to 24obanebane έγραψε:Ποιος τις γραφει αυτες τις ηλιθιοτητες,γραψε μας και την πηγη ρε δεμιρη.
Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
- angelheart
- Επικοινωνία:
Παιδιά δεν γίνεται ΚΑΝ να μην υπάρξουν εργομετρικά. @@ΡΙΑ ολκής είναι αυτό. Μεγαλύτερη και από εκείνη του αρχηγού της Κ20 της Τσέλσι (άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι φυσικά και αυτός
) που μας έλεγαν ότι ήρθε για να δοκιμαστεί.
Και πάνω που νόμιζα ότι το ΜΑΛΑΚΙΟΜΕΤΡΟ τερμάτισε με αυτά που έγραφαν κάμποσοι ΑΡΔ για τον Baker, διαβάζουμε αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα για κάποιους.

Και πάνω που νόμιζα ότι το ΜΑΛΑΚΙΟΜΕΤΡΟ τερμάτισε με αυτά που έγραφαν κάμποσοι ΑΡΔ για τον Baker, διαβάζουμε αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα για κάποιους.
- indian chief
Από inpaok
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ λίγο πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, είναι η αφορμή που δόθηκε στον Αγγελο Αναστασιάδη προκειμένου να ζητήσει την παρουσία των Χέντβιγκες Μαντούρο και Μάαρτεν Μάρτενς στην προετοιμασία 10 ημέρες πριν τους υπόλοιπους παίκτες. Τα παραπανίσια κιλά του Μαντούρο και κάποιες ενδείξεις στα αποτελέσματα του βέλγου ποδοσφαιριστή έδωσαν το δικαίωμα στην τεχνική ηγεσία να καλέσει νωρίτερα τους δυο παίκτες και να δουλέψει μαζί τους από τις 17 Ιουνίου μαζί με τους νεαρούς παίκτες που θα ξεκινήσουν προετοιμασία την ίδια μέρα.
Μέσα από την διαδικασία των έξτρα προπονήσεων θα επιχειρηθεί να βελτιώσουν την σωματική και φυσική τους κατάσταση οι δυο παίκτες προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματα της και η τεχνική ηγεσία για τον βαθμό που μπορεί να τους εμπιστευθεί ενόψει της νέας περιόδου. Η εξέλιξη αυτή της μίνι προετοιμασίας και η γενική συμπεριφορά των παικτών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις που θα λάβουν τεχνική ηγεσία και διοίκηση για το μέλλον των δυο παικτών.
Η έξτρα προπόνηση κρίθηκε απαραίτητη καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι δυο παίκτες θα χρειαζόταν πολύ μεγαλύτερο διάστημα για να ετοιμαστούν σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες. Ίσως μέσα απ΄ αυτή την διαδικασία να αλλάξει η άποψη που έχει δημιουργήσει ο Άγγελος Αναστασιάδης για τους δυο παίκτες και δημιουργήθηκε από τους αγώνες του ΠΑΟΚ που παρακολούθησε και τα στοιχεία που αφορούν την κλινική τους εικόνα.
Δηλαδή εδώ ο Άγγελος χρησιμοποίησε τεστ και μετρήσεις αλλά από του χρόνου δε θα θέλει??????????????????????Δε μας παρατάνε λέω εγώ....
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ λίγο πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, είναι η αφορμή που δόθηκε στον Αγγελο Αναστασιάδη προκειμένου να ζητήσει την παρουσία των Χέντβιγκες Μαντούρο και Μάαρτεν Μάρτενς στην προετοιμασία 10 ημέρες πριν τους υπόλοιπους παίκτες. Τα παραπανίσια κιλά του Μαντούρο και κάποιες ενδείξεις στα αποτελέσματα του βέλγου ποδοσφαιριστή έδωσαν το δικαίωμα στην τεχνική ηγεσία να καλέσει νωρίτερα τους δυο παίκτες και να δουλέψει μαζί τους από τις 17 Ιουνίου μαζί με τους νεαρούς παίκτες που θα ξεκινήσουν προετοιμασία την ίδια μέρα.
Μέσα από την διαδικασία των έξτρα προπονήσεων θα επιχειρηθεί να βελτιώσουν την σωματική και φυσική τους κατάσταση οι δυο παίκτες προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματα της και η τεχνική ηγεσία για τον βαθμό που μπορεί να τους εμπιστευθεί ενόψει της νέας περιόδου. Η εξέλιξη αυτή της μίνι προετοιμασίας και η γενική συμπεριφορά των παικτών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις που θα λάβουν τεχνική ηγεσία και διοίκηση για το μέλλον των δυο παικτών.
Η έξτρα προπόνηση κρίθηκε απαραίτητη καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι δυο παίκτες θα χρειαζόταν πολύ μεγαλύτερο διάστημα για να ετοιμαστούν σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες. Ίσως μέσα απ΄ αυτή την διαδικασία να αλλάξει η άποψη που έχει δημιουργήσει ο Άγγελος Αναστασιάδης για τους δυο παίκτες και δημιουργήθηκε από τους αγώνες του ΠΑΟΚ που παρακολούθησε και τα στοιχεία που αφορούν την κλινική τους εικόνα.
Δηλαδή εδώ ο Άγγελος χρησιμοποίησε τεστ και μετρήσεις αλλά από του χρόνου δε θα θέλει??????????????????????Δε μας παρατάνε λέω εγώ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος indian chief την Σάβ 14 Ιουν 2014, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
Το θεμα ειναι οτι αυτος που το γραφει αυτο "βγαζει κλιμα"για να μην πω οτι επιχηρει να επηρεασει αρνητικα τον κοσμο.Και μαλιστα χρησιμοποιει το επιχειρημα των"εχθρων"του Αγγελου οτι δηλαδη ειναι αναχρονιστικος και θα μας γυρισει 20 χρονια πισω,απαντω ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ 29 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,νομιζω οτι ευλογος ειναι ο σαρκασμος πως αλλιως να απαντησεις σε τετοιες μ@λ@κιες
- angelheart
- Επικοινωνία:
Είναι που δεν πήγε ακόμα στα κατάλληλα bodyline.Sick Bastard έγραψε:Εντελώς στην πλάκα, μιας και δεν καταλαβαίνω πως έχει τόσες σελίδες αυτό το τόπικ, ο Μαντούρο πόσο καιρό τώρα αδυνατίζει; Γιατί απ τη μέρα που ήρθε αυτό ακούω, ότι είναι εκτός ρυθμού, έχει παραπανίσια κιλά και τέτοια.

Έτσι θα γίνει όταν θα τελειώσουμε μαζί του

- angelheart
- Επικοινωνία:
Παιδιά ΜΗ το ψάχνετε. Δεν είναι (πια) ασχετίλα από μέρους του(ς). Είπαμε. ΔΕΝ υπάρχει ελπίδα για κάποιους.paokovios1974 έγραψε:Το θεμα ειναι οτι αυτος που το γραφει αυτο "βγαζει κλιμα"για να μην πω οτι επιχηρει να επηρεασει αρνητικα τον κοσμο.Και μαλιστα χρησιμοποιει το επιχειρημα των"εχθρων"του Αγγελου οτι δηλαδη ειναι αναχρονιστικος και θα μας γυρισει 20 χρονια πισω,απαντω ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ 29 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,νομιζω οτι ευλογος ειναι ο σαρκασμος πως αλλιως να απαντησεις σε τετοιες μ@λ@κιες
Φίλε Angelheart σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Ειλικρινά, ούτε με ενδιαφέρει ούτε και έχω γράψει ποτέ ότι δικαιώθηκα για κάτι ή «σας τά λεγα» και τα σχετικά. Δεν θεωρώ πως αυτός είναι ο σκοπός ενός forum. Αντιθέτως, θεωρώ τον εαυτό μου πραγματικά τυχερό, όταν συναναστρέφομαι ή συζητάω με ανθρώπους, οι οποίοι έχουν δίκιο «εις βάρος» μου, ανοίγοντάς μου τα μάτια και διευρύνοντας την σκέψη μου. Τότε είμαι εγώ ο ουσιαστικά «κερδισμένος» από τον διάλογο. Και στο συγκεκριμένο forum συμμετέχω, επειδή υπάρχουν τέτοια άτομα.Othin έγραψε:...
Δλδ ρε Othin το "πρόβλημά μας" (ΠΡΟΣΕΞΕ ότι το έβαλα σε "") είναι να "δικαιωθούμε" ; να πούμε αυτό το μαμημένο το "εγώ σας τα 'λεγα" ; γιατί ΔΕΝ σε έχω για τέτοιον.
Angelheart
Ξαναδιαβάζοντας το κείμενό μου βλέπω όμως, πως παρασύρθηκα σε έναν διάλογο με τον αδερφό mpoujr, από τον οποίο πράγματι φαίνεται σαν να επιζητώ την δικαίωση σε μιαν ανούσια προσωπική διαμάχη. Ζητώ συγγνώμη γι αυτό, δηλώνοντας ξανά πως δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, παρά μόνον να διασαφηνίσω την θέση μου, η οποία μάλλον παρεξηγήθηκε ως εμπαθής από τον φίλο που αναφέρθηκε σε μένα και να ξεκαθαρίσω ακριβώς πως δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ ότι σφάλλω όποτε συμβαίνει αυτό.
τραγικη ειδηση αν ισχυει.....η ομαδα γυρναει 20 χρονια πισω...δεν υπαρχει λεμε...Demir έγραψε:Τέλος η συνεργασία με Ζιώγα
14 Ιουν 2014 12:32, Από Στέργιος Αναστασιάδης
Τέλος η συνεργασία με Ζιώγα
Μία ακόμα αλλαγή θα φέρει η έλευση του Άγγελου Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ.
Αυτή αφορά τον εργοφυσιολόγο Γιώργο Ζιώγα, με τον οποίο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεργαζόταν τα τελευταία χρόνια. Και λέμε συνεργαζόταν γιατί ο ίδιος ενημερώθηκε πως από τη νέα σεζόν δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Δικέφαλο, από τη στιγμή που υπάρχουν πληροφορίες πως αυτή τη σεζόν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν θα υποβληθούν σε εργομετρικούς ελέγχους.
θυμηθηκα τωρα την καλυτερη ντεμεκ προετοιμασια που εκανε ο Αγγελος την χρονια που κληρωθηκαμε με την Μακαμπι...
πηγανε στην Ιταλια και ο Αγγελος αφου τους προπονουσε τους αναγκαζε να βαλουνε τα ποδια τους στο παγωμενο ποταμι της περιοχης, κοντεψανε να βγαλουνε κρυοπαγηματα οι παικτες...(ποιες σαουνες και μασαζ)
αγρια πραγματα λεμε

- Μπαρκαρούτσος
@Othin
"Η τελευταία σου πρόταση εμπεριέχει βαριά μπηχτή και πιστέυω πως σου ξέφυγε. Δεν έγραψα κανένα ψέμα, δεν συκοφάντησα και δεν κατηγόρησα τον Άγγελο για κάτι, το οποίο βασίζεται στο ότι δεν μπορεί να απαντήσει. Αυτό θα ήταν π0#στικο. Αντίθετα, οι αρνητικές κρίσεις μου βασίζονται μόνον σε γεγονότα και σε δηλώσεις του ή σε υποθέσεις, οι οποίες όμως υπόκεινται σε επαλήθευση ή διάψευση. Δεν έκανα ποτέ ούτε τον τζάμπα μάγκα, ούτε τον μετά Χριστόν προφήτη." Δεν αναφερομαι σε εσενα στην επιμαχη προταση...αλλα σε αυτο που εργαψε ο Αthens k αφορουσε καθαρα το θεμα των δημοσιογραφων που μπορουν να εκφραζονται κ ακομψα κ να κανουν επιθεσεις σε οποιον γουσταρουν.Σορυ Othin επρεπε να κανω παραθεση δικο μου λαθος......
Επισης μαλλον δεν ξερεις καλα την αποψη μου για τον ΑΑ η τι ελεγα γιαυτον
"από mpouJr » Κυρ Μάιος 18, 2014 8:55 pm
Ειναι σαν να βλεπω ξανα τον σαλπι να ερχεται στην ομαδα,εφοσον προκειτε να διχασει παλι τον κοσμο του ΠΑΟΚ δεν βρισκω λογο να ερθει,φυσικα κ πρεπει ολοι να στηριξουμε τον οποιονδηποτε προπονητη απλα δεν μπορω να καταλαβω πως θα γινει αυτο οταν χωρις να ανακοινωθει ηδη εχουμε ιντριγκες κ διχονοια μεταξυ μας,λαθος κινηση κατ'εμε αλλα μονο για αυτο τον λογο"
Απλα αφοσον επιλεχθηκε αυτος εγω θα τον στηριξω ετσι οπως αρμοζει σε καθε προπονητη της ομαδας μας.
Κ φυσικα θα αναθεωρησω την καθε μου λεξη κ προταση αν αποδειχτει λαθος,αλλα τα βιαστικα συμπερασματα κ η επιλογη να εστιαζουμε στα αρνητικα κ μονο ειναι λαθος κατα την αποψη μου.
Δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυει οτι δεν θα γινουν εργομετρικα στους παικτες λογικα ειναι μια ΑΡΔια κ μιση,τωρα φυσικα ΠΑΟΚ εισαι μπορουν να γινουν τα παντα
"Η τελευταία σου πρόταση εμπεριέχει βαριά μπηχτή και πιστέυω πως σου ξέφυγε. Δεν έγραψα κανένα ψέμα, δεν συκοφάντησα και δεν κατηγόρησα τον Άγγελο για κάτι, το οποίο βασίζεται στο ότι δεν μπορεί να απαντήσει. Αυτό θα ήταν π0#στικο. Αντίθετα, οι αρνητικές κρίσεις μου βασίζονται μόνον σε γεγονότα και σε δηλώσεις του ή σε υποθέσεις, οι οποίες όμως υπόκεινται σε επαλήθευση ή διάψευση. Δεν έκανα ποτέ ούτε τον τζάμπα μάγκα, ούτε τον μετά Χριστόν προφήτη." Δεν αναφερομαι σε εσενα στην επιμαχη προταση...αλλα σε αυτο που εργαψε ο Αthens k αφορουσε καθαρα το θεμα των δημοσιογραφων που μπορουν να εκφραζονται κ ακομψα κ να κανουν επιθεσεις σε οποιον γουσταρουν.Σορυ Othin επρεπε να κανω παραθεση δικο μου λαθος......
Επισης μαλλον δεν ξερεις καλα την αποψη μου για τον ΑΑ η τι ελεγα γιαυτον
"από mpouJr » Κυρ Μάιος 18, 2014 8:55 pm
Ειναι σαν να βλεπω ξανα τον σαλπι να ερχεται στην ομαδα,εφοσον προκειτε να διχασει παλι τον κοσμο του ΠΑΟΚ δεν βρισκω λογο να ερθει,φυσικα κ πρεπει ολοι να στηριξουμε τον οποιονδηποτε προπονητη απλα δεν μπορω να καταλαβω πως θα γινει αυτο οταν χωρις να ανακοινωθει ηδη εχουμε ιντριγκες κ διχονοια μεταξυ μας,λαθος κινηση κατ'εμε αλλα μονο για αυτο τον λογο"
Απλα αφοσον επιλεχθηκε αυτος εγω θα τον στηριξω ετσι οπως αρμοζει σε καθε προπονητη της ομαδας μας.
Κ φυσικα θα αναθεωρησω την καθε μου λεξη κ προταση αν αποδειχτει λαθος,αλλα τα βιαστικα συμπερασματα κ η επιλογη να εστιαζουμε στα αρνητικα κ μονο ειναι λαθος κατα την αποψη μου.
Δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυει οτι δεν θα γινουν εργομετρικα στους παικτες λογικα ειναι μια ΑΡΔια κ μιση,τωρα φυσικα ΠΑΟΚ εισαι μπορουν να γινουν τα παντα

-
Τα καημένα τα παιδιά... Έχεις ακούσει ποτέ για την κρυοθεραπεία; Που μπαίνουν σε θαλάμους με -120 βαθμούς;Athens έγραψε: τραγικη ειδηση αν ισχυει.....η ομαδα γυρναει 20 χρονια πισω...δεν υπαρχει λεμε...
θυμηθηκα τωρα την καλυτερη ντεμεκ προετοιμασια που εκανε ο Αγγελος την χρονια που κληρωθηκαμε με την Μακαμπι...
πηγανε στην Ιταλια και ο Αγγελος αφου τους προπονουσε τους αναγκαζε να βαλουνε τα ποδια τους στο παγωμενο ποταμι της περιοχης, κοντεψανε να βγαλουνε κρυοπαγηματα οι παικτες...(ποιες σαουνες και μασαζ)
αγρια πραγματα λεμε![]()
Στο περσινό βίντεο της προετοιμασίας (με παρουσίαση Κατσούρ) θυμάσαι μήπως τον Σαλπιγγίδη να κάθεται μέσα σε ένα βαρέλι με πάγο;
Βρε πως τους πιστεύετε κάποιοι τους "ΑΡΔ" όταν σας βολεύει...
Τι έχουμε να διαβάσουμε σε αυτό το τόπικ όλη τη χρονιά... Λέω να το αποφεύγω γενικά, αλλά δύσκολο.
Τα είπε ο Άγγελος στην συνέντευξη .. Η λάσπη ξεκίνησε ..και μάλιστα φθηνή λάσπη
Πάλυ καλα δεν που δεν μας είπαν ότι στην ώρα των έργομετρικων που ακυρώνονται οι ποδοσφαιριστές εφεξής θα προσεύχονται !!!
Άνοιξα σήμερα να διαβάσω ΠΑΟΚ 24 και στο δεύτερο αρθρο μου ήρθε να σπασω το i pad ..
Το πρώτο άφηνε να εννοηθεί ότι με εντολή Αγγελου δεν θα ανανεώσει Lino και Vukic και το δεύτερο ήταν τα εργομετρικα.. Το έκλεισα και μπήκα paokmania να δω τι λέτε και εσείς ...
Ζω φλασμπακ απο τα παλιά .. Πάλυ τα ίδια θα έχουμε ..κούφαλες αρδ ...ΠΑΟΚ 24, το έχω και στα bookmarks ,άραγε είναι ΠΑΟΚ αυτοί ?δεν ντρέπονται λίγο...
Πάλυ καλα δεν που δεν μας είπαν ότι στην ώρα των έργομετρικων που ακυρώνονται οι ποδοσφαιριστές εφεξής θα προσεύχονται !!!
Άνοιξα σήμερα να διαβάσω ΠΑΟΚ 24 και στο δεύτερο αρθρο μου ήρθε να σπασω το i pad ..
Το πρώτο άφηνε να εννοηθεί ότι με εντολή Αγγελου δεν θα ανανεώσει Lino και Vukic και το δεύτερο ήταν τα εργομετρικα.. Το έκλεισα και μπήκα paokmania να δω τι λέτε και εσείς ...
Ζω φλασμπακ απο τα παλιά .. Πάλυ τα ίδια θα έχουμε ..κούφαλες αρδ ...ΠΑΟΚ 24, το έχω και στα bookmarks ,άραγε είναι ΠΑΟΚ αυτοί ?δεν ντρέπονται λίγο...
Αδερφέ, αν το λες σοβαρά δες τα παρακάτω videos.Athens έγραψε: θυμηθηκα τωρα την καλυτερη ντεμεκ προετοιμασια που εκανε ο Αγγελος την χρονια που κληρωθηκαμε με την Μακαμπι...
αγρια πραγματα λεμε![]()
[youtube]QR2IVjGfnZU[/youtube]
στο 2ο λεπτό
[youtube]VwU-puoEtnk[/youtube]
Αν κάνεις πλάκα, πάω πάσο και άσε να τα δουν οι υπόλοιποι.
- ΑποστόληςΑ
Ρε σιδερένιε και λοιποί, είναι δυνατόν να ισχύει αυτό που γράφουν οι ΑΡΔ; Μην είστε τόσο ευκολόπιστοι στις αηδίες που πουλάνε οι κάφροι!Demir έγραψε: αν οντως ισχυει οτι δεν θα κανουμε εργομετρικα κ μετρησεις ειμαστε για κλαματα...
ελπιζω να μην τα κοψουμε κ στις ακαδημιες κ γυρισουμε οντως μια 10ετια πισω...
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε συ tsormba μας τρολαρεις ?tsormba έγραψε:Τα είπε ο Άγγελος στην συνέντευξη .. Η λάσπη ξεκίνησε ..και μάλιστα φθηνή λάσπη