Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από nikolasf »

Unpsofable78 έγραψε:Απο το πουθενα καποιοι δημιουργειτε θεμα με Μαντουρο και Μαρτενς.Το μαθατε επισημα απο τα χειλη του προπονητη και βγαλατε το συμπερασμα οτι ειναι υπο διωγμο χρησιμοποιωντας μαλιστα φρασεις οπως "το ποταμι δε γυριζει πισω".Λετε ο Αγγελος να παιζει τετοια παιχνιδια?Ηταν απολυτα ξεκαθαρος.Το κανει για το καλο της ομαδας αλλα και των ιδιων των παικτων.Και ο Μαντουρο και ο Μαρτενς ειναι πολυ καλοι παικτες και οσοι το αμφισβητειτε προφανως και δεν εχετε ιδεα απο μπαλα.Το προβλημα ειναι οτι ο μεν Μαντουρο πριν ερθει σε μας προερχοταν απο μεγαλη αγωνιστικη αποχη και ο δε Μαρτενς επισης απειχε ααπο τις αγωνιστικες υποχρεωσεις λογω του τραυματισμου του.Δεχομαι οτι μετα την φυγη του Στεφενς ο ΓΧ δεν τους υπολογιζε αλλα αυτο συνεπαγεται οτι δεν τους υπολογιζει ουτε ο Αγγελος?Οσον αφορα για το αν θα αντιδρασουν η ανταποκριθουν στην προσκληση του προπονητη αφηστε πρωτα να το δουμε και μη δημιουργειτε θεμα.Εαν οι Μαντουρο και Μαρτενς ενδιαφερονται για την προοπτικη τους στον ΠΑΟΚ και ΘΕΛΟΥΝ να παραμεινουν αλλα και να ΠΕΤΥΧΟΥΝ φετος θα το κανουν.Απλα πραματα.
ΤΕΛΟΣ οσοι ΔΕΝ ειδατε τη συνεντευξη του Αγγελου και ενδιαφερεστε πραγματικα για το καλο της ομαδας...δειτε την και δωστε βαση στο κομματι στο οποιο αναφερεται στον Λαο του ΠΑΟΚ.
ΜΙΑ ΜΑΜΗΜΕΝΗ χρονια απολυτη στηριξη ΧΩΡΙΣ μιρλα,διχονοιες γινεται?ΜΙΑ ΜΑΜΗΜΕΝΗ χρονια....Ελεος δηλαδη.Μας εχετε αγανακτησει ορισμενοι.
ΥΓ:ΔΕΝ ειχα σκοπο να θιξω κανεναν προσωπικα με τα γραφομενα μου και συγνωμη αν καποιος θιχτηκε.Απλα ΘΕΛΩ μια χρονια να μην τρωμε μονοι μας τις σαρκες μας.Και η καταλληλη χρονια ειναι φετος.ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ!!!
Πέστα χρυσόστομε... γιατί άλλα ακούμε και άλλα καταλαβάινουμε εδώ μέσα.... Με την σκευωρία μας πια ....
Αρρωστήσαμε και βλέπουμε τα πάντα άρρωστα!!! :?
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Ωραιος ο ΑΓΓΕΛΟΣ.Ας ευχηθουμε να πανε ολα καλα φετος για την ομαδα.Πραγματικα ρε παιδια αν δεν ειμαστε μια γροθια φετος με ΑΓΓΕΛΟ και PABLO ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.Η ομαδα θελει στηριξη μεχρις εσχατων.Α και που ειστε αδελφια.Μακρια απο τον παγκο της ομαδας φετος.Θα κυκλοφορει πολυ τεστοστερονη και οποιος σκυψει να πιασει τιποτε πεσμενο κατω να εχει το νου του!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ισως η καλυτερη του συνεντευξη ολων των εποχων στον ΠΑΟΚ εχω την αισθηση οτι ακομα και κοσμος που δεν τον πηγαινε αποψε γουσταρε και αυτος Αγγελο.Αν ειναι μαζι με Γκαρσια οπως ολα δειχνουν τοτε αδερφια ειμαι σιγουρος οτι φετος θα ειναι η καλυτερη χρονια μας απο τοτε που θυμομαστε ΠΑΟΚ,επικες ατακες απο εναν επικο προπονητη για μια επικη ομαδα,Εβαλα τερμα τα ηχεια μιλαμε σημερα για να το ακουσουν ολοι ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ Γ.....ΣΩ
black death

Δημοσίευση από black death »

Unpsofable78 έγραψε:Απο το πουθενα καποιοι δημιουργειτε θεμα με Μαντουρο και Μαρτενς.Το μαθατε επισημα απο τα χειλη του προπονητη και βγαλατε το συμπερασμα οτι ειναι υπο διωγμο χρησιμοποιωντας μαλιστα φρασεις οπως "το ποταμι δε γυριζει πισω".Λετε ο Αγγελος να παιζει τετοια παιχνιδια?Ηταν απολυτα ξεκαθαρος.Το κανει για το καλο της ομαδας αλλα και των ιδιων των παικτων.Και ο Μαντουρο και ο Μαρτενς ειναι πολυ καλοι παικτες και οσοι το αμφισβητειτε προφανως και δεν εχετε ιδεα απο μπαλα.Το προβλημα ειναι οτι ο μεν Μαντουρο πριν ερθει σε μας προερχοταν απο μεγαλη αγωνιστικη αποχη και ο δε Μαρτενς επισης απειχε ααπο τις αγωνιστικες υποχρεωσεις λογω του τραυματισμου του.Δεχομαι οτι μετα την φυγη του Στεφενς ο ΓΧ δεν τους υπολογιζε αλλα αυτο συνεπαγεται οτι δεν τους υπολογιζει ουτε ο Αγγελος?Οσον αφορα για το αν θα αντιδρασουν η ανταποκριθουν στην προσκληση του προπονητη αφηστε πρωτα να το δουμε και μη δημιουργειτε θεμα.Εαν οι Μαντουρο και Μαρτενς ενδιαφερονται για την προοπτικη τους στον ΠΑΟΚ και ΘΕΛΟΥΝ να παραμεινουν αλλα και να ΠΕΤΥΧΟΥΝ φετος θα το κανουν.Απλα πραματα.
Σου απαντάω γιατί τη συγκεκριμένη φράση τη χρησιμοποίησα εγώ.
Εμένα αυτή ήταν η αίσθηση μου, και πριν τις δηλώσεις, και βασίζεται στο ότι αν κάποιοι παίχτες δεν κολλήσουν καθόλου (αγωνιστικά και ψυχολογικά) εξ' αρχής, δύσκολα αλλάζει κάτι δραματικά στο μέλλον, σε οποιαδήποτε ομάδα.
Ο Άγγελος δεν παίζει παιχνίδια και ούτε υποστήριξα κάτι τέτοιο, άλλα ούτε και κάνει του κεφαλιού του, και λειτουργεί σαν ΠΑΟΚ μαζί με τη διοίκηση, όπως είναι και λογικό.
Τις γραφικότητες που περιμένουν κάποιοι, πως και πως, να βγει μετά από ένα σημείο να κράζει το Βρύζα, τον Ιωσηφίδη ή δεν ξέρω και 'γώ ποιον άλλον, για να πουν κάποιοι "πες τα Αγγελάρα", "ξεφτιλισέ τους" κτλ. δεν θα τις κάνει κανένας σοβαρός επαγγελματίας.
Από εκεί και πέρα, καλό είναι να μη δημιουργούμε θέμα είτε μείνουν, είτε χαιρετήσουν αυτοί ή οποιοιδήποτε παίχτες. Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να υπάρχει και χωρίς αυτούς.
Αυτό που λες στο τέλος το έγραψα στο περίπου κι εγώ πριν.
Μην τρελαίνεστε και ζυγίζετε λίγο ότι διαβάζετε.

Στο θέμα τώρα, σχετικά με τη συνέντευξη, έφτασα περίπου στη μέση και μου έπεσαν τα μαλλιά με τις ηλίθιες ερωτήσεις των από κάτω.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Τετοια μιζερια δεν την περίμενα.
Να λεει ο προπονητης οτι θέλει να δουλέψει εντατικά με δυο παικτες για να τους ετοιμάσει και να τους αξιοποιησει οπως μπορεί καλύτερα, να μην ακούγεται τιποτα αρνητικό απο την πλευρά των παικτών και καποιοι να προδικαζουν οτι πρόκειται για "καψώνι".

ΝΤΡΟΠΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ

(ΞΑΝΑ) ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πόσο ΠΑΟΚ είσαι Άγγελε...
Επιβάλλεται να δείτε την συνέντευξη - παρουσίαση

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 12 Ιουν 2014, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Βοηθός προπονητή ο Πάμπλο Γκαρσία. Μάλιστα. Καλά ξηγιέται ο Ουρουγουανός δυο χρόνια τώρα. Πιο Έλληνας από όλους είναι τελικά...... Μπράβο του :pano:
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες και δυστυχώς δικαιώνεται ηδη σε αυτά που είπε ο Άγγελος

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πέρα από θρησκόληπτες απόψεις κτλ, άνθρωπος που είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ, όσα λάθη και να κάνει, δεν μπορείς να πεις ότι δεν προσπάθησε. Το βλέπω στα μάτια του ότι είναι αποφασισμένος, ότι θα δώσει τα πάντα, ότι δεν θα κοιμηθεί βράδυ αν χρειαστεί, ότι θα πάρει παίχτη και θα κάτσουν μαζί +2 ώρες μετά από προπόνηση αν χρειαστεί.

Η προσπάθειά σου θα εκτιμηθεί, Άγγελε. Από εμένα τουλάχιστον, ναι.

Έχει καλές προθέσεις και ξέρει τον τρόπο, αυτό που θέλει να περάσει στους παίχτες του, θα το περάσει.

Έχω πίστη ότι θα δούμε ωραία πράγματα!
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Καλως ηρθες ηγετη Αγγελε.
Ανησυχω μονο για την καθυστερηση των ενεργειων της δοικησης.
1. Επιβεβαιωθηκε απο τον ΑΑ η καθυστερηση στιςς υπογραφες των συμβολαιων
2. Τα ιδια με τον Παμπλο
Ας ελπισουμε να ακολουθηθει ενα πιο ευελικτο μοντελο διοικησης, γιατι ιδιαιτερα στις μεταγραφες η ταχυτητα μετραει.
Άβαταρ μέλους
iliasp

Δημοσίευση από iliasp »

Kati gia agores oikopedon eipe, kati gia tin Panagia, kati gia to oti koimatai me tin apeili, trexa gyreve diladi.
Mono stin ellada ginontai auta. Ego auto pou eida einai ton proponiti tou Platania kai tipota allo. Pantos symfono me auto pou eipe oti an paei asxima o PAOK oli i euthyni einai diki tou. An kapoia stigmi doume oti o PAOK den mporei na kontrarei ton gavro sta isia tote tha einai i ora na fygei o Aggelos.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Ελάχιστες κουβέντες για την σημερινή συνέντευξη τύπου.

** Δυστυχώς (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με το κείμενο του Rainmaker στην κεντρική. Σε αυτό το σημείο φτάσαμε το ΣΥΛΛΟΓΟ. Γιατί ΔΕΝ έχει (πια) σχέση με την ομάδα ποδοσφαίρου. Είναι ΓΕΝΙΚΟ το κακό. Στο μπάσκετ, όπου (πάνω κάτω) γίνονται τα πράγματα έτσι όπως τα είπε ο Άγγελος σήμερα, απλά ΧΩΡΙΣ τη γκλαμουριά των Στοχ, Νάτχο, πάμε για πρωτάθλημα κτλ κτλ δεν πατάει ψυχή.

** Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να ψάχνουμε ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ εκεί που δεν υπάρχουν.

** Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ χρειάζεται ανθρώπους να πάνε το καράβι σε μια ΣΤΑΘΕΡΗ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ κατεύθυνση. Όπως ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ στην πράξη, το πρόβλημα δεν ήταν τα λεφτά. Ήταν ότι είχαμε 5 καπεταναίους και ΚΑΝΕΝΑ μούτσο. Το ότι ΔΕΝ διδαχτήκαμε από τα ίδια λάθη που έκαναν άλλοι (πχ ΠΟΛΥ πρόσφατα ο πολυμετοχικός) πριν από μας, είναι τραγικό.

** Ακόμα πιο τραγικό είναι ότι κάποιος άνθρωπος πρέπει ΠΡΩΤΑ να πεθάνει για να του αναγνωριστεί η προσφορά του στο σύλλογο. Εν ζωή να του πούμε ένα απλό "να σαι καλά" ΔΕΝ παίζει, αρκεί απλά η μπάλα να πάει δοκάρι και έξω, ή να "φυσήξει λίγο" και να την πάρει ο αέρας. ΜΟΝΟΜΙΑΣ ξεχνιούνται ΟΛΑ.

** Ας πω λοιπόν εγώ ένα ΑΠΛΟ "να σαι καλά ρε Άγγελε" που μας είπες τα αυτονόητα. Μπας και κάποιοι (in/outside the ΠΑΕ) τα καταλάβουν.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Καλή επιτυχία να πω κι εγώ. Εύχομαι να διαψεύσει εμάς που δε τον πολύ πιστεύουμε και να δικαιώσει αυτούς που τον πιστεύουν. Επίσης αυτο που εύχομαι ειναι στη πρώτη στραβή να μη τον κραξουν όπως κραζανε τόσα χρονια οι " Αγγελικοι " όλους τους προπονητες μετά απο αυτόν. Ελπίζω τον Μάιο να ήμαστε καλά...

Sent from my iPhone using Tapatalk
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

iliasp έγραψε:Kati gia agores oikopedon eipe, kati gia tin Panagia, kati gia to oti koimatai me tin apeili, trexa gyreve diladi.
Mono stin ellada ginontai auta. Ego auto pou eida einai ton proponiti tou Platania kai tipota allo. Pantos symfono me auto pou eipe oti an paei asxima o PAOK oli i euthyni einai diki tou. An kapoia stigmi doume oti o PAOK den mporei na kontrarei ton gavro sta isia tote tha einai i ora na fygei o Aggelos.
Ότι μπορεί καταλαβαίνει ο καθένας.

Καληνύχτα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από eorptol »

iliasp έγραψε:Kati gia agores oikopedon eipe, kati gia tin Panagia, kati gia to oti koimatai me tin apeili, trexa gyreve diladi.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και απο μενα συμφωνείς δεν συμφωνείς με την επάνοδο του Αγγελου δεν ειναι κριτικη αυτη εμπάθεια και μιςος σε προσωπικό επίπεδο ειναι λες και εχεις προσωπικά θέματα με αυτόν .....:(:(
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”