9.Lucas Pérez Martínez
- aisiodoksos
Re: 10.Lucas Pérez Martínez
χαχαχαχααχα! ε τον λουκας! και ξερετε ποτε αρχισε το κακο ε?? θυμαστε μια προπονηση ποιο ονομα ειχε πει....βοηθεια μας! 

Έχω να γράψω κανα χρόνο γιατί μου προκαλεί αηδία τα όσα διαβάζω και ακούω.................τελικά πόσο αμπαλοι είμαστε? Χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν οι μισή και πλέον βρίζανε τον vlatan ivic.................τόσο ξέρουν τόσα λενε................περί λουκας οι προπονητές της κερκίδας ξέρουν καλύτερα

- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
- abc_o_ karpouzas
- paokovios1974
- paokovios1974
Ποιο?aisiodoksos έγραψε:χαχαχαχααχα! ε τον λουκας! και ξερετε ποτε αρχισε το κακο ε?? θυμαστε μια προπονηση ποιο ονομα ειχε πει....βοηθεια μας!

Αυτά τα ποστ τα αφήνουμε γιατί δεν είναι προκλητικά αλλά άμα πούμε τίποτα για το κοντό, το Τσατσουράνη ή βοήθεια μας για τον Άγγελο έχουμε σβησίματα και μπαν μπουμ.efthimis_paok έγραψε:Να του στείλει κάποιος μια του γαυρου να την φοράει απο μέσα απο την φανέλα για παντα...
Και όλα αυτά για ποιον; Το πρώτο σε ασίστ παίχτη μας και εκ των πρώτων σκόρερ που ήρθε στην ομάδα με μόνο 500 που για το ποδόσφαιρο σήμερα δεν είναι και τίποτα τρελό. Α και όλα αυτά το πρώτο χρόνο. Αλλά και αυτός ο αλήτης να βάλει φανέλα της εθνικής του και σα να μη φτάνει αυτό και των heat και να τις ανεβάζει και στο instafacebooktwitter. Η υπομονή έχει και τα όρια της κύριε Λούκας να πάρεις δρόμο να πας στο Μαιάμι. Άμπαλε που δε fit in στο geek DNA που τα έδωσε όλα για τη ΠΑΟΚΑΡΑ φέτος και γεμίσαμε επιτυχίες και κούπες. Καλά κρασιά!!
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε φιλε εισαι φαουλ...χιουμορ κανουμε για το οτι ειναι μαυρογατα,χαλαρωσε λιγο 

- sourmenetes
- Moderator
Καλα σου λεει ρε peja...
Παντως θεωρω πως,εφοσον μεινει ο λουκας,θα ειναι ακομα καλυτερος φετος και πολυ πιθανον να παψει να χανεται σε μεγαλα ματς.Τον πιστευω..
Παντως θεωρω πως,εφοσον μεινει ο λουκας,θα ειναι ακομα καλυτερος φετος και πολυ πιθανον να παψει να χανεται σε μεγαλα ματς.Τον πιστευω..
- Μπαρκαρούτσος
Αν συνεχίσει ο Lucas κάποιες γατοεμφανίσεις που έκανε, ο Άγγελος θα τον στείλει...
αν πρεπει να φυγει ο Λουκας ..ο ΠΑΟΚ θα πρεπει να μεινει με 2 παικτες...
ο κουβεντιδης γραφει οτι στα λεφτα του βρισουν καλυτερο...με μεγαλυτερη προσφορα...
''τι λε ρε μαγκα...'' πολλα τα 300.000 για εναν παικτη με 12 γκολ κ 15 ασσιστς... με οποιον κ αν τα εβαλε... ενω ο γεωργιαδης κ ο ολισε με 250..000 κ 350.000 ειναι καλα???? κ ο νινης με 350.000 .. οτι να ναι ειμαστε μου φαινεται...
οταν ολοι η ομαδα παιξει στα μεγαλα ματς θα δουμε τι θα κανει κ Λουκας...
ο κουβεντιδης γραφει οτι στα λεφτα του βρισουν καλυτερο...με μεγαλυτερη προσφορα...
''τι λε ρε μαγκα...'' πολλα τα 300.000 για εναν παικτη με 12 γκολ κ 15 ασσιστς... με οποιον κ αν τα εβαλε... ενω ο γεωργιαδης κ ο ολισε με 250..000 κ 350.000 ειναι καλα???? κ ο νινης με 350.000 .. οτι να ναι ειμαστε μου φαινεται...
οταν ολοι η ομαδα παιξει στα μεγαλα ματς θα δουμε τι θα κανει κ Λουκας...
- abc_o_ karpouzas
μπαααααααα
δεν ειναι απο αυτους ο αγγελος
τους θεωρει ολους παιδια του και δυσκολα να διωξει ετσι παικτη
εχω αμαφουλε λεμε......
βαλεεεεε ενα γκολ να τρελαθουμεεεεεεεεεεε αμαφουλεεεεεεε αμαφουυυυυυυλεεεεεεε
δεν ειναι απο αυτους ο αγγελος
τους θεωρει ολους παιδια του και δυσκολα να διωξει ετσι παικτη
εχω αμαφουλε λεμε......
βαλεεεεε ενα γκολ να τρελαθουμεεεεεεεεεεε αμαφουλεεεεεεε αμαφουυυυυυυλεεεεεεε
- Sick Bastard
Αυτή η ψύχωση με τα γκολ και τις ασσίστ του Λούκας...
Να ρωτήσω κάτι. Ο Βιεϊρίνια που ΠΟΤΕ δεν είχε αυτά τα νούμερα στον ΠΑΟΚ, είχε μεγαλύτερη σημασία για την ομάδα ή ο Λούκας με τις χ ασσίστ και τα χ γκολ;
Έτσι ρωτάω, για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης
Να ρωτήσω κάτι. Ο Βιεϊρίνια που ΠΟΤΕ δεν είχε αυτά τα νούμερα στον ΠΑΟΚ, είχε μεγαλύτερη σημασία για την ομάδα ή ο Λούκας με τις χ ασσίστ και τα χ γκολ;
Έτσι ρωτάω, για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης
- sourmenetes
- Moderator
Σωστη η παρατηρηση του sick.Ποτε τα νουμερα δε δειχνουν την ολη αληθεια.
Απλα ο λουκας εχει καποια ελαφρυντικα για μενα.Ηταν η πρωτη φορα που βγηκε απο το στενο περιβαλλον της χωρας του και δεν εχει εγκληματιστει πληρως,μεσα στη γενικη χαλαροτητα της ομαδας χαλαρωνε και ο λουκας(με αγγελο δυσκολα) και σιγουρα οι συνεχομενες αλλαγες συμπαιχτων δε βοηθησανε.
Εγω τον περιμενω φετος αρκετα καλυτερο.
Απλα ο λουκας εχει καποια ελαφρυντικα για μενα.Ηταν η πρωτη φορα που βγηκε απο το στενο περιβαλλον της χωρας του και δεν εχει εγκληματιστει πληρως,μεσα στη γενικη χαλαροτητα της ομαδας χαλαρωνε και ο λουκας(με αγγελο δυσκολα) και σιγουρα οι συνεχομενες αλλαγες συμπαιχτων δε βοηθησανε.
Εγω τον περιμενω φετος αρκετα καλυτερο.