Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Δηλαδη για πειτε ρε μαγκες για να καταλαβω και εγω ο χαζος...ειναι απιθανο να μιλησε ο αγγελος με τους μαρτενς και μαντουρο και να τους ανελησε το σκεπτικό του και να συμφωνησαν και οι 3 οτι ειναι καλο και για αυτους αλλα και για την ομαδα να αρχισουν νωριτερα προετοιμασία? Δηλαδη αυτο το σεναριο δεν υπαρχει? Γιατι θα πρεπει μια ζωη να τρωμε τις σαρκες μας? Γιατι δεν μπορουμε να περιμενουμε λιγο να δουμε την πραγματικη διαθεση και των 2 πλευρων? Θα γινουμε επιτελους ασπιδα της ομαδας η παλι θα την αφησουμε να τρυπιεται απο παντου και του χρονου θα λεμε αντε παλι απο την αρχη? Τελικα μηπως ο αγγελος ειχε δικιο που ειπε οτι ο εχθρος του ΠΑΟΚ ειναι ο ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Sick Bastard έγραψε:
angelheart έγραψε:Ελάχιστες κουβέντες για την σημερινή συνέντευξη τύπου.

** Δυστυχώς (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με το κείμενο του Rainmaker στην κεντρική. Σε αυτό το σημείο φτάσαμε το ΣΥΛΛΟΓΟ. Γιατί ΔΕΝ έχει (πια) σχέση με την ομάδα ποδοσφαίρου. Είναι ΓΕΝΙΚΟ το κακό. Στο μπάσκετ, όπου (πάνω κάτω) γίνονται τα πράγματα έτσι όπως τα είπε ο Άγγελος σήμερα, απλά ΧΩΡΙΣ τη γκλαμουριά των Στοχ, Νάτχο, πάμε για πρωτάθλημα κτλ κτλ δεν πατάει ψυχή.

** Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να ψάχνουμε ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ εκεί που δεν υπάρχουν.

** Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ χρειάζεται ανθρώπους να πάνε το καράβι σε μια ΣΤΑΘΕΡΗ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ κατεύθυνση. Όπως ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ στην πράξη, το πρόβλημα δεν ήταν τα λεφτά. Ήταν ότι είχαμε 5 καπεταναίους και ΚΑΝΕΝΑ μούτσο. Το ότι ΔΕΝ διδαχτήκαμε από τα ίδια λάθη που έκαναν άλλοι (πχ ΠΟΛΥ πρόσφατα ο πολυμετοχικός) πριν από μας, είναι τραγικό.

** Ακόμα πιο τραγικό είναι ότι κάποιος άνθρωπος πρέπει ΠΡΩΤΑ να πεθάνει για να του αναγνωριστεί η προσφορά του στο σύλλογο. Εν ζωή να του πούμε ένα απλό "να σαι καλά" ΔΕΝ παίζει, αρκεί απλά η μπάλα να πάει δοκάρι και έξω, ή να "φυσήξει λίγο" και να την πάρει ο αέρας. ΜΟΝΟΜΙΑΣ ξεχνιούνται ΟΛΑ.

** Ας πω λοιπόν εγώ ένα ΑΠΛΟ "να σαι καλά ρε Άγγελε" που μας είπες τα αυτονόητα. Μπας και κάποιοι (in/outside the ΠΑΕ) τα καταλάβουν.
Εικόνα
Γιατί συμφέρει (την Π.Α.Ε., τους παίχτες, εμάς, με αυτή τη σειρά) να μην κοιτάμε το δικό μας το χάλι, αλλά να τα ρίχνουμε αλλού. Το πιο εύκολο είναι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από eorptol »

Ολοι ξέρουμε οτι φταίει σε παρα πολλα η Αθήνα απλα αυτο δεν πρεπει να περνάει στους παικτες γιατι ειναι το καλλιτερο άλλοθι για να μην προσπαθήσουν για το κατι παραπάνω ......μην κάνουμε σαν τους γαβρους που λενε "να τα λεει και ο αναστασιαδης ολα ειναι καλα δεν σας φταίει κανεις " ενω ξέρουν πολυ καλα γιατι το λεει
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Εκτός τόπου και χρόνου η επιμονή του στην άποψη πως δεν φταίει η Αθήνα, ούτε το κατεστημένο, ούτε η διαιτησία, ειδικά έπειτα από την φετινή χρονιά, αλλά φταίει μάλλον ο προπονητής που αφήνει τους παίκτες να διαμαρτύρονται στους διαιτητές! Αυτά τα έγραψαν μόνον οι γαβροφυλλάδες και αν τα έλεγε οποιοσδήποτε άλλος, αναμφισβήτητα θα τον χαρακτηρίζαμε αγανακτισμένοι πράκτορα και λακέ του χοντρού. Μπορεί οι σχετικές δηλώσεις να δείχνουν πάθος και πίστη στις δυνατότητές του, αλλά δεν υπάρχει ομάδα παγκοσμίως που μπορεί να κερδίσει κατεστημένο, διαιτητές και αφαιρέσεις βαθμών. Αν πράγματι πιστεύει πως μπορεί να τα καταφέρει κόντρα σε τέτοιες συνθήκες, τον θεωρώ αιθεροβάμονα και υπερφίαλο.

Ακόμα κι αν απλώς εννοούσε πως προέχει να διορθώσει τα κακώς κείμενα εντός της ομάδος, ήταν εντελώς αχρείαστη και άστοχη η επανειλημμένη και εμφατική δήλωση αθώωσης της γαβροσυμμορίας. Προφανώς δεν κατάλαβε πως με τις συγκεκριμένες δηλώσεις του γελοιοποίησε και ακύρωσε όλες τις αντιδράσεις της ΠΑΕ στον πόλεμο κατά του κωλόγαβρου, συμπεριλαμβανομένων των έγγραφων ανακοινώσεων και δηλώσεων τόσο του προέδρου όσο και του ίδιου του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ κατά ΕΠΟ, Σαρρή, παιδοβούβαλου και της συμμορίας τους. Είμαι περίεργος για την αντίδραση του Σαββίδη όταν τον πληροφορήσουν για τις δηλώσεις αυτές.

Unfair και η δεύτερη αιχμή του κατά του προηγούμενου προπονητή «του καλοκαιριού» που δεν ασχολιότανε με θέματα της ομάδας από το πρωί ως το βράδυ, εν αντιθέσει με τον ίδιο!

Γενικά στην παρουσίασή του υπέπεσε σε πολλά φάουλ, που δεν τα περίμενα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Othin την Παρ 13 Ιουν 2014, 12:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

stephanos έγραψε:Δεν ξέρω τί διαφορετικό μπορεί να περιμέναμε από την παρουσίαση του Άγγελου στους δημοσιογράφους, εμ συγνώμη, στο κοινό ήθελα να πω.
Σαν να βάζεις τον Νεϋμάρ απέναντι σε πιτσιρίκια 8 χρονών που προσπαθούν να του πάρουν την μπάλα. Εντός έδρας έπαιζε ο Άγγελος χθες, να μιλάει ξέρει, να σωπαίνει όποτε πρέπει επίσης (μεγάλο προτέρημα αυτό) και στις συνεντεύξεις δεν τον φοβόμαστε. (Τα 8χρονα βέβαια θα έχουν τη δυνατότητα να ισοφαρίσουν την ξεφτίλα όταν παίξουν στο δικό τους σπίτι, εκεί που με το μυαλό τους κλέβουν την μπάλα από τον Νεϋμάρ, ντριπλάρουν τον Ντε Γιονγκ, ρίχνουν στο τζαρτζάρισμα τον Πέπε και σκοράρουν απέναντι στον Μπουφόν, θα το γράψουν κιόλας και θα είναι σαν να έχει συμβεί).

Το θέμα όμως είναι τί θα κάνει στη δουλειά για την οποία προσελήφθη, σ' αυτό υπάρχουν - οι όποιες - ενστάσεις και αυτό το αποφασίζει ο χρόνος, τον οποίο εύχομαι να δώσουμε στον προπονητή.
Ας πάρω την πάσα του Στέφανου για να παίξω μπάλα

Όπως έχω γράψει και άλλη φορά, έχω ΣΟΒΑΡΕΣ επιφυλάξεις σχετικά με το αν ο Άγγελος θα τα καταφέρει. Για να μην το κουράζω, σε γενικές γραμμές η γνώμη μου (λίγο πολύ) συμπίπτει με αυτή του freemind, ο οποίος μάλιστα αποχώρησε από το φόρουμ γιατί έλεγε ότι δεν τον αφήνουμε να πει τη γνώμη του.

Όπως είπα και πριν λίγες μέρες, το πρόβλημα ΔΕΝ ήταν ποτέ οι προπονητές. Δλδ πόσο καλύτερο προπονητή από τον Στέφενς μπορούμε να βρούμε ; ακόμα και αν πει ο Κος Σαββίδης "Φέρτε καλύτερο και δεν με νοιάζει. Όσα και να ζητήσει θα τα δώσω", πόσοι προπονητές στην Ευρώπη είναι ΤΟΣΟ καλύτεροι από τον Στέφενς ; Το πρόβλημα είναι ο "περιβάλλον χώρος" γύρω από τον προπονητή. Τόσο ΕΝΤΟΣ όσο και ΕΚΤΟΣ της ΠΑΕ. Αυτός είναι που έβγαλε τουρίστα τον Μπόλονι (που έφευγε συνεχώς στη Γαλλία γιατί η γυναίκα του είχε ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα υγείας και του γράφανε συνέχεια "πάλι ταξιδάκι ;"), αυτός έβγαλε άσχετο με την τακτική (έλεος πραγματικά) τον Στέφενς κοκ.

Έχω ξαναπεί ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης ξέρει ΠΟΛΥ καλά που έρχεται και τι συνθήκες επικρατούν εκεί μέσα. Εξ ου και τον είδατε ΤΟΣΟ επιθετικό (πιστεύω εγώ). Επειδή μιλάμε για μια ΠΑΓΙΩΜΕΝΗ και χρόνια κατάσταση, που πάει χρόνια, δεν (ΔΕΝ) πιστεύω ότι αυτό μπορεί να αλλάξει σε τρεις ή έξι ή εννιά μήνες. Με άλλα λόγια, το Μάιο μπορεί ακόμα να ΜΗΝ είμαστε καλά. Αν όμως το Μάιο είμαστε ΚΑΛΥΤΕΡΑ απ' ότι φέτος το Μάιο (που δεν ήμασταν ΠΟΥΘΕΝΑ) εγώ θα είμαι ευχαριστημένος.

ΥΓ : να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ τι εννοώ με το "φέτος το Μάιο δεν ήμασταν πουθενά". Είχαμε πέρσι 30+ παίκτες. Μέσα/τέλη Μαΐου (κύπελλο - πλέι όφ) οι ίδιοι οι παίκτες είπαν ότι έμειναν 15. Τώρα (σχεδιασμός νέας χρονιάς) τα μετράμε από δω, τα μετράμε από κει, χρειαζόμαστε (λέει) 8 μεταγραφές, (μπορεί και) όλες για βασικούς. Ε τι ακριβώς κάναμε ; τι να κράξω εγώ τώρα στον ΓΧ ;

ΥΓ2 : ρωτάει ο Sick για την ατάκα. Φταίει η Αθήνα τελικά ; απλά τα πράγματα. Η "Αθήνα" φταίει ΞΕΚΑΘΑΡΑ για το ότι μας ΕΚΛΕΨΑΝ 3 πόντους από τα πλέι οφ. Η "Αθήνα" όμως ΔΕΝ φταίει που οι δικοί μας δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον Αστέρα ΚΑΙ τις δυο φορές. Τη μια να κέρδιζαν, είχε τελειώσει το θέμα. ΜΕΤΑ όμως, ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι (εννοώ τους δικούς μας) έβαλαν στο στόμα την κασέτα "μας έκλεψαν 3 βαθμούς" κτλ κτλ . ΔΕΝ άκουσα όμως κανέναν να λέει "και εμείς όμως ΔΕΝ κάναμε το χρέος μας". Όλοι μόνο στην "Αθήνα" τα έριξαν.
black death

Δημοσίευση από black death »

Othin έγραψε:Εκτός τόπου και χρόνου η επιμονή του στην άποψη πως δεν φταίει η Αθήνα, ούτε το κατεστημένο, ούτε η διαιτησία, ειδικά έπειτα από την φετινή χρονιά, αλλά φταίει μάλλον ο προπονητής που αφήνει τους παίκτες να διαμαρτύρονται στους διαιτητές! Αυτά τα έγραψαν μόνον οι γαβροφυλλάδες και αν τα έλεγε οποιοσδήποτε άλλος, αναμφισβήτητα θα τον χαρακτηρίζαμε αγανακτισμένοι πράκτορα και λακέ του χοντρού. Μπορεί οι σχετικές δηλώσεις να δείχνουν πάθος και πίστη στις δυνατότητές του, αλλά δεν υπάρχει ομάδα παγκοσμίως που μπορεί να κερδίσει κατεστημένο, διαιτητές και αφαιρέσεις βαθμών. Αν πράγματι πιστεύει πως μπορεί να τα καταφέρει κόντρα σε τέτοιες συνθήκες, τον θεωρώ αιθεροβάμονα και υπερφίαλο.

Ακόμα κι αν απλώς εννοούσε πως προέχει να διορθώσει τα κακώς κείμενα εντός της ομάδος, ήταν εντελώς αχρείαστη και άστοχη η επανειλημμένη και εμφατική δήλωση αθώωσης της γαβροσυμμορίας. Προφανώς δεν κατάλαβε πως με τις συγκεκριμένες δηλώσεις του γελοιοποίησε και ακύρωσε όλες τις αντιδράσεις της ΠΑΕ στον πόλεμο κατά του κωλόγαβρου, συμπεριλαμβανομένων των έγγραφων ανακοινώσεων και δηλώσεων τόσο του προέδρου όσο και του ίδιου του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ κατά ΕΠΟ, Σαρρή, παιδοβούβαλου και της συμμορίας τους. Είμαι περίεργος για την αντίδραση του Σαββίδη όταν τον πληροφορήσουν για τις δηλώσεις αυτές.

Unfair και η δεύτερη αιχμή του κατά του προηγούμενου προπονητή «του καλοκαιριού» που δεν ασχολιότανε με θέματα της ομάδας από το πρωί ως το βράδυ, εν αντιθέσει με τον ίδιο!

Χάνεις το νόημα νομίζω. Το σίγουρο είναι ότι ο Αναστασιάδης δεν πιστεύει ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αγγελικά πλασμένο. Ο άνθρωπος έχει 4 δεκαετίες μέσα σε αυτό.
Αυτό που ξέρει καλά όμως είναι ότι το να κρύβεσαι πίσω από διαιτησίες κλπ. και να δικαιολογείσαι δεν βοηθάει σε τίποτα απολύτως, στην ουσία μόνο κακό κάνει σε μια ομάδα, κι αν αυτή θέλει να αλλάξει κάτι σίγουρα δεν θα το κάνει με κραυγές, γκρίνιες και κλάμα. Οπότε ποιος ο λόγος να συντηρούμε μια τέτοια κατάσταση όταν δεν προσφέρει τίποτα θετικό και μάλιστα κάνει και κακό στην ουσία; Δεν πρέπει να περνάει τέτοια νοοτροπία στα αποδυτήρια.

Γενικά είναι τρομερά ρεαλιστής. Τα περί θρησκοληψίας τα ακούς συνήθως από ανθρώπους που νομίζουν ότι τους κάνει κουλ και πιο έξυπνους ότι είναι άθεοι, και το λέω χωρίς να έχω καμιά ιδιαίτερα καλή σχέση με τη θρησκεία.
Μακάρι να ήταν όλοι, μορφωμένοι και αμόρφωτοι, θρήσκοι και άθρησκοι, τόσο ρεαλιστές.

Όσον αφορά το άλλο που γράφεις για το Στέφενς, κι εμένα μου ακούστηκε κάπως, αλλά για να το λέει κάτι θα ξέρει. Άλλωστε ο Στέφενς μπορεί να μην θεωρούσε (και λογικό θα ήταν), ότι όλα ήταν δουλειά του.
Τώρα θα μου πεις ποιος ο λόγος να βγάλει προς τα έξω κάτι τέτοιο; Όντως θα μπορούσε να την αποφύγει αυτή τη δήλωση.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

black death έγραψε:
Othin έγραψε:Εκτός τόπου και χρόνου η επιμονή του στην άποψη πως δεν φταίει η Αθήνα, ούτε το κατεστημένο, ούτε η διαιτησία, ειδικά έπειτα από την φετινή χρονιά, αλλά φταίει μάλλον ο προπονητής που αφήνει τους παίκτες να διαμαρτύρονται στους διαιτητές! Αυτά τα έγραψαν μόνον οι γαβροφυλλάδες και αν τα έλεγε οποιοσδήποτε άλλος, αναμφισβήτητα θα τον χαρακτηρίζαμε αγανακτισμένοι πράκτορα και λακέ του χοντρού. Μπορεί οι σχετικές δηλώσεις να δείχνουν πάθος και πίστη στις δυνατότητές του, αλλά δεν υπάρχει ομάδα παγκοσμίως που μπορεί να κερδίσει κατεστημένο, διαιτητές και αφαιρέσεις βαθμών. Αν πράγματι πιστεύει πως μπορεί να τα καταφέρει κόντρα σε τέτοιες συνθήκες, τον θεωρώ αιθεροβάμονα και υπερφίαλο.

Χάνεις το νόημα νομίζω. Το σίγουρο είναι ότι ο Αναστασιάδης δεν πιστεύει ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αγγελικά πλασμένο. Ο άνθρωπος έχει 4 δεκαετίες μέσα σε αυτό.
Αυτό που ξέρει καλά όμως είναι ότι το να κρύβεσαι πίσω από διαιτησίες κλπ. και να δικαιολογείσαι δεν βοηθάει σε τίποτα απολύτως, στην ουσία μόνο κακό κάνει σε μια ομάδα, κι αν αυτή θέλει να αλλάξει κάτι σίγουρα δεν θα το κάνει με κραυγές, γκρίνιες και κλάμα. Οπότε ποιος ο λόγος να συντηρούμε μια τέτοια κατάσταση όταν δεν προσφέρει τίποτα θετικό και μάλιστα κάνει και κακό στην ουσία; Δεν πρέπει να περνάει τέτοια νοοτροπία στα αποδυτήρια.

Γενικά είναι τρομερά ρεαλιστής. Τα περί θρησκοληψίας τα ακούς συνήθως από ανθρώπους που νομίζουν ότι τους κάνει κουλ και πιο έξυπνους ότι είναι άθεοι, και το λέω χωρίς να έχω καμιά ιδιαίτερα καλή σχέση με τη θρησκεία.
Μακάρι να ήταν όλοι, μορφωμένοι και αμόρφωτοι, θρήσκοι και άθρησκοι, τόσο ρεαλιστές.

Όσον αφορά το άλλο που γράφεις για το Στέφενς, κι εμένα που ακούστηκε κάπως, αλλά για να το λέει κάτι θα ξέρει. Άλλωστε ο Στέφενς μπορεί να μην θεωρούσε (και λογικό θα ήταν), ότι όλα ήταν δουλειά του.
Τώρα θα μου πεις ποιος ο λόγος να βγάλει προς τα έξω κάτι τέτοιο; Όντως θα μπορούσε να την αποφύγει αυτή τη δήλωση
.

1. Ο Ζήσης κατάλαβε ότι το τουρλουμπούκι που συνέθεσε πέρσυ μόνο ο Άγγελος μπορεί να το κάνει ομάδα (με τις κατάλληλες αποδεσμεύσεις & προσθήκες) ώστε να μη χάσουμε τα φράγκα από το γιουρόπα.
Συμπέρασμα: Η περίοδος χάρητος (και) του Ζήση τελείωσε. Φέτος πρέπει να δώσει απτά αποτελέσματα στον Ιβάν...

2. Μέχρι να μάθει ο Χουμπ & ο Λάζλο το "περιβάλλον" που υπάρχει γύρω από την ομάδα αποτέλεσαν παρελθόν. Ο Άγγελος το/τους γνωρίζει καλύτερα και από την παλάμη του.
Συμπέρασμα: Έμαθε ο Ιβάν και πλέον εφαρμόζει...
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

και αμέσως μετά συνέχισε λέγοντας για τους "αφανείς συνεργάτες" του που τον βοηθούν να κάνει πράγματα "από το πρωί μέχρι το βράδι", "αφιλοκερδώς", "πολύς κόσμος δουλεύει για τον ΠΑΟΚ που δεν τον γνωρίζετε", μήπως εννοούσε και τους σκάουτερς του Paokmania;; :)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

giapas έγραψε:
desperando έγραψε:δενμου αρεσαν οι πολλες τριπλες του στις λιγες αξιολογες ερωτησεις
όπως?
για ποιο λογο μεσολαβησαν 20 μερες απο την αρχικη συμφωνια μεχρι την επισημη υπογραφη συμβολαιων?
τι γνωμη εχει σχηματισει για τον ανθρωπο σαββιδη?
και κνα δυο ακομα που δεν τιςθυμαμαι

επισης να πω και εγω οτι δεν μου αρεσε που νομιμοποιησε την οποιαδηποτε γιουχα απεναντι στους ποδοσφαιριστες και οτι βαφτυσε την παε ως εναν νεο δον κιχωτι που πολεμαει ανεμομυλους οταν οταν βλεπει εχθρους στον γαυρο και στην επο.

σε αυτο το σημειο θα ειναι μια απο τις ελαχιστες στιγμες που θα συμφωνισω με τον μιζερογλου ο οποιος λεει οτι εαν ο αγγελος τον δεκεμβριο,τον ιανουαριο (που θα εχει κανει τα παντα για την ομαδα και θα ματωνει για καθε βαθμο) ειναι πισω απο τον γαυρο 10-15 βαθμους (που θα παιρνει τα ματσακια φιλικα και με το απιστευτο σπρωξιμο απο την διαιτησια ) συνεχισει να βγαινει και να λεει οτι δεν μας φταιει καμια επο και κανενας γαυρος τοτε πραγματικα θα του βγαλω το καπελο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 13 Ιουν 2014, 13:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

angelheart έγραψε:
stephanos έγραψε:Δεν ξέρω τί διαφορετικό μπορεί να περιμέναμε από την παρουσίαση του Άγγελου στους δημοσιογράφους, εμ συγνώμη, στο κοινό ήθελα να πω.
Σαν να βάζεις τον Νεϋμάρ απέναντι σε πιτσιρίκια 8 χρονών που προσπαθούν να του πάρουν την μπάλα. Εντός έδρας έπαιζε ο Άγγελος χθες, να μιλάει ξέρει, να σωπαίνει όποτε πρέπει επίσης (μεγάλο προτέρημα αυτό) και στις συνεντεύξεις δεν τον φοβόμαστε. (Τα 8χρονα βέβαια θα έχουν τη δυνατότητα να ισοφαρίσουν την ξεφτίλα όταν παίξουν στο δικό τους σπίτι, εκεί που με το μυαλό τους κλέβουν την μπάλα από τον Νεϋμάρ, ντριπλάρουν τον Ντε Γιονγκ, ρίχνουν στο τζαρτζάρισμα τον Πέπε και σκοράρουν απέναντι στον Μπουφόν, θα το γράψουν κιόλας και θα είναι σαν να έχει συμβεί).

Το θέμα όμως είναι τί θα κάνει στη δουλειά για την οποία προσελήφθη, σ' αυτό υπάρχουν - οι όποιες - ενστάσεις και αυτό το αποφασίζει ο χρόνος, τον οποίο εύχομαι να δώσουμε στον προπονητή.
Ας πάρω την πάσα του Στέφανου για να παίξω μπάλα

Όπως έχω γράψει και άλλη φορά, έχω ΣΟΒΑΡΕΣ επιφυλάξεις σχετικά με το αν ο Άγγελος θα τα καταφέρει. Για να μην το κουράζω, σε γενικές γραμμές η γνώμη μου (λίγο πολύ) συμπίπτει με αυτή του freemind, ο οποίος μάλιστα αποχώρησε από το φόρουμ γιατί έλεγε ότι δεν τον αφήνουμε να πει τη γνώμη του.

Όπως είπα και πριν λίγες μέρες, το πρόβλημα ΔΕΝ ήταν ποτέ οι προπονητές. Δλδ πόσο καλύτερο προπονητή από τον Στέφενς μπορούμε να βρούμε ; ακόμα και αν πει ο Κος Σαββίδης "Φέρτε καλύτερο και δεν με νοιάζει. Όσα και να ζητήσει θα τα δώσω", πόσοι προπονητές στην Ευρώπη είναι ΤΟΣΟ καλύτεροι από τον Στέφενς ; Το πρόβλημα είναι ο "περιβάλλον χώρος" γύρω από τον προπονητή. Τόσο ΕΝΤΟΣ όσο και ΕΚΤΟΣ της ΠΑΕ. Αυτός είναι που έβγαλε τουρίστα τον Μπόλονι (που έφευγε συνεχώς στη Γαλλία γιατί η γυναίκα του είχε ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα υγείας και του γράφανε συνέχεια "πάλι ταξιδάκι ;"), αυτός έβγαλε άσχετο με την τακτική (έλεος πραγματικά) τον Στέφενς κοκ.

Έχω ξαναπεί ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης ξέρει ΠΟΛΥ καλά που έρχεται και τι συνθήκες επικρατούν εκεί μέσα. Εξ ου και τον είδατε ΤΟΣΟ επιθετικό (πιστεύω εγώ). Επειδή μιλάμε για μια ΠΑΓΙΩΜΕΝΗ και χρόνια κατάσταση, που πάει χρόνια, δεν (ΔΕΝ) πιστεύω ότι αυτό μπορεί να αλλάξει σε τρεις ή έξι ή εννιά μήνες. Με άλλα λόγια, το Μάιο μπορεί ακόμα να ΜΗΝ είμαστε καλά. Αν όμως το Μάιο είμαστε ΚΑΛΥΤΕΡΑ απ' ότι φέτος το Μάιο (που δεν ήμασταν ΠΟΥΘΕΝΑ) εγώ θα είμαι ευχαριστημένος.

ΥΓ : να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ τι εννοώ με το "φέτος το Μάιο δεν ήμασταν πουθενά". Είχαμε πέρσι 30+ παίκτες. Μέσα/τέλη Μαΐου (κύπελλο - πλέι όφ) οι ίδιοι οι παίκτες είπαν ότι έμειναν 15. Τώρα (σχεδιασμός νέας χρονιάς) τα μετράμε από δω, τα μετράμε από κει, χρειαζόμαστε (λέει) 8 μεταγραφές, (μπορεί και) όλες για βασικούς. Ε τι ακριβώς κάναμε ; τι να κράξω εγώ τώρα στον ΓΧ ;

ΥΓ2 : ρωτάει ο Sick για την ατάκα. Φταίει η Αθήνα τελικά ; απλά τα πράγματα. Η "Αθήνα" φταίει ΞΕΚΑΘΑΡΑ για το ότι μας ΕΚΛΕΨΑΝ 3 πόντους από τα πλέι οφ. Η "Αθήνα" όμως ΔΕΝ φταίει που οι δικοί μας δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον Αστέρα ΚΑΙ τις δυο φορές. Τη μια να κέρδιζαν, είχε τελειώσει το θέμα. ΜΕΤΑ όμως, ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι (εννοώ τους δικούς μας) έβαλαν στο στόμα την κασέτα "μας έκλεψαν 3 βαθμούς" κτλ κτλ . ΔΕΝ άκουσα όμως κανέναν να λέει "και εμείς όμως ΔΕΝ κάναμε το χρέος μας". Όλοι μόνο στην "Αθήνα" τα έριξαν.
+1
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Το σύνδρομο του νεο-Παοκτσή δεν διαφέρει και πολύ από το σύνδρομο του νεο-Σαλονικιού, του φλώρου. Κοινώς "δεν σηκώνομαι από τον καναπε- έπαιξα μπάλα μικρός και ξέρω- πως μας καταντήσανε κλπ."
Πολύ ωραία ήτανε πέρυσι και για πολύ κόσμο, αφού η ομάδα ξεκίνησε με ρόστερ 40 παιχτών και στην πορεία πήρε άλλους 5-10, δεν θυμάμαι, φάγανε όλοι. Πρόπερσι το ίδιο. Και στο τέλος Γ.Χ. και ο ένας ο αρδ να κατεβάζει ενδεκάδα, ο άλλος να προγραμματίζει τις μεταγραφές και ο παράλλος τις δημόσιες σχέσεις. Και ο νεο-Παοκτσής, ο νεο-Σαλονικιός, ο φλώρος να διψάει όλο και για περισσότερο αίμα, Όπως στα CSI και στο game of thrones που βλέπει αδιαλείπτως. Παίχτες ντίβες που μας κάνουν χάρη που έρχονται, ευρωπαικοί αέρηδες, βάψιμο εδώ, στοκάρισμα εκεί, να φτιάξουμε την βιτρίνα, να φτιάξουμε την μπουτίκ (από μικρό παιδί θυμάμαι να λένε "μα είναι δυνατόν να μην έχει ο ΠΑΟΚ μια μπουτίκ και να κονομάει ο κάθε γύφτος?"), μπήκε και τηλεορασάρα στο γραφείο για να μιλάνε οι διοικούντες με το Σαββίδη στο skype.
Μέσα στο γήπεδο? Μηδέν (0), νούλα. Ποιός φταίει? οι προπονητές? Γνώμη μου είναι πως όχι. Ο Δώνης τόσο μπορούσε και ο Στέφενς μόλις μας κατάλαβε, έφερε και τον γιό του να πάρει χαρτζηλίκι και την κοπάνησε κιόλας. Επί Χάβου είχαμε ένα σύστημα, ήξερε ο κάθε παίχτης που θα παίζει, τι θα κάνει κλπ. Και έρχεται ο νεο-Παοκτσής που έμαθε την μπάλα τέλεια από τον Ραπτόπουλο, τον Μύρτσο και τον Καμόρα και σου λέει(κουνώντας και το δάχτυλο) "έτσι δεν παίρνεις πρωτάθλημα από τον γάβρο". "Ποιός Τσουκαλάς τώρα, είναι παίχτης αυτός για τον ΠΑΟΚ?" "Ο Κλάους για 3η αλλαγή είναι", "Να φέρουμε τον Πελέ, τον Μαραντόνα"κλπ.
Από την άλλη κάνει και ο Σαββίδης την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ που θα μπορούσε να κάνει και αποκαλύπτει ή διαρρέει τεςπα, τις συζητήσεις του με Ροναλντίνιο και Μπερμπάτοφ. Αυτό ήταν. Άντε πιάστον τον φλώρο τώρα. Ποιός το έβαλε χτες στο μουντιάλ? ο Οσκαρ. Φέρε τον Όσκαρ. Όποιος και να έρθει εκτός του Οσκαρ θα είναι "λίγος", "άχρηστος", "ανάπηρος" και δεν συμμαζεύεται.
"Καλά ρε φίλε" λες, "ξέρεις πόσα θέλει ο Οσκαρ, για να έρθει να παίζει με την λειβαδιά, την κέρκυρα και την Καλλονή?" Δεν έρχεται. Και άντε και τον πείσαμε και ήρθε με 2-3 εκ για 6 μήνες. Άλλοι παίχτες στην ομάδα δεν υπάρχουν? που παίρνουν 60-70 χιλιάρικα τον χρόνο, έχουν 6-7 χρόνια στην ομάδα και έχουν ακούσει ότι μπινελίκι μπορεί να φανταστεί ο καθένας? Μπορείτε να φανταστείτε κάτι παρόμοιο στην δουλειά σας? Αλλά αυτά είναι μικρά γράμματα για τον φλώρο, που ούτως ή άλλως τσιμπάει 3-4 ενοίκια και τα βολεύει χωρίς να γίνεται γρανάζι στο σύστημα τους.
Το πρόβλημα της ομάδας είναι ότι δεν χτίζεται τίποτα, περνάνε τα χρόνια, κόσμος πάει και έρχεται και όλοι παίρνουν χωρίς να πάρει ο ΠΑΟΚ το παραμικρό. Τα τσικό κάθε χρόνο βγάζουνε 5-6 παίχτες, αλλά "ποιός Κίτσιου ρε φίλε, η μπαρτσελόνα έχει τον Ντάνι Άλβες, ποιός Κίτσιου τώρα". Υπάρχουν 10 ράδια-10 φόρουμ- 10 οτιδήποτε, για να βγαίνουμε όλοι εμείς οι φλώροι να "φτιάχνουμε" κλίμα. Το γήπεδο ας το γεμίσουν οι χωριάτες, γιατί ΄"καλά την βγάζουμε με τα ενοίκια, αλλά επειδή τα ρίξαμε λόγω το πως μας καταντήσανε, δεν περισσεύει για το γήπεδο".
Και έρχεται ο Αναστασιάδης. Και λέει "το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ". Και κάποιοι επειδή ξέρουν μάλλον πως είναι το μεροκάματο, αντιλαμβάνονται αυτό το πράγμα και λένε "μας ρεζίλεψε ο Άγγελος, ρόμπα μας έκανε." Και αρχίζει το πανηγύρι με τον καθένα να λέει το μακρύ του και το κοντό του.
Επειδή λοιπόν το ποδόσφαιρο δεν είναι foot. manager, για να μπορεί ο καθένας να κατακτήσει το τσ.λ. με την Δόξα Τραχανοπλαγιάς, καλά θα κάνουμε να ηρεμήσουμε. Και επειδή το χρήμα είναι εργαλείο και όχι η λύση για οτιδήποτε, καλά θα κάνουμε να αφήσουμε αυτούς που θέλουν να δουλέψουν να το κάνουν. Καλό θα ήτανε και όσοι απλά την βγάζουν με τα νοίκια να κάνουν και ένα χόμπι ή να βρούνε καμμιά γκόμενα και να κάνουνε παιδιά και να ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ μόνο τις αγωνιστικές ημέρες, όταν και υπάρχει νόημα να ασχολούνται. Η αυτοκριτική έχει αξία όταν είναι ειλικρινής και χωρίς ελαφρυντικά. Γιατί δεν μπορεί ρε νεο-Παοκτσή, νεο-Θεσσαλονικιέ, δεν μπορεί ρε φλώρε, να κουνάς το δάχτυλο και να απαιτείς να σου κάνουν την ομάδα μπαρτσελόνα, όταν εσύ ο ίδιος δεν έχεις οποιαδήποτε σχέση με καμία μορφή προσπάθειας. Για να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα πρέπει να κάνει μόνο νίκες, άντε και καμμιά ισοπαλία στο Καραισκάκη. Ο Γλύκος φταίει? Ο Κάτσε? Μήπως φταίμε εμείς που δεν τους αφήνουμε να παίξουν γιατί ο ένας μας βρωμάει και ο άλλος μας χαλάει?
Και επειδή ο ΠΑΟΚ είναι λαοφιλές σωματείο και δεν χαλάει το χατήρι κανενός δίνει βήμα στην άποψη του οποιουδήποτε. Ακόμα και του φλώρου, που χάνει την μπάλα και το ρίχνει στα χάπια και τα ντουμάνια αν καθυστερήσουν να του βάλουν το ενοίκιο καμιά βδομάδα. Και επειδή έχουν γίνει πολλοί όλοι αυτοί έχουν αποκτήσει και φωνή. Έχουν αρδ που τους αντιπροσωπεύουν, έχουν σάιτ και φόρουν, η φωνή τους ακούγεται. Πάνω και από τον ΠΑΟΚ. Πάνω από οτιδήποτε
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Kourdos έγραψε:και αμέσως μετά συνέχισε λέγοντας για τους "αφανείς συνεργάτες" του που τον βοηθούν να κάνει πράγματα "από το πρωί μέχρι το βράδι", "αφιλοκερδώς", "πολύς κόσμος δουλεύει για τον ΠΑΟΚ που δεν τον γνωρίζετε", μήπως εννοούσε και τους σκάουτερς του Paokmania;; :)
Δεν το κάνουμε αφιλοκερδώς. Το τζάμπα πέθανε :mrgreen:
black death

Δημοσίευση από black death »

Ρε συ zisso, σπίτια δεν έχω, ούτε καν το σπίτι που μένω δεν μου ανήκει, αλλά πιστεύεις ότι το πρόβλημα είναι μόνο αυτή η κατηγορία; Δηλαδή οι υπόλοιποι μεροκαματιάρηδες, ελεύθεροι επαγγελματίες κτλ. είναι υποδείγματα;
Είναι κρίμα να πολώνουμε με χαρακτηρισμούς και να δείχνουμε με το δάχτυλο, πόσο μάλλον στην περίπτωση σου που οι κεντρικές ιδέες είναι σωστότατες.
Όπου έβαλες νεο-ΠΑΟΚτσής, μπορείς να βάλεις και νεοέλληνας και η ουσία δεν αλλάζει. Αυτός που έχτισε την καλοπέραση του για 3 δεκαετίες σε μια δανειακή φούσκα και, όταν αυτή έσκασε, άρχισε να γκρινιάζει σαν κακομαθημένο παιδάκι και να κατηγορεί τους πάντες εκτός του εαυτού του. Ενδιαφέρει κανέναν τι παράγει η οικονομία μας και τι μπορεί αυτή να στηρίξει;
Τα ίδια και στον αθλητισμό. Όταν κάποιοι (όπως και ο Άγγελος χθες) λένε ότι χωρίς τον Σαββίδη θα είχε πιάσει πάτο η ομάδα, το λένε για να εκθειάσουν τον Ιβάν, ή γουστάρουν που ο ΠΑΟΚ εξαρτάται από τον τάδε επιχειρηματία; Το λένε για να καταλάβουμε επιτέλους που βρισκόμαστε, να έρθουμε σε επαφή με την πραγματικότητα μπας και κάνουμε κάτι για να την αντιμετωπίσουμε. Θυμηθείτε τότε που ο λαός ζητούσε απ' το Ζαγοράκη να κάνει μια οικονομική υπέρβαση για να πάμε για τους τίτλους και μετά ο ίδιος λαός κατηγορούσε τη διοίκηση για τα χρέη.
Σκεφτείτε αν ας πούμε βγάζαμε διοίκηση με εκλογές, υπήρχε περίπτωση ποτέ να αντέξει μια διοίκηση που θα λειτουργούσε εντός των λογικών οικονομικών ορίων της ομάδας; Ενδιαφέρει κανέναν ποτέ πόσα είναι πραγματικά τα έσοδα της ΠΑΕ;
Δείτε και τι γίνεται στο μπάσκετ του βάζελου τώρα που ο τράκης διαλύει την ομάδα. Τα βαζέλια είναι ένα κλικ απ' το να βγάλουν τους Γιαννακόπουλους καταστροφείς του τμήματος, γιατί; Επειδή δεν πετάνε εκατομμύρια σε ένα οικονομικά νεκρό άθλημα, στο βάζελο των 6 Ευρωπαικών με τα 2000 διαρκείας... Τόσα χρόνια βέβαια δεν αναρωτήθηκε κανείς πώς και γιατί έμπαιναν αυτά τα λεφτά, που αν ο βάζελος πορευόταν με τα έσοδά του θα ήταν πιο κοντά στον ΠΑΟΚ απ' ότι στη Σιένα πχ.
Εννοείται πως σε όλα αυτά παίζει ρόλο και η ικανότητα αυτών που ηγούνται και αποφασίζουν. Αλλά το να κατηγορείς κάποιον για ανικανότητα είναι λίγο ανούσιο. Όσο ανίκανος κι αν είναι κάποιος, αν δεν εμφανιστεί κάποιος πιο ικανός, παραμένει ο ικανότερος.

Σόρυ για το οφτόπικ αλλά έδωσε καλή πάσα ο zissos.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Καλα ρε παιδια?Ειναι δυσκολο να καταλαβετε το μηνυμα που θελει να περασει ο Αγγελος οταν λεει οτι δεν μας φταιει η Αθηνα,το κατεστημενο και οι διαιτητες?Την φραση του που λεει:"Να μαθουμε να κερδιζουμε και τους διαιτητες" κανεις δεν την ακουσε?
Ολο προβληματα απο το τιποτα δημιουργουμε!Ο ανθρωπος λεει οτι απλα πρεπει να εχουμε τετοιο μεταλλο,τετοια νοοτροπια που θα ειναι δυσκολο να μας κανουν ζημια αγωνιστικα οι διαιτητες και το κατεστημενο...ΕΛΕΟΣ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

καποια πραματα λεγονται πισω απο τους τεσσερις τοιχους μονο και οχι δημοσια και να εχω σημερα τους γαυρους να μου λενε τα δικα τους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”