9.Lucas Pérez Martínez

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: 10.Lucas Pérez Martínez

Δημοσίευση από navigator11 »

Τι να συγκρίνεις;Ο Βιεϊρίνια αγωνιζόταν σε Ομάδα,με αρχή,μέση και τέλος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ολα παιζουν ρολο...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

οτι και να κανουμε τα νουμερα ειναι νουμερα και ειναι η μετρησιμη προσφορα ενος ποδοσφαιριστη.
σιγουρα το οτι ενας παικτης εχει καλυτερα νουμερα απο εναν αλλον δεν σημαινει ταυτοχρονα οτι εναι και καλυτερος ποδοσφαιριστης.
αλλα μην χρησιμοποιουμε τα νουμερα οπου μας συμφερει και οπου δεν μας συμφερει να λεμε οτι τα νουμερα δεν εχουν καμια απολυτως σημασια.
οπως εχουν αξια οι 15 ασιστ του λινο ή τα 15 γκολ του βουκιτς και κανεις δεν μπορει να αμφιβαλει γι αυτα ετσι αξια εχουν και τα 12 γκολ του λουκας και οι 15 ασιστ του.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

θα τον δουμε και τον Λουκας φετος..περυσι αναλογικα για το περιμεναμε να δουμε σαν παιχτη ολοι λιγο πολυ ψιλοαπογοητευτηκαμε , οχι γιατι δεν ειναι καλος παιχτης αλλα επειδη δεν εχει συνεχεια στο παιχνιδι του..ειναι ικανος για το καλυτερο και για το χειροτερο ..νομιζω πως ειναι παιχτης ψυχολογιας και αν ολα πηγαινουν καλα πηγαινει καλα , αν ολα δεν πανε καλα ειναι και αυτος χαλια (αδυναμος σαν προσωπικοτητα νομιζω αν κανω λαθος θα το ξαναγραψω ) ... παντως οτι προσεφερε προσεφερε να τα λεμε ολα! υπηρχε μια περιοδος για καμια 3-4 εβδομαδες που επαιζε μονος του..σκοραρε , πασαρε γενικα ηταν κατι σαν και αυτο που περιμεναμε...
αντε να τον βλεπουμε ΑΥΤΟΝ τον Λουκας πιο συχνα!
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

sourmenetes έγραψε:Σωστη η παρατηρηση του sick.Ποτε τα νουμερα δε δειχνουν την ολη αληθεια.
Απλα ο λουκας εχει καποια ελαφρυντικα για μενα.Ηταν η πρωτη φορα που βγηκε απο το στενο περιβαλλον της χωρας του και δεν εχει εγκληματιστει πληρως,μεσα στη γενικη χαλαροτητα της ομαδας χαλαρωνε και ο λουκας(με αγγελο δυσκολα) και σιγουρα οι συνεχομενες αλλαγες συμπαιχτων δε βοηθησανε.
Εγω τον περιμενω φετος αρκετα καλυτερο.
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ουκρανία μεριά δεν ήταν;;; πώς βγήκε πρώτη φορά απ'το στενό περιβάλλον της χώρας του;;
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

aisiodoksos έγραψε:θα τον δουμε και τον Λουκας φετος..περυσι αναλογικα για το περιμεναμε να δουμε σαν παιχτη ολοι λιγο πολυ ψιλοαπογοητευτηκαμε , οχι γιατι δεν ειναι καλος παιχτης αλλα επειδη δεν εχει συνεχεια στο παιχνιδι του..ειναι ικανος για το καλυτερο και για το χειροτερο ..νομιζω πως ειναι παιχτης ψυχολογιας και αν ολα πηγαινουν καλα πηγαινει καλα , αν ολα δεν πανε καλα ειναι και αυτος χαλια (αδυναμος σαν προσωπικοτητα νομιζω αν κανω λαθος θα το ξαναγραψω ) ... παντως οτι προσεφερε προσεφερε να τα λεμε ολα! υπηρχε μια περιοδος για καμια 3-4 εβδομαδες που επαιζε μονος του..σκοραρε , πασαρε γενικα ηταν κατι σαν και αυτο που περιμεναμε...
αντε να τον βλεπουμε ΑΥΤΟΝ τον Λουκας πιο συχνα!
Μια χαρά τα είπες...

Αντε να δούμε κ φέτος.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αν μετράνε κάπου τα νούμερα τότε είναι ευκαιρία να τον δώσουμε κανα μυριάκι...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

οποιαδηποτε αλλη ομαδα παικτη με 12 γκολ και 15 ασιστ στηνπρωτη του χρονια σε μια ομαδα δεν θα συζητουσε για κατω απο το ταληρο.
αλλα εμεις ειμαστε γελαδια για να μπορεσουμε να εκμεταλευτουμε κατι τετοιο.
για το μονο που ειμαστε ικανοι ειναι να παρουμε κανενα τηλεφωνο τον αποστολοπουλο ή τον κουτσολιακο και να μας βρουν καμια προσφορα με κανα μυριο και να παρουν αυτοι τα μισα
Demir

Δημοσίευση από Demir »

τι μυριο εδω ειναι ικανοι να τον πληρωσουν για να φυγει...
αν τον ειχε ο γαυρος θα μας τα ειχαν ζαλισει για το τι παικταρας ειναι,οτι τον θελει η σεβιλλη κ η βαλενθια ,αλλα τον κοιταει κ η μπαρτσα για αντι πεδρο... τιμη εκκινησης 15 μυρια κτλ κτλ
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Άιντα ΠΑΟΚάρααααα! Μπούλο Λούκας, Μάρτενς, Μαντούρο, Τζιόλης, Λάζαρ κλπ κλπ, διότι έτσι γουστάρουμε και κρίνουμε οι οπαδάρες.

Ε ρε, Ανδράλα και Τόνι Γκονζάλες που σηκώνει η κατάσταση...
Άβαταρ μέλους
Thanix

10.Lucas Pérez Martínez

Δημοσίευση από Thanix »

Μετα τις δηλώσεις που διάβασα σημερα, νομιζω ηρθε η ωρα να τελειώσουμε με το γατι!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «lavozdegalicia.es»:
Για το πως αντιμετωπίζει το ότι έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ: «Μου έχουν φερθεί υπέροχα στον ΠΑΟΚ. Όμως, ένας φιλόδοξος ποδοσφαιριστής πάντα θέλει περισσότερα. Θα ήθελα να παίξω σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως είναι το ισπανικό. Πάντα θέλω να βελτιώνομαι. Δεν ξέρω κάποιον ποδοσφαιριστή χωρίς φιλοδοξίες. Ξέρω τον εαυτό μου. Θέλω περισσότερα, περισσότερα, περισσότερα. Θέλω να γίνω όνομα στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Από όλες τις απόψεις. Με κάθε βήμα που κάνω, θέλω περισσότερα».

Πιστεύεις ότι έχει προοδέψει στην Ελλάδα;
«Ο ΠΑΟΚ είναι από τις μεγάλες δυνάμεις στην Ελλάδα, που αντιμετώπισε πέρυσι μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και που έκανε βήματα προς τα εμπρός».

Αυτό ήταν το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα σου, όταν πήγε στην Ράγιο (Βαγεκάνο), ή στην Ουκρανία;
«Νομίζω ότι δεν το έχω κάνει ακόμη το άλμα στην καριέρα μου. Το όνειρο μου ήταν να παίξω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, όπως το ισπανικό. Δεν γίνεται να κάνουμε πάντα μεγάλα βήματα. Δεν θα ήταν καλό να βιαστώ, διότι μπορεί να οδηγήσει σε λάθος».

Είσαι έτοιμος για Ισπανία ή θα το κάνεις όταν είναι να αποσυρθείς;
«Δεν γίνεται να πας σε αυτό το πρωτάθλημα, όταν είναι να αποσυρθείς. Διότι ακόμη και το χαμηλότερο επίπεδο είναι γενικότερα πολύ υψηλό. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα, για εμένα το καλύτερο. Δεν θα έρθω εδώ για να αποσυρθώ. Νοιώθω έτοιμος να ανταγωνιστώ τους καλύτερους».

Ποια η γνώμη σου για τον ημιτελικό του Κυπέλλου;
«Είναι ωραία ατμόσφαιρα για να την ζήσεις. Όταν όμως πέταξαν μπουκάλια, πάγους ψάρια, φωτοβολίδες… ποτέ δεν έχω ζήσει τόσο επιθετική ατμόσφαιρα στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω τι ακριβώς. Νομίζω ότι ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου πρέπει να δράσει».

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δυστυχώς ενω ειναι παρα πολυ καλος παίκτης στο μυαλο εχει προβλημα ανόητες δηλωσεις ειδικα οι δηλωσεις του για τον ημιτελικό δείχνουν άγνοια μεχρι βλακείας της κατάστασης του ποδοσφαίρου στην Ελλαδα ......δεν μπορείς να τον τελειώσεις εχεις συμβόλαιο 2 χρονια ακόμη τζάμπα μάγκες μην γινόμαστε και πετάμε ΛΕΦΤΑ που δεν ειναι και δικά μας .....
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Μεχρι τωρα οτι έδειξε το έδειξε σε παιχνίδια εντός έδρας με μικρομεσαίες ομάδες, οπου έκαιγε η μπαλα ηταν χαμένος! Δεν ειναι τυχαίο οτι και οταν πηγε στην Δυναμό Κιέβου έπαιξε 7 δευτερόλεπτα σύνολο!

Καλός παίχτης για ομάδες χωρίς πιεση!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
eorptol

10.Lucas Pérez Martínez

Δημοσίευση από eorptol »

ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ εγω αυτο λέω ειναι απαραίτητος για να εχουμε το 16-1-0 στην τούμπα .....που θα μπορούσε να ειναι 17-0-0
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Πρόταση με κάνα 600άρι και δρόμο στη Segunda..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”