F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™
-
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™
Μαν οβ δε ματς ο Μοντριτς και απο κοντά Μαρσέλο και Όσκαρ. Το γκολ του μικρού ποιημα.
Όσο για την φιφα η γνωστή μαφία. Ελπίζω να διαψευστώ και να δούμε ενα καλό τουρνουά με καλες διαιτησίες
Όσο για την φιφα η γνωστή μαφία. Ελπίζω να διαψευστώ και να δούμε ενα καλό τουρνουά με καλες διαιτησίες
- desperando
- Επικοινωνία:
που ξεκιναει και αυτο απο φαουλ στο κεντρο .να τα λεμε ολα
αυτα τα γατακια της βραζιλιας αν τα βρουν μπροστα τους τιποτα γερμανοι,ισπανοι,ακομα ακομα και οι ιταλοι θα σπασουν πλακα
αυτα τα γατακια της βραζιλιας αν τα βρουν μπροστα τους τιποτα γερμανοι,ισπανοι,ακομα ακομα και οι ιταλοι θα σπασουν πλακα
-
Μπα, αυτοί οι Γερμανοί, όσο ταλέντο κι αν έχουν, είναι μεγαλύτερα γατάκια. Χλωμό... Για τους άλλους δεν έχεις άδικο.
Η έδρα είναι όπλο πάντως.
Η έδρα είναι όπλο πάντως.
- anekfrastos
Που είναι τώρα ο Βαρουχάο και ο Βασιλίνιο να μας πουν οτι η διαιτησία ηταν άριστη
Ελα ρε Ντεσπε τωρα...και μετα λες για το πεναλτι...τοτε ηταν καθαρο πεναλτι...και η φαση των Κροατων απο φαουλ ξεκιναει...την συνεντευξη του Αγγελου την ακουσες?
Ας προσπαθουσαν να παιξουν και λιγο τοπι οι Κροατες,αφου μπορουν...Οι Βραζιλιανοι εχουν απιστευτο αγχος μην το παραβλεπεις...σιγουρα δεν ειναι η Βραζιλια αλλων ετων αλλα δεν παυει να ειναι Βραζιλια...
Ας προσπαθουσαν να παιξουν και λιγο τοπι οι Κροατες,αφου μπορουν...Οι Βραζιλιανοι εχουν απιστευτο αγχος μην το παραβλεπεις...σιγουρα δεν ειναι η Βραζιλια αλλων ετων αλλα δεν παυει να ειναι Βραζιλια...
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ.Rizla έγραψε:ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ ΗΤΑΝ...![]()
Δεν θα παμε στον κουβα απο το πρωτο ματς...

- sourmenetes
- Moderator
Πεναλνταρα δεν ηταν αλλα και εμενα με εστειλε ταμειο με ακριβες σκορ...sotiris1960 έγραψε:ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ.Rizla έγραψε:ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ ΗΤΑΝ...![]()
Δεν θα παμε στον κουβα απο το πρωτο ματς...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οσο για αυτη τη βραζιλια,πραγματικα αν τη βρει γερμανια ή καποια αλλη σοβαρη ομαδα,την εχει.
-
Οι Κροάτες δεν έχω καταλάβει γιατί επιμένουν σε μαθητευόμενους προπονητές όπως Μπίλιτς και Κόβατς. Έχουν πολύ καλό υλικό. Κέντρο Μόντριτς-Ράκιτιτς και να μην μπορείς να ελέγξεις λίγο το ρυθμό με αντίπαλους τον Παουλίνιο και το Γκουστάβο;Rizla έγραψε:Ελα ρε Ντεσπε τωρα...και μετα λες για το πεναλτι...τοτε ηταν καθαρο πεναλτι...και η φαση των Κροατων απο φαουλ ξεκιναει...την συνεντευξη του Αγγελου την ακουσες?
ωραιο ματσακι χαλαρο και ενταξει επρεπε να κερδησει η Βραζιλια. Εγω ειμαι με την ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.
Σκηνοθετης για πολλα κλαμματα, καλα ρε τραχανα ειχε Βραζιλιανες στις εξεδρες και δεν ειδαμε καμμι καλη ρε γιδαρε? λιγο βυζι ρε πουθενα??? ΕΛΕΟΣ..
Σκηνοθετης για πολλα κλαμματα, καλα ρε τραχανα ειχε Βραζιλιανες στις εξεδρες και δεν ειδαμε καμμι καλη ρε γιδαρε? λιγο βυζι ρε πουθενα??? ΕΛΕΟΣ..

- desperando
- Επικοινωνία:
βαρεθηκα πλεον σε οτι διοργανωση και αν παρακολουθω να βλεπω ομαδες να κερδιζουν γιατι πρεπει να κερδισουν και οχι γιατι ειναι καλυτερες.
σημερα το παραμυθι φανηκε απο το πρωτο ημιχρονο που οι κροατες σε παρα πολλες περιπτωσεις δεν παιρναν ουτε φαουλ.
ενταξει θα ου πεις καποτε κανανε οτι περναει αποτο χερι τους για να παει καποια ν κορεα στα ημιτελικα,θα κωλωσουν τωρα να σπροξουν κοτσαμ βραζιλια?
απλα ειναι κριμα για τους αθλητες και την προσπαθεια τους
σημερα το παραμυθι φανηκε απο το πρωτο ημιχρονο που οι κροατες σε παρα πολλες περιπτωσεις δεν παιρναν ουτε φαουλ.
ενταξει θα ου πεις καποτε κανανε οτι περναει αποτο χερι τους για να παει καποια ν κορεα στα ημιτελικα,θα κωλωσουν τωρα να σπροξουν κοτσαμ βραζιλια?
απλα ειναι κριμα για τους αθλητες και την προσπαθεια τους
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
stelyk έγραψε:ωραιο ματσακι χαλαρο και ενταξει επρεπε να κερδησει η Βραζιλια. Εγω ειμαι με την ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.

- sotiris1960
- Επικοινωνία:
stelyk έγραψε:ωραιο ματσακι χαλαρο και ενταξει επρεπε να κερδησει η Βραζιλια. Εγω ειμαι με την ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.

Σωστος ο ντεσπε. 100-0 η διαιτησια...
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk