδω σίγουρα θα εχουν διαφορετική άποψη απο εμάς ......kataramenos5 έγραψε:fn1m έγραψε:Μια χαρά εκφράζω τις απόψεις μου, τι θέλετε δηλαδή να λέμε εδώ πέρα, μόνο ζήτω η παοκαρα και είναι τρελός ο άγγελος; Νομίζω πως κερδισμενο θα βγει το φόρουμ με το να φιλοξενεί και διαφορετικές απόψεις.Καταλάβαμε.Αντε το κανες και φέτος το κομμάτι σου.Του χρόνου πάλι.από fn1m
Πέμ Δεκ 01, 2011 5:18 pm
Δ. Συζήτηση: UEFA Europa League
Θέμα: Tottenham Hotspur -P.A.O.K. 1-2 MVP ,σχόλια & παραλειπόμενα
Αυτή είναι η αλήθεια ρε παιδιά. Αν έπαιζε πλήρης η Τότεναμ δεν είχαμε καμιά τύχη. Εδώ την κερκυρούλα και το οφάκο δεν κερδίσαμε, θα κερδίζαμε την Τότεναμ; Ξυπνάτε!

Μεγαλε μπορει κι εγω να λεω οτι ο Αγγελος δεν ειναι ο καταλληλος κι εμενα να μη μου αρεσει που τα λεει ετσι δημοσια για την θρησκεια (αν και ειμαι πιστος) αλλα τετοια ακτανοητα λογια δεν τα μπορω.Αν θεωρεις την ομαδα για χαβαλε τοτε να κανεις χαβαλε αλλα χωρις να προκαλεις την αισθητικη των αλλων.Μπορεις να πιστευεις η να εισαι και αθεος δε με νοιαζει και δε το κατακρινω αλλα μη παιζεις με την καψουρα μας με τα 4 γραμματα.Εσυ κανε χαβαλε και γελα με τον προπονητη με ολα καποιοι απο εμας δε φυγαμε ΠΟΤΕ κι ουτε ειδαμε τον ΠΑΟΚ μας για πλακαfn1m έγραψε:Μα αφού λέει ότι από την παναγία εξαρτάται το αν θα πάρουμε τίτλο, χαχαχα ρε για ζουρλομανδυα είναι ο άνθρωπος...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
τελευταια φορα που ειχα δει το ΠΑΟΚ με μικρα ηταν στα υστερόγραφα καποιων κλαψοκειμενων του Χρυσανθου στο gazzeta,fn1m έγραψε:Μια χαρά εκφράζω τις απόψεις μου, τι θέλετε δηλαδή να λέμε εδώ πέρα, μόνο ζήτω η παοκαρα και είναι τρελός ο άγγελος; Νομίζω πως κερδισμενο θα βγει το φόρουμ με το να φιλοξενεί και διαφορετικές απόψεις.
το φρουτο αυτό είναι εποχης η απλα κατρακυλησε την Παπαναστασιου και μας προεκυψε στα ξαφνικα;;
- koylispontios
αυτό είναι μια μεγαλη αληθειαfn1m έγραψε:Ναι, μου στέρησε έξοδο στο τσουλου με την εμμονή του να μην γίνουν μεταγραφές και με τον κολλητό του το Διονύση που δεν ήξερε αγγλικά για να διαβάσει το φαξ.Rizla έγραψε:Kατι σε εχει κανει εσενα ο Αναστασιαδης δεν εξηγηται αλλιως...fn1m έγραψε:ενώ με οπαδούς μιρλες σαν εσενα θα κάνουμε ομάδα...αντε μιρλιασε λίγο ακομα ζωρις να εχεις δει τιποτα και κρίνεις..
38 σχόλια από το 2008 και τέτοιου είδους.
Κακώς του δίνεται αξία..............
Κακώς του δίνεται αξία..............