mpouJr έγραψε:Eχει αποδειχτει πολλακις οτι κοιταμε μονο τα αρνητικα,στα θετικα μουγκα.
Ο othin παιρνει την αρνητικη τροπη των πραγματων κ προσθετει ενα "αν" μπροστα
"Αν οι δύο παίκτες εμφανιστούν και ακολουθήσουν το «ειδικό πρόγραμμα» της επιπλέον εβδομάδας και παρόλα αυτά κληθούν να μειώσουν τα συμβόλαιά τους ή ακόμα χειρότερα να τα λύσουν, υπάρχει κανείς που θα πιστεύει πως δεν παρακολούθησε κακόγουστη θεατρική παράσταση?"
Μπορει καλλιστα καποιος να του πει.
Αν εμφανιστουν κ δεν κληθουν να μειωσουν τα συμβολαια τους αλλα μεινουν κ προσφερουν?
Ολα ειναι επιλογες του προπονητη,αν αυτος κρινει οτι του κανουν θα τους κρατησει αν οχι θα προσπαθησουν να τους δωσουν,στο κατω κατω της γραφης τι ζητησε ο ανθρωπος να εμφανιστουν πιο νωρις (οχι μονο αυτοι οι 2) ωστε να τους "δει" κ να αποφασισει...
Δεν μπορει να κανει πολεμο στους δημοσιογραφους που κανουν τα ρεπορταζ του Πλατανια γιατι δεν νομιζω να τον κατηγορησαν ποτε οτι δεν συνεργαζεται με "μεγαλους" παικτες ουτε γιατι πηρε τον αμαφουλε...
Δεν καθησαν οι δημοσιογραφοι του Πλατανια να κρινουν τα παντα γυρω απο αυτον,ισα ισα νομιζω οτι κ στον Πλατανια κ στα Γιαννενα εχουν μεινει απολυτα ευχαριστημενοι απο αυτα που τους προσφερε.
Ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει για τον ΑΑ αλλα αυτος δεν μπορει να απαντησει?
Φίλε μου δεν υποκρίνομαι τον fan του Άγγελου. Έχω δηλώσει απερίφραστα την αντίθεσή μου στην πρόσληψή του και έχω εξηγήσει τους κυριότερους λόγους της αντίθεσής μου. Προφανώς δεν θα αναφερθώ στα θετικά του, όταν προσπαθώ να εξηγήσω γιατί δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα παραδεχθώ και εξάλλου έχουν γραφεί σε βαθμό κορεσμού και υπερβολής (να σου την πω κι εγώ με την σειρά μου

). Απλώς τα αρνητικά βαραίνουν συντριπτικά περισσότερο κατά την γνώμη μου.
Να αφήσουμε λοιπόν την δική μου υποθετική πρόταση που σύμφωνα με σένα υποκρύπτει την «αρνητική τροπή» των πραγμάτων και να πάρουμε την δική σου, που εκφράζει μάλλον την «θετική τροπή».
Αν λοιπόν οι δύο παίκτες εμφανιστούν, δεν κληθούν να μειώσουν τα συμβόλαιά τους, αλλά μείνουν και προσφέρουν, τότε θα παραδεχτώ πως έκανα χοντρό λάθος σε αυτή την εκτίμησή μου για τον Άγγελο, θα αναγνωρίσω πως είναι μεγάθυμος και ειλικρινής όταν λέει πως πάνω από όλα ακόμα και από το συμφέρον του σκέφτεται μόνον το καλό του ΠΑΟΚ και τουλάχιστον θα το σκεφτώ πολύ να ξανακρίνω αρνητικά οποιαδήποτε πρόθεσή του.
Αν όμως συμβεί το αντίθετο, εσύ θα παραδεχτείς πως έσφαλες στην θετική εκτίμησή σου για τον Άγγελο? Θα παραδεχτείς πως παίζει παιχνίδια της διοίκησης και της προσφέρει εκδούλευση? Θα παραδεχτείς ότι ήσουν προκατειλημμένος υπέρ του και παρέβλεψες το κόμπλεξ που έβγαλε απέναντι στον προηγούμενο «προπονητή του καλοκαιριού»
και τις επιλογές του, ο οποίος δεν δούλευε από το πρωί ως το βράδυ, δεν ασχολιόταν με τα θέματα του ΠΑΟΚ και κρυβόταν πίσω από δικαιολογίες περί διαιτησίας?
Η τελευταία σου πρόταση εμπεριέχει βαριά μπηχτή και πιστέυω πως σου ξέφυγε. Δεν έγραψα κανένα ψέμα, δεν συκοφάντησα και δεν κατηγόρησα τον Άγγελο για κάτι, το οποίο βασίζεται στο ότι δεν μπορεί να απαντήσει. Αυτό θα ήταν π0#στικο. Αντίθετα, οι αρνητικές κρίσεις μου βασίζονται μόνον σε γεγονότα και σε δηλώσεις του ή σε υποθέσεις, οι οποίες όμως υπόκεινται σε επαλήθευση ή διάψευση. Δεν έκανα ποτέ ούτε τον τζάμπα μάγκα, ούτε τον μετά Χριστόν προφήτη.
Ήμουν από τους ένθερμους υποστηρικτές του Άγγελου, όταν πρωτοήρθε στον ΠΑΟΚ την προ-προηγούμενη δεκαετία και πράγματι από την ομάδα ξεχείλιζε το πάθος και η ένταση. Για μένα ο Άγγελος τελείωσε ως άνθρωπος τον οποίον εκτιμούσα, όταν τα σκ@τωσε μεγαλοπρεπώς το τελευταίο του καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ. Πέτυχε το χειρότερο δυνατόν, καλύπτοντας επιμόνως μέχρι το τέλος την διοίκηση, αποτρέποντας οποιαδήποτε οπαδική αντίδραση στην διαφαινόμενη καταστροφή, αποτυχαίνοντας οικτρά στην πιο εύκολη δυνατότητα πρόκρισης που μας δόθηκε ποτέ στο τσου λου και αφήνοντας παρακαταθήκη μια ομάδα κάκιστη, χωρίς χαρακτήρα και χωρίς δυνατότητα ανατροπής αυτής της τραγικής κατάστασης. Δεν απολογήθηκε ποτέ γι αυτό. Αντιθέτως, στην πρόσφατη παρουσίασή του αναφέρθηκε στα επιτεύγματά του, λέγοντας πως ήταν σαν να πήρε το τσάμπιονς λίνγκ. Μετά τον Ιβάν πήραμε με τον Άγγελο και δεύτερη κούπα στα λόγια. Σε λίγο θα ράψουμε και δυο αστέρια στην φανέλλα...
Εκτός αυτού, ως προπονητή για τον σημερινό ΠΑΟΚ δεν τον θεωρώ ικανό να οδηγήσει την ομάδα στον πρωταθλητισμό. Δεν είναι κακία όυτε συκοφαντία, είναι εκτίμησή μου, που υπόκειται σε de facto διάψευση. Και σε διαβεβαιώ πως πεθαίνω να διαψευστώ!
Δλδ ρε Othin το "πρόβλημά μας" (ΠΡΟΣΕΞΕ ότι το έβαλα σε "") είναι να "δικαιωθούμε" ; να πούμε αυτό το μαμημένο το "εγώ σας τα 'λεγα" ; γιατί ΔΕΝ σε έχω για τέτοιον.
Angelheart