F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™
- john4serres
Re: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™
ολοι οι αντι-Κριστιανο θα ειναι με Γερμανια ,
αλλα ταυτοχρονα θα μισουν Γερμανια λογω Μερκελ

Πιο μονος πεθαινεις...pgetsos έγραψε:Σήμερα θα είμαι ο μόνος με τα παντσερ;

Εγω θα ειμαι με το οβερ παντως.Θα μπορουσα να υποστηριξω την Πορτογαλια λογω του Βιειρινια,αλλα επειδη παιζει αυτος ο γλειωδης κλαψιαρης δεν μπορω να το κανω.
υπάρχει κάποιο youtube link να βλέπουμε γκολ και highlights από τα παιχνίδια;; το επίσημο τις FIFA δεν τα ανεβάζει...

- 
				black death
http://footyroom.com/Kourdos έγραψε:υπάρχει κάποιο youtube link να βλέπουμε γκολ και highlights από τα παιχνίδια;; το επίσημο τις FIFA δεν τα ανεβάζει...
http://www.goalsarena.org/en/
Στο youtube τα κατεβάζουν.
- aisiodoksos
Παμε Κριστιανο Ροναλντο (χεχεχεχε)   ! Βασικα περα απο την πλακα ξερουμε αν θα παιξει η οχι? γιατι για anytime τον βρηκα στο 2,40 και νομιζω οτι αξιζει (ειτε σας αρεσει ειτε οχι ειναι ο καλυτερος την δεδομενη χρονικη στιγμη).
  ! Βασικα περα απο την πλακα ξερουμε αν θα παιξει η οχι? γιατι για anytime τον βρηκα στο 2,40 και νομιζω οτι αξιζει (ειτε σας αρεσει ειτε οχι ειναι ο καλυτερος την δεδομενη χρονικη στιγμη).

! Βασικα περα απο την πλακα ξερουμε αν θα παιξει η οχι? γιατι για anytime τον βρηκα στο 2,40 και νομιζω οτι αξιζει (ειτε σας αρεσει ειτε οχι ειναι ο καλυτερος την δεδομενη χρονικη στιγμη).
  ! Βασικα περα απο την πλακα ξερουμε αν θα παιξει η οχι? γιατι για anytime τον βρηκα στο 2,40 και νομιζω οτι αξιζει (ειτε σας αρεσει ειτε οχι ειναι ο καλυτερος την δεδομενη χρονικη στιγμη).Re: Απ: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™
Δεν έχω κάτι με τον Κριστιάνο, απλά πάντα ήμουν με τους Γερμανούς και μου αρέσουν σαν ομάδαjohn4serres έγραψε:ολοι οι αντι-Κριστιανο θα ειναι με Γερμανια ,
 + ότι θα την παίξω άσο ριζλα
 + ότι θα την παίξω άσο ριζλαRe: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™
Τον Ενοχ που τον ειχαμε κανει προταση και τελικα πηραμε τον Μαντουρο (γνωστος και ως Μπυροκοιλιας) τον ειδε κανεις με το Καμερουν;Γιατι επαιζε βασικος και ηταν σταθερος στο κεντρο

Εγώ είμαι με το 10 το καλό της πορτογαλίας!!!john4serres έγραψε:ολοι οι αντι-Κριστιανο θα ειναι με Γερμανια ,

- thanos-xanthi
ενα απλο σκυλι ειναιxlebouras έγραψε:Τον Ενοχ που τον ειχαμε κανει προταση και τελικα πηραμε τον Μαντουρο (γνωστος και ως Μπυροκοιλιας) τον ειδε κανεις με το Καμερουν;Γιατι επαιζε βασικος και ηταν σταθερος στο κεντρο
χωρις καμια τεχνικη
πασα πανω απο 10 μετρα δεν εκανε, και ποτέ προς τα μπροστά!
δεν προωθούσε παιχνίδι, κατώτερος του Κατσε..
- Μπαρκαρούτσος
Re: Απ: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™
1 το βλεπω και εγω...αλλα δεν μπορω να τους υποστηριξω....και εγω εχω πολλα με τον μιξιαρη λουζερ...pgetsos έγραψε:Δεν έχω κάτι με τον Κριστιάνο, απλά πάντα ήμουν με τους Γερμανούς και μου αρέσουν σαν ομάδαjohn4serres έγραψε:ολοι οι αντι-Κριστιανο θα ειναι με Γερμανια ,
αλλα ταυτοχρονα θα μισουν Γερμανια λογω Μερκελ+ ότι θα την παίξω άσο ριζλα
- desperando
- Επικοινωνία:
- Μπαρκαρούτσος