Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Οσοι κραζουν εχουν σαν μοναδικο τους επιχειρημα την ηλικια .
Και είμαι σιγουρος ότι κανενας τους δεν τον εχει δει εστω σε ένα ημίχρονο ...
Ας καταλαβουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι πανιώνιος , να παιζει με ένα μεσο ορο 25 ετων.
Και στην τελικη ο Λινο πριν 2-3 χρονια ειχε κανενα πρόβλημα φυσικής καταστασης
Και είμαι σιγουρος ότι κανενας τους δεν τον εχει δει εστω σε ένα ημίχρονο ...
Ας καταλαβουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι πανιώνιος , να παιζει με ένα μεσο ορο 25 ετων.
Και στην τελικη ο Λινο πριν 2-3 χρονια ειχε κανενα πρόβλημα φυσικής καταστασης
Επειδή ακόμη δεν έπεσαν οι υπογραφές να ευχόμαστε να κλείσει άμεσα.
Είναι ο πρώτος μας παίκτης με παραστάσεις κατάκτησης Europa League και από μόνο του αυτό είναι πολύ σημαντικό για το σωστό χτίσιμο νοοτροπίας στην ομάδα. Θεωρώ ανωριμότητα να κράζουν κάποιοι βλέποντας μόνο την ηλικία. Σίγουρα χρειάζεσαι και τέτοιες παραστάσεις μέσα στην ομάδα και δεν είναι καθόλου εύκολο να τις βρείς ακόμη και στην ηλικία των 33. Ο γκει έχει ήδη δύο παίκτες που πήραν europa league (Saviola, Domingez) και είναι και αυτοί συνομίληκοι του Ρατς. Επιθυμητό θα ήταν να είχαμε έναν νεώτερο Ρατς αλλά όπως και να το κάνουμε για να έρθουν πιο νωρίς θέλει πολλά μαρούλια και δεν πείθονται. Θυμίζω ότι ο γκει είχε στήσει πανηγύρι με 2000 φιλάθλους για την υπογραφή Σαβιόλα και δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε μας υπάρχουν άτομα που κράζουν την ομάδα για την επιτυχία να φέρει τέτοιο παίκτη από τα ψηλά ράφια στην ομάδα.
Πολύ θετική η πρώτη κίνηση. Εύγε.

Είναι ο πρώτος μας παίκτης με παραστάσεις κατάκτησης Europa League και από μόνο του αυτό είναι πολύ σημαντικό για το σωστό χτίσιμο νοοτροπίας στην ομάδα. Θεωρώ ανωριμότητα να κράζουν κάποιοι βλέποντας μόνο την ηλικία. Σίγουρα χρειάζεσαι και τέτοιες παραστάσεις μέσα στην ομάδα και δεν είναι καθόλου εύκολο να τις βρείς ακόμη και στην ηλικία των 33. Ο γκει έχει ήδη δύο παίκτες που πήραν europa league (Saviola, Domingez) και είναι και αυτοί συνομίληκοι του Ρατς. Επιθυμητό θα ήταν να είχαμε έναν νεώτερο Ρατς αλλά όπως και να το κάνουμε για να έρθουν πιο νωρίς θέλει πολλά μαρούλια και δεν πείθονται. Θυμίζω ότι ο γκει είχε στήσει πανηγύρι με 2000 φιλάθλους για την υπογραφή Σαβιόλα και δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε μας υπάρχουν άτομα που κράζουν την ομάδα για την επιτυχία να φέρει τέτοιο παίκτη από τα ψηλά ράφια στην ομάδα.
Πολύ θετική η πρώτη κίνηση. Εύγε.
misimovic φέρε αντι βουκιτς ... Παπάδες ..κ 2 νεαρά εξτρεμ σφαίρες .....
-
xrisitsapa
- desperando
- Επικοινωνία:
΄΄Δεν είναι κάτι που λες πολύ καλή μεταγραφή. Είναι ρίσκου. Θα φανεί΄΄
αυτα ειναι τα λογια ενος καραγκιοζη αρδ που καποτε ειχε και δικο του τοπικ σε αυτο το φορουμ.
α ρε καραγκιοζη που θες και τον ζορντι αλμπα...αλλα ετσι ειναι αν εσεις κοιμαστε και η παε ανακοινωνει μεταγραφες οι μεταγραφες αυτες δεεν ειναι κατι το ιδιαδιτερο.ΑΡΔ
αυτα ειναι τα λογια ενος καραγκιοζη αρδ που καποτε ειχε και δικο του τοπικ σε αυτο το φορουμ.
α ρε καραγκιοζη που θες και τον ζορντι αλμπα...αλλα ετσι ειναι αν εσεις κοιμαστε και η παε ανακοινωνει μεταγραφες οι μεταγραφες αυτες δεεν ειναι κατι το ιδιαδιτερο.ΑΡΔ
Τιποτα για τον μεσο που λενε οτι εκλεισε δεν ξερουμε; κανα παπα τουλαχιστον... Κατι...
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
a.r.d - αναστασιάδης 0-1....
κάλλη αρχή κάναμε....
τον lino να τον υπολογίζεται κανονικά άλλος κουνάει μαντίλι....
και ο τρίτος τις περσινής παρέας θα είναι κάτι σαν πασπαρτού όπως και πέρσι
αρέσκεται ο άγγελος σε παίχτες πολυθεσίτες από όσο θυμομαστε και εμείς οι μεγαλοκοπέλες
κάλλος να ορίσει ο παιχταράς όταν κλίση οριστικά και αναμένουμε την συνεχεια ...

κάλλη αρχή κάναμε....
τον lino να τον υπολογίζεται κανονικά άλλος κουνάει μαντίλι....
και ο τρίτος τις περσινής παρέας θα είναι κάτι σαν πασπαρτού όπως και πέρσι
αρέσκεται ο άγγελος σε παίχτες πολυθεσίτες από όσο θυμομαστε και εμείς οι μεγαλοκοπέλες
κάλλος να ορίσει ο παιχταράς όταν κλίση οριστικά και αναμένουμε την συνεχεια ...
- john4serres
Προσωπικά σαν μεταγραφή είμαι ικανοποιημένος. Αλλά αυτό που μ αρεσει ρε παιδιά είναι οτι όταν κάθομαι στο φβ και βλέπω ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οτι ο παικτης έκλεισε. Εκεί είναι το ωραίο , όχι σαν τους αρδ που περνάνε τους παίκτες απο 5 φίλτρα. Προτάθηκε ο τάδε , εξετάζεται ο τάδε. Βλέπει τάδε ο ΠΑΟΚ.
Αντε γεια.
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Αντε γεια.
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
τοσκιτσης...??desperando έγραψε:΄΄Δεν είναι κάτι που λες πολύ καλή μεταγραφή. Είναι ρίσκου. Θα φανεί΄΄
πρεπει να τον εχω δει προσφατα αλλα δεν επεσε το ματι μου πανω του οποτε ειναι σαν να μην τον εχω δει!αλλα για να λετε κατι θα ξερετε!

nothu έγραψε:Τιποτα για τον μεσο που λενε οτι εκλεισε δεν ξερουμε; κανα παπα τουλαχιστον... Κατι...
Για Manuel Fernandes ακούγεται
η ανανεωση λαζαρ στην πιο μετρια χρονια του στον ΠΑΟΚ δε ξερω τι ακριβως ρολο βαραει..μα καλα δε ψαχνονται καν για κατι καινουριο,τι σκατα τμημα μεταγραφων και scouting εχουμε
Mohamed besic ..από Βοσνία 22 χρόνων... Παπάδες ... http://www.transfermarkt.com/muhamed-be ... eler/93905 χάφ παίζει
-
ron-swanson
Ο Μανουελ Φερναντες δυστυχως εχει κλεισει στη Λοκομοτιβ Μοσχας.
Κριμα πολυ καλος παικτης και ελευθερος...
Κριμα πολυ καλος παικτης και ελευθερος...