χωρίς να συγκρίνω το επίπεδο των πρωταθλημάτων που ανέφερες, και στον ΠΑΟΚ ένας κανονικός, 11αδατος παικτης καμια 50αρια ματς μπορεί να χρειαστεί να παίξει... ο μπαρμπα-λινο 38 επαιξε (μ.ο.70 λεπτα) και 15 ηταν εκτός αποστολήςastronaut έγραψε:Εξαιρετική επιλογή ο Ρουμάνος αρκεί να μην το ρίξει στο χαβαλέ έπειτα από τη μεγάλη καριέρα του.
Υποψιάζομαι ότι τον σούταραν τα Σφυριά λόγω μη ικανοποιητικής ανταπόκρισής του στον τρελό ρυθμό της Πρέμιερ.
Λογικά λόγω (του ίδιου) απαιτητικού ρυθμού της Πριμέρα δεν τον κράτησε και η Ράγιο.
Δεν είναι αρνητικό αυτό. Εδώ έφαγε πάγκο ολόκληρος Άσλει Κόουλ για τον ίδιο λόγο (έχουν την ίδια ηλικία).
Αν έχει προσέξει την ποιότητα της ζωής του (σαν τον Λίνο) έχει μπροστά του 2-3 άκρως παραγωγικά χρονάκια στη λίγδα μας.
Στα πολύ θετικά της μεταγραφής ότι έχει πολύ υψηλές ευρωπαϊκές παραστάσεις, και κυρίως απ'το Τσου Λου. Τέτοιους παίκτες χρειαζόμαστε για να μπούμε στα Αστέρια!
* Λίνο σ'ευχαριστούμε για τις υπέροχες αναμνήσεις. Θα σε μνημονεύουμε σε κρασοκαταστάσεις ακόμη και στα 80 μας. Κρέμασε τα παπούτσια σου όποτε νομίζεις και έλα να διδάξεις τη θέση στις Κ-17 & Κ-15.
** Τώρα είναι που πρέπει να πάρουμε έναν δυναμίτη αριστερό εξτρέμ για να πετάει αυτή η πλευρά. Εκτός αν κυριαρχίσει το 5-3-2 οπότε μας είναι απαραίτητος ο Λίνο για αλλαγή του Ρουμάνου.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- anekfrastos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Στα 32 πήγε στην πρέμιερ λίγκ και τη West Ham εκεί έπαιξε 20 παιχνίδια συνολικά, 1. άρα έχει πνευμόνια ο παλίκαρος.
Στη σθνέχεια πήγε για ένα εξάμηνο στην Ραyo πάλι σε απαιτητικό πρωτάθλημα και έκανε 10. 2. Σύνολο 30 και σε σίγουρα υχηλότερη ταχύτητα από το δικό μας. 3. Εϊναι ο αρχηγός της εθνικής Ρουμανίας. 4. Είναι έμπειρος και έχει τίτλους και συμμετοχές στις κορυφαίες διοργανώσεις.
Μόνο αρνητικό η ηλικία του που είναι 33.
Πιστεύω πολύ καλή κίνηση μπράβο στην ΠΑΕ για τον παίκτη και μπράβο για την τέλεια λειτουργία καθώς το όνομα δεν διέρρευσε. Καλή επιτυχία στον παλίκαρο
Στη σθνέχεια πήγε για ένα εξάμηνο στην Ραyo πάλι σε απαιτητικό πρωτάθλημα και έκανε 10. 2. Σύνολο 30 και σε σίγουρα υχηλότερη ταχύτητα από το δικό μας. 3. Εϊναι ο αρχηγός της εθνικής Ρουμανίας. 4. Είναι έμπειρος και έχει τίτλους και συμμετοχές στις κορυφαίες διοργανώσεις.
Μόνο αρνητικό η ηλικία του που είναι 33.
Πιστεύω πολύ καλή κίνηση μπράβο στην ΠΑΕ για τον παίκτη και μπράβο για την τέλεια λειτουργία καθώς το όνομα δεν διέρρευσε. Καλή επιτυχία στον παλίκαρο
Αυτος δεν εκλεισε φιορεντινα παρολε? καπου το πηρε το ματι μου πριν κανα 2 εβδομαδες.
- desperando
- Επικοινωνία:
αν αληθευει οτι στο σαιτ της παε πεφτουν μπινελικια τοτε δεν υπαρχει γιατρια
- anekfrastos
Χωρίς να τον ξέρω τον παίκτη, στα στατιστικά του μου αρέσει το εξης: σε εθνική, τσαμπγιολί, γιουροπα και Ρωσία, ηταν βασικός και αναντικατάστατος... Μέσο ορο λεπτών συμμετοχής έχει πανω απο 85 λεπτά, που προφανώς σημαίνει σιγουριά και ποιότητα
-
Μπαρκαρούτσος
Ας έγραφαν και "μέχρι τον Αύγουστο".Athens έγραψε:Ανακοινώνει και χαφ
Μετά τον Ρασβάν Ρατς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι κοντά στην απόκτηση, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ενός χαφ με παρουσία σε δυνατό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Η ανακοίνωση της απόκτησης του αναμένεται να γίνει το επόμενο διήμερο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον ποδοσφαιριστή, ομολογώ, δεν τον γνωρίζω. Αλλά το βιογραφικό του με πείθει, όπως και τα θετικά που διαβάζω εδώ.
3 αριστερά μπακ δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ υπερβολή σε χρονιά που θα παίξεις κύπελλο, πρωτάθλημα (+ play-off?), Ευρώπη. 40 αγώνες το λιγότερο. Με τραυματισμούς και κάρτες μέσα.
ΦΑΤΕ ΤΗΝ PSO-LEE ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΡΕ *ΩΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!! ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΩ ΛΕΜΕ!!!
Κι εσείς που την καταπίνετε αμάσητη την "πληροφορία" που σας πασάρουν, τι περιμένετε για να δείξετε ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ δυσπυστία;;;
Το αστειο ειναι οτι αλλοθρησκοι γραφουν στην πλειοψηφια τους σε ολα τα σαιτ θετικοτατα σχολια για τον Ρουμανο σε αντιθεση με τους δικους μας που μιλανε για συνταξιουχο στην καλυτερη περιπτωση.
Αυτο το πραγμα ειναι ο ορισμος της αμπαλοσυνης.
Αυτο το πραγμα ειναι ο ορισμος της αμπαλοσυνης.
-
Μπαρκαρούτσος
"Θέλω μαζί με τον φίλο μου, τον Λαζάρ να τα καταφέρουμε. Τελειώνει το συμβόλαιό του, αλλά θα μείνει ακόμα δυο χρόνια."
οχι ρε που..η μου!! μην μας το χαλας..τοσα φιλαρακια εχει η εθνικη σου...RoMaN έγραψε:"Θέλω μαζί με τον φίλο μου, τον Λαζάρ να τα καταφέρουμε. Τελειώνει το συμβόλαιό του, αλλά θα μείνει ακόμα δυο χρόνια."
Ο σύλλογος έχει πολύ σημαντικό στόχο, αφού θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα και να παίξει στο Champions League. Χαίρομαι που είμαι σε θέση να παίξω σε μια τέτοια ομάδα. Θα υπογράψω για δύο χρόνια και θα ήθελα να συνεχίσει μαζί και ο Κοστίν, να κάνουμε μια καλή δουλειά».
Δεν πρεπει να ξεπερασουμε τους 24 ποδοσφαιριστες σε καμια περιπτωση,ειδατε τι εγινε φετος με αυτη τη βαβελ.
Αυτο το γραφω για οσους μιλανε για τρια αριστερα μπακ που πιθανον στο τελος και να εχουμε αφου υπαρχουν ηδη 2 με συμβολαιο.
Ειχε γραφτει ενα ωραιο κειμενο για τους ποδοσφαιριστες που απαρτιζουν τις μεγαλες ομαδες και για τους ρολους που εχει ο καθενας που ειναι ξεκαθαροι απο την αρχη της σεζον.
Νομιζω ο angelheart το ειχε γραψει,καλο θα ηταν να το ψαξετε και να το διαβασετε οσοι δεν το εχετε κανει.
Αυτο το γραφω για οσους μιλανε για τρια αριστερα μπακ που πιθανον στο τελος και να εχουμε αφου υπαρχουν ηδη 2 με συμβολαιο.
Ειχε γραφτει ενα ωραιο κειμενο για τους ποδοσφαιριστες που απαρτιζουν τις μεγαλες ομαδες και για τους ρολους που εχει ο καθενας που ειναι ξεκαθαροι απο την αρχη της σεζον.
Νομιζω ο angelheart το ειχε γραψει,καλο θα ηταν να το ψαξετε και να το διαβασετε οσοι δεν το εχετε κανει.
Με κατω απο 300 χιλιαρικα αποκλειεται να εχει ερθει,νομιζω οτι καπου εκει θα ειναι η αμοιβη του.